!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
nem tudjátok véletlenül hogy mitõl lehet az hogy nem ébred fel a gépem alvó üzemmódból?lecsukom akkor elalszik és mikor felnyitom nem ébred fel hiába nyomom meg a power gombot...pls help
köszi
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
ha itt elolvasod a hsz-ket, milyen ötleted lenne még, most egyenlõre megy, hogy visszaraktam a 2x 2gb memókat, szóval 4x1 gb memóval teljesen meghülyült, de 6gb-vel meg most elindult, persze ez volt elõtte is.
Van még valami ötlet(etek)?
Talán tényleg a memók és talán ennek az alaplapnak másik kell?
Elõre is köszi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Olyan problémám van, hogy mióta megvettem az új videokártyát túl melegszik a proci, ha játékkal játszok, felmelegszik 80 fokra, és kikapcsol a gép, ez gondolom vmi védelem. De állítólag gyári hûtõvel se kéne ennyire felmelegednie. Szervizbe is vittem már, de visszadobták, hogy nekik nem melegedett játék közbe se. Most új dolog nálla, hogy nem mindig éri el a 80 fokot,hogy kikapcsoljon, hanem 80 fok elõtt hirtelen visszaesik a hõmérséklet, aztán vissza ugrik, ami sztem nagyon nem jó dolog. Csináltam róla egy képet is:
Ha valakinek van vmi tippje, megköszönném
Config: AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB ram, Gigabyte Geforce 9600 Gt 512MB, Gigabyte GA-M56S-S3 alaplap, CHIEFTEC 550W táp
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Sziasztok!
Idáig AMD-ét használtam és ott a COD közben kifagyott, annyi változás volt, hogy raktam bele még 2X2gb memóriát.
Viszont tegnap lecseréltem egy E8400 procira és egy gigabyte EP45-DS3R
alaplapra, már a telepítésekkel is gondok voltak, volt, hogy lefagyott, (vin7beta7048), de tegnap újraktam és a vista 64-essel, aztán mindig különbözõ idõközönkét elszállt kékhalállal, már tiszta ideg vagyok, mert egyszerûen nem tudom mi lehet a gond vele. Ezt az üzenetet szoktam kapni:
BCCode: 1e
BCP1: FFFFFFFFC0000005
BCP2: FFFFF98006F32D90
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 768_1
A probléma leírását segítõ fájlok:
C:\Windows\Minidump\Mini031409-03.dmp
C:\Users\mflex\AppData\Local\Temp\WER-36675-0.sysdata.xml
C:\Users\mflex\AppData\Local\Temp\WER9B54.tmp.version.txt
AMD-nél a az elsõ sor 117 volt itt 1e.
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma? Szóval tegnap este szinte már bekapcsolás után néhány perccel kékhalál, aztán meguntam kb húszadikra.
Talán a BIOS-ban nincs valami jól beállítva?
konfig:
intel E8400
gigabyte EP45-DS3R
2X1 GB kingmax (ez tudja az 1066-ot is, de 800-on megy az összes)
2X2 GB kinkmax (800)
az összesen 6GB
gigabyte 9800gt oc 512 MB
Táp: 550 W
Hitachi 500Gb HDD
WD 250 GB HDD
WD 80 GB HDD
Elõre is köszönöm.
Idáig AMD-ét használtam és ott a COD közben kifagyott, annyi változás volt, hogy raktam bele 3 2X2gb memóriát.
Viszont tegnap lecseréltem egy E8400 procira és egy gigabyte EP45-DS3R
alaplapra, már a telepítésekkel is gondok voltak, volt, hogy lefagyott, (vin7beta7048), de tegnap újraktam és a vista 64-essel, aztán mindig különbözõ idõközönkét elszállt kékhalállal, már tiszta ideg vagyok, mert egyszerûen nem tudom mi lehet a gond vele. Ezt az üzenetet szoktam kapni:
BCCode: 1e
BCP1: FFFFFFFFC0000005
BCP2: FFFFF98006F32D90
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 768_1
A probléma leírását segítõ fájlok:
C:\Windows\Minidump\Mini031409-03.dmp
C:\Users\mflex\AppData\Local\Temp\WER-36675-0.sysdata.xml
C:\Users\mflex\AppData\Local\Temp\WER9B54.tmp.version.txt
AMD-nél a az elsõ sor 117 volt itt 1e.
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma? Szóval tegnap este szinte már bekapcsolás után néhány perccel kékhalál, aztán meguntam kb húszadikra.
Talán a BIOS-ban nincs valami jól beállítva?
konfig:
intel E8400
gigabyte EP45-DS3R
2X1 GB kingmax (ez tudja az 1066-ot is, de 800-on megy az összes)
2X2 GB kinkmax (800)
gigabyte 9800gt oc 512 MB
Táp: 550 W
Hitachi 500Gb HDD
WD 250 GB HDD
WD 80 GB HDD
Elõre is köszönöm.
KÉRDÉS: okozhat egy 3-4 éves 40 gigás maxtor (IDE csatis) vinyó olyan hibát hogy a gép napi 3 alkalommal max, döccen egyett! Ugy értem hogy nézek filmet egy egy másodpercre megakad mindha így beeeszélnék aztán meg tovább...? mert mióta betettem azóta tapasztalom ezt
Közben megtaláltam a könyvét, és az van, hogy max 667. Na, de ez van.
Azért köszi 😉
ACER Aspire 5738ZG
Honnan tudnám kideríteni, hogy milyen órajelû memóriát támogat a laptopom? Most jelenleg egy MSI M673x van, és két 667-es van benne. Mellesleg ha 800-ast veszek, az is menne vele, csak 667-es órajelen?
ACER Aspire 5738ZG
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
fotográfik kolomp edisön :D
Bandee, Mr Me, Shifter köszi szépen a segítséget!
Nagy pc gurukhoz intézném kérdésemet!
Olyan gondom van, hogy nemrég újítottam fel a pc-met.Alaplap, videókari, ram, proci.Amikor játékokkal játszom, akkor kidob a windowsból, kékhalállal, vagy exe hibával a gép.Addig próbálkoztam amíg azt vettem észre, hogy ha ide winyóra telepítek oprendszert akkor nem csinálja, de ha satás vinyóra teszem, akkor kidob.Mi lehet az ok?
Drivert, biost mindent frissítettem, memóriát is teszteltem, portokat is cserélgettem, de hiába.Asus M3A alaplap, 9800 gtx+ videókari, 6000-es dual amd proci 2 giga 1080 Mhz-es ram.Eddig még senki nem tudta miért van.Elõre is köszi ha valakinek sejtése van!
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?