64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Noodlee #48603 Vinyó nélkül, tűzfalat kilőve sem jön össze a dolog. A remote.exe-t kikeresve simán elindítható, a futó folyamatoknál is látszik.
Régebben nem volt ilyen problémám, nem tudom mi bachatta el a dolgot. -
Noodlee #48602 Hi!
Ma vettem egy terrás vinyót, bemennék a lemezkezelésbe, hogy megformázzam/partícionáljam, és a következő üzenet fogad:
Nem értem, hogy mi köze van a távoli számítógép kezelésnek az én lemezkezelésemhez, de egye fene, engedélyeztem a tűzfalon, amit kért.
Ez sem vezetett sehova, újabb hibaüzenet:
A kért szolgáltatást nem sikerült elindítani... vagy valami hasonló sablonos szöveg.
Valaki esetleg? -
#48601 üdv
szedd le a vga drivert és úgy mennie kell. ha mégsem akkor a vga-van kitikkadva. -
gregtom6 #48600 HELP PLS!!! -
#48599 Aha, mind1 sztem meghirdetem mondjuk 6500-ért aztán lesz ami lesz. :) -
#48598 Outlook Expresszből, hogy tudom pst file-ba menteni az üzeneteket és nem dbx-be?
Mert a rendes outlooknak csak pst file jó -
#48597 olyan 5ezer max
én 2 éve vettem a 19est használtan 10ért...szal még az 5 is lehet h sok -
#48596 Én a DIGIvel még nem hallottam, hogy probléma lenne bárhol is. UPCnél annál inkább. Itt, ahol én lakom egyik sincs úgyhogy gyakorlati tapasztalattal nem tudok szolgálni. :D -
Noodlee #48595 Ide is be szpemmelem a kérdésemet hátha itt kapok rá választ.
Hiho!
Az otthoni gépem nem kezeli (még átnevezni sem tudom őket) azokat a fileokat,(MP3) amelyikben ?, és egyéb speciális karakter van, a munkahelyi viszont igen. Hogy tudnám ezt orvosolni?
-
#48594 Hali! Szeretném eladni a régi Proview márkájú 17-es síkképcsöves CRT monitorom. 5 éves, semmi baja, csak ugye lecseréltem LCD-re. A kérdésem, h szerintetek mi az a maximális ár, amennyiért megvennék? (Szándékosan nem úgy kérdeztem, h amennyiért hirdessem, ugyanis még arra rápakolnék egy 1000-est mondjuk :) ) -
#48593 hát jó csak tudod,sok mindent hallottam már róla.de szeriontem megpróbálom -
#48592 Ez kérdés? Ha elérhető, akkor egyértelműen digi. -
#48591 köszi -
Apocalipto #48590 Diginél kapod az ígért sebsséget. 30/20as netem van és megy csont nélkül minden, 3500 Ft. Meg persze hűségnyilatkozat sincs. Én digit ajánlok. -
#48589 Hali.
van egy microsd kártyám,és egyszercsak akárhova rakom semmise ismeri fel (van rajta jopár cucc),pc nem látja,fényképezö meg formázni akarja.
Van valami program amivel le tudnám mégis nyerni a cuccokat? -
#48588 valaki esetleg a digi VS UPC internet kérdésemmel kapcsolatban? -
ba32107 #48587 Na most elvileg megvan a kártya típusa, le is szedtem hozzá drivert, de egyszerűen semmit nem használ, mintha semmit nem tettem volna fel.... eszközkezelőben még mindig ismeretlen videovezérlőként van megjelölve a kártya. A típusa: VIA/S3 Unichrome Pro.
A hivatalos oldalról nem tudom melyiket kéne leszedni, amit letöltöttem a google-ben találtam. Nincs ötletetek? -
#48586 Leszeded a gép oldalát, és leolvasod a videokariról, vagy everest. -
ba32107 #48585 Hello! Van itt egy gép, és fogalmam sincs, milyen videokártya van benne. Így aztán drivert sem tudok hozzá letölteni, mert nem tudom, milyen kell, pedig elég fontos lenne. Van valami program, ami felismeri a videokártyát? Feltettem valami benchmark programot régebben, de abban nem találtam meg a típust. Mit javasoltok? Előre is köszi! -
#48584 THX! Kötet alatt írja:
(C:)
Helyi lemez (D:)
Ebből kiderül, hogy a D: az logikai meghajtó, vagy nem logikai meghajtó? -
Noodlee #48583 1. Sajátgép ikonon jobb klikk.
2. Kezelés
3. Lemezkezelés
-
#48582 A merevlemezemen van egy C és egy D partíció. Honnan tudhatom melyiken van NTFS vagy FAT fájlrendszer? Honnan tudhatom, hogy a D partíció logikai meghajtó? -
#48581 igen lehet:)...de nekemis segitsen valaki pls:(
#48578 -
#48580 Hali! Azt meg lehet csinálni, h 2 monitort dugok a gépbe? Egy LCD-t, ez DVI kábellel megy; és egy CRT-t, ez meg analóg. Össze szeretném hasonlítania a képüket szemtől szemben. -
Dean Winchester #48579 ja lehet,de amott egyszerübb mert kézre jön minden válaszlehetőség meg azt már ismerem elég jól :) azért kössz! -
#48578 Sziasztok.szeretnem a segitsegeteket kerni.
Van 4 darab Aeneon AET760UD00-25DC97X ramom a gepben.
800 MHZ 5-5-5-15 1.8V
gyarilag nincs rajtuk semmi hutes en viszont tettem hegyejuk 2DB 8CM-s ventilatort:D
Teljesen huvosek meg 2.1 v-tal is:P
azlenne a tervem veluk,hogy 920MHZ-en hajtom oket de itt mar 2.0 voltot igenyelnek a szarsagok:(.Honlapon azt irjak(qimonda),hogy 1.8v+- 0.1.
ezek szerint max 1.9voltot kaphatnek...de szerintetek kibirjak megfelelo hutessel 2volton?...vagy ez mar ilyen atlag ramoknak tul sok?..a valaszt elore is koszi..nagyon fontos lenne tudnom mert nem akarom kinyirni oket:S -
#48577 jó ezt tudom:D ő mondta hogyezek közül választhatok.de nem tudom hogy melyik legyen. -
TomBond #48576 Albérletbe először is nem árt ha beleegyezik a tulaj is (lehet csak ő tudja megkötni). Szerintem ebben az esetben annyi az előnye még a Digi-nek, hogy nincs hűségidő. -
Noodlee #48575 Amit én írtam az is az, csak egy kicsit állítgatni kell benne. -
#48574 sziasztok!lehet hogy pont nem a hardware segítség topikba való,de lenne egy olyan kérdésem hogy albérletbe szeretnék netet,de nem tudom melyik szolgáltatót válasszam.UPC vs Digi.A digi-nek egyértelműen jobb az ajánlata,de ha a sebességek fele igaz már örülök,ill. hallottam róluk hideget meleget.de főleg hideget:)
A UPC egyszer már bevált de ugyanazért a pénzért papíron a töredékét nyújtják a sebességnek -
Dean Winchester #48573
gpedit.msc
ezt kerestem én! -
#48572 lehet hogy lámaság, de próbáltad megfordítva bedugni? márha lehet. én 1x szívtam egy ilyennel 1 napot -.- -
#48571 #48558 valaki plíz:D -
#48570 itt nem irja? -
Dean Winchester #48569 neem
vmi.msc ugy tudom ez az
valami .msc
de a fenéért nem jut eszembe :D régen használtam és most jól jönne...ha eszembe jut beírom maj hogy mire is gondoltam ,persze ha addig vkinek nem jut eszébe -
Noodlee #48568 Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Szolgáltatások.
Talán erre gondoltál. Rendszergazdák előszeretettel szoktak itt állítgatni.
Kicsit utána olvasol, és csodákat lehet művelni :) -
#48567 msconfig,vagy nem? -
gregtom6 #48566 help 16:30-as hszemre... -
gregtom6 #48565 Én még 2-t tudok, a dxdiag és a regedit. De azt, h ne legyen, nemtom hogy lehet beállítani. Hogy érted, elrejtetni? Mert azt a mappa tul.->nézetből kell -
Dean Winchester #48564 üdv.
igaz nem hardver kérdés de sztem van aki tudna segíteni.
szóval mi az a parancs amit ha beirok a futtatásba akkor bead egy képernőyőt amiben lehet állítgatni dolgokat.
például
ne legyen dokumentumok mappa
ne legyen képek mappa
ne legyen előzmény
az órát ellehet tüntetni az értesítési területről...stb
az msconfig beugrott de ebben ,többek közt az automatikus inditásos dolgokat lehet kivenni :S szal mi a másik parancs? valaki tudna segíteni?
előre is köszönném a segítséget!