64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
zoznyák #48683 Töredezettségmentesítést még nem próbáltam, de megpróbálom, köszi -
zoznyák #48682 Igen nod32-t használok. De eddig is azt használtam és nem volt semmi probléma. Bocsi csak nem voltam gépközelben pár napja. -
miki10 #48681 Sziasztok!!
az lenne a problémám hogy tegnap amikor bekapcsoltam a gépet akkor ezt a hibát írta ki:
CMOS cheksun error-defaults loaded
és a hiba után nem tölt be a windows
ezt ha jol tom azért van mert törlödtek a bios beállitások, és abba tudnátok segíteni hogy a biost hogy tudnám jól beállitani hogy megint jól müködjön a számitógép?
számitógép adatai:
adatlap: gigabyte GA-M52L-S3
procesor: AMD athlon 64 x2 dual core processor 5000+ 2,98 GHZ
memoria 2gb ram
VGA: ati 3850
elöre kösz! -
gregtom6 #48680 HELP! -
#48679 Sziasztok!
Pár napja, belassult az internetem, van hogy nem akarja betölteni az oldalt, akármivel akarom( opera, mozilla, explorer). De hogy ha többször nyomogatom, hogy töltse be, akkor egy idő után megvan. Szerintem a gépnek lehet vmi baja, vmi update talán?
MSNre is legtöbbször felmegy, de néha ledob, pedig van net. Próbáltam már többször is a routert ki-be kapcsolni, de nem javított rajta. -
lamerrichard #48678 Valami magyar linket nem tudsz mutatni?
És úgy talán találnék én is.
Mert nem otthon akarok nézni. -
#48677 boltban :)
általában le van írva, hogy milyen erős az antenna -
lamerrichard #48676 És azt hogy érted?
Mert az iPhonom meg az itthoni laptopokon teljesen jó a jel, még a hát másik végében is, de a gép meg a router küzt egy fal és kb. 2méter van.
Vagy meg ha a gépnek az antennája lenne gyenge akkor arra hogy, vagy hol tudok erősebb antennát szerezni? -
pista89 #48675 Azt írja ki a telepítő, hogy hibás, másik gépen meg gond nélkül felment..
Hard Disk Sentinel szerint 100%-os a vinyó állapota.
Majd fel fogom tenni a Win7-et, és ha azzal is ezt csinálja nemtom mit csinálok :D
Mivel ez a vista eléggé instabilnak tűnik nekem, mostis 24% a rendszer elérhetőség. -
pista89 #48674 Másik gépen mindent tökéletesen tölt le. Most azt a exét kiírom cdre azt majd itt telepítem azt megnézem h mi lesz. -
#48673 erősebb antenna kell a routerre -
piamania #48672 erre vki? -
lamerrichard #48671 Hello.
Az lenne a kérdésem hogy a gépemen a WIFI Adapter nem a legjobb:
Ezt vettem:108M WIRELESS PCI ADAPTER
És most is a gépem az íróasztalban van a WIFI Router pedig a szomszéd szobában de a WIFI Adapter csak 2-es meg néha 3-as jelerősséget mutat. A netsebesség teljesen jó csak a jel néha lecsökken 1-re és akkor nincs net.
Ez minek a baja lehet?
nem lehetne-e valahogy erősebbé tenni?
Előre is köszi! -
#48670 próbálj meg mondjuk pen drive-ről másolni egy rart, ha az jó akkor szerintem hálókari lesz, vidd el egy pc szervízbe és kérd meg hogy nézzék meg egy hálókártyával, vagy ha van neked, vagy valakinek a közeledben akkor azzal -
#48669 akk ott mással van a hiba, lehet hogy hálókártya, lehet hogy a hdd a szar -
pista89 #48668 Modemmel is szarul tölt. -
#48667 Hali! Azt szeretném megtudni, h meg lehet-e oldani vhogy, h a BS Player wide monitoron rendesen kezelje a 4:3 arányt (tehát képtorzítás meg levágás nélkül a képernyő 2 oldalán 1-1 fekete csík legyen), mert most úgy játssza le h kiteszi teljes képernyőre, így a kép aljáról és tetejéről le van vágva egy rész. A Windows Media Player jól kezeli a 4:3-at, viszont az meg a wide-ot nem hajlandó teljes képernyőn megjeleníteni. Vagy ha esetleg tudtok vmi olyan lejátszóprogit, ami mind2-t jól kezeli valszeg (és még ha lehet Equalizer is van benne), azt megköszönném. -
#48666 Sziasztok, érdekelne hogy a laptop akksiját milyen módszerrel lehet legjobban megkímélni, tartósítani? Az a jó ha akksiról használom és ha merül akkor rádugom töltöre majd 100 nál ujra le, vagy ha feltöltöm és AC ről megy [akksit nem használva] és akkor milyen időközönként kell igénybe venni az akksit, hogy ne mennyen tönkre? -
#48665 oks, azért szedje le egy pár kisebb rart is hogy ne csak 1-et nézzmeg
-
#48664 Tegyél fel Avirát! Sztem az is jó, és ingyenes. Nod-nál nálam sokkal többet ér. -
pista89 #48663 Igen, GTA 4et is töltöm crc hiba, Sims3 crc, MSTS-hez töltenék egy 500 megás kiegészítőt, nem telepíti, mivel hibás.
Most direkt modemen vagyok, megpróbálom letölteni az 500 megás kieget.
Majd szólok az eredményről. -
#48662 OFF:
Öregfaterék a JAG sorozatot ejtették Jack-nek. -
#48661 hopgyérted hogy mindent rosszul tölt le? pl leszedsz egy rar-t és az crc hinás? vagy a filmek akadoznak, képek meg elvannak csúszkálva?
MErt akk nembiztos hogy a router a hibás, próbáld ki a router kiiktatásával megnézni úgyis rosz-e. Szal a netet dugd rá közvetlen a gépre.
Ha úgy nem szar, akk ajánlom figyelmedbe a linksys routereket, nemkell drágát venni belőle, vannak olyan fw-k hozzá amitol annyit tudnak majd mint egy csúcskategóriás router. pl: linksys WRT54G, WRT54GS, WRT54GL -
piamania #48660 Hi!
A házi mozim hangfalait rá lehet valahogy kötni a számítógépre?Ha igen akkor hogy?Nézegettem a dvd hátulját,van digital audio in.Köszi a segítséget. -
pista89 #48659 Bocsánat, hogy most ilyen tömör kérdésem lesz, de most nincs időm írni.
Rossz a mostani routerem, nem tölt le semmit hiba nélkül (TP-LINK 4-5ezer),
ezért szeretnék vásárolni újat, mit ajánlatok, mit nézzek meg egy routeren?
Mivel nem szeretnék úgy járni, mint most.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#48658 jéh eh XD
szombat van ilyenkó szabad, főleg ha már ittam :D -
#48657 LOOL jack dugó nem jag -
#48656 Na most amit itt elmondtál nekem,az jóformán kínai. Azért köszi. -
#48655 szerintem használható vele (ha van 3d jag dugó hátul) mert kell 1 az első hangszóróknak egy a hátsóknak és egy a mélynek és centermek, kivéve ha digitális csatlakozó van azon a hangfalszetten, na akkor nemtom hogy mivan :D -
#48654 Töredezettségmentesítés? -
#48653 Üdv!
Elég olcsón hozzátudok/tudnék jutni egy Creative T6100 hangrendszerhez.
De:
Nekem most a sima alaplapi hangkártyáról szól a 2.1-es Creative-om. Az 5.1-hez is jó lesz az alaplapi,vagy kell vennem egyet külön??
Valamint,ha esetleg van ilyen cucca valakinek,akkor írhatna,hogy mit tapasztalt....főleg zenét hallgatnék vele+játszanék. Előre is köszi! :) -
#48652 kaspersky maradhat, legjobb internetsecurity -
#48651 De előtte húzd újra az ixpét -
#48650 Vegyé norton internet securityt vagy 360 3.0-át én erre esküszöm,persze mindjárt jönnek a többiek hogy nodot vegyél meg ilyet olyat amolyat,azt javaslom probáld ki 1 pár ismertbb virusírtónak a triálját:) -
ivanicsm #48649 Én? Kaspersky-t. -
perko #48648 NOD32-őt használsz? -
#48647 A mercury az minden csak nem táp,nekemis gigabyte 460-asom van.
Halk,hibátlan,stbail,nem melegedős. -
gregtom6 #48646 Már egyszer leszedtem a VGA drivert csökkentett módban, majd vissza, és nem oldott meg semmit. A VGA meg hogy lenne kitikkadva, ha megy rendesen minden játék reset után?
Megcsináltam a CMOS törlést, nem oldotta meg. Mit próbáljak még meg?
Még annyit tapasztaltam, hogy mikor rákapcsolom a tápra a feszt, majd bekapcsolom a gépet, felpörgeti a ventit, majd lelassítja alaphelyzetbe, majd megint felpörgeti, remélem ilyenkor nem reseteli egyből a gépet. Majd ugye bejön minden, winben csak egeret látom pár másodpercig, majd kikapcsol a monitor(nem a monitor baja, ez biztos)nem ad jelet a monitorba, de hallom a win zenéjét, és tölt a vinyó. Majd resetelem én magam, és teljesen hibátlanul jön be minden.
HELP!!!
-
zoznyák #48645 ja még anyni, hogy az eszközkezelőben sincs semmiféle hiba feltüntetve -
zoznyák #48644 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, van egy Intel pentium D 2,66 procival 1giga rammal ellátott gép. Xpvan rá telepítve és egy ideje olyan gonddal küzdök, hoyg ha letöltök valamilyen torrent klienssel akkor egyszerűen használhatatlanul belassul a gép. Pl nem lehet zenét hallgatni winamppal mert akad a zene, nem tudok közben filmet nézni, mert az is akad holott régebben simán ment. Egy dvd kitömörítésével is 1 órát eltököl és szintén totál belassul a gép. Lefutattam már Malwarebytes' Anti-Malware-t meg spybotot de nem találtak semmit. Ha valakinek van valami ötlete azt köszönöm!