!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy tudom csökkentett módban elindítani a gépet?Melyik gombot kell megnyomni,hogy kiválasszam?köszi szépen.
XP on 7 Mhz 20MB RAM
http://goo.gl/gd6Zi5
A NEC nem olvas: Próbáld ki másik gépben ha ott sem akkor gari
Nem telepít XP-t: hibás olvasó nem szereti azt a cd-t. Haverom 700-as gépére sem megy fel az XP, és akkor talált valami buheráltat és azzal ment neki, de neki lefagyott csak.
a élentiekben beszámoltam bõvebben. Jah és merre vagy milyen jumprt keressek ami tuti a reset jumper? :S
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Van nekem egy Dell Optiplex GX240 gép amit ha bekapcsolok betöltõdik a Dell logó és rögtön kéri a Passwordot. Próbáltam ha kiveszem az laplapból az elemet 20 percre de semmi ugyanúgy kéri a jelszót. Ilyenkor mi a teendõ? Dobhatom ki az alaplapot?
Az lenne a kérdésem hogy:
Feltettem a vista sp1-et 1 sata-s vinyora. Ez eddig oké, de az ide-s winyomat üresnek látja...vagyis formázatlannak.Nem tom valaki járt-e igy vagy tudja mi lehet a baj.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Amugy nekem s azokat írja ki mint erieskrisznek.
Valaki pls! Thx
JAH ÉNEKEM IS NAGY GONDOM VAN ÁM!!!
ezt a firefox mindig is csinálta!
letöltés közben fogja magát és leál!
bármiröl legyen szó
demo az sg-röl
képek stb
A másik kettõnél az egyiket be sem bootolja ujraindul a boot elõtt a másiknál(harmadik) pedíg folyamatosan kihagyja a fájlokat. Mi lehet a probléma a biosbeállítások variálását próbáltam, a z összes hardwert leellenõriztem hibátlanok.
Azt azért "tudatom" hogy nem izmos géprõl van szó( intel 700mhz-s proci, 512 ram, 40gb vinyó, asus alaplap). Estleg lehet az alaplap a hibás mert azt nem teszteltem.
Ha valaki tud segíteni az pls írjon.
Köszi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
fotográfik kolomp edisön :D
Turn Me On Dead Man
Sziasztok!
Van egy szép problémám, illetve nem szép, de van. Egy ASUS A6000 A6U-5040 notebookon vacakol az ACPI. XP telepítõ lefagy a felismerési fázisban, csak Standard PC-ként lehet telepíteni. Ubuntu LiveCD szintén fagy, csak az ACPI off esetén indul el, telepíteni lehet, de fagyogat akkor is, . XP persze így használhatatlan, energiagazdálkodás semmi stb. Vista-t nem próbáltam, csak Windows 7 bétát, az is lefagy. Meg a Norton Ghost rescue disk is, ami vista-szerû keretrendszert használ.
Még a BIOS frissítés is nagy akció volt, az alaplapi flash nem ismerte fel a meglévõt, a DOS-os flashprogram induláskor lefagyott. A windows-os pedig hiányolta az ATK drivert. Aztán az AMI saját windows-os flashprogramja végül csak frissítette a BIOS-t, most már egyébként az alaplapi és a DOS-os flashprogram is mûköd. CMOS törlést is próbáltam, de semmi sem változott.
Látszólag az ACPI él és virul, pl. az everest minden infót megtalál, de valami mégse kerek.
Szervizben persze alaplaphibát mondtak (hogy ez állítólag típushiba), és cserélnék.
Ötletek?
Am itt az image resizer: http://www.microsoft.com/windowsxp/Downloads/powertoys/Xppowertoys.mspx
@ Hellomarci
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Glory, Glory Man. United!