64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48843 probáld meg normális billentyűvel ,akkor:D -
#48842 Akkor valszeg alaplap. -
#48841 nem a táp, már próbáltam :( -
#48840 ADSL -
mozart #48839 Igen és akkor? -
Apocalipto #48838 Szerintem USB billentyűzeted van. -
mozart #48837 Ha kellenek képek szívesen töltök fel! -
mozart #48836 Sziasztok!
A napokban újra akartam telepíteni a Windows Xp Home Edition(EREDETI)-t de nem sikerült:
Miután újrainditottam a gépet, bejött a telepítés meg minden. De ezután nem tudtam efogadni a Licenc szerződést(jó a billentyűzet mert amikor bejön az hogy kérem nyomjon meg egy gombot a folytatáshoz akkor ott direkt az F8-at használtam és sikerült tehát nem ez lehet a probléma oka) tehát nyomogatom erősen az F8-at de nem sikerül. Ezután újrainditom na itt újra bejön az, hogy nyomjon meg egy billentyűt a folytatáshoz de ezt a lépést kihagyva bejön egy újabb ablak:
2 db opció van:
-Windows Xp Home Edition (indítása)
-Windows telepítés /ezt kijelölve enter-t nyomtam majd ismét betöltötte a telepítés varázslót vagy mit de a Licenc Szersződést furcsa mód átugorva bejön a következő lépés a Partició törlése(C:/ csak egy particióm van) NA ÉS EZ AZ AMI NEM AKAR SIKERÜLNI tehát T-t ütök majd erre bejön egy ablak hogy A kivánt műveletet nem lehet elvégezni.
Ezek után elínditottam egy töredezettségmentesítést egy ÚN. Defraggler v1.13.155 nevű programmal. És az eredmény: 5 db fájlt nem lehet töredezettségmentesíteni ezek közül az egyik egy zene szám de ami az érdekesebb a maradék négy:
-$MFT
-$Logfile
-$AttrDef
-$BadClus:$Bad
Azt tudom hogy mindegyik a C:/-n található és, hogy nagyon fontosak vmi ilyen kötet olyan kötet.
Szóval ez lenne az én próblémám "tömören" :D Kérlek titeket, ha valakinek is bármilyen hasonló próblémája volt, vagy van az írja meg ja meg az is aki erre a problémára tud vmi gyógyírt!
-
Apocalipto #48835 UPC? -
#48834 Sziasztok!!
Olyan problémám van,hogy,amikor torrenten töltök,az internet kb félóránként elmegy,és ujra kell indítanom a routert!
Más letöltéseknél,illetve internetezés közben nincs semmi gond!
Mi lehet a baj? -
pista89 #48833 dettó nekemis ez volt, most nemél szegény :( -
#48832 sziasztok! az lenne a problémám hogy van egy MSI GX610 059-hu laptopom, és a processzora semmilyen körülmények között sem akar 800MHZnél gyorsabban menni xD sztetek átállitottam vmit, vagy mi az isten lehet a baja? igazából nem tudom hogy kezdetetől ilyen e, mert csak most raktam fel rá stabilitás tesztelő progit az uj RAM miatt, és most vettem észre. elöre is köszi a helpet! -
xxxpaulxxx #48831 lehet meghótt a táp...
Próbáld ki másikkal -
#48830 sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy egy neteztünk egy gépen, lefagyott, és restart után kikapcsolt.
azóta nem lehet bekapcsolni, hiába nyomom meg a bekapcsoló gombot, semmi nem történik.
mi lehet a probléma? köszi! -
xxxpaulxxx #48829 #48813
? -
#48828 az ok:) -
pista89 #48827 Kiszedtem, hívtam már a garanciafutárt is. Csere lesz szerintem. -
#48826 Ha biztos vagy benne hogy a nero-ban állítottál el valamit akkor reinstal.
-
#48825 igazítsd meg a cpu +12V-ját. ha nem segít akkor:
vedd ki belőle a tápot mert ki fogja nyírni a masinát!
-
#48824 Senki nem tudja? -
pista89 #48823 Lefagy, újraindítom, ki-be kapcsol.
Komolyan mondom már nem értem azt a gépet.. -
pista89 #48822 Beszarok, már meg semmi baja, lehet érintkezés nem a legjobb...-.-
-
pista89 #48821 Na most a következő probléma lépett fel :
A gépem egyszer lefagyott, újraindítottam, de már nem töltött be semmit mert ki-be kapcsolt.
Én a tápra gyanakszok, mivel voltak már vele problémák, sípolt, meg egyszer csinált már ilyet
csak utánna helyreállt.
Kérdés : Mi csinálhatja ezt? Táp?
Fél éves a gép még van minden porcikáján garancia tehát ne fog fájni a pénztárcám, csak a szívem hogy nem tudom használni :D
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Apocalipto #48820 Próbáld meg a zöld-kék-rózsaszínbe. -
pista89 #48819 színre-szín van -
Apocalipto #48818 Szerintem nem jól van összedugva -
#48817 Alien vs predator 2vel szeretnék játszani,0.9.5ig felpatcheltem minden jó működik map packok is,de ahogy felrakom 1.0.9.6-t egyből elromlik minden menüig enged,de nem tudok sem singeleben sem multiban játszani:SMi lehet a baj?Másnak is volt ilyen? -
pista89 #48816 Szól már minden "tökéletesen", csak a tesztnél nem akar szólni csak a két oldalsó. :S -
Apocalipto #48815 Attól nem fog 5.1ben szólni -
josi #48814 Az audio managarben hangszóró konfigurációban, pipáld ki a mélyhangszóró kezelés engedélyezést. -
xxxpaulxxx #48813 Na már elértem, hogy ne legyen írásvédett... szimplán megosztottam a meghajtót, de még így se tölt rá a program... -
pista89 #48812 Be van állítva, de tesztnél nem szól még mindíg csak 2, de már szerintem jobban szól a mélynyomó. -
#48811 A Nero -ban vajon mit állíthattam el, hogy miután kiírom a lemezt azon az ékezetek helyén már fura karakterek vannak?
Hogy lehet ezt normalizálni? -
Apocalipto #48810 Be kell állítani a realtek programjában, hogy melyik dugó mibe van bedugva. -
pista89 #48809 Sziasztok!
Legyetek szívesek segítsetek!
A gépemet tegnap újratelepítettem (vista 32bit volt és azt lecseréltem most 64bitesre),
újratelepítés előtt kiválóan működött az 5.1-es hangrendszerem, de telepítés után nem szólnak teszteléskor csak 2 hangszóró,
Windows Media Playerben megnéztem, szól mindegyik, de a mélynyomó alig dolgozik.
Kabaleit kibe húzogattam már 2x, hangkártya driverét már újratelepítettem 1x de még így se szól.
A hangkártya alaplapi, támogatja az 5.1-et és a 7.1et is.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
xxxpaulxxx #48808 A lényegét értem, csak azt nem, hogy ezeket amiket leírtál, hogyan kell végrehajtani -
#48807 "Szóval az első kérdésem az, hogy ezt hogyan lehet megoldani, hogy tudjak azokra a meghajtókra írni"
Azt hiszem a virtuális gépről a rendes gépet TSCLIENT néven éred el, tehát //TSClient-ként tudsz hivatkozni rá. Csinálj hálózati megosztást a rendes gépen és kösd be valamilyen meghajtóra az XP-n, és azokra írj, elvileg úgy megy. -
xxxpaulxxx #48806 bocsi, hogy ilyen formális... másoltamXD -
xxxpaulxxx #48805 Sziasztok!
1 hete használok windows 7-et... teljes mértékben meg vagyok vele elégedve... egyet leszámítva... a letöltőporgramom (USDownloader) Lefagy amikor újra akar csatlakozni (router controlt nyitná meg, ami újracsatlakoztatja a routerem)
Nos... próbáltam a rendszergazda üzemmódot mind2 programnál és a windwos xp sp3 kompatibilitást is...
Aztán egy ismerősöm megemlítette a Virtual pc fogalmát
Nos... felraktam a virtual pc-t feltelepítettem rá egy XP-t
Tudom rajta futtatni az USD-t viszont letölteni nem tudok vele... mert csak egy virtuális c meghajtót látok... illetve csak erre tudok írni
A többi meghajtót mint egyfajta hálózati meghajtó látom, olvasni tudom őket (ezen van az usd is:D) de írni rájuk nem (ezért hibát jelez a program amikor elindítok egy letöltést)
Szóval az első kérdésem az, hogy ezt hogyan lehet megoldani, hogy tudjak azokra a meghajtókra írni
Illetve a második kérdésem az, hogy hogyan tudok parancsikont létrehozni Windows7 alatt, hogy a program virtuális xp alatt fusson -
piamania #48804 HI!
Miért van az,hogy akár pár perc alatt is,de nagyon felforrósodik a lemez a meghajtóban?