64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
    probáld meg normális billentyűvel ,akkor:D
  • [HUN]FaTaL
    Akkor valszeg alaplap.
  • Vaxi
    nem a táp, már próbáltam :(
  • Viktorr
    ADSL
  • mozart #48839
    Igen és akkor?
  • Apocalipto
    Szerintem USB billentyűzeted van.
  • mozart #48837
    Ha kellenek képek szívesen töltök fel!
  • mozart #48836
    Sziasztok!

A napokban újra akartam telepíteni a Windows Xp Home Edition(EREDETI)-t de nem sikerült:

Miután újrainditottam a gépet, bejött a telepítés meg minden. De ezután nem tudtam efogadni a Licenc szerződést(jó a billentyűzet mert amikor bejön az hogy kérem nyomjon meg egy gombot a folytatáshoz akkor ott direkt az F8-at használtam és sikerült tehát nem ez lehet a probléma oka) tehát nyomogatom erősen az F8-at de nem sikerül. Ezután újrainditom na itt újra bejön az, hogy nyomjon meg egy billentyűt a folytatáshoz de ezt a lépést kihagyva bejön egy újabb ablak:

2 db opció van:
    -Windows Xp Home Edition (indítása)
    -Windows telepítés /ezt kijelölve enter-t nyomtam majd ismét betöltötte a telepítés varázslót vagy mit de a Licenc Szersződést furcsa mód átugorva bejön a következő lépés a Partició törlése(C:/ csak egy particióm van) NA ÉS EZ AZ AMI NEM AKAR SIKERÜLNI tehát T-t ütök majd erre bejön egy ablak hogy A kivánt műveletet nem lehet elvégezni.

Ezek után elínditottam egy töredezettségmentesítést egy ÚN. Defraggler v1.13.155 nevű programmal. És az eredmény: 5 db fájlt nem lehet töredezettségmentesíteni ezek közül az egyik egy zene szám de ami az érdekesebb a maradék négy:
    -$MFT
    -$Logfile
    -$AttrDef
    -$BadClus:$Bad

Azt tudom hogy mindegyik a C:/-n található és, hogy nagyon fontosak vmi ilyen kötet olyan kötet.

Szóval ez lenne az én próblémám "tömören" :D Kérlek titeket, ha valakinek is bármilyen hasonló próblémája volt, vagy van az írja meg ja meg az is aki erre a problémára tud vmi gyógyírt!
  • Apocalipto
    UPC?
  • Viktorr
    Sziasztok!!

Olyan problémám van,hogy,amikor torrenten töltök,az internet kb félóránként elmegy,és ujra kell indítanom a routert!
    Más letöltéseknél,illetve internetezés közben nincs semmi gond!

Mi lehet a baj?
  • pista89
    dettó nekemis ez volt, most nemél szegény :(
  • harlond
    sziasztok! az lenne a problémám hogy van egy MSI GX610 059-hu laptopom, és a processzora semmilyen körülmények között sem akar 800MHZnél gyorsabban menni xD sztetek átállitottam vmit, vagy mi az isten lehet a baja? igazából nem tudom hogy kezdetetől ilyen e, mert csak most raktam fel rá stabilitás tesztelő progit az uj RAM miatt, és most vettem észre. elöre is köszi a helpet!
  • xxxpaulxxx
    lehet meghótt a táp...
    Próbáld ki másikkal
  • Vaxi
    sziasztok!
    olyan problémám lenne, hogy egy neteztünk egy gépen, lefagyott, és restart után kikapcsolt.
    azóta nem lehet bekapcsolni, hiába nyomom meg a bekapcsoló gombot, semmi nem történik.
    mi lehet a probléma? köszi!
  • xxxpaulxxx
    ?
    az ok:)
  • pista89
    Kiszedtem, hívtam már a garanciafutárt is. Csere lesz szerintem.
  • duracellmumus
    Ha biztos vagy benne hogy a nero-ban állítottál el valamit akkor reinstal.
  • duracellmumus
    igazítsd meg a cpu +12V-ját. ha nem segít akkor:

vedd ki belőle a tápot mert ki fogja nyírni a masinát!

• kirol
    Senki nem tudja?
  • pista89
    Lefagy, újraindítom, ki-be kapcsol.
    Komolyan mondom már nem értem azt a gépet..
  • pista89
    Beszarok, már meg semmi baja, lehet érintkezés nem a legjobb...-.-
  • pista89
    Na most a következő probléma lépett fel :

A gépem egyszer lefagyott, újraindítottam, de már nem töltött be semmit mert ki-be kapcsolt.
    Én a tápra gyanakszok, mivel voltak már vele problémák, sípolt, meg egyszer csinált már ilyet
    csak utánna helyreállt.

Kérdés : Mi csinálhatja ezt? Táp?
    Fél éves a gép még van minden porcikáján garancia tehát ne fog fájni a pénztárcám, csak a szívem hogy nem tudom használni :D

Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • Apocalipto
    Próbáld meg a zöld-kék-rózsaszínbe.
  • pista89
    színre-szín van
  • Apocalipto
    Szerintem nem jól van összedugva
  • Fehercsoki
    Alien vs predator 2vel szeretnék játszani,0.9.5ig felpatcheltem minden jó működik map packok is,de ahogy felrakom 1.0.9.6-t egyből elromlik minden menüig enged,de nem tudok sem singeleben sem multiban játszani:SMi lehet a baj?Másnak is volt ilyen?
  • pista89
    Szól már minden "tökéletesen", csak a tesztnél nem akar szólni csak a két oldalsó. :S
  • Apocalipto
    Attól nem fog 5.1ben szólni
  • josi
    Az audio managarben hangszóró konfigurációban, pipáld ki a mélyhangszóró kezelés engedélyezést.
  • xxxpaulxxx
    Na már elértem, hogy ne legyen írásvédett... szimplán megosztottam a meghajtót, de még így se tölt rá a program...
  • pista89
    Be van állítva, de tesztnél nem szól még mindíg csak 2, de már szerintem jobban szól a mélynyomó.
  • kirol
    A Nero -ban vajon mit állíthattam el, hogy miután kiírom a lemezt azon az ékezetek helyén már fura karakterek vannak?

Hogy lehet ezt normalizálni?
  • Apocalipto
    Be kell állítani a realtek programjában, hogy melyik dugó mibe van bedugva.
  • pista89
    Sziasztok!
    Legyetek szívesek segítsetek!
    A gépemet tegnap újratelepítettem (vista 32bit volt és azt lecseréltem most 64bitesre),
    újratelepítés előtt kiválóan működött az 5.1-es hangrendszerem, de telepítés után nem szólnak teszteléskor csak 2 hangszóró,
    Windows Media Playerben megnéztem, szól mindegyik, de a mélynyomó alig dolgozik.

Kabaleit kibe húzogattam már 2x, hangkártya driverét már újratelepítettem 1x de még így se szól.
    A hangkártya alaplapi, támogatja az 5.1-et és a 7.1et is.

Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • xxxpaulxxx
    A lényegét értem, csak azt nem, hogy ezeket amiket leírtál, hogyan kell végrehajtani
  • [HUN]FaTaL
    "Szóval az első kérdésem az, hogy ezt hogyan lehet megoldani, hogy tudjak azokra a meghajtókra írni"

Azt hiszem a virtuális gépről a rendes gépet TSCLIENT néven éred el, tehát //TSClient-ként tudsz hivatkozni rá. Csinálj hálózati megosztást a rendes gépen és kösd be valamilyen meghajtóra az XP-n, és azokra írj, elvileg úgy megy.
  • xxxpaulxxx
    bocsi, hogy ilyen formális... másoltamXD
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok!
    1 hete használok windows 7-et... teljes mértékben meg vagyok vele elégedve... egyet leszámítva... a letöltőporgramom (USDownloader) Lefagy amikor újra akar csatlakozni (router controlt nyitná meg, ami újracsatlakoztatja a routerem)
    Nos... próbáltam a rendszergazda üzemmódot mind2 programnál és a windwos xp sp3 kompatibilitást is...
    Aztán egy ismerősöm megemlítette a Virtual pc fogalmát

Nos... felraktam a virtual pc-t feltelepítettem rá egy XP-t
    Tudom rajta futtatni az USD-t viszont letölteni nem tudok vele... mert csak egy virtuális c meghajtót látok... illetve csak erre tudok írni

A többi meghajtót mint egyfajta hálózati meghajtó látom, olvasni tudom őket (ezen van az usd is:D) de írni rájuk nem (ezért hibát jelez a program amikor elindítok egy letöltést)
    Szóval az első kérdésem az, hogy ezt hogyan lehet megoldani, hogy tudjak azokra a meghajtókra írni

Illetve a második kérdésem az, hogy hogyan tudok parancsikont létrehozni Windows7 alatt, hogy a program virtuális xp alatt fusson
  • piamania
    HI!
    Miért van az,hogy akár pár perc alatt is,de nagyon felforrósodik a lemez a meghajtóban?