!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Adatmennyiség: 256.20 kbyte (262 344 byte)
Letöltési idõ: 1.84 sec
Sebesség: 1135 kbit/sec (1 162 240 bit/sec)
Vonali sebesség: 1344.00 kbps
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 256.20 kbyte (262 344 byte)
Letöltési idõ: 22.29 sec
Sebesség: 91 kbit/sec (93 184 bit/sec)
Vonali sebesség: 128.00 kbps
ADSL Prémium s ebben a csomagban vagyok onnan másoltam ki, hogy minek kéne lennie.
@ Hellomarci
Kb 1200kbit/sec - 2000 ig volt általába. Akkor ez az arány jónak mondható?
Igazából azt nem értem miért mondja mindenki, hogy wifis-t vegyek.
A 4 mega (512 kb/s) is olyan dolog, h legfeljebb annyi, de nem garantálják mindig. Sztem ha böngészõbõl töltesz (pl. játékdemót), akkor nagyjából meg kéne lennie, de ha torrentrõl pl. az ugye egész más.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
@ Hellomarci
+1 gépet akarnék rákötni. Illetve melyik a jobb a wifis vagy a nem.
Elõre is közi a segítséget.
az a sztory, hogy nem volt telefonvonalunk egy napig és
valamit csináltak ahogy megjavították, mert utána az adsl internet nem akart
csatlakozni,akkor a netesek mondták hogy állítsuk át a tcp/ip protokollt valami
másra, meg a
dns-eket is. és ledíktálták hogy mit kell beírni.Most csatlakozik meg minden megy,
de a leállításnál mindig az eseménynaplóba bekerül
azóta ez az üzenet szóval minden leállításnál
Esemény típusa: Figyelmeztetés
Esemény forrása: Userenv
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 1517
Dátum: 2009.03.26.
Idõ: 17:53:25
Felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM
Számítógép:
Leírás:
A Windows mentette xy felhasználó rendszerleíró adatbázisát, mert azt a
kijelentkezés közben egy másik alkalmazás vagy szolgáltatás is használta. A
felhasználó rendszerleíró adatbázisa által használt memória nem lett felszabadítva.
A rendszerleíró adatbázis akkor lesz eltávolítva, amikor már nincs használatban.
Ezt a problémát általában felhasználói fiókként futó szolgáltatások okozzák.
Próbálja a szolgáltatásokat úgy konfigurálni, hogy a helyi vagy a hálózati
szolgáltatásfiókban fussanak.
További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen:
http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Ez micsoda?
Hiba?
Vagy okozhat gondot?
A memoriában eltünik valaha? Vagy elõbb utóbb gond lesz belõle?
Légyszi válaszoljon aki tudja majd!
Elõre is köszi!!!!!!!
segitsen valaki
van egy kis problémám a win 7 alatt az xfirével.
nem tudok bejelentkezni de az xfire.comon meg be tok jelentkezni.
Mi a baj ? vki pls
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Lacee86 nem vagyok gyík az ilyenekhez (annyira),csak azért kérdeztem hogy valakinek van e bevált drivere amivel igen jól megy a kari!Amúgy most már a 182.08at szedi le.
Worldtorrent nem tom mi a **** van az xp-vel! 😞 Hát vistát lehet teszek fel,de szerintem inkább várok 1-2 hónapot és akkor Windows 7. 😊
videókártya csere után nem tettem új xp-t a proci pedig 53 fokos az alaplap 36
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
vettem 1 gépet nem a legmodernebb DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) proci 2 gb ddr2 sdram 566mhz ATI Radeon HD 3650 256 mb-os ddr3-as videókártya és Asus P5LP-LE (Leucite3) alaplap
nah most a problémám az lenne hogy szaggatnak az olyan régebbi játékok is mint a rainbow six vegas totál minimum grafikai beálítások melett
inkább laggolnak mint szaggatnak vagy ha nem szaggat valami az néha ugrik egyet vagy csak nem dinamikus és tök mind1 mit állítok ugyanolyan szar marad
1-2 ötletért hálás lennék hogy milyen irányban kutakodjak mert teljesen tanácstalan vagyok
ja igen és új rendszer van xp pro a videókártya teljesen új a többi használt 550w táp a proci cooler is tök új a paszta is rendben van
24pines az alaplap táp csatija de a tápom csak 20-as elvileg ez nem gond de azért leírom hátha
köszönöm elõre az ötleteket
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
ಠ_ಠ
ゾルターン
Akkor ez ok?
Sorry, de láma vagyok ilyenben...
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
ゾルターン
Igazából nem tudtam hova írjak ez ügyben, de a stabilitás tesztnél mitõl lehetnek azok a kihagyások, vagy ez normális?
Elõre is kösz.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Ez tökéletesen mûködött egészen 3 nappal ezelõttig.
Nem tudom hogy az ATI tool mekkora ellensége a kártyámnak, de annak is van valami köze hozzá hogy elmegy a kép.
Úgy áll meg az egész, hogy a vga hûtõventije egyszer csak felpörög, monitor sötétség, vga hûtõventi vissza alap fordulatszámra, és áll a gép, csak a restart segít. Mikor nem volt elindítva az ATI tool akkor azt vettem észre hogy játék közben, egy bizonyos idõ után eléri a 60fokot és a fentebb említett dolgok történnek.
Aztán ATI toolt leszedtem a géprõl teljesen, majd visszaraktam.
Nem volt beállítva hogy windowsal együtt induljon. Mikor manualba elindítottam, monitor sötét, és szintén a fent említett dolgok történnek. Gépzsenit, vagy ördögûzõt hívjak?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az nem baj hogy nekem régebbi 7300 GT van és ezek a driverek nem jelentenek gondod neki?Mármint ugyan úgy kiszolgálják egymást?
Nem azt mondtam,hogy a driver miatt fagy! 😊 Csak annyi driver van és nem tom melyik lenne a tuti. Mindenesetre felteszem. 😊
Ezt a fagyás dolgot még fent tartanám!Csak ötleteket vagy gondolatokat osztotok meg please! 😊
Következõ történik:-elindítok játékot (Wow)és megyeget majd egyszer csak kifagy!
Ez a kifagyás véletlenszerû.( van hogy azonnal van mikor 2erc után,de van mikor 10 perc stb.)A kifagyás az úgy történik hogy kimered a kép majd az egérmutató még egy pici ideig mozog majd az is kifagy,de a zene az megy a fagyás alatt is.Nem tudok mit csinálni mert van egy kimeredt képem és alatta meg megy a zene!Restart majd mikor ismét elindítom kifagy megint.Néha elkapja és akkor semmi gond.Amúgy az érdekesség hogy Counter Strike-nál nem fagy ki!Van játék aminél fagy,de van aminél nem.Szerintem ez videókártya gyanús,de nagyon!
Még valami,ha megkérhetnék valakit,hogy adjon már egy tuti Drivert Galaxy 7300GT-hez.DDR2 memóval bíró videókari. Tom hogy már kicsit elavult,de ez van! 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
enyém is, meg sokan mondták még errõl a sorozatról h ciripel, természetesen a képszétesés már nem az 😄
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Nah srácok elég nagy a gond...ez most vicces lesz valószínûleg, de akivel történt az eset, majd sírógörcsöt kapott.. =/ Szóval az történt, hogy a drágalátos macska lepisálta az LCD monitort, és az beázott...alul befeketedett, és színes csíkok látszódnak, és talán még terjed is felfele... Namost ilyenkor mi a teendõ, már ha valamit is lehet tenni? Gondolom ez nem jön magától helyre, nem? :S Ha valamit tudtok esetleg, írjatok, fontos! Köszönöm elõre is!