64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
hentesferi #48883 Köszönöm nektek a segítséget :)
Tuti vinyó hiba :S
mert még régebben, a régi gépemnél is kattogott , nem rég állítottam össze most egy új gépet , csak persze vinyót nem vettem bele újat ...
aztán az új gépnél is kattog : \
olyan , mintha időszakai lennének , van hogy egy ideig nem csinálja , aztán van olyan , amikor mindennap vagy 5-ször :S
Erre a Maxtor ki is fejlesztett egy "javitó" progit , de sokaknak az csak véglegesen elrontotta a vinyót..
Új vinyót kéne majd venni , csak mindig elmegy valamire a pénz... :) -
#48882 üdv!
a "néha kattog a hdd" az táp probléma is lehet...
mielőtt neki állsz töredezettség mentesíteni, nyomogasd össze a hüvelyeket a tápdugón a vincsinél! egy-két év alatt képes kitágulni és nem kap folyamatosan szaftot a hdd. lehet hogy abbamarad a kattogás és az újraindulás is.
sok szerencsét!
-
#48881 Valahol én úgy olvastam, hogy az NTFS fáljrendszer az atomikus műveletekre épül, úgyhogy elméletileg semmi sem történhet. Viszont az ördög nem alszik. -
hentesferi #48880 Hai !
Elhatároztam magam... :)
Töredezettség mentesítem a D-met , mert 81%-ban full piros az egész :S
de mivel életemben kb 1-szer ha Tör. ment. - em fenn áll 1-2 kérdésem :)
Mivel nekem Maxtor vinyóm van , és már nem mostani , néha kattog , és ez miatt újraindul a gépem is , esetleg nem lesz baj , ha pont most Töredezettség mentesítés közben indul újra a gépem ? nem történik baj , ha megszakítódik ? :)
( Lehet ezért is kattog néha , mert sokat kell keresnie a cuccokat a D-n , mert annyira töredezett :) )
a másik , hogy úgy emlékszem , és úgyis tudom , hogy nem töröl filekat , vagyis nem kell attól félnem , h eltűnik esetleg 1-2 dolgom , de azért megkérdezem ... Tényleg nem töröl semmit ? minden a helyén lesz ? :)
Köszönöm előre is a válaszokat ! :) -
#48879 Őskövület... Te is ilyen kis hardverfanatikus vagy? Azért én elfogadnék egy ilyen "őskövület" 9800GTX-et, bár kétségtelen h a 4850 jobb nála. De inkább egy működő 9800GTX mint egy működésképtelen 4850, nem?! -
ferihegedus #48878 SE P800 eladó! http://www.teszvesz.hu/item741324716_sonyericsson_p800_minden_tartozekaval.html -
lamerrichard #48877 Hello.
Nem nagyon találtam Billentyűzetes Topicot ezért ide írom hátha valakinek ilyen van:
1 Hónapja vette egy Razer Lycosa Mirror Special Edition Bill.-t és a füzetében az van hogyha ez a Special edition van, akkor azzal más világítási módot is be lehet állítani. Nemcsak a WASD meg a simát. Ezt már próbáltam a programjában de nem találtam. Ha valakinek ilyen bill-je van akkor az írja már le hogy hallott-e erről valamit vagy hogy, hogy lehet beállítani.
Előlre is köszi. -
#48876 van 4850 csak olyan nincs ami nekem van 4850 toxic, nv-re meg nemhiszem hogy cserélek, főleg nem egy őskövületre :/ -
#48875 Na jó, de ma már 4870-et kapni annyiért; 4850 min. egy 10-essel olcsóbb. Szóval sztem nem fognak neked adni egy ennyivel jobb karit... Az mondjuk fura h miért nincs 4850 az üzletben. Sztem akkor nVidiát adnak vmilyet, talán egy 9800GTX-et. -
#48874 hát a 4850-em halt be, anno 42-ért vettem, akkor sem a legolcsóbb volt -
#48873 Hát sztem teljesítményű. Ugyan nem írtad, h pontosan miről van szó, de pl. majdnem 1 éve vett 20000 Ft-os videokártya teljesítménye közel sem mondható azonosnak egy mostani 20000 Ft-oséval. -
#48872 és az mitjelent hogy hasonló termék? Hasonló árkategóriájú, vagy teljesítményű? -
#48871 cserélik hasonló termékre -
#48870 másik válasz rá "Ha nem pörgeti fel a lemezt akkor nem lehet szektorhiba!"
:/ Mondjuk meg fogom próbálni. Esetleg valaki tudja hová lehetne bevinni ahol az adatokat le tudnák menteni róla? Mert hogy valószínűleg a lemezek nem sérültek meg,szóval az adatokat le tudnák menteni? -
#48869 Lehetséges h Windows-os szektorok hibásodtak meg. Legmezeibb megoldás (ha van rá lehetőséged), h berakod egy másik gépbe a vinyót, ott átvizsgálod pl. Hard Disc Sentinellel, h valóban hibás-e. Ha vannak hibás szektorok, úgy is le tudod menteni az adatok nagy részét sima másolással is. Persze a sérült szektorokban levő fájlok sajnos elvesznek. -
#48868 Sziasztok!
Van egy Western Digital winchesterem. Már napok óta elkezdett lassulni a gépem főleg programok elindításánál...egyik nap nagyon lelassult ezért újra akartam indítani...amire nem reagált.Leállítottam és úgy próbáltam meg újra indítani.Kiírta a szokásos "normál módú indítás vagy csökkentett módú indítás" a normált választottam, majd elkezdett lassan tölteni..majd leállt és újra fekete képernyő..adatok..és újra elkezdte tölteni a windowst :S Azt mondták hogy nem olvassa a gép a lemezt...szóval újat kell venni?! Lehet hogy a kábellel van a gond? még csak egy éves a winchester :első xp van rajta.És ha tönkrement, hol és mi módon lehetne az adatokat visszanyerni róla?
Előre is köszönöm ha valaki tud nekem segíteni! -
#48867 valakinek van tapasztalata hogy akkor mivan hogyha van egy hibás termék ami biztos hogy nem javítható, de ahol vettem ott már nem árulják. Ilyenkor mit szoktak csinálni? -
#48866 grat. akkor nem ütközési probléma volt szvsz. -
#48865 na végül megoldottam a problémát, letöltöttem egy codec packot, és így már windows media player lejátssza a kék csík nélkül :) -
#48864 na de azt sem tudom milyen codec az ami bezavar. semmit nem telepítettem tudtommal a probléma előtt. utána telepítődött pár mert letöltöttem bsplayert meg mplayert és ők hozták a sajátjaikat, de semmi nem történt aközött hogy normálisan mennek a filmek és hogy ilyen szar csíkkal. -
#48863 1. strat menü/programok között nézd meg.
vagy
2. beállítások/rendszer/programok telepítése-törlése
vagy
3. start/programok telepítése törlése. -
#48862 bocs hogy noob kérdés de abban tudna vki segíteni hogy hogy kell azokat letörölni? :D -
Apocalipto #48861 A mydefrag azért jó, mert a windows beépítettjére épül és vmi hihetetlenül jó munkát csinál. Nekem érezhetően gyorsultak a fájlműveletek/ablakok/programok megnyitása defrag után. -
#48860 nekem xp alatt a norton systemworks defragja jött be nagyon. :)
komoly, hogy xp full ok-nak látta a vinyót defrag után, norton meg totál átrendezte utána :D -
Apocalipto #48859 Xp esetében ajánlatos valamilyen külsős jó defrag program használata. Pl Ez -
#48858 nagyon rossz esetben? azt nem lehet megmondani. sokmindentől függ. de 3-4-5 óra nagyon max. de egy éjszaka alatt lezavarja úgyis míg csucsukálsz :) -
xxxpaulxxx #48857 hagyd úgy egy éjszakára -
#48856 Nem az van. Nagyon rossz esetben mennyi lehet? Annyira nem hiszem, hogy vészes lenne, csak gondoltam ráfér. -
Apocalipto #48855 Attól függ mennyire töredezett a vinyó. Ha Vista/Win7-ed van, rakd be ütemezve. -
#48854 Töredezettség mentesítés kb mennyi ideig tart 150 gigánál? -
#48853 Valaki meg tudná mondani, hogy a Juviban mennyibe kerül egy Asus P5Q-E alaplap? -
#48852 codeck probléma, ha tettél fel bármi packot a gépedre akkor azt szedd le -
#48851 Miért van az egyes filmeknél, hogy a vlc meg minden más lejátszó (konkrétan a bsplayer, a winamp és a wmp még csak le sem játsza ezeket) egy rohadtnagy zöld csíkkal a közepén jeleníti meg? egy olyan jó 5-6 centis átlátszó zöld sáv, ami bőven elég hogy telesen élvezhetetlenné tegye.
vki help minél előbb rohadtul felbasz h hazajönnék pihenni és akkor ez idegesít. -
piamania #48850 Sziasztok!
Az miért van néha,hogy ha bekapcsolom a gépet, vagy ha bent hagyok egy cd-t és úgy indítom el,hogy a monitoron nem jelenik meg semmi,csak a nagy feketeség van?Ha újra indítom,akkor meg minden ok.Van ötlete vkinek?köszi -
#48849 kifejtenéd bővebben? ebbőls így most nem értek semmit. biztos hogy ez? ha kiveszem a hdd-t akkor megy a gép, és botol is lemezről, ha bent van akkor meg a bios után semmi. -
#48848 Clear-Cmos! -
#48847 Telepítettem egy Toshiba L40-es laptopot. Vista volt rajta. XP-re lett cserélve. Ment is , aztán egyszer csak nem indul. Nem is lehet bootolni cd/dvd-ről, csak ha kiveszem a HDD-t. Amúgy elindul, és amikor bootolni kellene, még kiírja hogy "cd ről való indításhoz nyomjon egy gombot..." még bejön, de utána semmi. a cd meghajtó is leáll :S Tudnátok segíteni? előre is köszönöm. -
mozart #48846 amúgy azt hogyan kell beállítani -
mozart #48845 De attól még kifogja a partició törlésénél írni hogynem tudj elvégezni -
Apocalipto #48844 BIOS-ban be kell kapcsolni a legacy USB supportot és menni fog.