64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48923 ez egy kibaszott lelkiismeretes gép, éjféltől már kötelezővé teszi, hogy ott ülj előtte, nincs mese XXXD -
#48922 Köszi mindenkinek!:) -
#48921 Nem feltétlenül, irodai gép éjfélkor bekapcsol :)
Nincs vírus, ki lett cserélve a táp, biosban ki lett kapcsolva a wake on lan és úgy is bekapcsol ha nincs bedugva a hálókábel.
Ha 00.00-ra ér a gép órája bekapcsol a gép :) -
#48920 ez táp hiba is lehet -
#48919 Semmi,csak annyi hogy a 2 hétes alaplapom úgy szarakszik hogy ha 4-5 órát jáccok és kikapcsolom a gépemet akkor visszakapcsol agától és pörgeti a lap a ventiket mint az állat:)Magyarul majdnem használhatatlan a gépem mert én ezt játékra és tévézésre használom,meg hajnalig töltésre.
Amikor pc auto shutdownal kikapcsolom hajnalban akkor visszakapcsol magától,magyarul nem tudom használni:D -
#48918 hehe, dehogynem XXXD -
#48917 mi baja a gépednek? -
#48916 Felügyeleti eszközök, lemezkezelésben megtalálod mint meghajtót, ott tudod partícionálni és formázni, ennyi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A puncikabrióban szállított vinyók nem túl hosszú életűek -
#48915 nem tóóm hogy te hogy éreznéd magad hogyha majd 20k-val lehúznának. -
#48914 ha vadiúj akk asszem formázni kell előtte, amit asszem magától megcsinál vagy rákérdez -
#48913 omg, az igen.. és már telepítgethetek is rá?? a win is kezelni fogja szépen??? -
#48912 beteszed a vinyót, bekapcsolod a gépet, kiírja hogy új hw és megjeloenik a sajátgépben, ennyi, nem kel újratenni -
#48911 Sziasztok! a következő lenne a kérdésem!
Ha veszek még egy vinyót a gépembe, akkor azt be tudom üzemelni úgy, hogy ne kelljen újra rakni mindent a gépen, csak egyszerűen több helyem legyen? remélem értitek, nem szeretnék win reinstallt meg adatvesztést, de kéne még sok-sok hely :D -
#48910 hát mivel 2x leformáztad és egy wint is rátlepítettél azt valszeg már bukod
minden ilyen progi akkor jó igazából ha még nem írtál rá adatot...szal amiket talált pár dolgot, azok vannak rajta, annál többet már nem fog tudni visszaállítani, akár mit is csinálsz vele -
Richard90 #48909 Sziasztok!
Egy óriási baklövést követtem el!
A 160gb-os vinyóra (amin a filmek, zenék sorozatok voltak) telepítettem fel a win 7-et. Előtte leformáztam az egészet.
Utána felraktam egy másik vinyóra a win7-et és a 160-asat újra leformáztam (gyors formázás).
Kérdés... Most letöltöttem ezt a getdataback-et... egy csomó mappát, fájlt talál, de a keresésénél nem találok 600megánál nagyobb fájklokat.
Jah és még valami... scannelés után lehet választani az ntfs rendszerek közül (zölddel, sárgával és pirossal vannak jelölve). Nekem ilyenből egy csomót bead és nem tudom melyiket válasszam.
Remélem valaki tud madj segíteni, mert szeretném visszaállítani a zenéimet a és a filmeket! sad.gif
THX -
Apocalipto #48908 Moderáld magad mert véletlenül be talállak linkelni a moderátor topikba. -
#48907 OFF:én még olyan nf7-is vissza tudtam velük cseréltetni amelyen nem ment duálban a ddr400-as ram 400-as cpu fsb mellet.
3x kicserélték, és azt a példányt választottam amin már volt sata+firewire és atomstabill volt(a mai napig üzemel)
egyik Nforce2-es csipkészlet sem támogatja a duálban a 400-as ram-okat 400-as cpu fsb mellett. de ezt ők nem tudhatták:) mert még tőllük senki sem vett bele 3200+-os athlonXP-t. hát igen a megalománia:):OFF -
#48906 persze ha nem mondják azt hogy min 1 hónapig náluk lesz, mert ha előre meghatározák az időpontot akk aszerint van :/
de inkább kérdezd a fórumon... -
#48905 igyekezz hogy min 25 napig náluk legyen a gép gariba, akkor jogod van elállni a szerződéstől, és kötelesek visszafizetni neked a vételárat, mivel ezzel jelentősebb kellemetlenséget okoznak neked -
#48904 ajánlanám neked EZT a fórumot, itt biztos kapsz segtséget, legalábbis hogy jogilag mit tehetsz -
#48903 Na az biztos,de én normális vagyok velük és baszakodnak,tesóm is mesélte hogy max 2 percig tesztelik a gépeket aztán leszarják:)
Válasz ment -
#48902 ha úgy mész be az üzletbe hogy most bekaphatyátok a f****-mat, akkor nem fognak veled szóba álni.
küldtem egy privit.
Nem akarom védeni idc-t, nekem is volt velük egy két kalandom... -
#48901 Azt mé nem?!
Garanciás még több mint 2 évig!
BEKAPHATJÁK!!!!!!!!!!!!!
INEN SENKI SE VEGYEN SEMMIT!!!
Szemét faszopó banda!!!!!! -
#48900 Figyi! ha megőrülsz akkor is a szerviz nyert mert ugye nem kell kicserélniük a lapot, úgyhogy vegyél 3 4 nagy levegőt és nyisd ki az ablakot és ordítsd ki magad mielőtt bármi más hülyeséget is csinálnál.
-
#48899 Ok,nekem kibaszotúl elegem van a láma faszopó anyuk miatt,mert nem lehet kicserélni 1 tetves alaplapot.Csiálok 1 kibaszott videót a kibaszott hibáról,és ha nem hiszik el vagy nem cserélik ki megy a feljelentés,már elegem van!Velem senki ne szórakozzon!!Amúgy azért vagyok ilyen jó kedvemben mert már megint előjött. -
#48898 -lant általában nem szokták servicében csatlakoztatni hosszú időre, és van olyan lan csip ami bizonyos idő eltelte után összehal, és ujraindul a gép:)
-a servicében ált 17c-on üvölt a klíma a sok gép miatt... otthon ízléseseknél ennél melegebb van.
-ha a gépház/táp nincs rendesen a védőföldre rákötve akkor nem tudja a szürő a táp elején, elvezetni a hálózati zavarokból felgyülemlett töltést, és meghülyül és a primer körben található tranzisztorok védelme miatt kikapcsol/újraindul kínjában. -
#48897 a lané hogy?
a hűtést se tóóm elképzelni mert jó a gépház levegőáramlása,szelőzős:)
és a földelést mire érted? -
#48896 általában hűtés/földelés/lan gondja szokott lenni a baja azoknak a gépeknek amelyek szervizben hibátlanok, a gazdánál szarakodnak... -
#48895 hát császtok:)
visszajött a garibol a gépem:)
Azt mondták hogy náluk nem volt semmi baja,pedig egész nap ment!
WTF!?
Mondtam a szervízbe hogy videót fogok róla csinálni:D
Szerintetek valami kábel lehet ennek az oknak a forrása?
példáúl a tápkábel?
Mert amióta megvan az új tápom ugye a tá alóra való,mert úgy van megcsinálva a csatija,és fejjel lefelé kellet fordítanom a csatit hogy be tudjam dugni!
Ez gond lehet? -
#48894 vagy a táp haldokol vagy az alaplap feszabájzós része. húzd le róla a vga-t és nézd meg hogy változik e a felállás.
a p5e3 delux-om adott 12V-ot a q6600-nak mint Vcore:) -
gregtom6 #48893 HELP továbbra is előző hsz-emre, valamint annyit észrevettem, hogy mintha zúgna/sivítana magas hangon valami a gépben, amikor így nem indul be, amit leírtam.
És amikor bekapcsolom először, akkor olyan, mintha egyből újra is indítaná magát, csak így hangzásra, mert 2x pörög fel egymás után a venti, majd ugye az említett probléma után resetet követően csak 1x pörög fel.
Ez azt jelenti, hogy tényleg resetel egyből, amikor bekapcsolom a gépet?
Nem gyilkolja ez a hardvereim élettartamát? Mert ettől tartok nagyon...
Táp típusát majd leírom, én a boltban FSP 400W-ot kértem...
HELP MEEEE!! -
Apocalipto #48892 Ez a Dynamic energy saver nevű folyamat, alaplaphoz van. törölhető a prog hozzáadása/eltávolításából. -
#48891 Üdv!
Különös hibaüzenetet kapok a Vistától bekapcsolás után egy fél órával kb. SP2 fenn van valaki megmondaná miért ír ki ilyeneket?
Itt a kép:
KATT -
Tonus #48890 Sziasztok!
Hosszú idő után felraktam a Starcraft: Brood War játékot és akartam haverral játszani netten már mint én elkészítem a szervert és ő meg csatlakozik de semmi ötletem, hogyan lehet csinálni szervert, hogy ő is lássa. Aki tudna nekem segíteni azt megkérem írjon..
Előre is köszönöm. -
#48889 jaja, fogyasztóvédelmi oldalon kérdezgettem, és azt mondták hogy a jogszabály szerint vagy ugyanolyan karit adnak, vagy fisszafizetik a pénzt, vagy felkínálnak egy cserét, amit nem kötelező elfogadnom, bár attol tartok hogyha azt mondom hogy inkább adják vissza a pénzt ők azt mondják hogy jó akkor rendelünk egy toxicot, ami ugye nem 2-3 nap :/
De remélem kes visszajön és akk egyböl veszem 4870toxic 1gb-t, mivel az sincs iponon valszeg redtowerbe, avyg tudtok mondani megbízható helyeket ahol 44 körül van? (megbízható alatt azt értem hogy nagy multal rendelkező cég, nincs olyan veszély hogy 2 hónap és felszámolják) -
#48888 Hát hallod azzal egész jól járnál, ha visszaadnák a lóvét. :) -
#48887 énis azt akarnám, de nemtudom hogy milesz, írtam emailt és kérdeztem hogy ilyenkor csere van-e vagy mi. Azt a választ kaptam hogy megpróbálják ugyanolyanra cserélni, de az ügyintésé végén kiderül hogy milesz -.-"
Mindegy gondolom csere lesz, és a jogszabály szerint ha nem tudják ugyanolyanra cserélni, akk visszakérhetem a pénzt, szal akk ha olyan karit kínálnak ami nem tetszik, akk viszakérem a pénzt (42eft) hozzárakok még 2e-et és megis van a 4870 toxic
Bár ehez az kell hogy ne tudják ugyanilyenre cserélni -
#48886 fizess rá pluszba aztán hozz el egy 4870 toxic-ot -
#48885 van 4850-ük csak a toxic változat nincs, így valszeg cserét ajánlanak majd, és gondolom ati-t válaszhatok majd, meg azt is akarok, visszafelé nem lépnék, mikor vettem ezt a karit akkor is volt 9800gtx de én inkább ezt választottam, most is ezt tenném, ráadásul sima gtx az 4830-al van pariba -
#48884 Szeretnék játékot venni a direct2drive oldalról.
Van az oldalon egy ilyen:
This product is only available for purchase in the United Kingdom.
Tehát ha én meg akarom venni akkor úgy regeljek mintha amcsi lennék vagy hogy van ez??(Ez nem menne mivel csak .hu-s mail cimeim vannak)
És itt mit adnak amivel letudom tölteni kodot vagy mit?Életbe nem vettünk innen semmit se!
Aki vett már innen játékot kérem írja le mi kell hozzá!!