!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg a másikon öcsém mókázik éshát sztem õ se engedné ezé gondoltam, h hardware esen router oldom meg a bajom
netet akarok megosztani otthon 3 gép közt hogy adok sávszél korlátot.
azt írja a honlap h evvel lehet tapasztalatok?
vagy tudtok ajánlani olyan routert amivel lehet sávszél korlátot?
v máshogy hogy tudom kivédeni ha pl 1ig gép netezik és torrentezik és lefoglalja az egész sávszélt,hogy tudooma többi 2gépen normálisan használni?
meg van ehez a modemhez oan funkcio hogy pl automatikusan log olja egyik gépet? pl h tudjam h mien honlapokan nézett?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Fogorvoshoz kell menni akkor már nem fáj a fogad."
ಠ_ಠ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egy fura hibával szembesültem az elõbb..
Letöltöttem egy szám klipjét,és mindegyik lejátszó fejjel lefelé (és asszem tükrözve is) játssza le.. nem akartam hinni a szememnek:S
Feltettem az elõbb kodeket,az sem segített.. van ötletetek?
Köszi
ಠ_ಠ
Egyre inkább hajlok a samsung felé tekintve, hogy ezresekkel olcsóbb.
Apunak mindig igaza van! Most is.
sebességben úgysem fogsz különbséget találni, vedd azt amelyik kevesebbet fogyaszt és/vagy több rá a gari...
Apunak mindig igaza van! Most is.
Az Eee 1000H netbookomba szeretnék nagyobb hdd-t. A mostani egy 80GB-os 5400rpm-es Sata Seagate.
Vegyek egy 250GB-os 5400rpm-es Seagate-et, egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkezõ Western Digitalt, vagy Samsungot?
A Seagate és a Western Digital 17.100HUF, a Samsung pedig 14.500HUF kb.
Szerintetek?
Lenne egy olyan gond ,gog ismeros tegnap vett egy gepet. A boltban jo volt ,minden tokeletesen mukodott. Hazavitte bekapcsolta belepett a windowsba es elosszor kek alapon fekete betukkel volt az egesz most meg kekes-szurke lett. Nincsenek szinek! Mi lehet a baj?
Koszi!
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
ASUS
Ez az alaplapja es CPU Support-ban nincs benne az E2180-as:S...akk tuti nemviszi???
Amúgy a legegyszerûbb ha leszedsz egy everestet megnézed milyen a hangchip pontos típusa és a realtek oldaláról leszedsz egy drivert.
Még a vezérlõpultban azért megnézhetnéd hogy mit is ismert fel pontosan hangnak...
XP Sp 2
http://kep.ivpicture.hu/72821.jpg
Itt egy kép.