64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Rayden14
    3 hónap garancia! Számla!
    460 ATX tápe. midi ATX ház
    Gigabyte GA G31M-S2L
    Intel Core2Duo E6400 2,13GHZ
    Intel hűtés
    1,5 GB DDR2 RAM
    ATI Radeon HD 3450 512 MB VGA
    160 GB HDD
    LG Multi DL DVD író
    Realtek HD 7.1 audio hangkártya
    USB2.0 6x
    Realtek 8168 10/100 hálók.
    Fekete-ezüst házban.

Megér most szerintetek 50 ezer forintot?
  • Dean Winchester
    megoldodott..progizni kellett sokat végül jó lett :D (szaküzletben megcsinálta egy ismerős :D)
    jah oksa:D thx all
  • Magiszter
    Bazidrága Chieftec tápom van mindenféle extrával, direkt azért vettem hogy azzal tuti ne legyen gondom.

Shep: Hát az lehet. Mindegy AssRockot többet nem veszek, maradok a Gégebit-nél.

Köszi a válaszokat!
  • duracellmumus
    ha feltelepíted a hangkártya illesztőprogiját akkor kattinthatóvá válik a felület.

esetleg bios-ban nézd meg hogy az integrált eszközök között nincs-e letiltva az alaplapi hangkártya.
  • Bandi 18
    Nem a számítógépházban :D, hanem a lakásban.
  • amdopteron
    halli vki tudna nekme segíteni vettem egy thermaltake m5 házat és ahoz egy thermaltake hardcano 12se ventilátor vezérlőt müködik minden faxa világít kiírja a venti fordulatát de nem tudom szabályozni:S na ez miért van maualba nem lehet autoba meg nem csinál senki vki nem tudja hogy mükszik ez a ketyere??vmit nem jól kötötem vezérlőre az áram..
    rádugtam 4 ventilátor fan1 fan2 fan3 fan4 re a vezetékeket aztán meg a ventilátorokat amik a gépbe vannak na és ilyenkor mivan nem reagál fordulatot kiírja de sehol semmi:S ssssss
    Azt olyat honnan szerezek?
    Amm 2 házban is tesztelve lett!
  • daver88
    üdv!!!

olyan problémám lenne, hogy most vettünk új gépet, és nem akar rajta működni a net...smc 7004VBR routerünk van. Addig eljut, hogy a lap elejét betölti, de utána semmi, leáll teljesen...amúgy arrabonet kábelnetünk van

mi lehet az oka??? a régi gépen viszont működik a net
  • Bandi 18
    Nézd meg hogy a házban a földelés jó-e. Mert lehet amiatt szarakszik.
    Ja mivel? Fázis ceruzával, multiméterrel.
  • pxxl
    egy próbát megér. vagy rohannyá át má' haverhoz vele, vagy a szomszédba. Bocsi, itt hagynám a gépem nyolc órára...
  • Dean Winchester
    üdv
    egy olyan gondom van,hogy a hangeszközökön nemtok beállítani semmit mert egyszerüen nem lehet ráklikkelni.
    :(
    így nézne ki :(
    valakinek valami ötlete nincs,hogy ezt hogyan lehetne orvsolni?
    ilyen realtek hd audio manager van,és ott tesztelve meg szól a hangszoro de viszont ott semmit se lehet állítani és ez meg jó lenne.
    előre is köszönöm a segítséget :)

ahan:D
    Akkor gondolom vegyek túlfesz hosszabítótxD
  • pxxl
    link
    de akkor hogyhogy csak 8-9 óra után produkálja ezt és nem 2-3 óra után?
  • Shep
    Hát nekem az ASROCK-om ugyanígy halt meg, egyik pillanatról a másikra. Simán lehet, hogy mikor bekapcsoltad kapott egy minimális túlfeszültséget, valamelyik kondi nem bírta és vége a dalnak.
    És ha este lefekszek,akkor mindig pc auto shutdownal kapcsol ki!
    Szal egész este menne és ugyebár nincs olyan ember akik kikapcsolná a piros pöcköt.
    És mielőtt mondanátok,nem a pc auto shutdown csinálja ezt mert sima kikapcsolásnál is szarakszik!
  • Lacee86
    Vegyél olyan hosszabbítót, amit lehet áramtalanítani (tudod, piros pöcök) és gond kipipálva. :)
    mi az a lendkerék?
  • pxxl
    aham. rémlik...
    vidd el haverhoz, hogy ott is baszaxik-e. lehet elektromosságosságilag van a kehe.

teh lehet van benne egy lendkerék és az indítja el újra
    Az hogyha 8-9 óra után kikapcsolom akkor fogja magát és újraindul:D
    2 táppal probáltam 2 házzal és 2 alaplappal eddig
  • pxxl
    próbáld meg másik táppal, ha van. lehet az a ludas. beleköldözött egy pókfajzat és szétrágta a kábeleket a zegér, meg a moly.
  • pxxl
    biztos...főleg ha emlékeznék rá h mi a baja a gépnek :D
    császtok
    Szerintetek ha vennék túlfeszültség védős hosszabítót akkor megoldódna a gondom?Mert erre gyanakszok most.Me az MSI-vel is szarakszik:D
  • Magiszter
    Szétszedtem és összeraktam újra, mert én is gyanakodtam esetlegesen meglazult illesztésre de nem.
    Asrock volt előző életében a szentem és egész jól szolgált majd másfél évig. De hogy csak úgy "puff nem működök, hahaha." miközben nem is volt használva előtte 3 hónapig... ezt nem értem és várok rá magyarázatot.
  • Shep
    Hát akkor, vagy kimozdult a memória modul, vagy megadta magát, de nálam ilyen nem indul mókánál egyszerűen beszart az alaplap. Ja milyen márka?
  • Magiszter
    Egy kicsit szűkszavú voltam:
    - Videókari jó (tesztelve)

- Monitor jó (és igen be van kapcsolva, sőt a gépre van rádugva és áramra is, nem, nem fordítva. )

- Egyáltalán még a BIOS-ba se lehet eljutni mert nincs kép... 30 percet hagytam menni de nem változott semmit a dolog.

Lehetséges hogy a "nemhasználattól" bekrepáljon valami az alaplapon?
  • Shep
    A windows betölt?
  • pxxl
    bekapcsoltad a monitort?
    szar a videókarixD
  • Magiszter
    Sziasztok!

Az mitől lehet hogy kb 2-3 hónapos pihenő után az asztali gépem mikor bekapcsol nincs kép? Próbáltam már BIOS resetet de semmi. Nem pittyeg, minden világít és működik benne egyszerűen csak vizuális ingerenciát nem küld ki a monitorra. Valami ötlet?
  • Shep
    Kösz, ezt megpróbálom. Amúgy természetesen ntfs.
  • pxxl
    remélem nem FAT32.
    total commanderben állítsd be hogy mennyi buffert használjon. én ilyen 10240k szoktam megadni.
  • Shep
    Tegnap vettem egy 250-es Samsung vinyót, elkezdek rá másolni olyan 70-80e -el el is indul a másolás, de után fokozatosan lecsökken pár ezerre. Ez mitől lehet?
  • pxxl
    használj szkájpot :D vagy ott van az ebuddy.com ott tudsz emesenezni míg meg nem oldódik
  • Blum
    Senki-semmit??
  • Blum
    Erre gondoltam Én is.....de mondom inkább megkérdem...:D
  • Rayden14
    köszi.
  • Lacee86
    Sztem olyan 55-60k körül.
  • Apocalipto
    Kilépsz meg belépsz, lol xD