!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
reggel probaltam bekapcsolni a gépem,vinyo felpörög,majd lassan elhalkul,leáll,magától probal ujraindulni,megint felpörög,majd megint leáll,aztan ugyanez ujra
gondolom a vinyom meghalt,vagy lehet esetleg más is?
illetve van e valami megoldás vagy vehetek egy újat?
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Elvileg a driver a hardverhez való telepítõ cd-n volt rajta. Tehát, igen jó hozzá.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Winreinstall, ha úgy is szar akkor vegyél újat.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
paraszt
Bajban vagyok! Windows xp alá realtek ac 97 es drivert tettem fel, de nem akar semmilyen hangot sem kiadni magából,hibakód 10 et ír ki. Az eszközkezelõben meg felkiáltójel jelenik meg a hangvezérlõnél. Valaki tudja mi a gond? Ya és a c-media xear 3d-t próbáltam feltenni neki, mert olvastam, hogy az megoldja a gondot, de az meg 94% nál megáll?
Valami ötlet?
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
1 mbit netem van még, de küldték az új netnek a felhasználónevét és jeleszavát és nem tudom, hogy hova kell beírnom mer van routerem és amikor bekapcsolom a gépet automatikusan bekapcsol a netem.
Hova kellene beírni mert amikor be lett állítva a router ki lett törölve a hálózatho való kapcsolódás vagy micsoda és ott jelent mindig meg a jelszó meg a felhasználónév.
valaki segítsen
vagy mondjuk ha rámegyek egy weboldalra amin sok kép van..elkezdi befele tölteni és szétkapcsol!
ezt hogy lehetne megoldani, mert nagyon zavaró, negyed óránként minimum egyszer megszakad a net (de multi közben nem zavaró mert egy pillanatra kiirja hogy connection interrupted...aztán játszok tovább..dehát az msn meg ledob fél percre)!
edimax wireless lan pci adapter
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nyelv: magyar
rendszer gyártója: foxcon
rendszer tipusa:AWARDACPI
BIOS: phonix-awardbios v6.00pg
processzor:intel celeron cpu:2.80 ghz
memória:2048mb ram
lapozófájl: haszná415mb szabad 3522mb
directx -verzió:10.0(4.10.0000.5512)
alapból nem...
Olyan gondom van,h vettem egy Saphire Radeon HD 3650 512mb ddr2-es videokarit,és van egy Iiyama Vision Master 451 pro s902jt monitorom,és az istenért se képes 100hzen futtatni még az asztalt sem,maximum 85hz-re ismeri fel,xp-n még túlbírtam vezérelni,de msot vistán teljes a káosz,1280x1024-be 75hz,1600x1200 85hz!
Ha valaki tudna megoldást létszi írjon!
Elõre is köszi
Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD
@zozika03: Felraktál minden drivert? (alaplapit is?), Mi az hogy dx10 van fenn, xp csak a 9-et támogatja ha jól tévedek...
directx10
cpu:intel celeron d 336,2800mhz
Alaplap: Foxconn 915a01-p
Ram:2048 mb ddr2
Bios Award phonix:12/28/04
videókártya: nvidia geforce 8500 gt 512 mb
hdd:360 gb
szerintem a bios régi fent van a 182.50 illesztõprogram
😊))
fotográfik kolomp edisön :D
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."