64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Blum
    Ja,és ha Felhasználó/Asztal-ból törlöm,az asztalon ugyanúgy ott marad...ezt írja...

"Többé már nincs a következő helyen: C:/Felhasználók/****/Asztal...."

Én lennék ennyire nub? :O Még soha nem volt ilyen probléma.

Azelőtt is ezt írta,mielőtt töröltem őket az Asztal mappából....
  • Blum
    Zene azért van ott,mert a youtube downloader oda van beállítva,oda szedje le...eddig nem volt soha gond,ha nem kellett akkor simán töröltem. dds fájlok meg azért voltak ott,mert egy játékhoz autókra festegettem és azt tényleg nem tudom máshova rakni....DE eddig azzal sem volt soha gond. Amikor végeztem,simán töröltem és kész.
  • tmisi
    Zene és fájlok mit keresnek az asztalon? Oda parancsikonok valók. Ha meg a böngésző oda tölt, tessék átállítani. Amúgy Win7-et még nem volt alkalmam megismerni, de gondolom ott is van C:\Users mappa. Bemész a Felhasználóneved/Desktop (ha magyar Win, akkor Asztal a neve) mappába, ott van minden ami az Asztalon van. Próbáld meg onnan törölni a dolgokat.
  • Blum
    Az miért van,hogy akármit is akarok törölni asztalról (zenét,dds fájlokat,vagy egy sima parancsikont...)azt írja ki,hogy "Elem nem található". Csak olyan van,hogy Újra vagy Mégse....most mi a francot csináljak?
  • pxxl
    gondolom hogy ne kelljen visszatekerni xD
  • Blum
    XD...de mégis minek? :O :D
  • [HUN]FaTaL
    És milyen cdről telepítsen? lol

Guru: Szedjél le másik releaset sztem.
  • duracellmumus
    NF7 ügyben tudok segíteni, ha leírod mi a baj.
  • duracellmumus
    rakjál bele egy 52x-es lg cd játékost, és fel fog menni:)))

Nem volt eléggé feltörve a teleplemez.
    há ja,ez van,de amm a régi hoszabítóval az msi lapomat 2.5 évig használtam ott is megbaszott az áram,de ott nem csinált ilyet!Amm fateromhoz elvittem a gépet amikor gigabyte alaplap volt benne és ott is csinálta a faszságát.
  • pxxl
    had gratuláljak. már az első áramütésnél keleltt volna gyanakodni. de hát saját hibájából tanul az ember a legjobban
  • pajti
    Az lesz! XD köszi:)
  • gurubefree
    Windows 7 telepitese . CD/DVD device driver hianya miatt leallitja a telepitest es telepito CD-t ker

ASUS M4A78T-E ; 2x500GB RAID1 ; 2 x Samsung DVD-RW

Valaki mondhatna valami otletet. Koszi
    amikor kihúztam a vga kábelt a videókaribol mert ki akartam tisztítani a gépet,akkor rendszeresen megbaszott az áram,holott ki volt kapcsolva a táp:DDe amióta megvettem ezt a túlfeszültség védős hoszabítót,és kidobtam a kb 10 éves elosztókat azóta nem csinálja.Most hogy belegondolok lehet ez basztatta a giga lapot is
  • pxxl
    egyik haverom mesélte hogy mikor divatba jött a cd-s autórádió, a haverja ment hozzá hogy írjon fel neki a cd-re 16x egy számot
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem legjobb. :) Legalább tudok csinálni listát, nem összevissza játsza, aztán keresgélhetem az új számot, amit ráraktam, hogy hanyadik is lett. :D
  • Lacee86
    Pedig sztem az enyém is abban játsza, elég régi darab.
  • pxxl
    lol rámásolási sorrend az korrekt
  • [HUN]FaTaL
    Nekem kocsiban pl. rámásolási sorrendben játsza. De a régi MP3 lejátszóm ABC rendben játszotta. Van amelyik meg random.
  • pxxl
    abc sorrend van általában, a fájlneveket figyelembe véve.
  • pajti
    a pendrive mi alapján rakja sorrendben az mp3-as zenéket? Adott 1 könyvtár rakok bele zenéket de összevissza játsza le.. nem ABC sorrendben. próbátam már a dátumot átnevezni, ID tagot is töröltem..
  • tmisi
    Én már jártam olyan helyen, ahol Mercury táp volt a gépben és nemcsak a gép, hanem a monitor is megrázott picit ha hozzáértem.
  • Met
    nem tudom eldönteni, hogy örülsz ennek vagy nem
  • Solten
    SADF:ASDSD
  • MR ME
    kiábrándúlt belőled
  • Solten
    lol
  • pxxl
    vát?
    Császtok,az hogy lehet hogy amióta túlfesz védős hosszabítóm van sose basz meg a vga kábel?
  • Bruk
    Tudom, de itt mi felénk 18 év alatt ismerős nélkül hiába keres az ember diákmelót... de mire nyár lesz betöltöm a 18-at. ;)

Na de nem offolok tovább.
  • MR ME
    már vége a nyárnak :D
  • Seeed
    Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem, hogy:
    Van egy Asrock P43DE alaplapom. ezen a lapon van egy 5.1es hangkártya, melyet 8 kimenetesre is lehet állítani. Azonban hiába állítom 6 csatornásra, 4-re vagyy 8ra, mindíg csak az előlapi csatlakozón ad hangot, illetve a hátsó kimenetek közül mindíg csak az egyiken, függően attól, hogy hány csatornára van állítva. A windows pedig csak 2 csatornát ismer fel. driver fennt, frissítve. A program amivel szeretném használni az a Traktor DJ studio 2.
    Várom az ötleteket.
    Köszi.
  • Bruk
    Na ez meg a másik hogy erre a gépre bőven elég az xp. Majd ha sikerül végre kerítenem valami nyári melót (mert ugye még most csak arra mehetek) akkor veszek egy gépet. :)
  • MR ME
    énis így voöltam vele, aztán felraktam az első RC-t, és azt vettem észre h hoppá 2 hónapja elő se vettem az xp-t :D szal törlés is lett a vége, nekem nagyon bejött a win7, semmiféle kompatibilitási problémám nem volt, játékok és minden teljesen jól fut rajta, csak ajánlani tudom ha van géped alá
  • Bruk
    Láttam már a win7-et csak mire odajutottam volna a gép elé hogy megnézzem, mindig olyan állapotba kerültem hogy már nem érdekelt. :DD De amúgy majd kipróbálom. Most még ez az xp tökéletesen és megbízhatóan működik, szóval egy ideig maradok ennél... :)
  • MR ME
    jó a win7, majdnem jogtisztán is használható :)
  • Bruk
    Nekem jogtiszta xp-m van, keresztapámnak vista, de azt semmi pénzért nem telepíteném. A win7-re kíváncsi lennék, de arra is csak jogtisztán.
  • pxxl
    na a 64 bites xp az a másik nagy marhaság. rakjál vistát vagy win7-et.
  • Vlala #49166
    Mitől lehet az, hogy mióta feltettem a win7-et, csak monoban szól a hang a gépen? Beállításokat néztem, nem találtam ilyet, másik drivert is kipróbáltam. Sima alaplapi hangkártyát (Ac97) használok.
  • lamerrichard
    Hello.

Azt szeretném kérdezni hogy a Win XP tényleg csak 2 magot támogat??
    Szóval ha a felraknék most egy 64bites XP-t úgy hogy négy magos procim van akkor csak 2 magot ismerne fel?
  • shrike7973
    És már megoldottam reinstallal.