!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Használj Vistát... Nem étem hogy lehet Beta oprendszert használni...

Bandi 18
Te szoktál fórumot olvasni? Már van 5-en megválaszoltuk a kérdésed...

[HUN]FaTaL
Hát érdekes gondom támadt. Két Samsung HD753LJ van a gépemben, mindkettõ hibátlanul mûködik, de ha AHCI módra teszem a BIOSt akkore az egyik vinyó keresésénél megfagy az egész és nem megy tovább. Mi okozhatja ezt? Haldoklik a HDD? IDE módban tökéletes az egész, és AHCInál is csak az egyik vinyó okoz ilyet.

http://goo.gl/gd6Zi5

levelamester
Minden PCI-E csatis videókártyát megesz, nem számít hogy mekkora a kártya. Csak a házban férjen el.

Egy szó: BenX - Mindent elárul.

levelamester
Üdv all! Olyan problémám van, hogy amikor a számítógépemnek hangot kell magából kiadnia, ki is adja, csak recseg. De nagyon. Akkor recseg amikor akármilyen minimális terhelésnek vetem alá a gépet. Pl: Új lapot nyitok Firefoxban, lefelé görgetek TCben, ilyenek. Akármilyen hangról lehet szó, pl. akkor is ha MSNrõl érkezik üzenet. Windows 7et Build 7000-t használok, eddig nem volt ilyen problémám. Az alaplapom AsRock 4CoreP1600W35-WiFi integrált hangkártyával. E8600 procival és egy 8800GSel megspékelve. Szerintem nem kellene szaggatnia egy ilyentõl. A legújabb Vista hangdrivert, és a legújabb Win7 NVidia drivert használom. Help plz, megõrülök tõle. (Friss format után is csinálja! 😞 )

Egy szó: BenX - Mindent elárul.

Csa All !Nekem most nagyon surgosen kell segitseg!!!http://www.emag.ro/sisteme_desktop/sistem-desktop-alpis-platinium-dual-core--pAlpisPlatiniumDualCore Ebbe a modelbe lehet e video kartyat cserelni!!!!!!Es hogy mekorat lehet veni bele es mijen modlek passolnak bele!!!!Plz sursgos aki tudja dobjon egy uzit !PLz plz plz plz
és a biosban hol?
MR ME
everest vagy biosban

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hol tudom megnézni,hogy a processzor hány fokos?köszi
MR ME
😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bandi 18
Próbáld másik kábelre dugni vagy tápcsatira, de valszeg meghalt a vinyó igen.

Bandi 18
A legtisztább ha felmész az alaplap gyártójának az oldalára és onnan szeded le, vagy everestben megnézed hogy milyen a chip pontosan.

miilann04
hi
reggel probaltam bekapcsolni a gépem,vinyo felpörög,majd lassan elhalkul,leáll,magától probal ujraindulni,megint felpörög,majd megint leáll,aztan ugyanez ujra
gondolom a vinyom meghalt,vagy lehet esetleg más is?
illetve van e valami megoldás vagy vehetek egy újat?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Integrálva van az alaplapra, típusa: VIA AC'97 enhanced audio controller
Elvileg a driver a hardverhez való telepítõ cd-n volt rajta. Tehát, igen jó hozzá.

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Bandi 18
És milyen hangkarid van? Egyáltalán jó hozzá az a driver?

Legend Killer
rendben, kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Met
Tedd át egy másik gépbe, ha ott is szar akkor vegyél újat.
Winreinstall, ha úgy is szar akkor vegyél újat.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Legend Killer
ha meg újat veszünk, kapsz1sört 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
😄... ne ugassá má gecc, nem hiszem, hogy egybõl újat kéne venni, ezért is kérdeztem meg itt, hátha tud vki jó kis mentõ ötletet, mer nincs kedvem újat venni.

MR ME
te veled mi van bazmeg? nézz má kicsit vissza, segítettem elég sok embernek itt, ha eddig jó volt most meg nem jó akkor valszeg elromlott, ennyi, mennyi igyál még tojáslikört inkább
paraszt

Legend Killer
paraszt

MR ME
nagyon szívesen

Legend Killer
kösz a kurva nagy segítséget.... de eddig jó volt. várom a további ötleteket.

MR ME
vegyél egy új írót...

Legend Killer
Mit csináljak? Betettem a dévédét, hogy kiírjak ezt-azt, szal üres és nem észleli, nem jelenik meg a szokásos kérdés, hogy mit tegyen a dévédével. Rámetnem saját gépre és cd meghajtó van az E-n, aztán semmi, nem látja és ez már pár hete így van. pls help, mert csomó mindent kikéne írnom és hiába írok ki a dévédére, nem történik semmi.

Hali

Bajban vagyok! Windows xp alá realtek ac 97 es drivert tettem fel, de nem akar semmilyen hangot sem kiadni magából,hibakód 10 et ír ki. Az eszközkezelõben meg felkiáltójel jelenik meg a hangvezérlõnél. Valaki tudja mi a gond? Ya és a c-media xear 3d-t próbáltam feltenni neki, mert olvastam, hogy az megoldja a gondot, de az meg 94% nál megáll?
Valami ötlet?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

MR ME
hát a router beállításai közt keresd meg amivel kapcsolódik (nekem külön progit adtak hozzá cd-n) azt ott másik felhaszal meg jelszóval kapcsolódj

hellló
1 mbit netem van még, de küldték az új netnek a felhasználónevét és jeleszavát és nem tudom, hogy hova kell beírnom mer van routerem és amikor bekapcsolom a gépet automatikusan bekapcsol a netem.
Hova kellene beírni mert amikor be lett állítva a router ki lett törölve a hálózatho való kapcsolódás vagy micsoda és ott jelent mindig meg a jelszó meg a felhasználónév.
valaki segítsen

tigeroo
de nem! ez csak egy példa volt!
vagy mondjuk ha rámegyek egy weboldalra amin sok kép van..elkezdi befele tölteni és szétkapcsol!
[HUN]FaTaL
rapid ilyen, köze nincs a wifinek hozzá, nekem is szakadozik.

http://goo.gl/gd6Zi5

tigeroo
hi! wifi routerem van...az a baj hogy amióta a másik gépemet rákötöttem az folyton megszakítja a netes kapcsolatomat (ha rapidshare-el elkezdek tölteni pl. akkor zsigerbõl megszakad a kapcsolat 1 pillanatra)

ezt hogy lehetne megoldani, mert nagyon zavaró, negyed óránként minimum egyszer megszakad a net (de multi közben nem zavaró mert egy pillanatra kiirja hogy connection interrupted...aztán játszok tovább..dehát az msn meg ledob fél percre)!

edimax wireless lan pci adapter
buherát a windows de elõtte is ez vólt rajta és mûködött
Lacee86
Dx 10-et támogat a kártyád, de xp-n attól még 9 lehet csak.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
buherált windowsod van amit feltettél? mert akkor ne csodálkozz ha vmi nem mûködik 😊

ezt írja ki: microsoft windows xp professional(5.1)
nyelv: magyar
rendszer gyártója: foxcon
rendszer tipusa:AWARDACPI
BIOS: phonix-awardbios v6.00pg
processzor:intel celeron cpu:2.80 ghz
memória:2048mb ram
lapozófájl: haszná415mb szabad 3522mb
directx -verzió:10.0(4.10.0000.5512)
MR ME
buherálva mindent lehet 😊
alapból nem...

kifli
már hogyne lehetne😄 kár hogy egy szar az egész :/
Deadkiller
Sziasztok
Olyan gondom van,h vettem egy Saphire Radeon HD 3650 512mb ddr2-es videokarit,és van egy Iiyama Vision Master 451 pro s902jt monitorom,és az istenért se képes 100hzen futtatni még az asztalt sem,maximum 85hz-re ismeri fel,xp-n még túlbírtam vezérelni,de msot vistán teljes a káosz,1280x1024-be 75hz,1600x1200 85hz!
Ha valaki tudna megoldást létszi írjon!
Elõre is köszi

Ne te élj a gépnek,ő \"éljen\" érted XD

MR ME
nem lehet dx10es xp-n...

Bandi 18
Start--- futtatás--- dxdiag. Ott pontosan benne van.

az everest dx 10 et írt ki
Bandi 18
Szerintem is ilyen baj lehet, mert ha nincs fenn valamilyen driver akkor kezd el laggolni az egész gép.

@zozika03: Felraktál minden drivert? (alaplapit is?), Mi az hogy dx10 van fenn, xp csak a 9-et támogatja ha jól tévedek...

xp service pack 3
directx10
cpu:intel celeron d 336,2800mhz
Alaplap: Foxconn 915a01-p
Ram:2048 mb ddr2
Bios Award phonix:12/28/04
videókártya: nvidia geforce 8500 gt 512 mb
hdd:360 gb

szerintem a bios régi fent van a 182.50 illesztõprogram
szerintem nincs fent a driver
😊))

fotográfik kolomp edisön :D

Bandi 18
És milyen VGA volt benn elõtte? A konfigot is írd le plz.

fel raktam a 182.50 es drivert és ugyan az semmi a windows média player azt írja ki hogyA Windows Media Player nem tud DVD-videót lejátszani. Szükség lehet a Windows képernyõbeállításainak módosítására. Nyissa meg a Vezérlõpult képenyõbeállítási segédprogramját, és próbálja csökkenteni a képernyõfelbontást és lejjebb állítani színek minõségét. én meg próbáltam minden fórmába sehogy se megy játani ugyan úgy nem tudok se semmit:s mi lehet a baj?
Lacee86
Sztem videokártya miatt nem kell Biosban állítgatni semmit. VGA driver kell neki, az nvidia oldaláról leszedheted a legújabbat. Nekem ugyanilyen kártyám van, 182.50-es driverrel mûxik jól.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

pedig az eredeti cd rõl próbáltam telepíteni
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=79351&mode18o=set
Sziasztok lenne egy Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad om kb féléve nem használtam és azóta újra raktam a gépet és most valamiért nem tudom felrakni a drivert ----->a képen látható hiba üzenetet írja ki _vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kérem valaki segítsen