64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#49283 de annál több már igazából felesleges...
bár volt akinek vmi 12 óra után hibázott egyet az orthos :D persze attól még teljesen stabíl a rendszere -
Blum #49282 áhhááááááá,köszi!! :) -
#49281 -
Blum #49280 1 hülye kérdés.
Hogy tudok itt SG-n felvenni egy topikot a kedvencek közé? Mármint nem könyvjelzőnek a böngészőben,hanem itt SG-n a saját acc.-omon belül...?! -
#49279 Jól. :) De 1 óra full terhelés minimum kell, hogy rá lehessen mondani, hogy stabil a cpu. -
#49278 Igazából annyi ideig legyen stabil, ameddig általában egyhuzamban használja vki a gépet, nem? Sőt, ez így nagy biztonsággal van véve, hisz x óra tökig terhelés nem azonos x óra átlagos használattal, még játék közben sincs folyton 100%-on a proci. Jól mondom? -
#49277 Az hülyeség szvsz, főleg egy alapórajelen járatott procinál. De még tuningnál is én max 8-10 órát szoktam járatni (amíg alszom :D). -
#49276 Valaki napokra esküszik. -
#49275 1 óráig futattam és no problem:D -
#49274 1 órát legalább, de inkább 3-4 óra. -
#49273 Amm a primot meddig érdemes járatni?:D -
Blum #49272 Jó lett,kösz szépen! -
Blum #49271 Kösz srácok,megnézem. -
#49270 jelszócsere ill vannak msn víruskereső programok -
#49269 jelszócsere -
Blum #49268 Üdv srácok! Az miért van,hogy az MSN-be ki be jelentkezik? Pedig netről is próbálom és ott is. Azt írja ki,hogy máshol már bejelentkeztek az én acc.-omról. Rámírtak MSN-en,amikor pont fel tudtam menni,hogy vírusos....mit tudok vele csinálni? -
#49267 vagyis magas:) -
#49266 Mintha lassabb lenne a wowban a pingem nekemis,ma volt vagy 60 dc-m -
#49265 jaja, cs szerón is magas a ping t-online miatt -
#49264 nem lehet, bztos :D -
Apocalipto #49263 Lehet ennek köze van hozzá: Link -
#49262 ezt ma kezdte el? mert nekem dettó ezt csinálta, sztem t-nél van vmi... -
#49261 sztem az 1 vírus lesz. -
#49260 kéne egy kis help, olyan problémám van hogy msn-be nemtudok bejelentkezni, többször újraindítottam már a gépet meg mind, de semmi.
xp van a notin és msn hibaelhárító ezt írja hibásnak:
állomásleíró fájl...
Tartománynév-kiszolgáló
Kulcsfontosságú portok
ja és a veblapokat is szelektíven hozza be, pl google nem jön be meg egy csomó másik oldal, van hogy 2x 3x frissítem és bejön -
#49259 19 colos szélesvásznú monitor milyen felbontásokat támogat, a maxot tudom az alacsonyabb felbontások érdekelnének. -
#49258 szerintetek 1 ibm thinkpad a20m menyit ér? -
#49257 hali! ismerősöm vett egy msi cx600x 018hu laptopot, vmi freedos volt rajta...felraktuk rá a windows xp-t de az ati hd4330-s videokártyához nemtudunk drivert leszedni, próbáltunk omegát, catalystot stb...tudnátok adni 1 linket vagy program(verzió) nevet ami BIZTOSAN működne rajta? -
#49256 ok köszi -
#49255 Nincs ilyen. CPU teszthez Prime, Memóriához memtest, vgahoz gpu caps viewer, hddhez hdsentinel pro. -
#49254 Helósztok
Nem tudtok valami programot amivel le tudom tesztelni az egész gépemet(ramok,proci,videókari,hdd)hogy menyire megbízhatóak,vagy nincs-e bennük hiba? -
#49253 üdv!
csak azért gondoltam,mert akkor szokott csíkozni/kockázni ha túl melege van a ram-nak vagy túl van hajtva. -
#49252 Hát van olyan mód is rajt, de én feszkót nem piszkáltam. Bár elvileg az én procimhoz 3,6-on már kéne feszkót emelni (egy prohardver tesztben 3,9-hez szörnyen megemelte...), de én alapfeszültségen járattam, így játszottam vele, már nagyon sokszor órákig emelt órajellel használtam, és soha nem fagyott. Úgyh ha nem muszáj, azt nem emelgetem, mert nagyon elkezd melegedni a CPU. -
deepketya #49251 akkor sullyesztobe vele... :( -
Blum #49250 Unokatesómnak volt olyan.Sima internetezés mellett 1évet bírt,hasonló problémákkal,mint a tied....Szerintem a tiednek is vége.... -
Laceee #49249 Ne faradjatok alaplap behalt. -
mkrisssz #49248 Szia!
Igen, pl haveromnál windows on keresztül le is formázta. Én itthon rendszerlemezzel sem tudtam, sőt windows 7-el sem ment.de kipróbálom a progit.
-
#49247 Igen meg némelyik a feszültséget is automatán állítgatja összevissza. -
deepketya #49246 Hello, van itt egy Xerox 700P lcd monitor, es egy nagy rakas szar.. kb masfel ev hasznalat utan elkezdett vibralni a kep (idonkent), mintha a szinarnyalatok gyorsba valtanak egymast vibralas ez... Esetleg volna valakinek otlete mitol lehet? probaltam a kabelt mozgatni nem igazan volt valtozas. -
Laceee #49245 Nem jo masik tappal sem -
#49244 Nekem nem állítgatott semmit össze-vissza, a CPU meg a memória órajel változott. De majd kipróbálom a BIOS-ost.