!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amúgy kb. fél éves a konfig és olyan 1 hónapja vannak vele problémák, de már volt formatálás is és még mindig gebsz van
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
fejleményekrõl írok
A 3DMarkot lefuttatom, de az gondolom nem írja ki hogy mi lehet a probléma oka ?
Elõre sry , ha nem ide illik a kérdésem , de nem találtam megfelelõbb topicot , ha tudtok mondani felteszem ott 😊
nekem , csak annyi lenne a problémám , hogy van egy 5.1-es hangfal rendszerem , és nem igazán tudom "kiélvezni" 😊 van a hátulján egy kapcsoló , alapból VCD-n van , úgy szól minden , de ugyanúgy egy szinten , és az nem az igazi . ha át kapcsolom DVD-re , akkor lenne az igazi . Átkapcsolom DVD-re , bekapcsolok egy zenét , és csak 2 hangfal szól , de az nagyon szépen , belemegyek a hangkártya beállításaiba , és ott megszólal minden hangfal szépen , a méllyel együtt 😊 de viszont ha a zene megy , akkor csak 2 szól , és a mély se szól :\
Elõre is köszönöm a segítséget 😊
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
am ez a gépen NAGYÁBÓL tetszett 😄
Lenne egyí kis problémám. A konfigom nagyjából: ASUS M2N SLI (alaplap), AMD Athlon64 X2 6400+, Gainward 9800 GTX+ 512mb (1 darab), 4 x 1 gb ddr2-800, 1 db 500gb-os samsung vinyo ( 3 partício 100-100-300 ), 1 db 80 gb-os maxtor vinyo, hangkártya alaplapi integrált. Monitor Samsung 19' LCD
Táp: HKC 550W
Akármivel elkezdek játszani kb. 5 perc után vagy kilép, vagy kékhalál, különbözõ hivatkozásokkal. Van még egy olyan jelenség hogy néha remeg a képernyõ.
Memtest nem mutat hibát. Everest stressz teszt lefut ( bár ott a vidkarit nem használja ). A hõmérsékletek még a hibák után is rendben vannak.
Én egy kicsit a tápra gyanakszom, illetve az okozhat e gondot hogy egy konnektorból elosztóval megy a gép, a hangfal meg monitor? Ez most ugrott be, úgyhogy este otthon ki is próbálom 😊
Segítõ ötleteket szívesen vennék !
Elõre is kösz.
Nem tudjátok mi lehet a gond?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
de hogy tudta átnevezni?
ゾルターン
jobblenne ha az ilyen szaremberek mint te eltakarodnának a fórumról, sok itt a vérpistike...
csinálok másikat geciszájú!!
ilyen mvix gépbe kell beletenni és rádughatod a tvre és onnan nézheted a filmeket
az a baj hogy fél óráig tölti be a particíókat! és az NTFS fáljrendszer meg eltünt róluk! 4 partició van és csak az egyiknél írja ki az ntfs fáljrendszert a többinél semmit sem ír!
mindegyiknek új kötet volt a neve és átt lett nevezve helyi lemezzé pedig semmilyen operációsrendszer nincs rajta!
van még egy winyom annál mûxik rendesen!
újra kell formázni vagy valahogy meg lehet menteni??
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
és a tételek javarésze meg lefényképezett beszkennelt kinyomtatni sokáig tartana!
ati radeon x1650 pro 512mb ddr2
és 768 mb ramom
és az lenne a gondom, hogy mostanában pár játéknál valami x00000 hibát ír ki és nem indul el ennek lehet azaz oka, hogy kevés a ramom???
Az alábbi problémában kérném a segítségeteket:
Van egy laptopom, meg egy 500 GB-os külsõ (USB-s) winchesterem. Ha ezt a winyót rádugom a laptop USB portjára minden gyönyörûen mûködik, de ha ugyanerre a portra egy pendrive-ot csatlakoztatok, akkor azt már nem látja. Többféle pendrive-val is kipróbáltam, de egyiket sem ismer fel. Eddig minden rendben mûködött, a mai naptól kezdve csinálja ezt. NOD32 nem talált semmi vírust a gépen és a pendrive-okon sem.
Tud valaki valamilyen lehetséges okot vagy megoldást a problémámra? elõre is köszi!
czs1
van netem(routeres) mûködik is de tegnap óta 10perc után nem tudok böngészni, nem állítgattam semmit és kiírja hogy a lap nem jeleníthetõ meg, de ez idõ alatt én vígan tudok msnezni ftp-ni
ha újraindítom a gépet akor megint tudok böngészni 10percig
tiszta szégyen 😄
mi lehet a baja? 😄
#hhwnd
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
esetleg valami 5let hogy mi lehet a baja vagy esetleg mas progi?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k