!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne egy sürgõs kérdésem
van egy geforce fx 5200am, de egy hvaer elküldte az ATI RADEON 9600 XT-JÉT
berakom a karit, elinditom a gépet, a monitor tele csikokkal :S :S
nem tudjátok mi lehet a gond??
köszi (sürgõs)
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Van egy 10 órás mix settem,de fel van darabolva 10 részbe. Ezeket szeretném egyesíteni egy fájlba.Lehetséges ez valamivel?
ha bekapcsolom a gépet és nyomok egy f10et hogy átállitsam h mirol bootoljon akkor kér egy administrator pas-t (le van kódolva a bios?)máshol nem lehet ezt átállítani?
megtaláltam a laptopom szervizkönyvét ahol le van irva hogy kell törölni a cmos.t és ezáltal kiutni a kodot és default beállításokra tennia a biost.
a kérdésem ehez h töröljem a cmost. le kell kapnom a laptopom hátulját
ami elég érdekes csavarokkal van rögzitve (nem csillag hanm kb egy kör (nem imubsz) és benne egy vizszintes vonal)) ez csavar vagypedig vhogy össze van pattintva?? vagy milyyen csavarhuzo kell h szétkaphassam? vmi specko??
Mostanra ott járok hogy már csak 3 dolgot hoz fel ismeretlennek, de ezekkel sajnos lövésem sincs hogy mit kezdjek, ugyanis annyit ír mindháromra, hogy Alapvetõ rendszereszköz.
Valami ötlet esetleg ? :\
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Most felraktam az AIBooster-t az alaplap CD-jérõl 58 fokos a proci ettõl hogy fórumozok, a skálán már a sárgába hajlik, a qfan speedmérõ skála meg olyan 50%-on van és nem mozdul onnan soha bárhova megy a cpu hõmérséklet.
ARGHHHHHH 😞((((((((((((((((((
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Van itt egy Dell Inspiron 1525ös laptop amire raktam egy vistát. Telepítés után az eszközkezelõ fele ki van felkiáltójelezve...
se videovezérlõ, se hálózati vezérlõ / ethernet vezérlõ meg valami alapvetõ rendszereszköz ami problémával küszködik.
A vistának nem kéne mindent felismerni és telepíteni? 😮
Nem volt még laptopokhoz szerencsém...ezekre milyen driver kell? Vagy merre keressem a probléma orvosságát?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
vettem egy csomag dvd rw-t és azt írja ki rá írás megszakításkor hogy nem tudta formálni a nero ezért enm írja meg ...
<#help>#help>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Reggel részleteztem a problémámat (#45665):
Ha bekapcsolom a gépet akkor nem boot-ol a win vista 64 bit. Csak a windows csíkíg jut el a dolog, aztán fekete képernyõ, majd monitor kikapcsol, aztán a VGA ventija 100%-ra felpörög. Csak csökkentett módban tudom indítani a rendszert (pedig win telepítésnél oké volt - restartok is rendben mentek de gép kikapcs-bekapcs után már sz*r minden...)
Páran említették hogy memória hiba lenne. Kipróbáltam kingmax ramokkal és ugyanez volt a helyzet.
Kipróbáltam egy másik VGA-t (7600GT) és egybõl jól mûködött minden.
Viszont az én VGA-m egy másik gépben meg jól viselkedik.
Szóval valamiért összeveszik a rendszerem a VGA-val netán?
Szerintetek?
nem tudjátok miért csinálja azt számitógép, hogy ha billentyûzeten meg nyomom pl: E bEtût akkor nEm írja lE hanEm mEgnyisa a sajátgépet.
és Ez majdnEm mindEn bEtûnél Ez van.
nem tudjátok mi baja?56564
A gond az vele , hogy 10 perc után leáll , utána egy ideig be sem lehet kapcsolni.A processzor melletti kondenzátorok fel vannak ilyenkor forrósodva.
Ha kicserélném õket , akkor mûködne utána rendesen ?
tegnap volt 3 kékhalál a gépen!
xp-t rakni nemvolt több türelmem tegnap ezért ma megcsináltam!
mikor készlettem mindennel a ramok késleltetését beállítottam 4-4-4-12re ami a gyári értéke a ramoknak 2,1V-on(geil ultra kit 800mhz)
akkor jól indult is a gép,de most este nem akart elindulni mint tegnap este amikor azon szenvedtem hogy megpróbáljam felrakni az xp-t de nemsokra jutottam vele mert a kékhalálok után semmit nem akart csinálni a monitor tök fekete volt a rendszer nem akart indulni!
elemet kivettem és utána indult, rögtön biosba mentem és beállítottam mindent a ramokat is!
akkor ugyanúgy nem akart semmi bejönni!
most azon a beállításon megy ahogy azt a bios alapból megcsinálja!
így indul a gép de nemértem mi baja lehet mert eddig is ezekkel a beállításokkal mûködött!
én ramokra gyanakszom mert ha beállítom azokat a beállításokat amiket a ramoknak gyárilag tudni kéne akkor nemidnul<#szomoru1>#szomoru1>
élettartam gari van rá úgyhogy remélem ezekkel van valami gond ha valaminek baja van 😄😄
szerintetek mi gyengélkedhet?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
@ Hellomarci
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Everest stress teszt hibával kilép. Az az érdekes hogy ha nõ a processzor hõmérséklet, nem nõ a hûtõventillátor fordulatszám ugyanúgy marad 2100 rpm-en. BIOS frissítés is megvolt. Biosban performancera van állítva a hûtés.
Úgyhogy seggfingom nincs mi lehet a baja 😞((
az lenne a géppel a bajom,hogy minden tökéletesen mûködött és 1x csak vinyókattogás rendszer öszeomlás,több gépen is indítottam szektorhiba keresõt és javítókat is de a vinyómnak semmi baja<#conf>#conf>Aztán újratelepítettem és tökéletesen mûködik vagy 4,5 napig vagy fél hónap,de utána meginnt ugyanez van... Szerintetek ez mi a franc lehet?
itt a teljes gép leírása ha ez valamit segít:
alaplap: Asrock Alive nf6g Glan
proci: Amd athlon x2 4200+
Memória 1 giga 1 800as rammal és 1 1064essel
400as táp
Ati Radeon HD4550
Elõre is köszi a segítséget,de ez gyorsan kellene...nagyon nemtudom,h mit cseréljek és addig nem akarok semmitse de fontos,h mûködjön a gép <#sir>#sir>
Köszi!
czs1
Geforce fx 5200-as vid kartyam van . Összekotottem a tv-vel a szamitogepet, de hiaba. Nem tudok filmet nezni rajta. Minden mast mutat a tv meg a monitorom is csak a filmeket nem. Miert? Hogy kell kijavitani?
nem tudjátok miért csinálja azt számitógép, hogy ha billentyûzeten meg nyomom pl: E bEtût akkor nEm írja lE hanEm mEgnyisa a sajátgépet.
és Ez majdnEm mindEn bEtûnél Ez van.
nem tudjátok mi baja?56
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A következõ a problémám:
Feltelepítettem a 64 bites vistát tegnap délután. Minden frankón mûködött több újraindítás után is, de este amikor bekapcsoltam a gépet nem indult el a rendszer. Csak a Microsoft Corporation csíkig jutott el utána fekete képernyõ. Reset után az "utolsó mûködõ konfiguráció" vagy "csökkentett mód" kiválasztásával tudom használni a rendszert.
Ja és tegnap az SP3-as windowst is próbáltam, azzal is ez volt a gond.
Olyan mintha restartok mennének, de ha órákat van kikapcsolva a gép, akkor már nem indul a win... :S
Ez mitõl lehet?
innen letöltöd, feltelepíted, majd futtatod, bal oldalt rámész arra, hogy rendszerleíró, katt a hibák keresésére, majd a hibák javítására.
@ Hellomarci
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
kérdés, nem megy dual channelben a geil ultra ddr-es 2x2 giga memóriám
akár az 1-2 akár az 1-3 foglalaltba teszem, nem látja õket a bios csak 800hzs-nak
vmi tipp?
http://www.notebook-szerviz.hu/
http://www.laptopinfo.hu/service.htm
http://www.pcszerviz.com/
@ Hellomarci
@ Hellomarci
@ Hellomarci