<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Van egy kis problémám:

DVD film írásakor, (iso-ból) néha az ImgBurn W 11:30:16 Failed to Write Sectors 800 - 831 - Reason: Invalid Address For Write hibaüzenettel elrontja a lemezt, ha Shrinken átpörgetem a filmet utána kiírja csak ugye a Shrink Video és Audio TS könyvtárakat gyárt.

Lemez: Verba MCC 03RG20
Író: Pioneer 115-D, 1.18-as fw-rõl frissítettem 1.22-re de nem használt.
IDE kábel: szabványos 40 eres nem hengeres, az író egyedül van rajta Masterként
Csak Daemon van fent a gépen.
Alaplapi driverek fentvannak.
Az xp novemberi, decemberben még nem volt baja, akkor írtam ki nagyobb mennyiségû filmet.

Kb. 1 hónapja írtam utoljára akkor volt, hogy olyan 5-bõl 2 isoval volt gond. Elõtte nem volt felrakva semmilyen progi.
Ashampooval is próbáltam kiírni az iso-t de az bele se kezdett az írásba, csak elrontotta a lemezt.

Valami tipp, hogy mi lehet a hiba?
Másik gépben nem tudom kipróbálni, még garis augusztusig (feltéve ha az Ipon 1 évet ad rá) de nem hiszem, hogy pont akkor is rontana ha visszavinném.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kaposi1
Sziasztok!

Lenne egy kis gondom ami most jött elõ,és fogalmam sincs hogy hogyan hárítsam el.
Ha egy számot akarok letölteni a Speedy Share-rol akkor
ezt kapom.
Majd közvetlenül ezután meg ezt.
Gondolom a C meghajtón barmoltam el valamit nagy takarítgatásom közepében,de fogalmam sincs hogy mit?
A Rendszer visszaállítás egy korábbi idõpontra nem segített.
Elõre is köszi ha valaki megmondja a megoldást.<#help>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

[HUN]FaTaL
Magyar billentyûhöz fogod és beállítod a magyar billkiosztást a windowsban. Ennyi, már magyar is a billentyûzet. Hosszú í-nek ugye nincs gombja angol billen, ezért az altgr+j (í) és az altgr+i(Í) gombokkal tudsz í-t írni. Nekem is angol billentyûzetem van (Microsoft Office Keyboard) és olyannyira megszoktam már az alt+j, alt+i-t, hogy már a normál magyar billentyûzeten is így írom. :D

http://goo.gl/gd6Zi5

jovan. tévedtem :)
Solten
Gondolom kell hozza vasarolni egy civilizalt szabvanyu (230V) toltot. Billentyuzetnel meg beallitod a magyart, es atmatricazgatod... <#idiota>

Saor Alba

tigeroo
na és milyen átalakító? légyszi segítsetek! meg a magyar billentyûben is!
Barny
ja es amerikaban 60HZ van ittmeg 50:)

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Barny
115V and 230V :)

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

azt hiszem kanadában a konnektorba a feszültség 110v mig magyarhonba 220. ergo kell vmi átalakító
tigeroo
hi! ismerõsöm kapott kanadából laptopot! valaki eltudná mondani hogy hogylehet megoldani hogy "használható" legyen?

ha jól tudom ott ilyen másfajta konnektor van, meg ott 130 a hálózati feszültség...de aztmondta ismerõsöm azt megoldotta, van vmi "átalakítója" vagy elosztója de még sem tölti az akksit...ezt hogylehet beállítani?

a másik: ékezetes betûket hogylehet majd alkalmazni rajta? mert angol billentyûzete van. gondolom magyar windows-szal csak a gombok jeleit kell "átírni"

kérem segítsetek mert nemnagyon értünk ehhez hogy tudnánk mûkiödésre bírni (szal az áramforrás + magyar billentyû)
greg benz
Értem.
Tudsz esetleg valami online shop-ot mondani ahol olcsón hozzájuthatok?vagy ipon a legolcsóbb?

Már megoldottam...

Hy mindenki!
Eltolódott a monitorom képe, ma, ahogy bekapcsoltam a gépet. Megjelent egy kb 1 cm-es fekete csík a kép bal oldalán, és auto adjusttal se mozdul a kép. Manuálisan ha tolom balra a képet, akkor becsúszik a fekete sáv alá. Próbáltam újraindítani a gépet is, és a monitort is, eredménytelenül. PLS HELP!!!

Bandi 18
Ezért vegyél TP-Linket ami megvan 7-bõl és ugyanazt tudja ha nem többet.

greg benz
Na,a kommentjeitek alajpán a legjobb,ha semmit nem veszek:DD

Egyébként amennyire én értek hozzá,én is D-link párti vagyok..bár egy D-link modemünk már meghibásodott:)
Csak a D-link wifi routerek meg kb 10nél kezdõdnek:/

Sziasztok!

A következõ problémához szeretnék tanácsot kérni: A gépem (PIV 3Ghz, 2x1024 MB RAM, Ati Radeon Xpress200 + radeon HD3850, FSP 400 táp, XP Home) az utóbbi idõben max. 5-10 perc mûködés után lefagy. Pl. Játéknál kép kimerevedik, hang beakad, de ami érdekes az egér és bizonyos funkciók a programban mûködnek. (Test Drive Unlimitednél pl. az autó egy helyben áll a képernyõn, de a kerekei forognak, és az egérrel tudom mozgatni a külsõ kameranézetet, sõt kitudok lépni a beállítások menübe, meg vissza, de ha kiakarok lépni a programból akkor annyi, leáll minden.) De ugyanez a helyzet bármilyen más programnál, egy ideig megy aztán pl. víruskeresõnél csak annyit veszek észre h. a keresés idejénél nem megy tovább a számláló. Ilyenkor még a megnyitott programokon belül bizonyos funkciók mûködnek, de új programot már nem lehet megnyitni, és ha sokat kattintgatok, akkor elõbb utóbb sípolás és minden leáll. Elõször vinyó hibára gondoltam, de a HDsentinel progi elvileg mindent rendben talált, és ami még elbizonytalanít, hogy csökkentett módban nem jön elõ a fagyás. Úgy (csökkentett mód) órákon keresztül megy a gép, viszont feltûnõen lassan nyílnak meg új programok, akadozik az egér akár egy pasziánsz alatt is, de fagyás nincs. Vírust, férget (egyelõre) nem találtam. Ha valaki találkozott már hasonlóval, légy szíves adjon tippet,h. ez szoftveres v. hardveres probléma lehet egyáltalán. Kb. 3 hónapja új videókari+táp került a gépbe, de eddig nem volt semmi gond (esetleg VGA hiba?). Bármilyen tippet köszönök!
Sziasztok.
Segitségeteket szeretném kérni egy nagyon idegesitõ problémára.Amikor belépek a Netre 5-1o perc után iszónyúan lelassúl a gépem és csak akkor jõn ismét helyre ha bontom a kapcsolatot.
Virus,vagy mi a fene?
Van valami megoldás vagy újra kell rakni a windovsot?
Elõre is köszönöm.

Az a reménységünk,hogy egy másik világon örökkévalóak leszünk,csak abból a reménytelenségünkbõl ered,hogy itt nem lehetünk azok.

[HUN]FaTaL
Nekem nem volt vele gondom, a cégnél is SMC managelhetõ switchek vannak, azokkal sincs gond. A NETGEARem mondjuk mérföldekkel jobb :D De az ára is sokkal nagyobb.

MR ME
nekem smc-m van, egy kalap szar...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
Akkor jo. A belkin UPS-em is beszart, tenyleg tre.

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Nekem belkin usb stickem volt (802.11g), no more belkin, egy rakás fos volt. :D

Solten
Nekem a D-Link sz@rt be. No more délink.

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Nekem volt SMC-m, több is, semmi gondom nem volt velük. Aztán gigabit van most itthon, úgyhogy netgear lett :D

Bandi 18
SMC egy kalap kaki :). TP-Link vagy DLink szerintem. (@45729:Routert kell venned)

greg benz
Megmondom õszintén nem tudom pontosan:D Asszem routert.. a lényeg,hogy az A gép internetkapcsolatát akarnánk eljuttatni B géphez:)

[HUN]FaTaL
Routert vagy adaptert? SMC-k között nézzél, nem túl drágák és szerintem aránylag jók.

greg benz
Sziasztok!

Wifit szeretnék venni,olcsón,de lehetõleg nem szart..tudnátok valamit ajánlani?Köszi:)

[HUN]FaTaL
Áthúzod a másodlagosra az ablakot teljes képernyõ, vissza kicsi és bezárod. Legközelebb azon nyílik. (Játékot bonyolultabb a második kijelzõre tenni, fél éve szenvedtem vele de már nem tudom, hogyan sikerült).

[HUN]FaTaL
Gigabit Ethernet

pyrohun
Sziasztok! Újra, hátha most elolvassa más is, aki tudna segíteni: Hogyan lehet azt megoldani (vga: 6600gt), hogy pár alkalmazás alapértelmezetten a másodlagos megjelenítõn (ami jelen esetben a tv-m) induljon teljes képernyõs módban? Ugye az elsõdleges a monitorom, mindent azon csinálok, de amikor a tv-n akarok játszani, vagy filmezni, akkor ne kelljen már külön szenvedni.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Bandi 18
Ethernet/Gigabit Ethernet (Ha támogatja a hálókari csak akkor).

LoDMaSt
Kiszeded egyikbõl a winyót, és eSata2-vel belekötöd a másikba :D
Amúgy sztem sima UTP elég gyors tud lenni.

@ Hellomarci

Notebookot és asztalit milyen módon összekötve lehet a leggyorsabb másolási sebességet elérni?

[HUN]FaTaL
fordítva tegye, úgy gyorsabb a vinyó a prioritások miatt (PR-Master, PR-Slave, Sec-Master, Sec-Slave a sorrend).

Bandi 18
Tedd a DVD-t masterra vinyót slave-re és ennyi. (Jumperrel).

morphologu
Nem SATA átalakító sata, hanem ide. És 2 winyó van, az egyik megy a satával az ok csak nem tudom össze hozni a DVD-t és a másik winyót. Mert ha felismeri a DVD-t akkor a másik winyot nem látja. Ez oda-vissza érvényes. És igen egy IDE csatim van az alaplapon anno benéztem egy kicsit.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

[HUN]FaTaL
Gondolom egy IDE csati van már a lapján. De akkor ha a SATA átalakítóval satara dugta a vinyót és azt látja nem értem mi a probléma. DVD slavere, másik vinyó masterra és ide csati, ennyi.

Bandi 18
De miért nem csinálod úgy, hogy két vinyót egy kábelre meg a dvd írót is egy külön kábelre?

morphologu
Sziasztok, segítsen valaki abban, hogy 2 winyot, és 1 DVD szeretnék megoldani úgy,( az összes ide ) hogy 2 ide legyen 1 sata, egyszerûen nem tudom hogy lehetne össze dugni, és jumperelni. Mert amin a rendszer van arra a vinyora rátettem a sata átalakítót és masterre tettem azt látja csak a többi cuccot nem sikerült. Egyszerûen már nincsen ötlet.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

MR ME
codeck probléma is lehet

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Talán nincs hang a videók alatt?:D

Hali! Sry, ha nem jó helyre írok, de sehol se kaptam eddig választ a kérdésemre! Megvettem a Wheelman címû játékot, azonban olyan gondom van vele, hogy a videók alatt nincs hang! Játék közben tökéletes minden, viszont amikor indulnak a videók, akkor olyan, mintha felakadna egy lejátszó egy pár másodpercre, aztán teljes csönd! Én a hangkártyára gyanakszom! Egy integrált AC'97-rõl van szó! Más játékokban tökéletes minden már lassan 3 éve! Frissítettem driver-t is, semmi sem változott! A gyorsítás is alap gyorsításra van állítva, az sem segített! Ha vki meg tudná mondani, hogy mi lehet a gond, azt megköszönném, mert ez így elég gáz, hogy nincs hangom a videók alatt! Kössz elõre is!

ÁjjLe BoBBi
az már fenn volt. ethernet vezérlõ driver kellett, aztán netre raktam, vista felhozott egy raklap frissítési lehetõséget, letöltöttem, rebbot, és minden zsilett :D

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

morphologu
Sziasztok. Most vettem 1 ide-sata átalakítót, és mikor bekapcsolom a gépet egy piros led világit rajta és az indítási emblémánál lefagy. Valaki tud segíteni.

kiki888
amikor elõször beletettem, akkor ment, aztán elment a kép a monitorról, ekkor reseteltem, utána csík csík hátán, most a geforce van bent
azért köszi, pedig de örültem volna ha jó :)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Bandi 18
Akkor VGA.

kiki888
már rögtön induláskor csíkos :S

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

[HUN]FaTaL
Mp3/wav merge, ezekre a szavakra keresgélj googleban.

Viktorr
Köszi!

Bandi 18
Már induláskor csíkos, a töltõ képernyõnél is? Tettél fel másik drivert? Ellenkezõ esetben Ram hibás a VGA.