64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
    nekem a tv tunerem nem szereti a win7 ezért leragadtam a vistánál
  • pxxl
    jah, akkor lehet a win7 még nem szereti
  • adam944
    Igen,én is így értettem az 5.1-et,de most nem ez a lényeg...Most XP-ről írok,és itt minden rendben van már kb.2 éve,mióta megvannak a hangfalak. Tehát program gond van,nem hardware.
  • Janos315
    Köszi szépen :D
  • pxxl
    azt ne várd, hogy a sztereo filmet/zenét 5.1-ben hallgatod. ha megvan a rendes drájver a hangkártyához, akkor be lehet állítani az 5.1-et, a szereót "lebontja" 5.1-re de nem az igazi 5.1 lesz, csak mind a 6 hangszoró szól.
    nem lehet, hogy az 5.1-es hangfalon kell állítani hoyg sztereo vagy 5.1? nekem az összesen ami eddig volt, volt egy kapcsoló, amivel váltani lehetett.
  • adam944
    Valakinek más ötlet? Elég szar sztereóban zenét hallgatni meg filmet nézni ha egyszer itt az 5.1...
  • pxxl
    jah hogy jelszót :D lejátszónak láttam itt adam problémája után
  • tugyiti
    RUN->Control Userpasswords2-> -pipa jelszó kérés mellől
  • pxxl
    vát?
  • adam944
    KM-mel is u.az van...Csak a 2 első meg a center megy...
  • Blum
    Más lejátszónál is ezt csinálja? Próbáld meg mondjuk egy KMplayerrel.
  • adam944
    Illetve,most a beállításnál működik a mélynyomó is,de a Media Playerrel nem jó..áááh HELP PLS!!!
  • adam944
    Leszedtem,nem jó még mindig...
  • Janos315
    sziasztok!

valaki megtudná mondani hogy hol tudom beállítani azt hogy a windows ne kérjen semmi jelszót hanem csak úgy simán betölt és kész?
  • adam944
    Szedem le...De közben mondom, hogy beállítottam a tv-tunert a Media Centerben és ott műxik a mélynyomó...Nem lehet,hogy a Media Playerben szar valami?
  • Met
    jó helyre dugtad a dugni valót?
  • [HUN]FaTaL
    Realtek.com - HD Audio drivert szedd le.
  • adam944
    Sziasztok!
    Most tettem fel a Win7-et és akadt egy kis hang problémám: ASUS P5B alaplapom van,5.1-es kimenettel,és van egy 5.1-es rendszerem hozzá. Az alaplaphoz adtak telepítőt,de az csak a drivert teszi fel hozzá,a programot nem,mert nem támogatja a win7-et. És a Windows(meglepő módon...) rosszul látja a hangszórókat,és a mélynyomó eyáltalán nem szól,a többi meg megpróbálja helyettesíteni...Tehát kellene egy friss driver hozzá, az Analog Devices oldalon nem találtam semmit...

Előre is köszi!
  • DJKonya
    Köszi majd akkor megvizsgálom közelebbről is.
  • hovi87
    Hali!
    A segítségeteket szeretném kérni. A helyzet a következő. Barátnőm gépét átvittük hozzánk, mert LAN-ozni szerettünk volna, de amikor megpróbáltuk bekapcsolni a gépet nem történt semmi. Felpörögnek a cuccok (vinyó, dvd író, floppy), de nem csipog, sötét marad a képernyő (elvileg jelet küld, mert a monitor nem írja ki, hogy "no signal".) Amivel eddig probálkoztam: 1. kábeleket kihúztam, visszadugtam (semmi), 2. videókártyát kihúztam, integráltra kötöttem a monitort, memóriát kivettembetettem (semmi) 3. másik vinyó(semmi) 4. alaplapból elemet kivettembetettem (semmi). Nem nagyon értek a gépekhez és nem akarok feleslegesen pénzt kidobni az ablakon. Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném. Hovi
  • [HUN]FaTaL
    Akkor win7ben benne van a drivere. Semmi durva nincs ebben, MS termék. :D
  • SötétBarom
    Rendes xbox padként kezeli, megjelentek játékban a gombok ábári is :)
    Durva.
  • [HUN]FaTaL
    Tegyél fel konzolból egy flash playert. Csak nem jut eszembe a csomag neve:D De körülnézhetsz a csomagkezelőben is.

#49420: Gondolom szabványos gamepadként kezeli. De lehet, hogy alapból kezeli, nincs kizárva. Nézd meg mit ír ki a vezérlőpult->eszközök és nyomtatóknál.
  • SötétBarom
    Most megint ledöbbentem, mert tökéletesen működik, csak nem írja ki hogy battery low/medium/full, ha megnyomom a box gombot..

Win7 alapban kezeli?? :O
  • painkiller25
    Hy ALL!
    Haveromnak lenne egy kis problémája méghozzá az hogy nincs hang mióta felraktuk az új windowst. a probléma az hogy akármilyen drivert töltöttünk le nem érzékeli az integrált hangkártyáját...:( az alaplapja asus p4p8000 deluxe. a windows pedig egy sp2 es xp. eddig volt minden csak msot kezdődött el. pls help. ha lehet privátba:) nagyon köszönöm:)
  • SötétBarom
    Szerbucctok!!!

Valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudnék letölteni windows7-re xbox360 wireless controller drivert???? Hülyére böngésztem azt a nyomorult microsoft honlapot, de nem találtam sehol (CD-t meg isten tudja hová rejtette az asszony :DDD)
  • grebber
    Anyukám kapott munkahelyén egy Albacomp netbookot.
    Fogalmam sincs mik a paraméterei mert linux van rajta és nem tudom hol lehetne megnézni milyen cuccokból is áll.(Nem is ez a lényeg gondolom)

A bajom az hogy szinte semmiféle beágyazott videot (vagy hogy hivják ezeket) nem tudok lejátszani. (youtube,gametrailers stb semmitse)

Mi kellene hozzá hogy ezeket lejátssza??
    Csomo dolgot felajánlott elsöre flash plugin meg sok más de megse moccannak a videok :(
  • geo91
    megoldva. újraindítottam a gépet és most jó.
  • geo91
    nem tudom mi a baj, de nincs hang.

hangszórók bekapcsolva, bedugva konnektorba és gépbe is. a gépen az alap hangerő szabályozó és a soundmax-es hangerő szabályozó is maxon van... mégis semmi hang... egyszerűen nem értem...
  • pista89
    megoldottam. köszi
    Vagy a winyó:)
  • pxxl
    sztem meg az egyik ventillátorod lett eléggé csapágyas.
  • pista89
    az a baj h azért raknám újra mert oprendszer megsérült így csak biossal gazdálkodhatok...
  • [HUN]FaTaL
    GetDataBack for NTFS és mentsél egy másik vinyóra, ezt meg formázd meg, majd utána másold rá vissza az adatokat.
  • DJKonya
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan problémám hogy egy ideje mikor beindítom a gépet valami el kezd benne kattogni, azonban ez két napja nem kattog hanem egy pár másodpercig szó szerint visít majd folytatódik az a kattogás vagy búgás. Én a tápra gondoltam, de ha az akkor mi a teendő? vagy honnan eredhet ez a hang és mi a teendő?
    Köszönöm előre is.
  • pista89
    Sziasztok!
    Most telepíteném újra a gépet, de probléma adódott, a vinyót felismeri (320as samu)
    régi partíciót is (298gb hely), az a probléma hogy azt írja ki hogy teljesen üres a vinyó.
    Pedig teli van már minden szeméttel.
    Most próbáltam a HDD Smart-ot bekapcsolni és így se jó.
    A régi gépnél is ez volt a hiba, de a HDD Smart-ot bekapcsoltam és jó lett.
    Legyetek szívesek segíteni! Sürgős lenne!
    Előre is köszi!
  • pxxl
    sztem felejtős dolog. egy pont ugyanolyat találni. nagy szerencse kell hozzá
  • [HUN]FaTaL
    PH-n nyiss az aproban egy hírdetést, hogy ilyen elektronikát keresel, hátha van valakinek és eladja.
    pc bontók,múzeumok.Probáld ezeket:D
  • bycqul
    Halihó Emberek !
    Lenne egy olyan problémám, hogy a régi vinyómban rövidzárlat miatt kiégett egy chip. Hallottam, hogy ilyenkor ha mákom van, akkor csak ki kellene cserélni az elektronikát és akkor működne. De az istenért sem találok elektronikát a Maxtor Diamondmax plus 9 80gb ATA
    133 HDD-hez! Ha valaki esetleg tudna ebben nekem segíteni nagyon megköszönném! Legyetek jók :D