!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
értem én most az SDK-ra pl...

Az alábbi hibaüzenet miatt nem indul a gép: dll-t:msgina.dll nem tölthetõ be.
Mi lehet a baj?
PLÍZ HELP
THX
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Megszeretném kérdezni, hogy ti melyik virtuális meghajtót részesítitek elõnyben inkább.
- dameon tools
- poweriso
mind2 fent van most nekem... mert pl: Wheelman c. játékot a poweriso viszi rendesen csak.
Hozzáteszem mind2 a legfrissebb van fent😊
válaszotokat elõre is köszönöm😊
Kaptam egy 2GB-os pendrive-ot és az a baj,hogy a gép nem ismeri fel😞
Bár Canadából jött de a másik gépemen mûködött.Csak megjelenik a Hardver biztonságos eltávolítása kis ikon jobb alsó sarokban és ennyi😞
1. tippem: Megvan törve a kábel
2. kontakthibás az USB port
3. frissíts USB drivert
4. Még azis lehet h kicsit zárlatos és túlnagy az áramfelvétele és nem tud elég áramot adni az USB port
Így hirtelen csak ennyi
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
avast-ot hogyan lehet letakarítani a géprõl?
nincs uninstall, törölni nem enged.
rendszerkonfig segédprogram/automatikus indítás hiába veszem ki újra és újra berakja magát, tehát háttérben fut
rendszerleíró adatbázisból a kulcsot törölni nem engedi.
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
Az AWARD BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés: Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelõen van csatlakoztatva a tápegység.
Megszakítás nélküli hangjelzés: Rossz a tápegység.
1 rövid hangjelzés: Minden rendben.
2 rövid hangjelzés: Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenõrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelõ csatlakozásait!
3 hosszú hangjelzés: A billentyûzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid hangjelzés: Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid hangjelzés: Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban elõforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenõrizzük a monitor csatlakoztatását!
1 hosszú+3 rövid hangjelzés: Hiba történt a billentyûzet inicializálása során. Ellenõrizze a megfelelõ csatlakoztatást!
1 hosszú+9 rövid hangjelzés: Problémák adódtak a ROM-memóriából történõ adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlõdõ hosszú hangjelzések: A RAM-memória nem megfelelõen lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlõdõ rövid hangjelzések: Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól!
Az AMI BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés: Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelõen van csatlakoztatva a tápegység.
1 rövid hangjelzés: Minden rendben.
2 rövid hangjelzés: Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenõrizze a memória moduljait!
3 rövid hangjelzés: Hiba van a memória elsõ 64 KBájt-jában. A teendõk ugyanazok, mint az elõbbi esetben.
4 rövid hangjelzés: Rossz a rendszer-timer.
5 rövid hangjelzés: Hiba a központi processzorban.
6 rövid hangjelzés: Rossz a billentyûzet kontrollere.
7 rövid hangjelzés: Hiba az alaplapban.
8 rövid hangjelzés: Hiba a videó memóriában.
9 rövid hangjelzés: A BIOS kontrollösszegének (CRC) hibája.
10 rövid hangjelzés: Hiba a CMOS-memóriába történõ beírás során.
11 rövid hangjelzés: Rossz a külsõ cache memória (az alaplap slot-jain található).
1 hosszú+2 rövid hangjelzés: Hiba a videókártyában.
1 hosszú+3 rövid hangjelzés: Ugyanaz, mint az elõzõ esetben.
1 hosszú+8 rövid hangjelzés: A videokártya hibája, vagy nincs csatlakoztatva a monitor.
A Phoenix BIOS jelzései:
1-1-3: Az adatok kezelésének hibája a CMOS-ban.
1-1-4: A CRC hibája a BIOS-ban.
1-2-1: Rossz az alaplap.
1-2-2: Hiba a DMA-kontroller inicializációja során.
1-2-3: A DMA-csatorna hibája a mûveletek elvégzése során.
1-3-1: A RAM regenerációjának (refresh) hibája.
1-3-3: Hiba a RAM elsõ 64 KBájt-jának tesztelése során.
1-3-4: Ugyanaz, mint az elõbbi.
1-4-1: Rossz az alaplap.
1-4-2: A RAM tesztelésének hibája.
1-4-3: A rendszer-timer hibája.
1-4-4: Hiba az I/O portnál.
3-1-1: Hiba a DMA második csatornájának inicializációja során.
3-1-2: Hiba a DMA elsõ csatornájának inicializációja során.
3-1-4: Rossz az alaplap.
3-2-4: A billentyûzet hibája.
3-3-4: A videó memória tesztelésének hibája.
4-2-1: A timer hibája.
4-2-3: Az A20 vonal hibája.
4-2-4: Hiba a csökkentett (save) üzemmódban. Lehet, hogy hibás a központi processzor.
4-3-1: Hiba a RAM tesztelése során.
4-3-4: Hiba a PC órájában.
4-4-1: Hiba a soros port tesztelése során.
4-4-2: Hiba a párhuzamos port tesztelése során.
4-4-3: Hiba a co-processzor tesztelése során.
Az IBM Bios sípjelei:
1 rövid sípjel: Normal POST, a rendszer bebootolt
2 rövid sípjel: POST hiba - a kódot a kijelzõn mutatja
Nincs sípjel: Áramellátás vagy alaplap hiba
Folytonos sípjel: Áramellátás vagy alaplap hiba
Ismétlõ rövid sípjelek: Áramellátás vagy alaplap hiba
1 rövid, 1 hosszú sípjel: Rendszer alap hiba
1 hosszú, 2 rövid sípjel: Képernyõvezérlõ-hiba (MDA/CGA)
1 hosszú, 3 rövid sípjel: Képernyõvezérlõ-hiba (EGA/VGA)
az mitõl van hogy gép kikapcsnál akár egy óráig is azt a képernyõt látom hogy kijelentkezés?
ha hosszan nyomom a ki/bekapcs gombot akkor áll le.
ha esetleg az számít ez egy laptop + vista.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
van egy fujitsu siemens esprimo mobil v5505 -ös laptopom
és van egy problémám,
a gépen a gyártótól kapott vista van, pár órája kikapcsoltam a gépet most ujra be akartam kapcsolni de ez nem jött össze, inditáskor a boot kihoz egy fujitsu logot és alatta hogy f2 setup f12 boot és mellete egy folyamatjelzõ, most nem írja ki az hogy f1 setup f12 bott csak a logo meg a folyamatjelzõ, és megy tovább fekete képernyõ féhér szöveg error not operation system , és az a nagy gond hogy akármit csinálok nem hoz be semmi boot menüt semmi setup meüt egyszerüen semmit, tettem be vista telepítõtt azzal se csinált semmit, eddig amit próbáltam nem sikerül
aki tud valami megoldást vagy bármit az szóljon nagyon fontos !
A tulajdonomba került egy speedlink sl-6690 4in1 force feedbackes kormány
nos a gyártó honlapjáról leszedett drivert felraktam
amikor kihúzom és bedugom kicsit ellenkezik a kormány a tekeréssel de aztán még eztisabbahaggya
a led ami jelzi hogy milyen módban van világít de akárhogy nyomom a gombot nem vált módot
Ha a windows játékvezérlõket nézem otis ottvan hogy "Sl-6690 ForceFeedback 3"
de ha rányomok a tulajdonságaira, ahol elvileg ki lehet próbálni ott semmitem csinál tekerhetem jobbra balra gáz akármi semmi nem villanik meg hogy reagálna:S
ötletek???
Kösz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
elvileg most 10-es de ati a 11-s kártyái is ezen w7 fognak beteljesedni...
Apunak mindig igaza van! Most is.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Lenne egy .daa file ... a DAEMON nem viszi ... Milyen progi kell hozza ??? ( VISTA 32bit )
koszi
ゾルターン
configom: giabyte ga-p45-ds3, c2d e8400, hd4850, 2hdd, 1 dvd, 2 120-as venti, 1 80-as venti
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Win7 dx10-es?Vagy kezelei a 9-es és a 10-es vagy csak a 9-est?.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nekem 400W-os codegen nem volt képes eltolni egy athlonxp3200+ nf7 és egy 7900gt párosítását.
Mivel nem volt pénzem másikra:
-beleraktam azokat az alkatrészeket amelyek fel voltak benne jelölve, de valamiért nem került bele.
-kicseréltem benne a kondikat.
-a 2mm-es föld-sínt megvastagítottam.
és mai napig üzemel hiba nélkül üzemel...
Apunak mindig igaza van! Most is.
Végülis van pénzed egy új pc-re mint egy szaros tápra..
Ha igen akkor az fasza. Direkt úgy állítottam össze ezt a konfigot hogy ne kelljen se házat se tápot venni, 480 watt elég ennek. Nyár/õsz tájékára tervezem, hogy veszek majd egy DX11-es kártyát, mellég meg valami erõmû tápot. Akkor addig minden bekapcsolás egy barkácsolással lesz egybekötve.
Mondjuk ezt, ez a legolcsóbb, nekem is ilyen van:
FSP CRG400 (ATX-350PNF) 350W tápegység