64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#49483 kondi ->gar -
#49482 Utána néztem, és a VGA- m sípol élesen, halkan... (Gigabyte HD 4870) Nem tom mi miatt lehet....? -
NiGhTM4R3 #49481 'Nekem 8'?! - baszki, te kérdezted.
Kérdés:
RR, RL, és a Center hangszóróim nem szólnak. Erre mondjon valaki okosat, mitől lehet?
Csak a Front Right és Front Left-ből jön a zene -
#49480 jah ma 8 liter sört ittam meg a kocsmábanxD -
Blum #49479 Akkor liter? :O :D -
#49478 nem is úgy:D -
#49477 akkor centi? XD -
Blum #49476 -
#49475 xD nem úgy értettemxDXD -
Blum #49474 Húú..
nekem csak 6 MB. -
#49473 Nekem 8 -
#49472 Hello!
Tud valaki segíteni abban, hogy egy Toshiba eStudo 166 típusú fénymásolónak hogyan lehet belépni a szervízmenüjébe? Service Manual-t és minden egyéb sgítséget, tanácsot szívesen fogadok!
Köszi! -
#49471 Hali! Most vettem nemrég egy új konfigot. AMD PhenomII 720, Gigabyte 790XT alaplap, CHIEFTEC 500W tápegységgel. Mikor megy a gép halk éles sípolást hallok. Szerintetek a tápom lehet? Gép működésével nincs probléma, leszámítva hogy párszor (nem soxor) csinált olyat hogy windows betöltött, és újraindult a gép. Utána már ment rendesen. Játék közben is normálisan működik, videó kódoláskor is, stb. Talán akkor még a sípolás is megszűnik. Holnap jobban átvizsgálom a hang forrását. Addig is ha valaki tudna mondani erről pár szót, esetleg találkozott már ilyennel, azt megköszönném. -
NiGhTM4R3 #49470 Öhm, gyorsítótár. :D
'Műveletek végrehajtását az utoljára és/vagy leggyakrabban használt adatok a műveletvégző egység közelében, gyors elérésű területeken történő tárolással, illetve apróbb részműveletek egyetlen nagy műveletbe összefűzésével gyorsító szoftver vagy hardver.'
-
#49469 gyorsírótár -
#49468 A cache az a procinak milye?
Mit mutat meg????:D(Tudom nagyon hülye kérdésxD) -
#49467 Meg fogyasztást, tuningolhatóságot, teszteket sem árt. -
Blum #49466 Cache. -
adam944 #49465 Még mindig nem jó :S... Utánaolvastam és egy helyen azt találtam, hogy van a microsoftnak egy HD Audio Hotfix-e...Csak az a baj,hogy ezt nem találom sehol...Valaki ismeri esetleg? Azzal működhet? -
#49464 akk még mit kell nézni?:D -
Blum #49463 árához képest nagyon is jó. -
#49462 Hát nemtom milyen 4 magos lehet ez 22k-ért... -
SemiAuto #49461 Üdvözlet mindenkinek!
A következő a problémám:
ASUS K8V-X SE alaplap,3000+ Sempron procival rendelkező régebbi gépre telepítettem Windows 7-et,ami valami oknál fogva, az alaplapi hangkártyát nem ismeri fel. A letölthető frissítésekben ott van a driver hozzá, de nem tudja felrakni. Kaptam 1 tippet, hogy ez valami más kártya, mint aminek felismeri, és bios frissítés kéne hozzá. Ez megoldaná? Érdemes 1általán ezzel szórakozgatnom, vagy jobban járok, ha veszek 1 usb-s bigyót ( a pontos nevet sajna nem tudom, csak a funkcióját, amin van 1 audio,meg 1 mikrofon csati? (persze akkor nincs 5.1, csak sztereo, de ez még valahogy elmenne, csak legyen valami hang)
Előre is kösz a helpet. -
Blum #49460 szerintem nem Nem minden az órajel. -
#49459 de ha az enyémen húzok kemény 200mhz-cet akkor ugyanott vagyok ezzel mint azzal:) -
Blum #49458 Szerintem azt a procit már ne húzzad,nem nagyon éri meg. Inkább vegyél egy újat. (pl,amit linkeltél) -
#49457 Segítsetek :O Vettem új alaplapot. Abit NF7 :DD
Már csak a Boot.ini hiányzik nem tudjátok hogy a windowson belül hol találom? mert manuálisan szeretném helyre állítani :D kösz. -
#49456 Ok köszi:)Erre a procira gondoltam:) és most 30 fokos a procim,artic cooling van rajta most pontos tipust nem tudok mondani,de nagyon jó:) És anyi lenne még a kérdésem hogy nekem van 1 asus ati eah 4700 512mb gddr5-ös videókarim,és van 1 amd dualcore 4800-as procim,anyi lenne a kérdésem hogy ezt a procit meddig kéne húznom hogy a videókarimat 100%-ig ki tudjam használni? -
Blum #49455 Ha ésszerű határokon belül húzod a procid...(tehát nem állsz neki gyári hűtéssel túlságosan powerkodni-->megsütöd),akkor az alaplapnak nem lehet baja.
2600mhz-t nem szokás 4-szer venni. Azthiszem. -
#49454 Szevasztok
Lenne 1 pár kérdésem:)
1.Az okozhat valami kárt az alaplapban hogyha húzom a procit?
2.Ha vennék új procit és odaírják hogy valós órajel 2600mhz és 4 magos akkor azt a 2600mhz-cet 4-szer kell venni?? -
NiGhTM4R3 #49453 Értem, akkor 5.1-em van :)
De nem dugdostam semmit, mielőtt a probléma megtörtént
Van teszt az Audio Manager-ben, hogy szólnak-e a hangfalak
Ha sztereóba kapcsolok, akkor működnek - de így csak sztereó
Ha 5.1-be, akkor csak kettő szól
Szóval nem a hangfalakkal van a baj, nem is a driverrel. Valami beállítás lehet :S -
#49452 Már tárgytalan (igen, alreg fail) -
#49451 adat DVD-t sikerült írni de a Deep Burner a Double Layer lemezt CD-R-nek érzékeli és write error hibát ír ki.A gép sem írta ki egyébként a lemez típusát meg méretét.Most már csak ez a kérdésem hogy DL-lemezt hogy kell írni? -
#49450 Hogy lehet adat DVD-t írni?Double Layer írására is jó Sony meghajtót vettem,az íróprogram Deep Burner Cd-t gond nélkül ír,elvileg DVD-t is kéne neki.Múltkor írni kezdtem egy Double Layer lemezt,hozzáadogattam a mappákat,nyomtam az égetést úgy látszott hogy jó,kiírta hogy sikerült az írás aztán üres volt a lemez.2X-ra már el sem kezdte írni hanem writwe errort írt ki.Hogy kell hát DVD-t vagy Double Layer adat lemezt írni? -
#49449 A helyzetem a következő: leszedtem a leggújabb nvidia drivert, ami totál lenyomta a makkját a torkomon. Először csak azzal szivatott, hogy nem engedte 600*400-nál és 4 bites színmélyésgnél magasabbra állítani a beállításokat, aztán jött a feketeleves. Mikor nyomtam egy resetet, a boot után elszállt a monitor, a következő üzenettel: "No signal. Out of range." vagy mi a halál, szar a memóriám. Tehát mi lehet a gond és mivel tudnám helyreállítani, mert mindjárt meganalizálom magam egy gépzsíros tevepénisszel.
A kötekedőknek: laptopról írok. -
adam944 #49448 Már Vistával se működött még anno... A drájverrel van vmi de nem tudom hogy honnan tudok leszedni frisset...Illetve kéne a program is,ami kezeli az 5.1-et.. -
#49447 Azzal tisztában vagy, hogy mit jelent a 7.1?
Neked 5.1-es hang rendszered van, szerintem valamit rossz helyre dugtál és azért nem ott szólnak a dolgok ahol kellene. -
NiGhTM4R3 #49446 BSPlyer-ben azért piszkáltam, mert 5.1-es filmet akartam 5.1-ben nézni, ha már tehetem.
Megy is a film, pl. lehet hallani a zenét, meg a háttérzajt, de néhol 'hiányzik' a szinkronhang - mozog a karakterek szája, de nem játsza le.
Ezt untam meg, s gondoltam valahogy működésre bírom a szettet, de csak elbasztam vele az eddigi beállításokat is :D
Szóval hasonló gondom van mint adam994-nek. -
NiGhTM4R3 #49445 Hali
Valami miatt elcsesződött a hangszettem
Szóval elvileg 7.1-es hangszettem van (de 5 kis hangszóró, meg egy mélyládám van)
És most csak 2 hangszóróból jön a zene, hiába állítom át 7.1-re, 5.1-re, vagy sztereóra a Realtek HD Audio Manager-ben, csak kettőből jön a zene
Újraraktam a legfrissebb kodeket, (R2.35) újraraktam a winampot, átdugdostam a kábeleket de semmi
Eddig minden jó volt, csak valamit állítgattam a BS-playerbe és ez lett (azóta leszedtem, de nem tudom befolyásolja-e)
Szóval ehhez igazán nem értek, jó lenne ha valaki segítene -
#49444 Hali
Tudna nekem javasolni valaki egy jó HDR-es képszerkesztő progit?