64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
    ááá:)
    nekem progi kell,találtam is sokat googleval,de nem tudom meik a jó,mert manapság azzal szórakoznak hogy letöltesz 1 virusírtót vagy valamit és használhatatlan.
  • LoDMaSt
    router újraindítás? :)
    Császtok
    Tudnátok mondani 1 jó ip elrejtő vagy változtató progit?
  • majkel15
    Hello

szertnék venni egy érintőképernyős telefont de nem tudom melyiket lenne érdemesebb megveni, az egyik az a SAMSUNG S5230 és a másik S5600.
    most nem is az a lényeg hogy melyik az olcsobb hanem hogy szerintetek melyik jobb telefon?
  • Nyugis
    nagyon köszönöm! meg is van, minden okés!! köszönöm a korrekt segítséget!!!!!!
  • kifli
    TESS
  • Nyugis
    nagyon köszi az infót. bár a srácot nem találom hiába kerestem az It café-ben és a fórumon is de majd megnézem alaposabban hátha..
  • [HUN]FaTaL
    prohardver, kopy33.

MSI nem mindig ad sajnos.
  • kifli
    asszem a piros háromszöget kell hosszú ideig lenyomva tartani és utánna jó lesz :)
  • Nyugis
    nagyon köszönöm az infó!!
    igy már meg is találtam illetve a boltba el tudom mondani mit is szeretnék. a dobozba sajnos nem volt. pedig nem No name hanem MSI. persze minden más szart adtak.
    Mi az a PH? és ott kinél keressem?
  • ffxi
    A patron gyari. 2x lett fel(ujra)toltve.
  • gurubefree
    utan toltott van benne vagy gyari ???
  • ffxi
    Eloszor, amikor feltoltottem az kb. 2 honapig tartott. Tegnap elott kifigyott, asszondta ures a patron. Tegnap elvittem feltoltettni, hazahoztam, beraktam. Es meg mindig uresnek latja.
  • gurubefree
    Most-most ( 2 perce ) vagy tegnap este es mar nyomtattal is vele ...??
  • ffxi
    Igen? :O mikoze a driver a tintahoz? Asszitem a keszulekkel vmit babralni.
    új driver-rel sztem ok lesz:)
  • ffxi
    Reggelt all!
    Van, aki hasonlo cipoben jar mint en? Van 1 Cannon mutikeszulekem. Most toltottem fel masodszorra a patronokat benne (ez tintapatronos). De jelzi, hogy uresek a patronok. Miert? Ezt ki lehet jatszani valahogy?
  • [HUN]FaTaL
    Hangerő maxon? (Mármint a mikrofoné)

Esetleg ha TS-t használsz (ventriben is biztos van ilyen, azt sosem használtam), abban lehet állítani mikrofonérzékenységet. Kapcsold ki a +20db szart és told el a csúszkát a whisper felé.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor passz.
  • kifli
    ezt kicsomagolod, és van benne 2 jar file, azt felteszed
    onnan már nem kell jobban kicsomagolni
  • miki10
    Kössz!

amik bevan csomagolva egy mappa meg csomo fájl azzal mit kell még csinálnom hogy müködjön telon?

vagy NOKIA 6233-on nem is müködik?:S
  • Apocalipto
    Nem a cdről kell telepíteni a drivereket, hanem a gyártók honlapjáról a legfrisebbet mindenből.
  • France men
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy a megfelelő topicba írok-e.
    Újratelepítettem a gépet (win xp), minden cd-n lévő drivert feltettem. Újraindítom a gépet, de mintha lassabb lenne mint volt :S. Pl winrar-nál lehet észrevenni a lassúságot, vagy amikor usb-re másolok, de maga az xp is lassabban tölt be, és jóval később jelenik meg az msn, mint korábban. :( Valami a biosban el lehet állítva, vagy nem tudom :(, fogalmatlan vagyok ilyen téren.
  • kifli
    TESS 2 is van benne...
  • kifli
    ha szépen megkszér szegkeresem telómon, am annyi hogy fehéren világít a képernyő :)
    sztem azt a telót csak telerakták ledekkel:)
  • Gibor
    Ha kikapcsolom nem hallani engem... Asztali mikrofon.
  • [HUN]FaTaL
    Vezérlőpult hangbeállításoknál, a felvételnél van valahol +20db BOOST a halkabb mikrofonokhoz, ezt kapcsold ki és jó lesz.
  • [HUN]FaTaL
    6pin PCIE - MOLEX átalakítót vegyél, de szoktak hozzá adni, a dobozban nézz körül mégegyszer. Párszáz forint. PH-n pl. kopy33 asszem 300ft-ért adja.
  • miki10
    Sziasztok!!
    az lenne a kérdésem hogy régebben láttam a tv-be hogy van olyan telefonra hogy a képernyő ugy világit mint egy lámpa és azt nem tudjátok hogy azt honnan lehetne letölteni vagy mi annak a neve annak a lámpának:D?
  • Nyugis
    sziasztok!
    az a kérdésem, hogy van egy 8800GT VGA kártyám.
    És kell hozzá egy csatlakozó amiről plusz áramot kap.
    egy két soros 6"lyukas" kábelnek van a helye a végében.
    viszont a 420W-os tápomon NINCS ilyen fajta csati.
    És a dobozban sem volt.
    tudja valaki, hogy annak mi a neve?
    mert vennem kell egy olyat, csak nem tudom hogy hogy keressek rá!
    tud valaki segíteni?
  • Gibor
    Az volt a legelső.... minden elvan némítva felvételnél is... csak a mikrofon van bekapcsolva.... és vesz mind2 sávot...
  • pxxl
    próbáld meg vindózban az óra melletti kis hangszórós beállításoknál a "felvételhez"-nél csak a mikorfon legyen bejelölve (eseteleg a többi tiltva, vagy hangerőt nullára)
  • Gibor
    Sziasztok, Ilyen alaplapom van.... és a beépített hangkártyát kell használom mert a sound blaster elszállt... Most AC97 es hangkártyám van és valamiért a mikrofonom felveszi a ami beszélek de felveszi a kimenetet is.... nemtudom hogyan állítgatni mindig felveszi, engem nem zavar én nem hallom magam de akikkel beszélek őket már idegesíti.
  • pxxl
    hát akkor szánj rá pár percet-órát, és térj át másikra. megéri a gmail 1000x jobb, és stabilabb és stb :)
  • Klmarti
    Köszi, de mindenki ezt ismeri. Sőt az a baj, hogy hivatalos helyeken is ezt adtam meg.:((
  • pxxl
    fail list:

1. citrommail
    2. citrommail miatt új xp
    3. citrommail, citrommail, citrommail, citrommail

megoldás: minél hamarabb felejtsd el a citromot...

küldjek meghívót gmail-re?
  • Klmarti
    Sziasztok!Segítsetek legyetek szívesek, ha tudtok. Leborult a citromailem, valszeg egy víruslevelet kaphattam. Először megduplázott minden bejövőt ( a régieket is). Legyalultuk a vinyót, újraraktuk az XP-t, a víruskereső szerint nincs vírus a gépen (Avast). A citromail viszont továbbra is beteg. mostmár nem dupláz, de most meg nem tudom törölni a leveleket, azonnal visszarakja, van hogy nem is tudok belépni a könyvtárakba, hülyeségeket ír a levelek számára, a szemetest nem is tudom megnyitni, meg ilyenek. Tudnátok esetleg segíteni???? Előre is köszönöm
  • alcotb
    hy!
    Mivan ha a mobilnettől (web 'n' walk) lefagy (elkékhalálozik) a gépem?szoftverfrissítve volt...a crashdump azt mutatja hogy a t-mobile drivere miatt.....
  • Mop
    Sziasztok!
    Egy otthoni hálózatot szeretnék csinálni 2 gép között routeren keresztül.
    Az egyik gép (elsődleges) asztali PC, a másik Notebook. Mindkét gépen XP SP3 van.
    Odáig már eljutottam, hogy remekül látják illetve pingelik is egymást.
    IP-k, DNS-ek, egyebek a "helyükön", minden korrekt, de a gépek egymás megosztását nem látják (pl.: fájl vagy mappa esetében).
    A jogokat meg nem tudom kiosztani, mert a egyik gépnél sem lehet megadni a másikat felhasználónak.
    Ötlet?