!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

S2000
Sziasztok,
Remélem jó helyre írok, egy beárazás kéne erre a konfigra:
GIGABYTE GA-M61SME-S2L
AMD Athlon 64 X2 4000+ Dual Core
NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB
2* Kingmax DDR2 1GB 800Mhz
Samsung HD161HJ
Valamint természetesen egy ház táppal(supercase talán?) és egy dvd író...
Valaki?<#vigyor4>

Lacee86
Hát nemtom, h ezt mennyire szabad. Hacsak nem azzal a kóddal telepíted, amivel most is fennvan. De nemtom, h az mûxik-e úgy. Én a helyedben inkább nem piszkálnám.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Szevasztok!

Az lenne a gondom, hogy hozzám került egy ismerõsöm gépe és tele van mindenféle marhasággal és elég lassú is, ezért szeretném leformázni meg felrakni rá új XP-t. De! Ez egy lízingelt gép... Akkor vajon telepíthetek én rá egy tört win-t garancia vesztés nélkül?(mert op rendszerrel együtt lett lízingelve) Vagy várhatok heteket mire megcsinálják szervízbe?:S
balint1111
Nekem ugyan ilyen a tp-linkem és 200Méter falon át is megvan.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

rooney8
Ilyenre gondolsz? Ha igen, akkor jack - rca kábel kell neked 😊 És ahogy Bandee mondja, bármelyik elektronikai boltba lehet kapni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bandi 18
Bármelyik elektronikai boltba bemész, és kb 500FT-ért (3 éve még annyi volt) kapsz. Vidd magaddal a kábelt és akkor a nevét sem kell tudni (én is vittem magammal 😄 )

Nem.
De most már megoldódott, csak át kellett jumperelni.
Kerettel nem tetszett neki a slave, keret nélkül viszont nem volt gondja, hogy slave.

Csibusz
Sziasztok!

Tegnap még nagyban játszottam a géppel, ma be akartam kapcsolni.. nem jelent meg semmi..1 hosszú 3 rövid sípolás.. na mondom zsír.. aztán kihúztam visszadugtam az áramba.. bekapcsolt.. BIOS BAD CHEKING
na mondom akkor kikapom elemet vissza raktam.. most oké... de ez mitõl volt?
kissadamvikt
szasztok!

az lenne a kérdésem hogy van egy olyan 2.0-ás hangfalam amit egy olyan kábellel tudok a géphez kötni aminek ugye az egyik vége jack csatis a másik vége pedig két csatlakozóból áll egy fehérbõl illetve egy pirosból. nem tudom mi a kábelnek a pontos típusa csak annyi érdekelne h mennyibe kerül egy ilyen kábel és hol kapok ilyet?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Bandi 18
A keret helyére dugtad a vinyót?

Hiho!

Érdekes problémába ütköztem.
Van egy mobil keret, amibe bele raktam egy vinyót. Gyönyörûen mûködik. Kicseréltem egy másik vinyóra, azt nem is látja az XP, de ha a keret nélkül dugom rá, akkor meg szépen üzemel.

sziasztok
adott egy DVD+R DL lemez, amit a gépemen irtam ki
miért van az hogy a gépem nem olvassa be de a laptop igen?
az elött is irtam ilyen dvd-t (igaz más volt a márkája) és azt tökéletesen olvasta az én íróm is (pioneer dvr-112d)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

LoDMaSt
Sztem vigyél oda laptopot/PDA/mobilt/psp-t vagy valami wifi képes kütyüt, és próbáld ki, hogy mennyire van jel, az a legtutibb.

@ Hellomarci

spidey
Üdv! Haverral akarunk beállítani egy TL-WR542G routert, de nem tudom, hogy érdemes-e wireless adaptert venni a másik asztali PC-hez.

A két gép között van 4 db fal(régi vályogfalas családi ház), 15-20 centisek egyenként, légvonalban 4m, kábellel viszont hosszú lenne , kb. 8m. Nem tudom, hogy egy ilyen olcsó router bír-e ilyen akadályt.

Ha valakinek van tapasztalata ilyen kategóriájú routerrel...

hi all. help kéne. bedugtam bátyám fülesét a gépbe, és vmiért ha beszélni akarok és szól közbe a zene, akkor az belehallatszik, meg a játékhang is. el van némítva a vonali hangerõ, meg minden, de akkor is hallatszik, és most visszaraktam a régi fülest, és most annál is. pls help

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

ÁjjLe BoBBi
nincs meg a gyári lemez :C

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

rooney8
Nem... Én is a torrent kliensbe korlátozom és nekem annyi elég 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bandi 18
Szerintem egy dolog kérdéses csak, mégpedig hogy használtál-e eddig Cfosspeed-et. Mert ha nem akkor most sem fogod hiányolni 😊.

rooney8
Lehet marad ez... Nem tudom 😊 Több pénzt nem nagyon akarok kiadni erre, majd még meglátom

Bandi 18
Értem mit mondasz 😊. Nekem sem megy a cfosspeed, de kliensben a feltöltést netezés közben bekorlátozom és ennyi.

Nem mondtam hogy rossz a TP-link, nekem is volt csak a torrent-cfosspeed miatt cseréltem le.

Bandi 18
Ez szép és jó de ha valaki nem akar sokat költeni a routerre, akkor az a TP-Link nagyon jó választás szerintem.

Nekem linuxos linksys WRT54GL van, és nem kell szabályoznom mivel a cfosspeed optmizilja a csomagot. Így max sebbeségel megy a le-fel töltés és böngészni is rendesen lehet.

Bandi 18
Én ezt úgy oldottam meg hogy a torrent kliensben szabályzom a sebességet.

Vanek
hi! tudtok linkelni egy legujabb drvierverziót a geforce 9600 GT-re? elõre is kösz

R U Ready?!?!? ...broken soul...

rooney8
Pedig torrentezek :S Akkor keresek másikat...

Gyocsika
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy van egy LAptop és az asztali ikonok nem jelennek meg rajta. A háttér az megvan, de ikonok nincsenek. De ugye, ahol vannak ezek az exe. fájlok a C/Documents and settigns.... ott megjeleníti õket.
Ha valami másolok az asztalra, akkor az sem jelenik meg, de ott a C-n megvan.

Ez mitõl lehet?
Elõre is köszönöm!!!

Ha torrentezel akkor nem ajánlom a TP-Link-t, mert nem lehet szabályozni vele az adatforgalmat sõt a cfosspeddel se mükõdik együtt.

rooney8
Oks, köszi

Bandi 18
Gép----Router kereszt, Gép----Modem egyenes ez a szabvány

guruzone
Sziasztok!! 5.1 hangrendszert keresek optikai bemenettel!!! Popcorn Hour A-110 lenne rákötve, a lényeg hogy dts-t tudjon. létezik ilyen a 50k feletti házimozikon kívül?
ha nem találok akkor valószinüleg marad egy erõsítõ + hfszett...

más T-ma, az elõttem szólóknak:
TP-Link tényleg király, 4900 ft-ért vettem pont a héten én is.
El kellett osztani a netet mert szert tettem 70K-ért az említett Popcornra. Vezetékes router kellett, ez volt a legjobb választás, torrentet is gyerekjáték volt belõni a setupjában.

pyrohun
Már hogy kéne azt használni? MAC address-t már bármelyik integrált hálókártyának meg lehet adni.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

[HUN]FaTaL
Netgear rulz 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

rooney8
Ja és még 1 utolsó kérdés. A router és az 1ik gép között lehet utp kereszt kábel? Vagy csak egyenes?

rooney8
Akkor sztem ez lesz. Még 1x kösz 😉

Solten
Minden jo ami nem D-Link. TP-Link jo cucc.

Saor Alba

Solten
D-Link routerem nekem is betojt, rengetegen oda vannak ezert a sz@rert. Erdekes.

Saor Alba

rooney8
Köszi a segítséget. Most ezt néztem ki magamnak. Errõl mi a véleményetek?

kifli
hmm, én már elég rég láttam olyan hálózati eszközt amin nem linux-van. Amin nem linux van az valszeg régi darab már, 1-2 kivételtõl eltekintve, de mostanában már minden hálozati eszközhöz linuxot használnak...
Bandi 18
Van belõle jó széria, pl amin Linux van, de sulinkban nem váltak be le lettek cserélve mert hamar tönkre mentek.

kifli
nekem linksysel semmi bajom, itthon mostanra olyan van a d-link után, meg smc-nk is volt valamikor de azon nem volt wi-fi meg szar is volt mellé me folyton szakadt. Faterék mind3 irodájában linksys-van, neki sem volt még baja. Nem véletlen van rajta a cisco matrica...
Bandi 18
Linksys-t teljesen felesleges venni 😄. Csak azért drága mert rá van nyalva a Cisco matrica (Cisco tanfolyamon az oktató is mondta hogy szarok). Az az SMC amit belinkelt Kifli tökéletesen tudja azt ami neked kell. De ha az SMC-ben nem bízol vegyél ilyent nekem itthon ilyen üzemel minden gond nélkül 0-24-ben.

rooney8
10ezer...<#confused> Az alsó kategóriások mind ilyen "szarok"? Nincs valami pöpec, de olcsó? 😊

rooney8
Sima kábeles... Nem akarok még külön vevõket (nem tom mi a pontos neve 😄) is venni 😄 Minél olcsóbban meg akarom úszni 😊

kifli
EZ is megfelelhet neked a célra, de ha valami olyat akarsz ami nem szakad meg nem kell ki-be dugdosni hogy jó legyen akk valami linsyst vegyél, d-linkel egyszer megjártam, olyat inkább ne :/
linksysbõl EZ vagy EZ utobbi kicsit többet tud, de az elsõ is megfelele a célra, ha csak az kell hogy összedugod azt megy, meg még+ védelem is.
kifli
wireles kell vagy csak sima kábeles legyen?
rooney8
#45906 #45905
Mert drága<#vigyor1> Viccen kívül lehet tényleg be kéne szerezni egyet 😊 Tudnátok ajánlani valami olcsó, de jó routert? 😊

És miért nem használsz routert?
Az megoldja a net és a két gép közti kapcsolatot.

Met
Miért nem veszel egy routert?
Akkor nem kellene mennie a fõ gépnek, hogy a kis gépen is legyen net..

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Én tavaly vettem észre, hogy van az alaplapon is hálókártya, kb. 4 éve van meg a gép<#idiota>
Mondjuk a UPC miatt úgy is azt "kellett" használni amit adtak<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae