!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem jó helyre írok, egy beárazás kéne erre a konfigra:
GIGABYTE GA-M61SME-S2L
AMD Athlon 64 X2 4000+ Dual Core
NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB
2* Kingmax DDR2 1GB 800Mhz
Samsung HD161HJ
Valamint természetesen egy ház táppal(supercase talán?) és egy dvd író...
Valaki?<#vigyor4>#vigyor4>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az lenne a gondom, hogy hozzám került egy ismerõsöm gépe és tele van mindenféle marhasággal és elég lassú is, ezért szeretném leformázni meg felrakni rá új XP-t. De! Ez egy lízingelt gép... Akkor vajon telepíthetek én rá egy tört win-t garancia vesztés nélkül?(mert op rendszerrel együtt lett lízingelve) Vagy várhatok heteket mire megcsinálják szervízbe?:S
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De most már megoldódott, csak át kellett jumperelni.
Kerettel nem tetszett neki a slave, keret nélkül viszont nem volt gondja, hogy slave.
Tegnap még nagyban játszottam a géppel, ma be akartam kapcsolni.. nem jelent meg semmi..1 hosszú 3 rövid sípolás.. na mondom zsír.. aztán kihúztam visszadugtam az áramba.. bekapcsolt.. BIOS BAD CHEKING
na mondom akkor kikapom elemet vissza raktam.. most oké... de ez mitõl volt?
az lenne a kérdésem hogy van egy olyan 2.0-ás hangfalam amit egy olyan kábellel tudok a géphez kötni aminek ugye az egyik vége jack csatis a másik vége pedig két csatlakozóból áll egy fehérbõl illetve egy pirosból. nem tudom mi a kábelnek a pontos típusa csak annyi érdekelne h mennyibe kerül egy ilyen kábel és hol kapok ilyet?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Érdekes problémába ütköztem.
Van egy mobil keret, amibe bele raktam egy vinyót. Gyönyörûen mûködik. Kicseréltem egy másik vinyóra, azt nem is látja az XP, de ha a keret nélkül dugom rá, akkor meg szépen üzemel.
adott egy DVD+R DL lemez, amit a gépemen irtam ki
miért van az hogy a gépem nem olvassa be de a laptop igen?
az elött is irtam ilyen dvd-t (igaz más volt a márkája) és azt tökéletesen olvasta az én íróm is (pioneer dvr-112d)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
@ Hellomarci
A két gép között van 4 db fal(régi vályogfalas családi ház), 15-20 centisek egyenként, légvonalban 4m, kábellel viszont hosszú lenne , kb. 8m. Nem tudom, hogy egy ilyen olcsó router bír-e ilyen akadályt.
Ha valakinek van tapasztalata ilyen kategóriájú routerrel...
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy van egy LAptop és az asztali ikonok nem jelennek meg rajta. A háttér az megvan, de ikonok nincsenek. De ugye, ahol vannak ezek az exe. fájlok a C/Documents and settigns.... ott megjeleníti õket.
Ha valami másolok az asztalra, akkor az sem jelenik meg, de ott a C-n megvan.
Ez mitõl lehet?
Elõre is köszönöm!!!
ha nem találok akkor valószinüleg marad egy erõsítõ + hfszett...
más T-ma, az elõttem szólóknak:
TP-Link tényleg király, 4900 ft-ért vettem pont a héten én is.
El kellett osztani a netet mert szert tettem 70K-ért az említett Popcornra. Vezetékes router kellett, ez volt a legjobb választás, torrentet is gyerekjáték volt belõni a setupjában.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
linksysbõl EZ vagy EZ utobbi kicsit többet tud, de az elsõ is megfelele a célra, ha csak az kell hogy összedugod azt megy, meg még+ védelem is.
Mert drága<#vigyor1>#vigyor1> Viccen kívül lehet tényleg be kéne szerezni egyet 😊 Tudnátok ajánlani valami olcsó, de jó routert? 😊
Az megoldja a net és a két gép közti kapcsolatot.
Akkor nem kellene mennie a fõ gépnek, hogy a kis gépen is legyen net..
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae