64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
X TEA C #49603 Van egy lexmark c912 es nyomtatom ami megorit... amikor nyomtat a szinek el vannak kb. 1- 1.5 tolodva a cian vagy magenta meg nem tudom pontosan,hogy melyik, mert mindig mashogy alakul. Szerintem valami oknal fogav a nyomtatohenger nem parhuzamos vagy valamitol el van egy kicsit mozdulva. mi erre a megoldas? miert csinalja? segitsetek legyszi! -
#49602 Driver kell hozzá.
Vezérlőpult->Hálózati kapcsolatok->Vezetéknélküli hálózatok, de a tálcán is látszódnia kellene. Ha nem látszódik nincs fent a driver. -
#49601 Hello, egy ideje már nem használok XP-t, és most nem találom hogyan kell előszedni azt az ablakot ahol ki tudom választani a vezeték nélküli hálozatokat, a helyi kapcsolatok menuben ez nem jelenik meg... a wifi be van kapcsolva a notin, kellhet ehhez valamilyen külső driver? Fujitsu siemens, la-1703 a noti tipusa -
#49600 Ukránok 4-500K-ért több helyen szilánkos kartörést okoznak neki akkor egy ideig max. speech recognitionnal tud majd diktálni ,de úgy meg elég értelmetlen mondatai lesznek főleg hogy nincs honositva. -
#49599 akkor sajnos nem tudsz vele mit csinálni, max banoljátok az életből is -
#49598 Bencő ez kevés, dinamikus van neki így nem lehet. -
#49597 Banolja ki az ipjét,de manapság azse segít:D -
#49596 Tiszteletem minden fórumozónak!
Lenne egy kérésem, lehet nem egyszerű de ezt a topicot láttam megfelelőnek.
Egy Admin barátomnak szeretnék segíteni egy ONLINE játékhoz. Van egy lüke játékos aki folyton kavarja a kakát a játékban. Úgy hogy kizárják de újra regisztrál. Tehát személyes adatokat, titkos dolgokat írkál játékosoknak és még sorolhatnám. Hiába zárják ki újra és újra.Újra regisztrál más felhasználónéven, hogy lehetne megoldani a végleges kizárását, hogy ne tudjon újra regisztrálni másik névvel???
Előre is köszönöm: Exhibitions -
Blum #49595 Köszönöm a gyors választ! :) -
#49594 1. A felbontás (1920x1080 vs 1280x720).
2. Nem ezek nem fullhd minőségűek, csak az 1080p
3. Nem tudod kihasználni, kisebb a monitorod felbontása.
4. Elég sok. -
Blum #49593 Srácok lenne 1 elég hülye kérdésem..(ismét) :D
Ha én most letöltök egy 1080p-s vagy 720p-s filmet,akkor a 2 között mi a különbség? Valamint ezek ugye FullHD minőségben vannak. Nekem egy 4 éves Samsung SyncMaster740N 17"-os monitorom van...kitudom használni a fullHD minőségét? (gondolom nem olyan szép a kép,mint egy igazi FullHD cuccon)...sok lenne a különbség,ha vennék egy FullHD-s monitort? -
#49592 Szóval valami alternatív megoldás lenne a legjobb :) -
#49591 Compressor Supreme Force Feedback , nem egy márkás, de nagyon jól működött/ik.
Találtam hozzá már "vista" drivert is , de nem működött... -
#49590 Új kormánnyal. De megpróbálhatod feltenni az XP-s drivert. Milyen kormány? -
#49589 Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy a laptopomon Vista van, mert ezt támogatja, viszont van egy kormányom, amely csak xp-s driverrel rendelkezik, szóval nem tudom így használni.
Hogyan tudnám ezt a problémát kiküszöbölni? Valami virtual xp felrakása, hogy felismerje a kormányomat? ... Már nagyon régóta próbálom megoldani a problémát, de nem sikerül.
Előre is köszi! -
#49588 Sziasztok!
Problémám van a wifivel. Minden eszköz látja és tudja használni, laptop, több telefon, psp, de az egyik vendégünk laptopja nem látja a wifit. Korábban is volt ilyen gondja, elmondása szerint az olyan wifit látja és tudja használni amelyik nem kér jelszót, de amikor jelszót kérne a wifi (mint esetünkben is) nem látja a kapcsolatot, jelszót sem kér.
Segítségetek előre is köszönöm. -
#49587 Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy van két hifihangszóróm és hát azokat kötöttem rá egy gépre... a probléma ott kezdődik, hogy alapjáraton zúg az egész, még ha nem is szól semmi épp...
A hangszóró hátulján piros-fehér audió dugaj van, a gépbe meg normál jack csatlakozón megy be. A Hifit bekapcsolt állapotba és video/aux funkción adja be a derekát, csak hát ügye zúg... Nemértek a dologhoz, szóval hlp plz! :) -
#49586 Tessék, most szedem én is le... :) -
#49585 Szedd le a docx,xlsx,pptx compatibility cuccost az office 2003hoz. -
#49584 valószínűleg amiatt van, ha átküldöd nekem elmentem régebbi office-ba -
#49583 hali van egy kis problémám! kaptam jegyzeteket e-mailben, és a 2003-as office ezt írja ki amikor megnyitom:
ebbe meg mi ütött? szerintem azért mert 2007-es office kellene hozzá, ugye?
remélem csak ennyi a baja mert sürgős a fájl és nemnagyon tudom megszerezni mégegyszer! -
#49582 A nyomtatási beállításokban át állítottad fekete fehérre a profilt? -
#49581 De várj, ha van a nyomtatóban fekete meg színes patron, és fekete szöveget akarsz nyomtatni, miért kell bármit is letiltani? -
Raptor794 #49580 Üdv Mindenkinek! Nyomtatni szeretnék feketén szöveget, a szines patront letiltottam a nyomtatón. Wordban is feketét adok meg nyomtatási szinnek,de álandóan fellül birálja a word az én beállitásomat. Csak a szines patront akarja használni mert ha nem engedélyezem akkor törölnöm kell a nyomtatást: Cannon Ip 1800 nyomtatom van most cseréltem patronokat teljesen ujjak tele vannak.
Segitségeteket elöre is köszönöm. :) -
#49579 Akkor egy ilyen szerintem jó lenne nekedEbben a topikban sokszor ajánlották -
#49578 azt már eladtam...(csak itt még nem írtam át) -
#49577 Miért a mostani 8800-on nem megy minden? Na ezt ne akard bemesélni :D. Haverom 2600XT-jén is minden megy mediumon. -
#49576 Sziasztok!
Milyen videó kártyát ajánlotok nekem? Közepes ár kategóriában?(25-30k)
Olyan kéne amin most elfutna minden és nem very LOW-on!
a gépem többi része: 3GB RAM, Core 2 Duo E6600 @ 2,4Ghz
Előre is köszönöm! -
#49575 csak vicc volt.a caps lock világnapja van( http://hu.wikipedia.org/wiki/Caps_lock ) de azért köszönöm! -
#49574 akkor passz ... nekem mindent torol bezaraskor . -
#49573 de eddig jó volt, meg mindenhonnan ledobál, most letiltottam minden bővítményt meg kiegészítőt,most jó, akkor is kilép ha úgy állítom le hogy mentse :/
sütiket addig megtartja még nem jár le -
#49572 Nezd meg a beallitasoknal a Privacy-nalmi van beallitva . A masik hogy a kukikkal mit csinal a bongeszo azok utan hogy bezartad . A masik hogy ugy is be tudod zarni a bongeszot hogy save-ed a aktualis allapotot es amikor legkozelebb elinditod azakkal az ablakokkal fog indulni ahogy bezartad .
sg bejelentkezesenel hiaba allitod be nekem sem mukodik .
-
#49571 az miért lehet hogy kilépek firefoxból és visszalépek akk kiléptet az összes weblapról, innen sg-ről is hiába nyomok rá arra hogy maradjon bejelentkezve. :/ -
#49570 Én még kontaktsprével is befújtam aztán sokszor nyitogattam ki-be az ajtaját.Ezután egy ideig működött úgy ahogy de hamarosan újra kezdte.Ekkor rúgtam le és az új meghajtóval már nincs semmi gond.Szerintem a tied is dögledezik már. -
#49569 -
#49568 ez az -
#49567 És igazad volt, a kis ütés működik :DD Köszönöm mindkettőtöknek! :) -
#49566 aham, kinyílt, a cd-t ki is szedtem de most se működik :S -
#49565 Kis ütést kell mérni a meghajtó fölé a ház tetejére.Nekem is csinálta ezt-a kezdődő döglődés jele.Egy idő után csak forgatott lomhán 1-1-et a lemezen de nem olvasta be.Aztán hol kinyílt hol nem,végűl egy feldühödött pillanatomban egyszerűen lerúgtam a rohadékot.Az új Sony meghajtó gond nélkül működik azóta. -
#49564 MELYIK A CAPSLOCK BILLENTYŰ,VÉLETLEN BEKAPCSOLTAM ÉS NEM TUDOM KIKAPCSOLNI...SZERENCÉRE MA MÉG NEM GÁZ MERT MA VAN A CAPS LOCK VILÁGNAPJA......DE HOLNAPRA MÁR NEM SZERETNÉM HA BE LENNE KAPCSOLVA.HOGY NÉZ KI?MELYIK AZ?