!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
ezt a levelet kaptam egy ismerõsömtõl:
"Az egyik user a Strong DC++-n nem enged tõle letölteni,mert - mint irja - "Remote client does not fully suport TTH cannot download".Mit jelent ez és mit kell csinálni,hogy engedje ?"
Aki tud az segítsen plz
...vágod?
Eddig két programot próbáltam, az egyik az Assassin's Creed, a másik a Mirror's Edge, mindkettõnél ugyanaz a szitu: amikor megmozdítom a karaktert, a játék elkezd "röcögni". Nem tudom ezt normálisabban körülírni, nagyjából annyi, hogy milliszekundumokra kihagy a hang és a kép is megakad. Mindkét játékban 1280x1024-ben játszok, AC-ben még azt is megpróbáltam, hogy mindent levettem minimumra, de ugyanúgy elõjött a gebasz.
Mi lehet a gond? Konfigom az aláírásomban.
...vágod?
Az hol van a notiban?
Van 1 Dell Latitude CP M233ST notim és akitõl vettem az rárakott 1 adminisztrációs jelszót is,és nem is emléxik rá!
Ilyenkor mit lehet tenni?
Mert nincs rajta op rendszer és még a bootolást se engedi hogy beálítsam<#email>#email>
PLZ HELP ME!!!!
Ilyenkor mi a teendõ
Nemrég beüzemeltem 1 nVidia 8400-as vid. kártyát,mûködik egyébként rendesen csak van 1 kedvenc progim - Silent Hunter 3- amit nagyon nem szeret.
A program indulása után a rendszerem lefagy ( kék képernyõ ) ezzel a szöveggel : nv4_disp.dll Adress BF2DA316 base at BF012000, DateStamp 49CD10AB. Kotorásztam már a neten de sajnos nem sikerült megoldanom a problémát. Azt olvastam hogy ezzel az állománnyal voltak gondok. Próbáltam letölteni egy másik régebbi meghajtóprogit az nvidiától de a hiba ugyanaz maradt - legfeljebb a hexa számok változtak. Írtam a progi fejlesztõinek is a megfelelõ oldalon de 1-2 javaslat után befagyott a dolog.
Mit jelent ez a hibasor pontosan, és hogyan lehetne megszüntetni ? Ebben szeretném kérni a segítségeteket !
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lenne egy problémám(több is, de itt ez): Unable to detect a video card with hardware 3D acceleration. Leokézom, aztán meg ez: Hardware 3D acceleration appears to be disabled.
PLS help valaki. Ati x2300 kártyám van, meg duo t2130 proci, meg win7, meg 8.561.0.0 driver
Jah és a probléma: nem egészen értem a hibát, hogyan tudom megoldani, ha tudom. Elõre is köszi
De akkor sem biztos hogy lesz hozzá XP driver lásd Dell<#boxer>#boxer>
Boot menüben kell izélgetni, hogy felismerje a winyót is. Xp/Vista?
@ Hellomarci
Vettem egy FS Amilo PA3515 tipusu notit, az a probléma h bekapcsolom aztán feketeség csak villog a kis kurzor vagy mifene.
Nincs rajta op. rendszer, próbáltam telepíteni, de semmi.
Mi lehet a problem?
Hát ezt valahogy nem fogom megszokni...mert eddig ment minden tökéletesen...
Amúgy, nekem is pont olyan van mint amit leírtál (7004VBR)
nekem is ilyeneket csinál kb 2-3 havonta rájön h óránként dobálja el a netet és lehet újracsatlakozni, kalap szar az egész (7004VBR)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Esetleg tudnál linket adni, ahol találok frissebb firewire-t?
Az lenne a problémám, hogy folyamatosan elmegy az internet. Mind2 szgéprõl és az XBOXról is. Fel lett keresve az internetszolgáltató is, de azt mondták, hogy ott bent minden rendben...Routerrel van elosztva az internet.
Valakinek valami tippje? (A kábelek rendben...szval ez kilõve.)
köszi a választ.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Az megoldható, hogy arról a partícióról csinálok egy iso-t, és azt egy másik gépen valami virtual pc-ben futtatni ha valamit meg akarok nézni pl. egy font hova lett telepítve
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ati radeon 9250-es kártyához nincsen vistára driver?
PLS valaki válaszoljon gyorsan...
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Thx elõre is!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Arms: Ha megmondod milyen laptopod van lehet tudunk segíteni 😊
Elromlott a laptopomban a zöld hangbemenet, át lehet valahogy állítani a windosban, hogy egy másik bemenet tudjak használni?
köszi!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
az independence (vagy vmi ilyesmi) -nek keresem a kezdõoldalát. van regem, de elveszett a könyvjelzõ, amiben volt.
aki tudja a címet az írja le pls
köszi
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Tegnap még nagyban játszottam a géppel, ma be akartam kapcsolni.. nem jelent meg semmi..1 hosszú 3 rövid sípolás.. na mondom zsír.. aztán kihúztam visszadugtam az áramba.. bekapcsolt.. BIOS BAD CHEKING
na mondom akkor kikapom elemet vissza raktam.. most oké... de ez mitõl volt?
Coolert is lehet cserélni de azt bordával együtt. Amúgy biztos hogy a VGA hangos? Meg milyen VGA/géprõl van szó?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."