!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sopi
Hi
Nekem olyan gondom lenne, hogy ha elindítok egy játékot, akkor 1-2 perc mulva a monitorom kikapcsol és villog a led rajta, a gép pedig semmire se reagál. Ha nem játszok akkor semmi gond nincs vele.
NEm tudja valaki hogy mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm a válaszokat.

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Olyan problémám van h bármilyen feltöltést végzek (pl: myvipre feltöltök, torrent, átküldök valamit), szétkapcsol egy pillanatra a helyi kapcsolat így az internet is. Utána csak 1 perccel késõbb tudok kapcsolódni. Tehát egyáltalán nemtudok semmit se feltölteni mert megszakad a net. T-Online adsl-es vagyok. Telefonvonalon jön a net. Ha valakinek ötlete van légyszi írja le. Köszönöm elõre is

Skor KTR

Bandi 18
Mert mit akarsz elérni? DVD-re feliratot rakni, vagy avi mellé feliratot?

Máté94
Nem.Én nem jó megint😞
convertxtodvd-t használok😞
Máté94
OK.Megpróbálom😊
tigerbácsi
telepítsd a vobsub progit. azután a a media player beszívja a subos feliratokat, ha ua a neve s 1 könyvtárban vannak

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Máté94
HELP!
tigerbácsi
köszy már teszteltem több progival :-) úgy tûnik nincs vele gond (lekopogtam)☻☺☻☺☻

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

kifli
az elsõ találat pl monitor tester 2.02 tökéletes, (az én monitorom elkezd sípolni ha a 3-as megnomom a 2. sorban lg m1917a)
Máté94
Nem jó!😞(((((((((((((
tigerbácsi
köszy! everest akkor jó lesz, de nézelõdöm :-)

[HUN]FaTaL
Vannak programok rá, monitor topicban nézelõdj. De everestben is van monitor tesztelõ.

http://goo.gl/gd6Zi5

tigerbácsi
köszi szépen a felvilágosítást :-)

kifli
ITT nézz szét 😊
tigerbácsi
hello!

nem igazán hardver, de mégis itt a legjobb helye a kérdésemnek szerintem. szóval vettem egy LG FLATRON W2242T monitort. azt szeretném megtudni, hogy van e valami pixelhiba keresõ progi. lehet bután hangzik, de 2 db Samsunggal megszívtam, bár azoknál hamar rájöttünk, mert az egyik az a feketét (helyette fehér volt) nem tudta a másik meg a kéket (helyette zöld volt. szóval szeretém tudni hogy van e esetleg valami ami sorba adja be a színeket, vagy esetleg direkt erre van kitalálva hogy észrevehetõ legyen.

elõre is köszönöm a válaszokat.

azért volna fontos mert pénteken vinném le vidékre s nincs kedvem ezt is visszahozni :-)
köszi még egyszer!

Lacee86
Én simán tudtam a Crysist másik meghajtóra (D) telepíteni, de nekem rendes eredeti 32 bites XP-m van SP3-mal, és nem vmi béta oprendszer. Sajnos olyannal benne vannak a pakliban az ilyenek.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

5,4GB!!! VAZZE!!!...Hogy a jóistenbe szabadítsak még fel helyet??...lemezkarbantartás,töredezettségmentesítés már volt. Már tényleg csak a Win7 cuccai vannak fent. 80Gigát foglal a Win7?? <#idiota>..más elképzelésem már tényleg nincs.

Bandi 18
Játék.

De ez a játék vagy az op. rendszer hibája?

Bandi 18
Az van hogy elõtte leellenõrzi a többi meghajtót is, és mivel a C az alapvetõ valszeg nem programozták bele hogy ha mást választasz ki azt vegye alapul, így úgy látja mintha a C-re akarna települni. Idegesítõ dolog a Sudeki is ilyen volt.

Máté94
Ok.Köszönöm!
Amúgy nem értem..minden játék simán feltelepül,de a Crysis nem. Kiválasztom,hogy a D meghajtóra telepítse,akkor mi a fa**nak kell neki a C-n 6 GB hely??!! ..amúgy most valami rendszervisszaállítást kikapcsoltam,ezzel nyertem 1,3GB-ot! mostmár 2,4....JUPÍÍ...

setuh
ugyanaz legyen a neve a felirat fajlnak mint a film fajlnak

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Máté94
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ha azt szeretném,hogy a film amit kiírok azon azonnal bekapcsolódjon a felirat mert angol a hang azt,hogy érthetném el?
setuh
erdelyben lakok...romanok csak hozzak ingyen de kikuldesert fizetni kell-.-

Érdekes...na nem baj,ma akkor felteszem a Vistát. Köszi a segítséget mindenkinek! <#wink>

Bandi 18
Akkor küldd vissza. Ha Iponnál vetted ingyen viszik meg hozzák.

setuh
hat most csereltem ki a 8600gt-met azzal ment rendesen.

Bandi 18
Úgy, hogy már lentebb is írta valaki vírusos Win7-et szedtél le.

Vista64 lesz belõle,mert az XP-re ha már rá nézek,elkap a hányinger! 😊

Csak nem értem,hogy miért csökken folyamatosan a hely a C meghajtón,ha csak zenét hallgatok egész nap szinte.<#help>

Bandi 18
Ha a monitora lenne szar akkor a képek jók lennének 😊. Inkább próbálja ki másik VGA-val.

Bandi 18
Akkor szedd le és tegyél fel XP-t 😄 vagy ha 4gigánál több ramod van akkor Vista64-et 😄.

Monitort még nem próbáltad??..lehet,hogy az gáz..<#conf>

85Giga

setuh
de nekem is furcsa h amugy mindent szepen jelenit meg es jol mennek vele a jatekok is :|

setuh
maxon van minden...es mar midennt probaltam higyetek el,minden driverrel,uj windowsal,minden driver beallitassal...de semmi.es a desktopon is van nehany hiba par szinbe...mondjuk az nem zavaro mert csak ha nagyon nezem veszem eszre de idegesito h nem megy szepen...

Sziasztok ... remélem jó helyre írok.
Magyarországon kívül regisztrált domain névhez keresek magyarországi tárhelyet (Ft. fizetési lehetõség). Egy nagyon alapcsomagra lenne szükségem (kb. 200 mega hely és a vele járók) relatív jó áron. Keresgéltem csöppet és találtam ezt azt pl. xhu.hu-t (elnézést, nem reklámnak szánom) ami egész jól néz ki, viszont a keresõböl nem igazán tudok rájönni ennek pozíciójára a magyar piacon ezért kérem segítségeteket. Melyik a legajánlottabb és legjobb szolgáltatás ezen a téren (webtárhely) Magyarországon?
Köszi elõre is a választ! Viszlát
Lacee86
Így van, ez úgy néz ki mint ha szimplán low-on lenne az árnyék.

Bandi 18
És mennyi helyet hagytál a WIN7-nek?

Bandi 18
Az szerintem sem a VGA hibája, mert akkor nem csak a szélek lennének recések. Ha hibázik a VGA akkor össze-vissza villog és darabokra esik a kép.

Lacee86
Nem lehet, h csak túl alacsony beállításon vannak a játékban az árnyékok? 😊

kifli
ipon-nál igen, ha rendelted akk a garanciafutár ingyen hozza viszi, hívd fel õket
setuh
oks holnap elkuldom...nem tudod ingyen szallitjak ilyen esetekbe?

kifli
ja és írd fel a hátuljáról a számot, nehogy ugyanazt küldjék vissza 😊
kifli
küld, mond hogy hibásan jeleníti meg a képet
kifli
win7-nek van neten egy olyan rls-e ami vírusos :S
setuh
probaltam mar mindent😞szal szted ezzel visszakuldhetem h csereljek ki?

kifli
esetleg catalyst control centerben advenced view-ban menny végig az összes menüponton, és állíts mindent balanced-re vagy ahol van (aa, af) alkalmazásvezéreltre
LoL..netrõl szedtem le,több oszt. társamnál is hibátlanul megy. Nálam persze neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

kifli
ajánlom EZT a képfeltöltõt a legközelebbi feltöltéseidhez 😊
am nekem még nem volt ilyen egy játéknál sem :/