!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan gondom lenne, hogy ha elindítok egy játékot, akkor 1-2 perc mulva a monitorom kikapcsol és villog a led rajta, a gép pedig semmire se reagál. Ha nem játszok akkor semmi gond nincs vele.
NEm tudja valaki hogy mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Skor KTR
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
http://goo.gl/gd6Zi5
nem igazán hardver, de mégis itt a legjobb helye a kérdésemnek szerintem. szóval vettem egy LG FLATRON W2242T monitort. azt szeretném megtudni, hogy van e valami pixelhiba keresõ progi. lehet bután hangzik, de 2 db Samsunggal megszívtam, bár azoknál hamar rájöttünk, mert az egyik az a feketét (helyette fehér volt) nem tudta a másik meg a kéket (helyette zöld volt. szóval szeretém tudni hogy van e esetleg valami ami sorba adja be a színeket, vagy esetleg direkt erre van kitalálva hogy észrevehetõ legyen.
elõre is köszönöm a válaszokat.
azért volna fontos mert pénteken vinném le vidékre s nincs kedvem ezt is visszahozni :-)
köszi még egyszer!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Az lenne a kérdésem ha azt szeretném,hogy a film amit kiírok azon azonnal bekapcsolódjon a felirat mert angol a hang azt,hogy érthetném el?
Csak nem értem,hogy miért csökken folyamatosan a hely a C meghajtón,ha csak zenét hallgatok egész nap szinte.<#help>#help>
Magyarországon kívül regisztrált domain névhez keresek magyarországi tárhelyet (Ft. fizetési lehetõség). Egy nagyon alapcsomagra lenne szükségem (kb. 200 mega hely és a vele járók) relatív jó áron. Keresgéltem csöppet és találtam ezt azt pl. xhu.hu-t (elnézést, nem reklámnak szánom) ami egész jól néz ki, viszont a keresõböl nem igazán tudok rájönni ennek pozíciójára a magyar piacon ezért kérem segítségeteket. Melyik a legajánlottabb és legjobb szolgáltatás ezen a téren (webtárhely) Magyarországon?
Köszi elõre is a választ! Viszlát
am nekem még nem volt ilyen egy játéknál sem :/