!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

setuh
de van masik vga-m es azzal se megy...egyebkent meg megvan meg a regi gepem...beleteszem abba a 4850-et es ha ott is rossz akkor mar tuti hibas nem?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

jo! de lehet hogy az alaplap hibás vagy rajta a foglalat hibás!Az a tuti ha haverodnak vagy ismerösöd vgáját belerakod! és ha driver és directx telepités után is ugyanazt csinálja akkor csak az alaplapod mehetett tönkre!! ez volna az egyszerübb és idöt is megsporolsz ha kérsz egy vga-t valakitöl! vagy áthivod hogy tegye be neked!
GTheo
A másik, hogy a videókártya driverrel is bajom van, amikor elindítom betölt, stb, újraindítást kér, újraindítom, és elölrõl kezdi a telepítést teljesen... és indíthatom újra megint a gépet... Ezt hogy lehetne orvosolni? A játékok elindulnak, de azért mégiscsak.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy egy idõ után a gép nem játssza le a videó, hangfájlokat, rámegyek, elindítom, kb 1 másodpercig megy, szól, majd megáll. Most tettem nemrég újra a windowst, azóta van ez, de nem hiszem hogy a windows hibája, mert ezelõtt is ez a windows volt.(xp sp3)
Akinek volt már evvel tapasztalata vagy vmi, légyszi segítsen, elõre köszönöm ! 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

setuh
ugyanaz...es ezzel a kartyaval nem csak az arnyekok rondak...hanem neha a desktopon is vannak kisebb hibak a szinekbe.ez nem melegszik 40fokos alapba(vapor-x).es jah minden jateknal ezt csinalja,szal sztem ezt tuti visszakuldom mert az arnyekok meg hagyjan de a desktopos hibakat mar nem turom...

Ha igy sem jo a kép akkor biztonság kedvéért nézd meg az uj vga-d bordáját hogy nem-e meleg ill probáld ki egy másik pc-ben is feltétlenül! mielött még visszavinéd garanciálisan! Amugy minden játéknál ezt csinálja?
setuh
jah jol be volt dugva.de most fogtam es kicsereltem megint a hd4850-re megprobalom most friss windowsal azt is ujra.bar nem hinnem h van sok esely ra h ezzel szepen rajzolodjanak ki azok a cseszett arnyekok.

az sok!!!
biztos hogy nincs rajta huzva vagy hogy nincs hozzá ventilátor?
amugy ha kevés a hütés akkor rábarkácsolhatsz egy 486 vagy p2-3-mas ventit az böven elég neki! én is ezt csináltam!
ellenörizted már a foglalatot? ill jol bedugtad a vgat?
setuh
egyebkent meg regebben lehet h nem volt ennyire forro...most alig birom rajta tartani a kezem annyira sut.84 fokon megy alapon.

setuh
mondjuk akkor szerintem nem menne egyaltalan.mert igy megy csak rosszabbul mint regen...

setuh
olyan lehet h megment a pci express folalatom?

setuh
a rendszert mar ujraraktam.viszont szerintem is a foglalattal lehet vmi...azert van baja mind1 vga-nak.directx-et az elobb frissitettem es a drivert is kiprobaltam masikat.

igen ebben igazad van a régi radeon driverek nem lehetnek fenn! de ugyanakor ha elösször az uj rendszeren radeon drv-k voltak fent akkor lehet hogy egy rendszer telepités sem ártana! de elöbb tedd ujra fel a régi drv-t és a régi directx-et majd igy nézd meg
Bandi 18
Én még mindig azt mondom hogy nem jó driver van feltéve, vagy fennmaradtak a régi Radeon driverek. Tedd fel a gyárit, ja és drivert ne az Nvidia.com-ról szedj le hanem a gyártó oldaláról (egyszer már megjártam vele).

az uj vga nem mérvado mivel azt még nem üzemeltetted elég ideig!
Visszon a jol bevált vga-d azaz pc konfigod most nem megy tehát vagy nem jol raktad fel a rendszert a driverekkel együtt vagy azota bekrepált a vga-d! talán az alaplapi foglalatal történt valami!
jol bevan dugva az alaplapba?! huzd ki és ellenörizd a foglalatot is!
setuh
passive huteses a 8600gt-em.de nem lehet az h mind2 vga-val driver hiba legyen...mikor a hd4850-en kiprobaltam minden drivert vistat,xp-et 32/64 bitet es megiscsak csunyak voltak az arnyekok.

a régen használt driverekel elvileg mennie kénne neki meg az uj direktx-el! Ha ez stimmel akkor azért nézd meg a kezeddel hogy a vgabordán tudod-e tartani a kezed! ill hogy megy-e a ventilátora!
EZ egyértelmüen driver,direktx vagy fizikai hiba!
setuh
ok akkor elmondom meg1szer rovid tortenetem.ezelott masfel hettel kb...vettem egy hd4850-et eddig 8600gt-m volt azt csereltem ki.
nah most ment jol az uj kartya,legalabbis sokkal jobban mint a regi kitudja lehet az se a maxumimot adta,de az arnyekok egyszeruen nagyon rondak voltak midnen jatekba vele.jo elkonyveltem h hibas a kartya visszakuldom garancia stbstb.visszatettem a 8600gt-et ujraraktam a win-t es mostmar ez se a regi.az arnyekok vmivel szebbek mint voltak a 4850-en de nem olyanok mint reg.regebben 124k-t kapott aquamarkba most pedig mindosz 84k-t facsar ki magabol.kb ennyi lenne...nem hiszem h van meg ember a foldon akivel ilyen elofordult😞(

lehet :vgahuzás( ha csináltál ilyet az utobbi idöben),driver, direktx frissités,virus vagy rendszerhiba
nem huztad a vga karid?
és mi volt a gond? mért telepitetted ujra?
setuh
ez mar meghaladja kepessegeim...nem tom felfogni mi a fasz baja van az arnyekoknak????es h lehet h csak annak??ha vmi nem lenne jo akkor nem csak azon kene latszodjon...mondjuk az is igaz h mondom sokkal lasabb most a regi kartyam mint eddig volt.

setuh
legujabb drivert tettem ra 2 hettel ezelott meg vigan jatszottam vele gondd nelkul:|.

Bandi 18
Jó drivert telepítesz fel hozzá? Rakd fel a gyári alapot amit adtak a karihoz.

Konkrétan mi is történt?
setuh
en mostmar tenyleg megorulok x(.visszatettem a regi videokartyamat es kb 40%-al roszabbul megy es az arnyekok itt se olyan amilyenek kellene legyenek...windowst is ujraraktam...az alaplapommal lenne a baj??

kifli
ha nemjön össze akk rakd be az isot daemon toolsba, és neroban másolás 😊
És lehetõleg minél kisseb, 2x vagy 4x-en írd

A letöltött ISO állományt a NERO-val tudod kiírni,
semmiképpen ne csomagold ki! NERO-ban a "CD/DVD író"/"CD-kép felírása" menüpont
aktiválásával teheted meg a kiírást.

Hát mindent úgy csináltam,ahogy kell,meg amit mondtál,de így sem lett jó! 😞 Holnap elkérem inkább...köszi azért.

Bandi 18
Nem. Neroban van egy olyan lehetõség hogy elmentett projekt írása, ahol magát a képfájlt tallózod be és úgy írod ki.

és elõtte tegyem be az ISO-t Daemon-ba és akkor forrásnak a NERO-ban jelöljem ki azt a meghajtót ahová az ISO-t raktam??...most jutott eszembe ez a verzió,de gondoltam még megkérdezem.

Bandi 18
Ha ISO-ban szedted le akkor csak annyi a dolgod hogy kiírod Nero-val vagy amivel szeretnéd és megy. Az hogy nem boot-ol róla annyit jelent hogy nem bootolható az a cucc amit leszedtél. Kérd el ismerõsödtõl és akkor nem fogsz több lemezt elk**ni.

Sziasztok! A hely problémámat sikerült megoldanom,ezért köszönet mindenkinek,aki adott tanácsokat! 😊

Most a kérdésem az lenne,hogy:
-leszedtem egy Vistát-->eddig csak 4 DVD-t ba**tam el az írással,sehogy nem sikerül úgy megoldanom,hogy arról bootoljon és tudjam telepíteni,pedig már BIOS-ban is átállítottam mindent. Részletesen letudná valaki írni,hogy hogyan és milyen programmal írjam ki? Eddig Ashampoo-val próbáltam. És mindent úgy csináltam,ahogy az NFO-ban benne van. (A Vista tuti,hogy mûködik,ismerõsöm is ugyanazt szedte le amit Én,és nála jó)

Máté94
Már megoldottam😊
Ha kell szóljatok😄
Bandi 18
VirtualDubMod-al.

Máté94
Inkább nem szórakozok😄
Ha megvan aviban a fájl ami ki akarok írni majd DVD-re arra,hogy lehetne "ráégetni" a feliratot,mármint az avira amit majd simán ki tudok írni DVD-RE😊?
Melyik az a játék?

sopi
más játék nem csinálja csak annál az egynél van ez kisseb felbontáson is csinálja és ha sokáig van olyan állapotba a gép amit mondtam akkor elkezd jo hangosan sipolni

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Bandi 18
Próbáltad már kisebb felbontáson játszani az adott játékot? Mindegyiknél csinálja?

sopi
Tegnap este kezdte el. És rosszul irtam mikor kikapcsol a monitor akkor még van hang, hallom a játékot de pár mp után kifagy a hang és igy "berreg"

Bandi 18
És ezt mióta csinálja?

Bandi 18
Akkor nézd meg az eseménynaplót.

sopi
hibanaploba semmi bejegyzés nincs mostanában történö hibárol késöbbiek pedig nem köthetöek ehhez :S

sopi
amikor kikapcsol a monitor nem hallok semmit nincs semmi reakcio nyomok al+f4et vagy ctrl+alt+del és semmi ledvillogás a gépen h bejönne valami tehát semmi reakcio se hang

Bandi 18
Az nem sok. És amikor kikapcsol a monitor, akkor hallod még a játék zenéjét? Ja meg nézd meg hogy a hibanaplóba milyen bejegyzés került (vezpult--->felügyeleti eszközök--->eseménynapló )

sopi
hát proci olyan 50 videokártya olyan 60 körül volt tovább nemtudtam nézni mert megint bejött a gond. monitor kikapcs ledvillogás semmi reakcio :S

sopi
intró még bejön játék közben kezdi el csinálni vagy mondjuk ha a menübe vagyok akkor is elkezdi. teht ha egy bizonyos ideig a játék megy legyen a menü vagy már a játék, akkor csinálja. de játékon kivül semmi baj. majd akkor megnézem az everestet nemsokára

Bandi 18
És játék közben kezdi ezt csinálni, vagy már mondjuk az intro sem jön be? Nézd meg hogy nem melegszik-e valami (everest,BIOS), mióta csinálja ezt?