!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Egy olyan problémám van, hogy egy idõ után a gép nem játssza le a videó, hangfájlokat, rámegyek, elindítom, kb 1 másodpercig megy, szól, majd megáll. Most tettem nemrég újra a windowst, azóta van ez, de nem hiszem hogy a windows hibája, mert ezelõtt is ez a windows volt.(xp sp3)
Akinek volt már evvel tapasztalata vagy vmi, légyszi segítsen, elõre köszönöm ! 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
biztos hogy nincs rajta huzva vagy hogy nincs hozzá ventilátor?
amugy ha kevés a hütés akkor rábarkácsolhatsz egy 486 vagy p2-3-mas ventit az böven elég neki! én is ezt csináltam!
Visszon a jol bevált vga-d azaz pc konfigod most nem megy tehát vagy nem jol raktad fel a rendszert a driverekkel együtt vagy azota bekrepált a vga-d! talán az alaplapi foglalatal történt valami!
jol bevan dugva az alaplapba?! huzd ki és ellenörizd a foglalatot is!
EZ egyértelmüen driver,direktx vagy fizikai hiba!
nah most ment jol az uj kartya,legalabbis sokkal jobban mint a regi kitudja lehet az se a maxumimot adta,de az arnyekok egyszeruen nagyon rondak voltak midnen jatekba vele.jo elkonyveltem h hibas a kartya visszakuldom garancia stbstb.visszatettem a 8600gt-et ujraraktam a win-t es mostmar ez se a regi.az arnyekok vmivel szebbek mint voltak a 4850-en de nem olyanok mint reg.regebben 124k-t kapott aquamarkba most pedig mindosz 84k-t facsar ki magabol.kb ennyi lenne...nem hiszem h van meg ember a foldon akivel ilyen elofordult😞(
semmiképpen ne csomagold ki! NERO-ban a "CD/DVD író"/"CD-kép felírása" menüpont
aktiválásával teheted meg a kiírást.
Most a kérdésem az lenne,hogy:
-leszedtem egy Vistát-->eddig csak 4 DVD-t ba**tam el az írással,sehogy nem sikerül úgy megoldanom,hogy arról bootoljon és tudjam telepíteni,pedig már BIOS-ban is átállítottam mindent. Részletesen letudná valaki írni,hogy hogyan és milyen programmal írjam ki? Eddig Ashampoo-val próbáltam. És mindent úgy csináltam,ahogy az NFO-ban benne van. (A Vista tuti,hogy mûködik,ismerõsöm is ugyanazt szedte le amit Én,és nála jó)
Ha megvan aviban a fájl ami ki akarok írni majd DVD-re arra,hogy lehetne "ráégetni" a feliratot,mármint az avira amit majd simán ki tudok írni DVD-RE😊?
\"Rejoice o young man in thy youth...\"