64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#50043 Előbb összeomlott a Firefoxom csak úgy,2 év alatt nem fordult eddig elő.XP SP3 az porendszerem és gyanakszom rá hogy valami vírusféle lehet a gépen,az Avast nem jelez ugyan semmit sem a Spybot.A sajátgép megjelenése windowsban bekapcsoláskor viszont lassult(20 mp kb.)Feladatkezelőben pár ismeretlen folyamatot látok amiről nem tudom mi,azt is szeretném kérdezni tudja-e valaki hogy ezek veszélyesek-e?:RTHDCPL.exe,ashDisp.exe,ashServ.exe,ashWeb.exe,msmsgs.exe -
#50042 Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy 500 vinyóm(írtam már)és ha újra teszem a gépet nem ismeri fel.Ezt,hogy lehet kiküszöbölni?
Valamit:Valamelyikőtök használta már a GetDataBack for NTFS progit winyó visszaállításhoz?Az hogy működik,hogy egyszerre pakolja át a cuccokat egy másik winyóra vagy pedig lehet külön-külön átpakolni a cuccokat?
Üdv
Kristóf -
#50041 LG-vel én is belenyúltam :)
Amikor megvettem ezt (LG W1942T) az Aqua-ban, polcról vették le, haza hozom, pixelhiba, rögtön vittem vissza (Dohány utcai), vissza adták a pénzt, másnap átmentem a Karinthy-ra, megvettem az utolsó darabot. Pár nap múlva hallgatom, hogy valami búg benne bekapcsolás után kis ideig. Elvittem szervízbe valami volt a táppal cserélték, haza hozom nincs DVI-on kép csak D-Sub-on, másnap viszem vissza, üres volt az alapján a DVI üzemmód rész azért nem volt kép.
Azóta nincs vele probléma -
#50040 köszi, máshol is az energiagazdálkodás tippet adták, bevállt :)
már nem csinálja. -
#50039 Nekünk mondjuk sikerült anno rosszba nyúlni az LG-vel,kb másfél éves volt mikor megadta magát..de nem volt probléma,visszaadták a pénzt,és az árából akkor már egy 22-est tudtunk venni (az előző 17es volt),szintén LG,azóta is megvan,és nem volt vele probléma
Mindenesetre ahogy látom akkor jó volt a megérzésem,és nem csak én ódzkodok az acertől valamiért -
#50038 Sztem a Samsung monitorok általánosan jók, nem nagyon lehet mellényúlni velük; persze azért jól körül kell nézni. Többi márkát tekintve az LG-nek és az Asus-nak vannak még jó darabjai, azt olvastam. Acert biztos h nem vennék, meg még egy másik márka, amitől általában óva intenek, az a BenQ. -
spy803 #50037 Ez a gép most mennyit ér? A ramok Kingmax márkájúak a videokártya Saphire X1900GT és járna hozzá egy 19" acer AL1906 monitor is. -
#50036 Ezek szerint nem csak én vagyok így vele:D
Azért ha valakinek vannak tapasztalatai acerrel kapcsolatban,az leírhatná majd,köszi -
#50035 Nem tudom, abból is lehet jót venni.
Én nem vennék mondjuk....
-
#50034 És az acer hátránya? (az előbb említetten kívül) -
#50033 a samsung és lg előnye, hogy pixelhiba garancia van rá -
#50032 Sziasztok,csak egy kérdés,mert haverommal vitába keveredtem:)
Új monitort akar venni,és valami acer tft lcd monitort nézett ki,30 ropiért.Mondtam neki,hogy annyiért kap mondjuk samsungot is (sőt vicces,de van ami olcsóbb),és én nyugodtabb szívvel vennék azt. Vagy akár van dell is 36ért.De szerinte kurva mindegy,mert hogy belül mind ugyanaz,és erre is ugyanúgy 3 év garancia van. Szerintetek? Én sem "márkabuziságból" vennék samsungot,egyszerűen valahogy afelé a márka felé még mindig több a bizalmam,mint az acer felé.. -
#50031 ill az még segíthet ha kikapcsolod a vinyók leállítása menüpontot az energiagazdálkodásnál... -
#50030 ez inkább arra utal h kezd behalni a vinyód :(
nekem is csinálta a régi idés, de azóta is működik, csak néha kb leáll és elindúl :D -
#50029 hmm, és emiatt kattanhat a winyó?
pl játék közben ritkán (napi 2-3 alkalommal) tölt a winyó, megáll a kép 2-3 másodpercre és egy kattanás után újból folyamatos a játék. -
xxxpaulxxx #50028 igen -
Seeed #50027 Nem látok semmi kirícó dolgot. -
#50026 Üdv,
14%os fregmentáció soknak számít az oprendszer partíción? -
lamerrichard #50025 Tudom már majdnem kijátszottam....csak a multit akartam megnézni, de szerintem a L4D2-őt fogom megvenni úgy is csak 30 font, aztán meg ha lesz pénzem akkor a COD-ot, az meg csak 35font. -
#50024 am most is megoldható hogy kicsit codozz, arra elég hogy megnézd... -
lamerrichard #50023 Akkor marad a L4D2? -
#50022 lehet multizni törtel, is, vagyis lehetett, mert jött egy frissítés, amúgy nem rosz a multi, de én maradok cs:s-nél :) -
#50021 Aham. Van COD topik. Top listában első helyen... -
lamerrichard #50020 Hello.
Tudom nem ide tartozik, de ezt a topicot olvassák a legtöbben.
A COD Modern Warfare 2-nek a Multija tényleg annyira jó ahogy mondják? Mert ez a része a COD-nak eladási rekordot dönt meg ilyenek, az alappal én is játszok de a multival nem lehet. Mert holnap venném meg vagy a Left 4 Dead 2-őt mert annak az első része is nagyon jó volt multiba meg amúgy is :D , vagy meg akkor a COD-ot vegyem?
Bocsi az ilyen kérdésért... -
#50019 Everesttel a legegyszerűbb -
Seeed #50018 Őszintén szólva, a melegedést nem tudom, mi az átlagos, proci frekit, pedig mivel tudom megnézni?és mennyinek kell lennie? 133mhz? -
#50017 Melegedés? Proci frekvencia rendben van? -
Seeed #50016 Jajj elfelejtettem:
2x 2GB dualba memória -
Seeed #50015 Fura dolgot tapasztaltam.Tegnap előtt szinte egyik óráról a másikra, belassult a gépem, de nagyon látványosan, proci kihasználtság is szinte mindíg 100% volt. Aztán elkezdtem játszani a modern warfare 2 játékkal, amit a gépem eddig nem full, de magas grafikán szaggatás nélkül vitt. Tehát elkezdtem játszani, és ott vettem észre igazán, hogy valami nincs rendben, mert szinte játszhatatlanul szaggatott, amire eddig nem volt probléma. Ezután tegnap újra raktam az op rendszert, és nem igazán van változás, kitömöríteni egy hét Gbos packot legalább 10 perc neki.ami mondjuk eddig 4-5 perc alatt megvolt. Akinek van valami ötlete az írjon legyen szíves. Előre is köszönöm.
Amugy a gépem:
2db 800mhz DDRII Geil memória, Proci: E5200 intel dualcore 2,5Ghz, VGA (bár a rendszer is lassú nem csak a játék, de hátha számít) ASUS 8600GT 256 DDR3, WIN: Windows 7 x64
Bios frissítése meg volt, de mást nem csináltam.
Mégegyszer köszi előre is!!! -
XinAgent #50014 Hello!
Ezzel lenne gond.Röviden 500Gbos USB-s Verbatim háttértár. A probléma pedig az hogy a total commander bár látja megnyitni nem tudja, a sajátgép pedig formázná a disket. Azt a tippet kaptam hogy RBM hiba, viszont nem találtam olyan eszközt amivel ezt javítani lehetne.
Help? -
#50013 Annyit fogyaszt mint egy 4830. És kb az is, 128biten GDDR5tel. -
#50012 Hát nem a 2900XT-hez, de a mai kártyákhoz képest azt olvastam, h sokat. Mert annyit fogyaszt, mint a nála nagyobb tudású 4000-es testvérei. -
#50011 4730 bazi sokat?:D
2900XT=3870 80nm-n, az egy igazi kazán.
4730at vegyél. -
#50010 Sztem olyan túlzottan nagy különbség nem lehet köztük, de egyik se tűnik túl jó választásnak. A 2900XT már elég régi kártya, a 4730 meg tudtommal bazi sokat fogyaszt. -
laller0077 #50009 Sziasztok.Tudom hogy nem ide tartozik a kérdés de ez sürgős és fontos lenne ha nem baj :)
az lenne a kkérdésem hogy szerintetek melyik VGA a jobb ? Sapphire Radeon HD 2900XT 512MB..vagy..Sapphire Radeon HD4730 512MB GDDR5..
Játékra kellene nekem.. -
#50008 ért itt valaki a mirc-hez? -
#50007 spyware írtót futtass -
puma1 #50006 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Probléma a következő: Lap topomon van Mozilla és Internet Explorer is! A Mozilla tökéletesen működik, de az explorer nemhoz be semmit. Olyan mintha nemlenne net. Ez mitől lehet? Segítségeket előre is köszönöm -
#50005 Közben rájöttem, hogy ez így sajnos nem megoldható, már mint működni működne, de a maxhoz mindenképp Gigabit-es router kell, vagy egy jó 10/100-as ami képes kicsikarni magából megfelelő WAN-LAN, LAN-WAN értéket, de egy Gigabit-eshez képest mindenképp lassabb lesz.
Kinéztem egy "ócsó" Gigabit-es routert (Edimax BR-6574n), ez támogatja a 802.11n szabványt is, de notimban beépítve csak 802.11n Draft 2.0 van (Gigabyte GN-WS30N draft-N 2.0 N300 Series miniPCIe Card). Ez lehet akadály? A ratifikált n visszafelé kompatibilis a draft-okkal? Ez lenne az utolsó kérdésem. :) Remélem valaki tud segíteni. -
#50004 UPC-nél garantált sávszél a 30mbit erre a csomagra, szóval mindenképpen lassabb lesz mint amit ígérnek. De amúgy elképzelhető az a sebesség amit ki szeretnél hozni. De ugye ha egyszerre használja mindenki a netet akkor nem lesz mindenkinél max a sebesség, hanem megoszlik.