64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • krisz940122
    igen
  • Met
    amikor bedugod kattan?
  • krisz940122
    áá megpróbáltam de a kis fémcsíkok felnyomóereje nagyobb mint a műanyag pöcök lenyomóereje:(:( olyan megoldás kéne hogy nyugodtam mozgathassam a laptopot.lehet hogy ki kellene támasztani a kis pöcköt vmivel.szerintetek?:)
  • krisz940122
    aaa köszi erre nem is gondoltam :D:D köszi
  • sith7
    megoldva, új verzió kellett
  • Met
    a kábel végén a műanyag csatlakozó tetején azt a műanyag pöcköt kicsit hajtogasd fel óvatosan, hogy feszesebben tartsa a kábelt
  • krisz940122
    csősztök.kéne egy kis help.fontos lenne.nettel kapcsolatos.ugye jön a telefonzsinór a modembe a modemből pedig az utp patch kábel a laptopba.de ahova dugni kell az utp kábelt a laptopba abba vannak ilyen kis fémcsíkok vagy mik.azok egy kicsit le vannak nyomva ezért nagyon sokszor a gép nem érzékeli hogy van net.ilyen kor meg kell mozgatni a kábelt és újra jó lesz egy ideig.DE! ha az asztalon akár egy millimétert is megmozdítom a laptopot egyből megszakad a kapcsolat és meg kell mozgatni a kábelt.ez nagyon idegesítő.na most nekem olyan tanácsok kellenének hogy házilag mit tudnék csinálni azon kívül hogy usb stickes net és hogy cseréltessem ki a laptop belsejét kb 60 ezer Ft ért.néha a kis csíkokat egy tűvel egy kicsit feljebb húzgálom de az iis csak ideiglenesen működik.kicsit hosszúra sikeredett de lécci segítsetek.előre is köszi
  • sith7
    Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, köszönöm

Mkv hiba

• berlinboy6329
    Hi all!

Hangproblémám lenne...Sound blaster hangkarim van....A beépitett HD-audio alaplapi kari ki van kapcsolva BIOSban,de mégis érzékeli a windows és telepiteni akarja a drivert..De nem ez a fontos most.

Resident Evil 5 és Fallout 3.Eddig ennél a 2 játéknál vettem észre,hogy szar a hang.

KX project driver van fenn a hangkarihoz.A baj az,h nincsenek bizonyos hangok.5.1ben szól,de irtó szarul.Fejhallgatóval nyomom,semmi baj nincs 1-25 játéknál,jól elhet hallani honnan jön a hang.De ennél a 2nél....

Az van,h ha szembe van enekm vki akkor kurva halkan beszél,ha odalara fordulok tökéletesen középen szól,v nagyon jobbra/balra...A fegyver durranás lövéskor tökéletes,amig más vki nem támad,akkor elnyomja és a hatalmas BUMMnak hirtelen semmi hangaj nem lesz.Megnémul.A tárcseréről nem is beszélve,annak sosincs hangja...Ez vol a Fallout.

A RE5nek főleg az volt a baja,h minden hangosabb volt,mint a szöveg,ugyhogy csak feliratból tudtam,mit besézlnek,mert minden hangosabb volt nála..És most már rohadtul idegesit,h nem tudom az RE5 után élvezni ezt a játékot sem mert szar a hangja.Mikor legelőször játszottam a Fallout3-mal,év elején vmikor,akkor minden tökéletes volt.Mostmeg...
  • kifli
    de ebben a hónapban jön a 9.12
  • kifli
    9.11 a legújabb
  • Kinetic
    Valaki tud linkelni nekem Ati Radeon HD2400 AGPS-s frissitést?Lehetőleg a legújabb :)
  • Lacee86
    8500-ből nincs sztem 64 bites, 8400GS a 64 bites sztem. Az 512 mega RAM-ot meg a Turbo Cache-el kell érteni, vagyis ha jól tudom ez úgy van, h 256 saját VRAM-ja van a karinak, 256-ot meg képes használni a rendszermemóriából (ami persze sokkal lassabb). Nem egy csúcskártya tudom, de mikor vettem erre volt keret. De igazából közel 2 éve megvan, és még játszani is lehet vele. Sztem megérte az árát, akárki akármit mond. (16k volt 2008 febr-ban).
  • [HUN]FaTaL
    Én se de hát ez van. :D

Asszem a 8500GTdből is volt 64bites szal :D
  • Lacee86
    64 bites kártyára 512 mega RAM?? Ilyet se hallottam még... Ez olyan, mint ha egy omladozó összedőlni készülő házra tennénk egy arany házszámtáblát.
  • josi
    Tessék, ez lehet hogy segít.
    az:D
    KÖSSZ ALL
  • [HUN]FaTaL
    Windows Live Mail, a Live Essentials része.
  • [HUN]FaTaL
    512mb 64bit, magyarul szar :D
  • Lcapitant
    ez meglehet, bár én nem láttam a 2 kép között sok különbséget.

köszi a segítséget
  • MR ME
    sztem abba még nem is volt wide felbontás :D
    xp-n meg azért lehetett normális, mert széthőzta a képet, nem működött a dvi azon funkciója, h ha nem wide felbontás akkor levágja a szélét...
  • Lcapitant
    2003-as Command and Conquer generals
  • MR ME
    akkor nézegesd a felbontást, és azzal szórakozzál, milyen játék am? régi?
  • Lcapitant
    semmi baja a képnek, de a többi új játék az megy
  • MR ME
    és látsz bármi torzulást a képen, szal összenyomta a képet? mer ha nem, akkor rossz felbontásban, tehát nem wide-ban használod és azért van...
  • Lcapitant
    a felbontás maxon van, de xp-n teljes képernyős volt
  • krisz940122
    512 es és erről az alaplapról nem tudok.
  • krisz940122
    vagy ez ha az én megoldásom nem jó
  • krisz940122
    de azt nem tudod telepíteni win7\Vista alá.
  • MR ME
    wide monitor? állíts a felbontáson
  • krisz940122
    a monitoron állítsd be a gombokkal hogy pont jó legyen.
  • krisz940122
    Outlook Express?
    Császtok nagyon kéne most a help:)
    Na szóval fateromnak felraktam a win 7-et minden szép és jó,csak anyi a gond hogy az xpbek volt 1 alap levélnézegető programja,most nem jut eszembe a neve.És hát az lenne a kérdésem hogy ennek most mi is a neve?:D
    És windows 7-re ilyet hogy tölthetek le???
    Tudjátok amikor beírjátok az email címeteket abba a szarba akkor ott is mutatja a leveleket amiket kaptunk:D
    PLZ HELP!!!!!
  • Lcapitant
    Helló!
    lenne 1 kérdésem, mit tehetek?

a windows xp-t átraktam win7-re, majd feltelepítettem újra mindent. elindítom az egyik játékot (C and C generals) és a képernyő szélén van kb 3 cm hely. Meg van még pár kisebb logikai játék is, aminél ez a hiba.

mit csináljak?

köszi
  • Gyovai
    Hello!

Nem ide való kérdésem lenne.
    Azt szeretném megkérdezni hogy van 1
    Ati X1300 64mb Vram 512mb HM V/TVO kártyám ( kivettem és ez volt ráírva)

Ez most mit jelenthet? 64mb v 512 mb-os a kártya?

Köszi

Illetve erről a lapról honnan tudok meg adatokat:
    Asus P5SD2-FM (FSC OEM)

Köszi
  • krisz940122
    ilyen nekem is volt de szerencsémre össze tudtam kötni a gépet a tv vel és a tv n néztem hogy mit csinálok és beállítottam. asztalon jobb egérgomb-tulajdonságok-beállítások-speciális és itt kell valamit baszkurálni vmivel.:D talán a hertz en kell vmit vagy a DPI-n.ennyit tudok segíteni.
  • adamq01
    Sziasztok! Van egy Acer monitorom ami néhány napja nem működik ugyan is mikor bekapcsolom a gépet nem mutat semmit, csak annyit ír ki hogy nem találja a jelet. Tudnátok segíteni?
  • Lacee86
    Köszi, valóban a gerjedésgátlás miatt volt. Kikapcsoltam, így már sokkal kevesebbet késik.
  • Seeed
    7.1es integrált kártyámat a win 7 nem ismeri fel. vagyis nem kezeli. win7 driver fennt. mégsem szólnak a kimenetek, pedig a programban be van állítva a 8 csatorna. mégis csak stereoba szól. Annyira már rájöttem, hogy a front panelt érzékeli csak, és sehol nem tudom beállítani, hogy a hátsó panel legyen az alapértelmezett.
    Mit lehet csinálni?
  • duracellmumus
    próbáld ki fülessel és kapcsold ki a gerjedésgátló funkciót(ha már van ilyen bekapcsolva, szerintem ez miatt van...)

amúgy míg a mikrofon analóg jeléből digitális, majd ebből újra analóg jel lesz(hangszóró) kb 0.04-0.06másodperc telik el(átlagos hangkártya).
    profi cuccal ez leszorítható 0.01 másodpercre...