!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy kiírod a filmet clonedvd-vel és kiveszed a fölös nyelveket vagy clone dvd ront a minõségen és ráfér 1 dvd-re, de szerintem a fölös hangsévok kivétele még mindig jobb 😊
Van egy 5,5GBos iso fileom, azt hogyan darabolhatnám fel??
DVD-re akarom rátenni
Tudjátok olyasmi módszerrel akarom feldarabolni, mint a torrentbõl letöltött fájlokat.
Pl 100DB kis 50 megás fájlra hogy 2 DVD-re ráférjen ne kelljen 2rétegût venni
ez hogy oldható meg?
Kösz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
mindent úgy csinált ahogy kellett, beírta a nevet és jelszót, de porthibát ír ki. ez mit jelent?
Nem olvas be a dvd íróm másik számítógépben jól mûködik most raktam fel egy gyári xp-ét igaz még más programot nem raktam fel semmilyet szerintetek mi lehet a probléma?? Ja az xp-t úgy raktam fel, hogy f8-cal boot-tam mert ha kiválasztottam a bootba, hogy az elsõ számú hardver legyen az író úgy nem indult el a telepítés.
Aki tud segíthet.
köszi
* VT8237
* VT8237R
* VT6420
* VT6421L
* SIS760
* SIS964
Íme a válasz. A második gen-es Sata eszközök ezekkel a chipsetekkel nem tudnak együttmûködni. A lapod chipsetje: VIA VT8237 ami a listában is benne van. Ezért nem megy. 2 megoldás létezik, veszel egy sata PCI kártyát, vagy átjumperolod Sata1-re a vinyót ha lehet. Ha nem akkor szerintem vidd vissza inkább és kérj egy olyan márkájút amit lehet így jumperleni (PL: WesternDigital)
2 napja vettem egy 1TB-s vinyót, és akárhogy is próbálom, akárhova kötöm nem látja a gép. Se windowsban se BIOS-ban. Asus A8V alaplapom van, és azt szeretném kérdezni hogy lehet-e olyan, hogy egyszerûen a nagy kapacitást nem képes kezelni?
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Xp 64 bit.
I will use google before asking stupid questions.
http://goo.gl/gd6Zi5
Van egy lcd és egy crt monitorom egymás mellett. Az lcd 1280x1024-es felbontást bír, míg a crt 1024x768-t. Hogyan tudom az tmegoldani, hogy a crt monitoron az arányok ne változzanak az lcd-hez képest? Tehát ott is 1280x1024-es felbontás lenne, de csak 1024x768-as rész látszódna😊
Egyáltalán megoldható ez? Köszi elõre is
Én Állt programmal szoktam, mert az nekem kényelmesebb, addig úgysincs szükségem a többi partícióra amég nincs feltelepítve a win meg hozzá driverek stb, és inkább nem húzom ezzel az idõt.
Régen fel lett osztva a winchester,3 meghajtóra,részre,(azóta eltelt 3 év 😊)s a sok frissítés miatt alig van hely a C-n,ezért újra akarom osztani az egészet.Csak nem tudom,hogyan lássak hozzá,illetve hogyan kellene?
XP-t sokszor telepítettem már,ott is volt olyan h partíciók törlése stb,ott meg lehet az egészet csinálni? Vagy külön program kell hozzá? Mert ezzel együtt az XP-t is újra akarom tenni,tehát mindent leformázni,s utána szétosztani mi hol legyen.Ha tud,valaki leírhatná nekem ezt részletesen 😊
Glory, Glory Man. United!
az a problémám, hogy mikor indíom a gépet, akkor mikor behozza az asztalt, in dítaná, akkor a hátteret látom, majd visszadob a bejelentkezési fiókomhoz. és nem tudok belépni sehogy. csökkentett módban is próbáltam és úgyse megy. akárhányszor bejelentkezek, látom egy percig a hátteret asztalomon, ikonok nincsenek és utána viszadob és, ha rákattolok megint, akkor kiírja, hogy belép, de nem lép be, majd menti a beállításokat és kijelentkezik a fiókhoz.
pls help
tegnap és elõtte még minden jó volt.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
akkoriban még 10 ezer volt .
most már 4 ezerért lehet vinni.
de a kép az szar rajta amúgyis, olyan sötét volt az egész kép mikor jól müködött.
rakás szar ez a Genius Webkamera.
inkább veszek majd egyszer egy Logitechet olyan 5 ezer körül.
Milyet ajánlotok?
\"Erről van szó!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"we are sorry to tell you that update driver only works on Vista 32 bit system."
\"Erről van szó!\"
@ Hellomarci
Van egy Asrock K8Upgrade-NF3-as alaplapom eddig Pata-s merevlemez volt benne, de egy napja vettem egy WD300GB-os Satas merevlemezt.
Xp-t csak akkor enged rátelepíteni ha mellette megy a Pata-s is és csak akkor bootol be a sataról az xp ha mellette megy a patas és a két rendszer közzül kiválasztom a sata-n lévõ xp-t bootoláskor. hogy lehetne azt megcsinálni h csak magában a Sata-smerevlemez bebootoljon a másik winyo nélkül?
No de hogy panaszkodjak is, a k****g Sony már nem támogatja a régi DV kamera USB streamingjét Vistán, így mehettem nagybátyámékhoz az XP-hez, mert nem bírtam otthon átvenni a videómat.
\"Erről van szó!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van egy Genius Webcam Look webkamerám.
Sehogyan sem akar képet adni a kamera.
Felraktam hozzá a gyári cd-rõl a drivert,úgyse jó.
Szedtem le a hivatalos holnapról is drivert,az sem jó.
64 Bites Vistam van.
A cam-ba van beépitett mikrofon is és az tökéletesen müködik.
Ha elinditom a programját azt irja hogy nincs csatalkoztatva a kamera.
Próbáltam azt is hogy a Vista keressen hozzá illesztõprogit de nem talált.
Mit csináljak?
\"Erről van szó!\"
könyvjelzõk->könyvjelzõk kezelés->importálás és mentés->html exportálás
vagy manuál is lehet, menj át a Mozilla totyikba, szerintem oldalanként megkérdezi valaki 😊
I will use google before asking stupid questions.