!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
total commanderrel
vagy kiírod a filmet clonedvd-vel és kiveszed a fölös nyelveket vagy clone dvd ront a minõségen és ráfér 1 dvd-re, de szerintem a fölös hangsévok kivétele még mindig jobb 😊
SrAta
Sziasztok!
Van egy 5,5GBos iso fileom, azt hogyan darabolhatnám fel??
DVD-re akarom rátenni
Tudjátok olyasmi módszerrel akarom feldarabolni, mint a torrentbõl letöltött fájlokat.
Pl 100DB kis 50 megás fájlra hogy 2 DVD-re ráférjen ne kelljen 2rétegût venni
ez hogy oldható meg?
Kösz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

tigeroo
sziasztok! most hívott egy ismerõsöm, ujrarakta a rendszerét de a helyi hálózatot nemtudja megcsinálni!
mindent úgy csinált ahogy kellett, beírta a nevet és jelszót, de porthibát ír ki. ez mit jelent?
Sziasztok!
Nem olvas be a dvd íróm másik számítógépben jól mûködik most raktam fel egy gyári xp-ét igaz még más programot nem raktam fel semmilyet szerintetek mi lehet a probléma?? Ja az xp-t úgy raktam fel, hogy f8-cal boot-tam mert ha kiválasztottam a bootba, hogy az elsõ számú hardver legyen az író úgy nem indult el a telepítés.
Aki tud segíthet.
köszi

Bandi 18
Second Generation Serial ATA (SATA II) hard drives are not detected when connected to a VIA or SIS Serial ATA controller. These First Generation Serial ATA (SATA I) controllers include the following chipsets:

* VT8237

* VT8237R

* VT6420

* VT6421L

* SIS760

* SIS964

Íme a válasz. A második gen-es Sata eszközök ezekkel a chipsetekkel nem tudnak együttmûködni. A lapod chipsetje: VIA VT8237 ami a listában is benne van. Ezért nem megy. 2 megoldás létezik, veszel egy sata PCI kártyát, vagy átjumperolod Sata1-re a vinyót ha lehet. Ha nem akkor szerintem vidd vissza inkább és kérj egy olyan márkájút amit lehet így jumperleni (PL: WesternDigital)

ricska
Sziasztok!
2 napja vettem egy 1TB-s vinyót, és akárhogy is próbálom, akárhova kötöm nem látja a gép. Se windowsban se BIOS-ban. Asus A8V alaplapom van, és azt szeretném kérdezni hogy lehet-e olyan, hogy egyszerûen a nagy kapacitást nem képes kezelni?

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Metwork
Attól lefagyhat vagy újraindulhat a gép, hogy túllépi a TCP/IP kapcsolatok számát? Reggel csak a torrent futott elég nagy peer számmal és újraindult. A hiba naplóban TCP/IP hibás bejegyzés volt.
Xp 64 bit.

I will use google before asking stupid questions.

Rash87

Kössz! 😊

Glory, Glory Man. United!

passatgt
a 2-es monitor 1024-ben van, az lcd 1280-ban és tökéletesen mûködik a kiterjesztett mód

[HUN]FaTaL
Vagy mindkettõ 1280ban, vagy mindkettõ 1024ben, pontosan ezt mondtam. Ettõl még látszik az egész a CRT-n csak maximum kiég a szemed az alacsony képfrissítéstõl. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt

[HUN]FaTaL
Nem cloneban, kiterjesztettben.

[HUN]FaTaL
Ilyen nincsen. Összehúzza a képet, clone módban egyébként is csak két egyforma felbontású monitort lehet használni.

passatgt
akkor az miért van, hogy egy régebbi crt monitoromon betudtam állítani baromi nagy felbontást, de csak egy része látszott?😄

[HUN]FaTaL
Nem lehet ilyet.

passatgt
Hali!

Van egy lcd és egy crt monitorom egymás mellett. Az lcd 1280x1024-es felbontást bír, míg a crt 1024x768-t. Hogyan tudom az tmegoldani, hogy a crt monitoron az arányok ne változzanak az lcd-hez képest? Tehát ott is 1280x1024-es felbontás lenne, de csak 1024x768-as rész látszódna😊

Egyáltalán megoldható ez? Köszi elõre is

Bandi 18
Legalább 15Gb-t hagyj az XP-nek.

[HUN]FaTaL
Ott kell igen, telepítõben partíció törlése majd létrehozol újakat. Minden adatod elvész, úgyhogy mentsél addig valahova. Ha nincs hova menteni akkor partition magic, de nem ajánlom.

kifli
Megtudod csinálni ott is vagy pedig utánna programmal, amelyik szimpatikusabb 😊
Én Állt programmal szoktam, mert az nekem kényelmesebb, addig úgysincs szükségem a többi partícióra amég nincs feltelepítve a win meg hozzá driverek stb, és inkább nem húzom ezzel az idõt.
Rash87
Valaki leírná pontosan,hogyan kell particionálni?

Régen fel lett osztva a winchester,3 meghajtóra,részre,(azóta eltelt 3 év 😊)s a sok frissítés miatt alig van hely a C-n,ezért újra akarom osztani az egészet.Csak nem tudom,hogyan lássak hozzá,illetve hogyan kellene?
XP-t sokszor telepítettem már,ott is volt olyan h partíciók törlése stb,ott meg lehet az egészet csinálni? Vagy külön program kell hozzá? Mert ezzel együtt az XP-t is újra akarom tenni,tehát mindent leformázni,s utána szétosztani mi hol legyen.Ha tud,valaki leírhatná nekem ezt részletesen 😊

Glory, Glory Man. United!

[HUN]FaTaL
Nekem az még semmit nem oldott meg. De cmdbõl sokmindent lehet törölni, amit egyébként grafikus felület alatt valamiért nem enged.

kifli
unlocker nevû progit próbáld ki, nemtom hogy vistához jó-e xp-n mindent töröl 😊
[HUN]FaTaL
Próbáld meg cmdbõl törölni.

Már próbáltam. Tudsz mondani ilyen progit?

Legend Killer
<#wave>

az a problémám, hogy mikor indíom a gépet, akkor mikor behozza az asztalt, in dítaná, akkor a hátteret látom, majd visszadob a bejelentkezési fiókomhoz. és nem tudok belépni sehogy. csökkentett módban is próbáltam és úgyse megy. akárhányszor bejelentkezek, látom egy percig a hátteret asztalomon, ikonok nincsenek és utána viszadob és, ha rákattolok megint, akkor kiírja, hogy belép, de nem lép be, majd menti a beállításokat és kijelentkezik a fiókhoz.

pls help

tegnap és elõtte még minden jó volt.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kifli
szerintem wevbcam-bõl ez éri meg a legjobban:
microsoft Vx1000
DeerHunter01
2 éve vettem kb a camot.
akkoriban még 10 ezer volt .
most már 4 ezerért lehet vinni.
de a kép az szar rajta amúgyis, olyan sötét volt az egész kép mikor jól müködött.
rakás szar ez a Genius Webkamera.
inkább veszek majd egyszer egy Logitechet olyan 5 ezer körül.
Milyet ajánlotok?

\"Erről van szó!\"

Lacee86
Hát sokat nem érsz vele...<#szomoru1> Egyébként bennem fel sem merülne, h egy mai készülék legalább XP 32-64 és Vista 32-64-et ne támogassa...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DeerHunter01
nagy meglepetésemre visszairtak a Geniustól:
"we are sorry to tell you that update driver only works on Vista 32 bit system."

\"Erről van szó!\"

LoDMaSt
Próbáld restart után, ha úgy se megy, vannak progik, amikkel bármit tudsz törölni, amit nemenged az oprendszer.

@ Hellomarci

Sziasztok! Miért lehet, hogy a Vista nem enged egy mappát törölni? Nem írásvédett, tartalmát töröltem, de ha magát a mappát akarom törölni, Vista azt mondja, hogy zárjam be, és úgy próbáljam újra. Próbáltam Total Commanderrel is, az azt mondja rá, hogy nem törölhetõ. Valakinek valami ötlet?

htr93
gen trójaim is volt de miért volt lassu a etem mint állat? mert az a rohadt torrent automata bekapcsol valamé'... akkor eesettle mikor jött a váratlan felirat hogy "letöltés befejezõdött:enclave"

htr93
asszem van trojai-m, ez azt állítják egy hasznos programnak álcázott vírus. nem lenne egyszerû letörölni vagy uninstallálni?XDDXXD

Bandi 18
És a boot sorrendet átállítod mikor telepíteni akarsz?

DeerHunter01
akkor b@szhatom mert nincs 64 bites driver hozzá :S

\"Erről van szó!\"

Hát átjumpereltem az 5-6 pin-re és ugy se mûködik :S
A sata be van kapcsolva de nem jumpereltem át és anélkül is települt a winxp, mert felismerte a telepitõ nem kellett f6-oznom.
Bandi 18
Ja még annyi hogy a lapod cska a Sat1-et ismeri fel. Átjumperelted a vinyód Sata1-re? (WD-nél van rá lehetõség, nekem is van).

Bandi 18
Be van kapcsolva Bios-ban a Sata? Ezeknél a lapoknál, kellhet floppy amire rá kell tenni a Sata drivert, amit az alaplapi cd-n találsz (egy ilyen önkicsomagoló egy floppy-s file) és mikor telepítesz F6-ot kell nyomni amikor kéri.

Sziasztok!
Van egy Asrock K8Upgrade-NF3-as alaplapom eddig Pata-s merevlemez volt benne, de egy napja vettem egy WD300GB-os Satas merevlemezt.
Xp-t csak akkor enged rátelepíteni ha mellette megy a Pata-s is és csak akkor bootol be a sataról az xp ha mellette megy a patas és a két rendszer közzül kiválasztom a sata-n lévõ xp-t bootoláskor. hogy lehetne azt megcsinálni h csak magában a Sata-smerevlemez bebootoljon a másik winyo nélkül?
[HUN]FaTaL
Keress a genius oldalán 64bites drivert. Ha nincs akkor venned kell másikat.

Elõször nekem sem ismerte fel a Chicony kamomat, de a Vista driver keresõ talált hozzá D-Link-es drivert, mivel mindkettõ CIF kamera. Magyarul ua. a belseje. Most jól jártam a gagyibb ocsó cuccal.<#vigyor3>

No de hogy panaszkodjak is, a k****g Sony már nem támogatja a régi DV kamera USB streamingjét Vistán, így mehettem nagybátyámékhoz az XP-hez, mert nem bírtam otthon átvenni a videómat.

DeerHunter01
de most nem szeretnék új kamerát venni egyelõre,tehát jó lenne ha valamilyen megoldás létezne<#szomoru1>

\"Erről van szó!\"

akyyy
valszeg 64 biten nem megy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DeerHunter01
Hali.
Van egy Genius Webcam Look webkamerám.
Sehogyan sem akar képet adni a kamera.
Felraktam hozzá a gyári cd-rõl a drivert,úgyse jó.
Szedtem le a hivatalos holnapról is drivert,az sem jó.
64 Bites Vistam van.
A cam-ba van beépitett mikrofon is és az tökéletesen müködik.
Ha elinditom a programját azt irja hogy nincs csatalkoztatva a kamera.
Próbáltam azt is hogy a Vista keressen hozzá illesztõprogit de nem talált.
Mit csináljak?

\"Erről van szó!\"

kifli
ha a könyvjelzõkre gondol akk
könyvjelzõk->könyvjelzõk kezelés->importálás és mentés->html exportálás
Solten
marmint a konyvjelzoket?

Saor Alba

Metwork
van progi amivel lehet backupolni, Mozbackup a neve
vagy manuál is lehet, menj át a Mozilla totyikba, szerintem oldalanként megkérdezi valaki 😊

I will use google before asking stupid questions.

tigeroo
mozzilla kedvencek listáját hova menti a gép vagy hogy lehet kimenteni?? egy barátom kérdezi (nekem operám van)
Lacee86
Jó rendben. Írj csak, szívesen segítünk.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."