64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • fery02
    Sziasztok!
    Felraknám majd hirdetni az egyik régi számítógépemet és szeretném előtte letesztelni a stabilitását.
    Memóriát az imént (1*256 Mb SD-RAM) próbáltam volna tesztelni memtest86-al, de számomra értelmezhetetlen a működése. Csupán kettőször futtattam, de eközben először így véget a teszt (jobbra lent az a 20639-et mutató számláló ciklikusan növekedett nagyon gyorsan kicsi értékről mindig 32767-ig másodpercenként).
    Mivel innen nem mozdult meg, újraindítottam és hagytam mégegyszer lefutni, mikot is végig is futott 100%-ra (0 hibát jelezve), de az akkori pillanatképet nem tudtam elmenteni, mert egybőúl újra is kezdte, majd megállt itt.
    Ez nekem mind zagyvaság, örülnék, ha valaki tudná ezt mind értelmezni.

Most Prime95-öt futtatok már lassan 1 órája Tortue Test/Blend, ami a leírás szerint mindenből tesztel, beleértve sok RAM-ot is és eddig nem faygott még le. Szóval nem tudom most akkor hibás-e az az 1 RAM modul.

Haverom szerint ha 6 órányi folyamatos terhelés után sem fagy (bár Everest Stressz terhelés témában, de szerintem nincs eltérés, mindkettő ugyanannyira terhelhet), akkor stablinak tekinthető a rendszer, bár szerintem az én esetemben elég kb az is, ha 2 órát kibír, mert elvégre is nem egy erős gép ez (Intel Celeron 1,7 GHz), úgyse lenne ez terhelve a leendő gazdájánál.

Köszönöm a válaszokat előre is!
  • manhunt1992
    Sziasztok!!!
    Vettem egy Samsung 102cm-es Full HD TV-t és az vele a problémám, hogy a TV hangszórója csipog.Ha átkacsolom külső hangszóróra, akkor a házmozi szól rendesen.
  • Gibor
    Üdv, ha egy .msi fájl instalálásakor klick után egyből "A telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Ellenőrizze, hogy a csomag létezik e, és vane hozzáférési engedélye, vagy lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával, és ellenőriztesse, hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e" akkor mi a teendső .net 3.5 windows installer 4.5 van fent... friss win... xp sp3, és nodot akarom feltenni de nemtudom feltenni....
  • Garrett27
    A rendszer védelem is leszedheti, nézd meg mennyi helyet foglal el, idővel nő, ahogyan biztonsági mentéseket készít az XP. Ja és a temp-ből kimehet szintén ami nem kell.. de az előbbi szokta azt csinálni amit írsz.
  • Fülüke
    Óh köszönöm szépen!
  • MR ME
    15 talán elég neki, én inkább 20at javaslok, az a biztos...am formázni se kell ha nem akarod, a progival hozzáadsz +10gigát amit a másik partícióból leszed és annyi, kicsit melózik vele és kész is :)
  • Fülüke
    És gondolod, egy kiadós formázás és 15 giga szabad hely megoldaná a problémát?
  • MR ME
    hát sokminden eheti a helyet...winfrissítések, kell neki lapozófile is, stb stb...10 giga kevés neki, nekem annó 20on volt asszem
  • Fülüke
    Oh, köszi!

De amúgy miért van ez?
  • MR ME
    nagyobbítsd meg a c meghajtót, pl norton partiton magic-el, másképp nem tudod megoldani...
  • Fülüke
    Üdv!

Az egyik meghajtómmal lenne egy probléma, szóval:

Van nekem egy D meg egy C meghajtóm és a C-re van a Windows XP és a programok feltelepítve, a C-re elvan különítve 10 giga, a D-n van minden más 150 gigával. Na szóval a problémám az lenne, hogy mostanában elkezdett fogyni a C-ről a hely úgy, hogy az égvilágon semmit nem telepítek fel. Ha elindítok egy programot akkor még kevesebb lesz és ha letörlök egy 200 megás programot, akkor csak 20 megát szabadít fel. Számolgattam és 3 gigának ott kéne lennie üresen a C-meghajtón, ehelyett ír 156 megát.

Ha valaki tud segíteni akkor ne kíméljen!
  • Rash87
    Na még egyszer,hátha...

Most cseréltem videókártyát (Ati 4850), s régebben simán rá tudtam csatlakoztatni,h tv-n lehessen látni a monitor képét. Akkor annyit csináltam,hogy összekötöttem, Catalyst-ben bepipáltam h TV Detected,megjelent a másodlagos képernyő,s át tudtam tenni így. De most hiába pipálom be,a másodlagos képernyő szürke,tehát nem lehet vele semmit kezdeni. Mit lehet ilyenkor csinálni? Milyen beállítás hiányzik?
  • Lacee86
    Én úgy hallottam, h elvileg jó kéne lennie más márkájúnak is, de ajánlott ugyanolyat beletenni.
  • krisz940122
    SZERINTEM vehetsz bele más márkájút is de majd a jobban hozzáértők megmondják de szerintem vehetsz.
  • Gyovai
    Sziasztok!!!
    Szeretnék valamit megtudni..

Van 1gb ddr2 Kingmax 800mhz ram a gépemben, (2slot van a lapban, 800 és 667mhz-t is beveszi csak 400mhz én futtatja mert az a legalacsonyabb) , és ha veszek mondjuk egy másik márkájú 2gbos ramot(mondjuk samsungot) 667Mhz ramot vagy 800ast és beleteszem megfér a kettö együtt és így 3 gb lesz a gépbe? vagy ugyanolyat kell ahoz vegyek Kingmax 2gb-os 800Mhz vagy 667-es ramot?

Köszi előre is !
  • tigeroo
    áh és ezzel hogy tudom exportálni a cuccost ?
    mert az a baj hogy olyan géphez kellene utána ahol nincs felrakva ez a program
  • josi
    PL: ezzel
  • MOMO107
    Sziasztok!
    Nagyon sürgős és fontos lenne a kérdésem:)
    Van egy Fujitsu Siemens Amilo pro laptopom és nem megy rajt a Street rod 2 ezer éves játék.
    elinditom a video options után VGA n sem sikerül elinditani hang van de kép semmi valaki segítsen légyszi!!!!!!!
    A nagy gépemen megy ugyan ezzel az xp vel csak ezen a kis gépezeten nincsen képem
  • tigeroo
    hali!

le szeretném menteni ezt a weboldalt, teljesen offline módban legyen használható! ám amikor operával vagy mozillával lementem akkor a képeket nem jeleníti meg! hogy tudom megoldani hogy ezeket a képeket + hivatkozásokat lehessen használni net nélkül? (=lementeni gépre az egészet)

?
  • Bandi 18
    Igazán nincs mit :)
  • Lacko86
    már müködik is, köszi bandi!
  • Bandi 18
    Brakod a winfos cd-t és róla bootolsz ennyi.
  • Lacko86
    Sziasztok!
    Tegnap vásároltam egy ASUS K50IJ típusú laptopot, amin előtelepített linux van, hogyan tudok én erre windowst varázsolni? Előre is köszi a segítséget!
  • MOMO107
    A nagy gépemen megy ugyan ezzel az xp vel csak ezen a kis gépezeten nincsen képem
  • MOMO107
    Sziasztok!
    Nagyon sürgős és fontos lenne a kérdésem:)
    Van egy Fujitsu Siemens Amilo pro laptopom és nem megy rajt a Street rod 2 ezer éves játék.
    elinditom a video options után VGA n sem sikerül elinditani hang van de kép semmi valaki segítsen légyszi!!!!!!!
  • Seithennin
    és elképzelhető h ugyan olyan látványos stb játék meg tökéletesen megy?
  • kifli
    lehet a videókari memhibás
  • Seithennin
    hali! az a gond h a CoD 4 néha 5 perc néha 1 után bekockásodik a kép, szabályosan fekete kockák mindenhol minden 2. 1 centis kis kocka fekete aztán altab, és vagy kifagy a játék vagy megy tovább hiba nélkül, "kedve" válogatja! de sosem indul ujra a gép vagy ilyesmi, full up to date a gép és a játék is, és korábban nem volt gondom vele, ezen kívül próbáltam a hawx et ami ujabb, és azzal nincs gond, meg más játékkal sem eddig! MI lehet ez? pls help (már ujra tettem a gépet is formáztam meg minden!)
  • Kinetic
    Csak mert a gépigényem levan írva az alá amit írok.És hát az első verseny után kiakad a gamma.totál minimumon játszom......nem értem mi a baja :S
    Meg egy ilyen problémám is van amúgy mikor inditom a géept ezt írja ki:
    Ezt
  • [HUN]FaTaL
    Tévedsz. Sima rendszerekhez is kellett, hogy ne szaggasson a menü. Nem tudok róla hogy CF rendszerem lenne. :)))
  • Puhos
    Akkor nem tudom, esetleg egy másik kártyát belerakni a gépedbe, vagy a te kártyádat belerakni egy másik gépbe!
  • kifli
    azt crossfire rendszerekhez adták ki, nekem semmi nem változott vele...
  • Kinetic
    nem akarom visszarakni a régi drivert mert a DIRT nemfut el így,és amúgy meg a DIRT2 is szarakszik így :SMert kiatak hozzá valami performance mittomén mit ami a 9.11-essel jó csak :S
  • Puhos
    Próbáld meg visszatenni amivel még jó volt. Majd ha kijön az új driver akkor próbáld meg azzal.
  • Kinetic
    a hotfixes drivert tettem fel igen.És ettől akad ki.A legelsőt tettem fel mivel 32 Bites XP-m van...igaz nevet nem ír ki de akkor is az első kell
  • Puhos
    Értem, sőt fel is fogtam, de én azt kérdeztem tőled, hogy a hotfixes drivert tetted-e fel. Erre nem válaszoltál semmit, csak hülyének titulálod az embert! Beraktam a linket, ahonnan egyszerű letölteni a drivert.
    Felesleges!
    Az ember próbál valakinek segíteni, de úgy látom, hogy felesleges. Akkor ne írj ide, sírjál inkább. Sok sikert!!!
  • Kinetic
    igen és az akad ki.Elfeketedik a képernyő és újraindultelepitésnél :S
    #50365: Az sok idő :D
  • kifli
    agp-s 9.11-et szeded le?
  • Apocalipto
    Várd ki a 9.12-est.
  • Kinetic
    jah és AGP-s a kártyám