!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
plz segítsetek elõre is kösz
Acer Aspire one
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
@ Hellomarci
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A fej alatt azt a mozgó izét értem amibe bele kell pattintani a patronokat.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Majd megpróbálom alkohollal is.
És köszönöm szépen!
Ne etesd a trollt!
tod a jobb alsó saroknál a dátum lehet elállítódva
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
nem tudom miért van ez??
Fejet tisztítani nem tud? Valahol a nyomtató tulajdonságainál szokott lenni.
Ha nem akkor kiveszed a patront és megtörölgeted azt a végét ahol kijön a tinta alkoholos (tiszta alkohol, nem vodka, pálinka stb.) ruhával.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tintasugaras nyomtatós problémám van. Egy évig nem használta a nyomtatómat (canon pixma mp160). Most amikor bekapcsoltam nem látja a patront sem. Megoldja a problémámat, ha megtöltöm a patront, vagy meg is kell valamit tisztítani? Ha igen, akkor hogyan járjak el?
Ne etesd a trollt!
Újra itt. A kérdésem annyi lenne hogy tudna-e valaki ajánlani egy jó gamer 32bites XPt? Szükségem lenne rá.
Köszömöm
Döme
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
Persze a legjobb az lenne ha valaki tudna személyesen segíteni, de ha szerelõt hívsz az megfizethetetlen és nem is tanít, nekem meg olyan kéne aki megmutogatja, hogy legközelebb tudjam is. Ha valaki lenne ilyen akkor örülnék neki.
Az alaplap akkor újra😄
Gigabyte GA-/M61SME (remélem mostmár jó😛)
Nem olvas be a dvd íróm másik számítógépben jól mûködik most raktam fel egy gyári xp-ét igaz még más programot nem raktam fel semmilyet szerintetek mi lehet a probléma?? Ja az xp-t úgy raktam fel, hogy f8-cal boot-tam mert ha kiválasztottam a bootba, hogy az elsõ számú hardver legyen az író úgy nem indult el a telepítés.
Aki tud segíthet
Satás vinyó van a gépbe azon van a rendszer, a régi IDE csatlakozós vinyót meg úgy használtam, hogy az íróról lehúztam a kábelt, rádugtam a vinyóra és kész.
Most vissza dugtam az íróra de az meg nem olvas be semmit????
köszi