!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:3
Ezek szerint már csak az elem kivétele maradt?
Hajam tépem...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
sztetek mi lehet a baj? 😮
Ma megint összeomlott a gép.
Xp-64 bit alatt lefagyogatott, Vista Ultimate 64-bit alatt kiírja, hogy "A(z) atikmdag képernyõillesztõ nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." majd elsötétedik a kép.
Ha beviszem szervizbe akkor ezt tudják tesztelni?
Leírás
A videohardver hibája miatt a Windows nem mûködik megfelelõen.
Probléma-aláírás
Problémaesemény neve: LiveKernelEvent
Operációs rendszer verziója: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Végre valaki aki nem csak folyton telepit hanem egy okosabb és gyorsabb megoldást használ!!!
Ati
Ki van mentve a Windows XP, Norton Ghost-al amire fel van pakolva minden driver. (alaplap, vga, szkenner, nyomtató, fényképezõ stb.) Ha ezt a egészet elõmentem a WD-s vincseszteren akkor a mûködni fog vagy inkább érdemes az egészet elölrõl feltenni a WD-re.
Aztán ez a Winfos XP is nyávog, hogy frissítsem az CD kulcsát csak félek, hogy már nem lehet annyiszor.
Mert máshol vetted az új vinyót mint a régit? A gépház le volt ragasztva vagy ilyesmi?
Ha nincs 1 éves a maxtor akkor vissza is lehet vinni mert azért zekere is jár 1 év gari 😊. HDtune error scannel teszteld le és kiderül hogy mi a ludas, a vinyó vagy a ház.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nemrég raktam be a gépembe egy 500GB Western Digital Caivar Black vincsesztert. Ez a leggyorsabb fajtája. Most ahogy benne van a gépbe egy 160 GB-os kínai Maxtor vinyó mellett, elég furcsa hangok jönnek ki belõle. (Mármint a WD-bõl) Szóval így folyamatosan elhalkul és felhangosodik a vinyó és mikor felhangosodik akkor marhára rezeg az egész asztal (azért nem földrengés de picivel gyengébb mint egy telefon). Amikor beraktam a szar gépház ahogy toltam befele a helyére szépen lehúzta egy helyen a festéket, így gondolom garanciának lõttek.
Tápom az egy 450 Wattos FPS táp szóval nem kínai codegen meg stb. gondolom nem a táp lehet a gondja. A konfigom a következõ: Gigabyte EP31-es alaplat, E5200-es Intel proci 3500 MHZ-n járatva, 2GB Kingmax DDR2-es ram 1000MHZ-n járatva és egy HD3850-es MSI videókártya.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a problémája?
Mi okozhatta a problémát? Kicsúszott kábel? (Megigazgattam amikor irtátok, hogy cseréljem).
Megtört kábel? (nem feszül, nincs benne éles "kanyar")
Þór vígi þessi rúnar
Tápom chieftek 450-es körül van.
gigabyte ga-965p-ds4
intel core 2 duo 6400 (2.13Ghz)
2 Gb memória
Samsung 80-as vinyó
8800 GTS 320
Þór vígi þessi rúnar
Milyen tápod és milyen konfigod van?
Az alsó van nekem, pont ilyen színben!
Akkor azt majd kicserélem jól ha megint vacakolna...
Köszi!
Þór vígi þessi rúnar
IDE: Adatot továbbít párhuzamosan:
Sata: Szintén adatot továbbít csak sorosan. (Gyorsabb és újabb manapság használt megoldás)

Akkor mit cseréljek ki? Sata adatkábelt, ami az alaplapra megy és adatot továbbít?
Másik kérdés:
Most egy piros színû kábel van a vinyóban, viszont nekem az alaplaphoz sárgát adtak. Az lehet gond, vagy tökmindegy, hogy milyen színû?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Volt egy kékhalálom amikor megpróbáltam a netre kapcsolódni. Most megy normálisan, de valami rák biztos hogy van. Ötlet valaki?
Ezeket az event-ek voltak a kékhalál idõpontjában (kábé 2 atapi és 6-8 disk):
Error, atapi:
A parity error was detected on \Device\Ide\IdePort2.
For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Error, disk:
The driver detected a controller error on \Device\Harddisk0\DR0.
For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Þór vígi þessi rúnar
itt van a legújabb
Az alaplapi progija elég gyenge cucc, nem tudom pl beállítani egyenként h. ez a hangszoró elsõ jobboldali stb... Az 5.1 jól mûködik, egy újabb gigabyte alaplapban pl tökéletesen lehetett beállítani a dolgokat, megszólaltatta minden hangszorót, de ez nem akarja :S