64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
krisz940122 #50523 akkor ok :) -
josi #50522 Egyébként meg forró vízzel is érdemes próbálkozni, fogsz egy margarinos dobozt, fedél le,
raksz bele kb 2 mm forró vizet, nyomtatófej bele, úgy hogy a fúvókákat ellepje, kb fél óra, aztán vagy
jó lesz vagy nem... Nekem 3-ból 2x bejött. Ja, ki kell alaposan szárítani utána, addig ne rakd vissza
a nyomtatóba a fejet! -
josi #50521 Tisztísd meg még jobban. Olyan vékonyak a fúvóka lyukak (századmilliméter körül), hogy csodának kell történni, hogy mind tiszta legyen. Mert ha csak egy is be van dugulva, csíkot húz. -
#50520 Szerintetek ezt a nyomtatófejet akkor lehet temetni-vagy van még valami lehetőség? -
#50519 nem -
#50518 Persze mert egyenes arányban nő az ellenállás is -
Gibor #50517 5-10-20méteren belül biztos nem fogod észre venni. -
#50516 jaj most komolyan? :) azt hiszed hogy a szervizben nem néznék meg hogy a kábellel működik e?, és úgy nem is kerül neked pénzbe -
#50515 Azokat is kicseréltem már,meg a fejállítást is megpróbáltam,de azt sem lehetett rendesen elvégezni mert volt olyan oszlop amelyikben minden mintában volt egy csík. -
krisz940122 #50514 ja és lenne egy kérdésem.lehet hogy hülyeség :) lassul a net ha hosszú (5 méteres) utp patch kábelt veszek?most 1,60 méteres van.vagy a hossz nem befolyásolja a net gyorsaságát? -
krisz940122 #50513 cseréld ki a patronokat hátha jobb lesz. -
#50512 Előtte nem használtam kb fél éve-lehet h. a festék száradt bele. -
#50511 Canon pixma ip1500-asomnak(tintasugaras) csíkot húz a feje,a karbantartás menüben a fejtisztítást és mélytisztítást már megcsináltam párszor,de továbbra is fennál ez a gond.Van valakinek tippje mit lehet vele csinálni?Arra gondoltam talán tiszta alkoholba kéne áztatni az alsó részét ahol a fúvókák vannak-jó ötlet ez? -
krisz940122 #50510 nem vagyok hülye de úgy jó volt egy ideig.holnap veszek új kábelt először megpróbálom azzal.ha nem lesz jó irány a szervíz de én pénzt nem adok érte ha nem csinálják meg ingyen ( garanciában) -
#50509 te sík hülye vagy mi?
vidd el szervizbe!!!
Majd ők megkeresik a bajt -.- -
krisz940122 #50508 hát azért húzgáltam feljebb mert le vannak nyomódva és ezért nem érzi néha a netet :) akkor először megpróbálom új kábellel.:) -
Apocalipto #50507 Úgy hogy előkaparod az alaplap drivert, vagy megnézed pl everest ultimate editionnal hogy milyen hálókarija van, és netről lehúzod neki a drivert, elviszed hozzá, és feltelepíted neki. -
miki10 #50506 sziasztok!!
az lenne a gondom, hogy egyik barátomnak ujra kellet telepiten a windows XP-t és nem megy rajta az internet, nálam ez ugy szokkott működni h fel rakom az alap lap driver-ét, de neki nincs meg az alaplap driver-e és nem tud internetezni.
nem tudjátok hogyan lehetne valahogy internetet varázsolni a barátom számítógépére? -
#50505 a kis csíkokat egy tűvel egy kicsit feljebb húzgálom
ez elég userfail:) -
#50504 h számít e h garis? szted? :D ha az a szar akkor kötelességük ingyen cserélni, feltéve ha nem tudják rádbizonyítani h te basztad el userfail miatt -
#50503 most mi van?
ember mit nem értesz? nem fogják a teljes alaplapot ilyen hiba miatt kicserélni, bárki mondta az nem ért hozzá -.-
Vid be a szervizbe és beszélj velünk, ne a barátoddal, lófaszt sem ért hozzá :P -
#50502 ahha, talán akkor előbb a kábelt kellene megpróbálni kicserélni...
Olyanról már hallottam, hogy a csatlakozó miatt laza volt de olyanról nem, hogy kitágult a luk -
krisz940122 #50501 tudom hogy feltettem de nem nagyon válaszoltak. igen a laptop csatlakozójával van gond ahova az utp kábel megy.nem hinném hogy olyan olcsón csinálnák meg.de am az számít hogy még garanciás? ingyen kicserélik/megcsinálják? az egyik ismerősöm mondta hogy kicserélik drágán az alaplapot :) az utp kábelt még nem cseréltem ki. -
#50500 Ha 1 héttel ezelőtt nem tudtak segíteni akkor most se fognak tudni... -
#50499 1 ha elromlót a csati, vidd el egy szervizbe, biztos olcsón megcsinálják.
2 ha nem vagy műszeres neki se állj megjavítani, tuti elrontod
3 nem tudom miből gondolod hogy egy szar csati miatt kicserélik az egész alaplapot, honnan veszed ezt? -
#50498 ezt a kérdést már feltetted :)
am most akkor a laptopban szar a csatlakozó? próbáltad az utp kábelt kicserélni? -
krisz940122 #50497 csősztök.még mindig kéne egy kis help :)fontos.jön a telefonzsinór a modembe a modemből pedig az utp patch kábel a laptopba.de ahova dugni kell az utp kábelt a laptopba abba vannak ilyen kis fémcsíkok vagy mik.azok egy kicsit le vannak nyomva ezért nagyon sokszor a gép nem érzékeli hogy van net.ilyen kor meg kell mozgatni a kábelt és újra jó lesz egy ideig.DE! ha az asztalon akár egy millimétert is megmozdítom a laptopot egyből megszakad a kapcsolat és meg kell mozgatni a kábelt.ez nagyon idegesítő.na most nekem olyan tanácsok kellenének hogy házilag mit tudnék csinálni azon kívül hogy usb stickes net és hogy cseréltessem ki a laptop belsejét kb 60 ezer Ft ért.néha a kis csíkokat egy tűvel egy kicsit feljebb húzgálom de az is csak ideiglenesen működik.kicsit hosszúra sikeredett de lécci segítsetek.előre is köszi -
#50496 nem, olyan kellett volna mint a Directory Size progi, de már tegnap volt időm utána nézni, és ezt találtam, ez a where is it meg aszem adatbázisba rakja a teljes meghajtó tartalmát. azért kösz a helpet -
tmisi #50495 Hé neked nem ilyen kategorizáló kéne?
Where Is It
-
ember olvasd már hogy mit írtam, megnézi az összes könyvtárat és megjegyzi minden könyvtár tartalmát méretét, és fájtál és lehet rendezni meg minden -
tmisi #50493 Total Commander -
#50492 -
#50491 Off
Windows intéző
On -
#50490 Hali
Mi annak a programnak a neve ami, megnézi a vinyo összes könyvtárát és megjegyzi a benne lévő fájlok méretét meg mindent, és lehet mindenféle rendezést csinálni a programmal -
#50489 hupsz itt a két link :)
Tv bemenetek
Videókártya:) -
#50488 Hellosztok :):) Két dologban kérném a segítségeteket :)
Elöször is nincs monitor teszt windows 7 64bitre ?:S ami fennt van az nem működik :S
Másodszor össze szeretném kötni Philips 32pf5521D - típusú tévémet ( Itt található a bemenetek listája) a számítógéppel. Asus EN 8600GTS videókártya van a gépben (Ennek itt vannak a bemenetei). Milyen kábelt vegyek hozzá ? Elsősorban HD filmeket , sorozatok élvezésére szeretném kihasználni. A segítséget előre is köszönöm! -
#50487 üdv!
ha 1-200W-os fogyasztót van a végén -és lehetőleg nem egy dimmelt halogénlámpa- akkor semmi baja nem lesz! -
#50486 ha az utp kábelt közvetlenül a 220V mellett húzom el akkor befolyásolja az adatáramlást? konkrétan át kellene vinni a netet a másik szobába, és nem nagyon akarok új lukat fúrni a falba, de van egy közös konnektor, ami keresztül (talán) elfér a kábel. zavarná a jelet vagy sem? nekem erős a gyanúm, hogy zavarni fogja -
#50485 hogyne. a régi fülesemhez alapból járt ilyen átalakító :) (sajnos eltörött már szegény füles :( ) -
tmisi #50484 Létezik.