!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg házba +venti, az is sokat tud segíteni, fõleg ha elõl és hátúl is van
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez ellen lehet vmit tenni v vegyem le mindig az oldalát?esetleg ha poros attól lehet?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Olyan kérdésem lenne...vistam van úgy egy hete a cpu-m naponta többször nagyon sûrûn 100% körül dolgozik s akadozok meg fagyok... pedig nem fut sok progi pl net + media player de eddig ez sose volt gond!mitõl lehet ez?
a fõ adatai a gépnek:dual proci 1,46 ghz 533 mhz, 1mb L2cache,2 ddr2,kb ennyi.
remélem tud valaki valami megoldást erre a gondra elõre is köszönöm
Az lenne a problémám h az uttóbi idõben játszani akarok és játék közben kb. 10-20perc után vagy van mikor csak 1 óra múlva kikapcsol a gép mintha áramszünet lenne.Ha netezek semmi gond csak ha játszanék akkor kapcsol ki.
Ha vki tapasztalt ilyet vagy tudja mi a probléma akkor légyszíves segítsen.elõre is köszi😊
a következõ lenne a problémám:
Mostanság egyre többször van, hogy netezés vagy fájlmásolás közben egy másodperc alatt elmegy a kép, majd teljes kék képernyõ kibaszott sok hibakóddal, alul meg hogy fizikai memória listázása... ez sosem, de sosem játék közben jön, játszhatok akár 6 órán keresztül, hanem mondom hogy net, írás vagy fájlmásolás közben. Régen is elõfordult de max 2 hetente egyszer, most meg már naponta sokszor.... mi lehet??? memória??? proci??? wtf??
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Van egy Creative Fatal1ty Gaming headsetem, és egy sound blaster live! 24 bit hangkarival használom. A headsetre az van ráírva hogy zajszûrõ technoilógiás a mikrofon, mégis ventrin, ha megnyomom a hotkeyt és nem is beszélek, van egy alap háttérzugás. Ami játék közben zavaró ugyebár. Na már most azt szeretném megtudni hogy létezik e olyan program vagy creative program\plugin ami ezeket a zajokat esetleg kiszûrné, és nem lehetne hallani, csak amit mondok.
:3
http://goo.gl/gd6Zi5
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
NFS Underground 2 vel játszottam Laptopon, Kék halál után a játékban menüben nem mûködik a billentyûzet csak amikor már vezetni kell a kocsit :S:S
Mi lehet a gond, vagy hogyan tudnám megoldani?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Question
When attempting to install Microsoft Windows XP or a previous version on an AHCI-enabled system will cause the setup to fail with the error message "set up could not detect hard disk drive...”
Answer
Windows XP or previous version does not bundle the appropriate AHCI driver in installation disc and the system cannot recognize the device.
This problem can only be corrected by either disabling the AHCI mode in BIOS setup if available or using a floppy disk with the appropriate drivers.
The appropriate driver can be found here,
http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProductID=2101&DwnldID=9727&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional〈=eng
az elemet szedd ki az alaplapból mert akkor a bios visszaáll az alapbeállításokra
Vettem ma egy MSI VR630X-221HU notebookot és 32 bites xp-t tolnék rá, nem sok sikerrel, telepítés közben azt írja problémát talált... ezek szerint felejtsem el az xp-t és próbálkozzak vistaval vagy van megoldás?