64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • [HUN]FaTaL
    Cserélj tápot, vagy próbáld ki valami normálissal.
  • Garrett27
    Gondolom próbáltad a táp más kábelét is csatlakoztatni (?) .. nekem igaz nvidiám van, de két csatlakozás kell hozzá, viszont az egyiket át kellett tenni, mert valamiért nem volt elég a táp egy kábeléről a két csatlakozó (tán kevés volt a lé, de ezt inkább egy villanyszaki mondhatná meg), szal jó lett, amikor az egyik csatlakozóból kivettem és a táp egy másik kábelét tettem bele. Így a két kábelt elfogadta..
  • alph4
    Lenne egy kis gondom és a tápra gyanakszom hogy rossz.

Eddigi események:
    1. Tehát kaptam egy új 5850es Asus Radeon kártyát, beszereltem és nem adott képet a monitor, nem talál jelet és csak villog a kis led.
    2.Visszaraktam a régit úgy jó volt, aztán a régi vga driverét unistalláltam > be az újjat megint semmi, mondom akkor hátha bios frissítés kéne > visszaraktam a régit de már azzal se adott a monitor képet.
    3. Más monitorral sem volt jó illetve dvi csatlakozó hibája is kizárva.
    4. Ezután próbáltam az alaplapon Cmos Cleart csinálni, de utánna se lett semmi változás.

Észrevettem hogy mikor beindítom a gépet nem sípol 1-et, hanem nincs semmi hang ami arra következet hogy nem jó táp ha jól olvastam. De a ventrillátorok mennek meg minden, csak semmi nem jön be.
    Táp: Coolink MPT-4512P 450watt

Szerintetek mi lehet a gond? (rossz lett a táp vagy kevés?)
    Sztem inkább vegyél 1 wifis routert
  • skyman14
    üdv!

most tervezem egy laptop vásárlását(egy asztali pc mellé) és rá a netet egy usb-s wifi adapterrel szeretném megoldani, az lenne a kérdésem hogy ez pontosan hogy is megy? az adaptert csak felpöccintem a asztali pc-m
    egyik usb portjára és máris elérhető a net a laptoppal? vagy hogy is megy ez? ha igen akkor nagyon lekorlátozza a netet szóval nem tudok olyan sebességgel tölteni mint az asztali pc-n?
  • torma1
    Sziasztok!

Tudtok segíteni hogy hogy lehet műszaki rajzlapot nyomtatni Epson DX4450-es nyomtatón?? Szeretnék naptárat készíteni de nem fogadja el a papírt! Nem húzza be gondolom mert vastagabb! Lehet valahol állítani rajta?

Köszi szépen!
  • z99999
    hali letöröltem egy játékot a gépről, és ez megváltoztatta a betűtípust ami a gépem alapból használt szöveg megjelenítésére, elég zavaró, vissza tudnám valahogy csinálni?
  • TAB
    Sziasztok!
    Adott 1 gép netről leszedtek egy fájl-t, ujrainditás után kékhalál..
    Gondolom memória mehetett ki, nem biztos, hogy a fájl miatt, mert a virusirtó nem jelzett...
    A lényeg átdugtuk a netet egy laptopba, délután tökéletesen működött, ma reggel kapcsolták be szintén kékhalál...
    Ez most mi lehet??
    Előre is köszi a segitséget!
    Császtok sztetek ez müxik win 7 64 biten?:)
    Azt írják hogy vistán működött a tesztben,1szer probáltam ilyet havernál és nekem nagyon kényelmes volt a nagy kezem miatt:D
  • biomage
    ezt mondom neki 1 hete :) talán most már halhatni fog :)
  • [HUN]FaTaL
    "Semmi nem állítódott el"

Esetleg a default hangkarit nézd meg, valami biztos hogy elállítódott. Valamint az Audio Control Panelben is nézz körül.
  • Bokafix2
    V.ki pls help...

A hanggal van problémám. Nem szólnak a hangszórók. 5.1 van SB audigy karival. Semmi nem állítódott el, minden beállítást ellenőriztem, nem tudom mi lehet vele.
    Viszont azt tudom mi okozhatta. Rádugtam a fülhallgatót és mikor kihúztam semmi hangot nem adott. Pedig milliószor hallgattam így zenét meg néztem filmet. Ja és sem az újraindítás sem a kikapcsolás nem segít rajta. Mikor újra betölt a windows ugyanazt csinálja. A film zene stb. gond nélkül megy, mert látom a lejátszón hogy játssza lefele, de hang nem akar jönni. És rendszerhangok sincsenek.
    Ha teljesen koppra felveszem a hangerőt, talán mintha nagyon halványan hallanék valamit. Mi a teendő? pls help...
  • krisz940122
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nincs semmi kérdésem :)
  • Gyovai
    Jha és ha utorrentbe beteszek 1 torrentet a max sebességemmel tölti..
    Elképzelni nemtudom mi lehet a hiba hogy mért ilyen lassu , mert tök gyors volt. és volt olyan hogy korábban is megcseréltem és akkor nem fordult elő ilyesmi
  • Gyovai
    Sziasztok!

A problémám.

Adott 2 gép!
    Az 1 es számú gépemet használtam , internet is volt rajta.
    Átkötöttem a 2 es számú gépet az 1 es számú géppel kicseréltem modemet is át, net is működik.
    Visszacsatoltam a másikat megin modemet is és nem volt net... ujratettem a windowst , telepitö cdt(driveres) feltelepítettem(máskor így ment) Most erre megint visszatettem a 2 es számut internet gyanánt , van is de nagyon belassult.. Mi lehet ezeknek az oka?
    Köszönöm. Az 1 es számú gépre kéne a net inkább, és hogy a 2 esen mi lehet a lassulás oka?
  • krisz940122
    köszi :)ja és lenne még egy kérdésem :D csak egy. tehát: nincs kérdésem :D bocsi csak szünet van és jó a kedvem :D
  • Lacee86
    Egyenlőre a tortát szeled, egyelőre nincs több kérdésed. Egyébként 512 kilobit, azaz 64 kilobyte másodpercenként.
  • josi
    Annyi, amennyi, nem több nem kevesebb.
  • krisz940122
    am mennyi az 5 megás t-home-os netnek a feltöltési sebessége? ez az utolsó kérdésem :D (egyenlőre) :D
  • krisz940122
    :D gázzal fűtünk :D
  • Lacee86
    Jóbarát, ha ennyire unatkozol, menj el fát vágni! Az legalább hasznos.
  • krisz940122
    :D na akkor jövőhéten bevisszük.am melyik az a kibaszott szervíz? :D:D olcsón dolgoznak ott?hol van?:D (csak vicc) :D
  • Met
    pillanatragasztó
  • MR ME
    vidd be a kibaszott szervízbe és megcsinálják, nemtom mit tökölsz már ezzel hetek óta, garis, kötelességük megcsinálni
  • Apocalipto
    Öcsém, ennyi idő alatt szervízben már rég megcsinálták volna xD
  • krisz940122
    na nem jó a kábel :(:(:( de megfigyeltem vmit.: ha bedugom a helyére be is kattan utána járkál ki-be kb 3 mm-t.ha kézzel benyomom akkor tökéletes a net.ha elengedem és ha nagy szerencsém van bent is marad.de ennek nagyon kicsi az esélye.általában kicsusszan mondom kb 3 mm-t.de van egy olyan sejtésem hogy az a kis pöcök ami bekattan nagyon feláll és kinyomja.nem ez lehet a baj?szerintetek? nagyon meghálálnám ha vki tudna segíteni és nem kéne szervízbe vinni.
  • krisz940122
    na vettem egy 7 méteres utp kábelt (100 Ft métere) és ötszáz forintot fizettem:Dtöbbet mértek. 5 méter kellett volna és adtak 7 métert. eddig jónak tűnik :D lehet hogy még érzékeny a mozgatásra de egyáltalán nem annyira mint eddig meg már fogom tudni hordozgatni a szobában össze vissza.:) az új net még nem jött meg. :(ha mégis szar lesz akkor megy a szervízbe.
  • krisz940122
    haldoklik a topic? :)
  • krisz940122
    a letöltés. és a feltöltés? bocsi csak ma váltottunk csomagot 2 megásról 5 megásra és kívácsi vagyok milyen lesz.max két héten belül meg is jön :)
  • biomage
    640KB
  • krisz940122
    5 megás t-home os netnek mennyi a le-és a feltöltési sebessége?
  • MR ME
    futtass hd-tune error scant
  • Takser
    Szevasztok!

Segítségeteket szeretném kérni - a probléma tehát a következő:

Adott egy 200Gb méretű - azt hiszem Samsung márkájú - vinyó. Hosszú időn át úgy működött ahogy kell, aztán jöttem én, és a windowsXP reinstall. A rendszer egy másik vinyón volt (és van), de ezek után a masina valamiért nem akarta megismerni ezt a 200 Gigás vincsit. Megoldásként egy adatmentést és egy formázást találtam ki... Megtörtént... csakhogy a 200 gigából 31,4 giga foglalt terület volt, és formázás után a merevlemez immár nem 200, hanem csak 31,4 giga össsterületűnek látja magát.

Kérlek titeket, ha tudtok segíteni, tegyétek meg! Köszönöm!

Pali
  • Apocalipto
    Tessék
  • Lacee86
    Hát attól függ, milyen oprendszerhez kell.
  • Csibusz
    Sziasztok, megtudnátok adni a linkjét a legújabb DirectXnek? ha lehet ne a google-t linkeljétek be, és is tudom, hogy van de nem értek úgy hozzá.. h melyik a jó.. Köszönöm
  • krisz940122
    tudom de próba szerencse:) 500 Ft nem nagy cucc egy kábelért. amúgy meg a mostani utp kábel már vagy 5 éves hátha csak ennek van baja.
  • MR ME
    nála már lehet h nem
  • josi
    Küldtem privit.
  • Met
    amúgy halkan megjegyzem, hogy MINDEGYIK utp aljzatban ferdén állnak a pöckök és direkt