64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • skyman14
    értékelem a segítséget , de nekem ez így kevés :D
    valami "értelmes" választ még továbbra is várnák :)

UI: Boldog karácsonyt mindenkinek! *<|:)
  • MR ME
    hálózaton keresztűl :D
  • skyman14
    Üdv!

Lenne ismét egy problémám mégdig : laptopról szeretném elérni a gépemet hálózatban a 2 gép 1 switcherrel van összekötve(+modem) és mind2 gépen wind7 oprendszer van. H átláthatóbban lássátok: modem>switcher>gép1 és gép2. A kérdés adott hogyan tudom elérni az egyik gépet a másikról?
  • MR ME
    hátha az szart be, akkor cserével :(
  • miki10
    és hogyan tudnám a problémát orvosolni nem tudod?
  • MR ME
    videokártya memória gond pl
  • miki10
    sziasztok!
    az mért van h a monitoromnak a képernyője vibrál meg csíkok futnak rajta?

mi lehet a probléma?
  • Met
    Ilyen a ház
  • Met
    Összeraktam egy gépet, Codegen ház, Chiftech táp.
    Na most, ha hozzá nyúlok a házhoz megcsíp az áram, a telefonom USB-s adatkábellel össze van kötve a géppel és akkor is megráz ha a telefonhoz érek, de csak egyszer.
    Mitől lehet? APC szünetmentesbe van dugva a gép, mint az elődje is de az nem rázott.

Érdekes a ház, mert a tálcán a hátlap felőli oldalon van 1-1 dudor ott ahova a réz kis csavart kellene betekerni, viszont adtak 2 műanyag pöcköt ami olyan mint amivel a videókártyákra rögzítik a hűtőbordát, lehet azt kellett volna oda tenni? Néztem a ház papírjában, hogy hova szánták de nem jöttem rá
  • BIZ0906
    Ezt a tápod még a kuka sem fogadja el persze lehet vannak jobban össze rakott változatok ha jót akarsz időben cseréld le FSP, Gigabyte, Chieftec, Corsair.
  • Gyovai
    codegen 300w
  • Bandi 18
    Tápod milyen van?
  • josi
    Firmware frissítéssel próbálkoztál? Firmware
  • xxxpaulxxx
    Hello!
    Miért van az, hogy ha egy webkamerának 30fps-el kéne felvennie, akkor az csak 5el tud virtual dub szerint? Illetve a Sajátgépen belül miért nem jelenik meg a webkamera eszközként
    Illetve van a kamerában egy beépített mikrofon, de az meg totálisan aszinkronban vesz fel a képhez képest.
    Kamera: ICON7 Cyris T620
    Oprendszer: Windows 7
  • Gyovai
    Sziasztok!

Szeretném kérdezni hogy az mitől lehet hogy van 1 gépem minden megy, egyszer csak be akarom kapcsolni és nem indul be a monitor. Áramtalanítom és utána mükdöik megin? Erre valami tip?
  • BiG G
    Sziasztok!

Egy áramszünetnél elszállt a D-Link routerem tápja, így kénytelen voltam egy másik után nézni. Végülis egy TP-Link TL-R460-at sikerült így 23.-a estén szereznem. Szépen be is konfiguráltam, viszont amit észrevettem, hogy lassabban tölti be az oldalakat, illetve néhány oldalt be sem hoz. A másik gépen tökjól megy minden, az enyémen szarakodik. Ötletek, hogy mit kezdjek vele?
    császtok egy ilyet szeretnék venni és az lenne a kérdésem hogy mi a külömbség-e gamepad között és az xbox 360-as között???
    Befojásolja a játékoknak a kompatibilitását???
    Vagy most pl devil mar cry 4-hez akarnám használni az ugye autómatán érzékeli majd és átálítja magát erre a gombkiosztásra majd vagy nem??
  • mantenes
    Hali

Olyan problémám volna hogy vettem egy canyon 1,5Mp-es kamerát és mielőtt használtam volna ugye elolvastam a használati útmutatót.Hát ott azt írták hogy még mielőtt csatlakoztatnám a géphez a camot installáljam fel a driverét és csak utána csatlakoztassam a géphez.természetesen ilyet még a driver se engedett mert addig nem telepített míg nem csatiztam a géphez.De viszont azóta nem működik.Írja: a hardver tökéletesen műkszik de mégse látok csak feketeséget és az msn is azt írja hogy nem lehet hozzá kapcsolódni.Amikor bedugom akkor a led felvillan és annyi.
    Az uncsimnál csak csatlakoztattuk a géphez és egyből ment driver nélkül világított is a led.És másnál is.De nálam semmi.elvileg a feszkó is meg van mert megy a pendrive és egy kis lámpion is.win7 van a gépemen és másoknál is u.a. van
    Tehát kérdem én.Valami biztos hogy nem kóser de mi?
    Kérlek titeket hogy így távolból de segítsetek ötletekkel engem.
  • skyman14
    Köszi a tippet már bootolni tudok, mostmár csak az lenne a probléma hogy NTFS partíciót nem tudok létrehozni a windowsnak ezért nemtom feltelepíteni. BIOSban lenne valami mód rá hogy áttudjam állítani.
  • [HUN]FaTaL
    Az elején kiírja a BIOS parancsát.. Sokszor F2 vagy F12.
  • skyman14
    Üdv! szeretném a segítségeteket egy rázós ügyben!
    Nos az a helyzet hogy az új laptopomon szeretném felcuppantani a windows xp-t vagy win7-et. Itt jön a gond hogy alapból a notebookra FreeDOS van feltelepítve oprendszernek és sehogy nem tudok bootolni, megy a bios-t se tudom elérni hiába nyomkodom a f8,f9,f10-es és DEL gombokat nem reagál nem jön be a bios. Gép indításnál se látom. Az lenne a kérdésem hogyan tudnám feltelepíteni a windowst erre a picikére? Remélem tudtok segíteni.

UI: mi a bill parancsa a ":"-nak? istenért se találom a kombinációját az a xar laptop meg nem ismeri fel.
  • kifli
    msn-ből hogytudok haangot mp3-ba vagy valami hangfájlba kimentni gépre?
  • Lacee86
    35 fok, az elég hűvös. Nem melegszik, ha attól féltél. Bár nézd meg terhelés alatt is, de nem valószínű, ha ilyen alacsony üresjáratban.
  • Gyovai
    procim:
    http://ark.intel.com/Product.aspx?id=29736
  • Gyovai
    sziasztok!
    Mi az ideális hőmérséklet?
    megszeretném tudni nekem ideális e: Everest ezt írta.
    http://images.netbag.hu/20091222/22185495044.JPG
  • xxxpaulxxx
    jah és windows 7em van
  • xxxpaulxxx
    Hello vettem egy ICON7 Cyris T620 webkamerát... bedugom, települ, felrakom hozzá az elvileg szükséges programot, az iConfig-ot, de az ezt írja ki:

Nem tudom, hogy közületek kinek van ilyen gépe... de talán tudtok segíteni
    Jah és a sajátgépben se jelenik meg a gép, mint képfelvevő (Ahogyan meg kéne jelennie elvileg minden webkamnak)
  • mg69c
    sziasztok.
    segítsen nekem valaki használni az EASYCAP USB 2.0 tipusú digitalizálót.
    esetleg van valakinek tudomása magyar nyelvű programról hozzá??
    előre is köszi.
    nm:)
  • pihi
    Megéri.
  • piamania
    Sziasztok!

Jézuskára meglepem magam egy Routerrel,mert össze akarom kötni az Xboxot a nettel.Ezt néztem ki:
    Linksys WRT54GC Cable/DSL router Wireless-G compact AP +4port sw.

Szerintetek ez jó?Nem kerül sokba, 5 Mbites ADSL-em van.Köszi szépen a segítséget.
  • grebber
    NA rájöttem siker köszi!
  • grebber
    Step 10-nél mit is kell??Nem igen értem az angolt.
    Az írja töröljem az upper filert és utána?
  • grebber
    Amugyse tettem volna újra a wint.
    Köszi megnézem remélem segít!
  • regie
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem.
    Ez a laptop megéri az árát? Vagy kb ilyen árban melyik másikba lenne érdemes beruházni?
    Dell Vostro 1015

Köszi előre is a segítséget!
  • [HUN]FaTaL
    Na mindjárt megnézem én is. :) Thx

Nekem nem segíthetett volna :D

Date: March 03, 2009

Nekem ez jóval korábban történt. :D
    Ne hogy win reinstall legyen!!!
    ez nekemis segített :)
  • [HUN]FaTaL
    SPTD kinyírta az optikai meghajtó drivert, egyszer nekem is csinált ilyet, sajnos csak a winreinstall segített.
  • grebber
    Olyan problémám van aminek szeretném tudni a miértjék és hogyan lehetne rendbehozni!

Egyik napról a másikra eltűnt a DVD meghajtóm illetve a Daemon Tools meghajtójának a betűjele és egyikkel sem tudod semmit beolvastatni mert nem csinálnak semmit!
    Mi lehet a gond!
  • alph4
    Kösz, rávezettél a hibára. Most már megy és remélem így is marad.