!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Aki még soha nem látott ilyet, annak nagy élmény lehet. Nekem sem volt még benn részem, sima moziban is évek óta nem voltam, hát még ezen. 😊 De 1x kipróbálom mindenképp. Legfeljebb majd viszek zacskót. <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Kongy
Hello.

A gondom az, hogy foggalmam sincs mi a különbség a LGA775 és a Socket775 között. Most akkor s775-ös alaplapba nem megy bele az LGA775? Mert egy hardverbolt honlapján láttam, hogy egybeveszi a 775-ös foglalatos procikat, nem tesz különbséget. A másik honlapon meg igen. :S Fontos lenne a válasz, mert haveromnak állítanék össze egy gépet, csak az a baj, higy nem tudom merjek-e venni az adott s775ös alaplapba LGA775ös E8400at. Most akkor egy Gigabyte EP43-DS3L (s775) alaplapba Socket775 procit vegyek mindenképp?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ezer köszi 😊

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

help kéne azonnal. hi 😊
ott nekem a start gomb mellett van gyorsinditás ami gondolom sok embernek van, és ott volt az asztal ikonja amire hogyha rámentem egybõl ott voltam. de vhogy eltûnt onnan véletlenül kivehettem. és nem tudok sehonnan asztalt ikont szerezni hogy berakjam oda. help kéne. kell nekem oda az asztal ikon is.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Qwerty4
Hello.

Montitor probléma.Montitorom:Belinea

Elindul, majd megjelenik a képerynõ közepén egy leginkább narancs színû vonal és azután kb. 5 mp múlva kikapcsol.Szóval használhatatlan.
Elõjelei voltak:bekapcsoláskor a képernyõ közepérõl ment lassan a szélekig, majd egy idõ után a fent említett állapot állt be.

Kérdés:Érdemes vele foglalkozni, esetleg alaktrészt kicserélni?Láttatok hasonló hibát, javítható volt?Vagy kuka?

Qwerty4

ScarY MAN
ez lesz az. tökéletes. köszönöm! 😊

...

ScarY MAN
hali!
azt szeretnem megkérdezni hogy hol és mennyiért kaphatnék(only bp) olyan átalakítót ami egy satas vinyot átrak usb-re 😊

rem érthetõ voltam 😄

köszönöm elõre is

...

fery02
Nekem ugyanilyen gondom a Crysis-szal volt régebben, mikor alapból, friss telepítés után úgy indítottam a játékot, hogy elõtte belepakolásztam a netrõl leszedett gigás High Res Textúra pakkot. Azután kiszedve a pakkot már normálisan futott. Tehát én ebbõl arra következtettem, hogy a túl magas grafika miatt ragadtak be a gombok. (amúgy is késõbb jöttem rá, hogy amilyen textúrák alapból vannak a játékban, azok bõven elegendõek 😊). Szóval próbálkozhatsz esetleg alacsonyabb grafikával játszani, hátha.
Persze van, hogy magával a játékkal van a hiba. Pl nemrég próbáltam volna egy P4-es XP-s gépen a Midtown Madness 2-t, aminek ugye egy P4-es gép bõven elegendõ. És olyan szinten beragadtak a billentyûk játék közben, hogy akár 4 másodpercekre is beragadtak. Tehát ebben az esetben meg esetleg patch-eket kell keresni az adott játékhoz (amivel én nem foglalkoztam a MM2 esetében, annyira azért nem érdekelt 😊).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SrAta
töltsd le azt a programot hogy CFOSSPEED
Lehet megoldja(vagy a sima FOSSPEED)

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Gyocsika
Az, az igazság, h ezt nem igazán találom ,merre lehetne megnézni.

Amúgy azt is észrevettem , hogyha elindítom az uTorent-et akkor ismételten megakad a netem. Nem megy sem google... semmi. CSak miután kikapcsoltam uTorent és újracsatlakoztam.

Sziasztok!
az lenne a problémám hogy ha szeretnék a D: meghajtómra mássolni valamit akkor nem másol hanem ezt a hiba üzenetet írja ki.:

0x8007045D : I/O eszköz hiba miatt nem lehet a kérést végrehajtani

mi lehet a baja? a windowsal vann probléma vagy a winyóval?
válaszatokat elõre kösz!
Kétlem mert nem csak ennél a játéknál csinálja ezt..

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

SrAta
sztem szar a torrent amibõl leszedted😊

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Hello mindenki az a problémám lenne hogy van mikor játék közben mintha "beragadnánk" az iránybillentyûk állatába fps játékok közben fordul elõ most például az "area 51" közben fordult elõ de pl. a far cry 2 közben nincs ilyen problémám és játékon kívül sincs .Megoldás ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

SrAta
köszi😊
Kül az IMAX vásznát is cserélték már erre az ezüstszínû hülyeségre😊
Itt(Gyõrben) meg a régi 3D-s cuccos eleve nem volt
Jah piros zöld szemüveg meg mindegyikhez kell mert két képet vetítenek és az a "szûrõ"
Tényleg abba a szemüvegbe ugye nem piros meg zöld a film?😄

Garrett27
Ha nem nyúlkál feléd valaki amikor totál beleélve visszakozol miközben egy sárkány feléd "igyekszik" az IMAX vásznon, akkor nem fogod érezni a nyúlkálást.

Mindenképpen tudni kell, hogy ezt a 3d-s megjelenítést nem mindenki tudja nézni, már láttam olyat, hogy néhány perc után hányingert kapott valaki és nem tudta végig nézni meg stb..

De akkor is, sztem ez a 3d mikor elõször IMAXban megjelent hasonlót válthatott ki (mégha nem is olyan nagy hatást), mint amikor az emberek elõször lehettek anno moziban és kirohantak a terembõl mert megijettek, hogy a vászonról a gõzmozdony feléjük tart

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

LoDMaSt
HDTune talált egy damaged sectort a vinyón, ilyenkor mit tegyek/tehetek?

@ Hellomarci

rooney8
Ami itt van Pesten IMAX, az szerintem más mint a piros kék szemüveges cuccos 😊 Én még régen a Palace Cinemas-ban voltam ilyen piros kék szemüveges filmen, de az elég rossz volt :S 😊

Hát remélem nem :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SrAta
huhh akk lehet videókari hiba???

SrAta
Köszi

SrAta
mármint h az IMAX még a régi 3D-vel van csinálva(szal abba a moziba még azvan)

SrAta
IMAXot sokan szidják, barátnõmis ottvolt 2 éve ez már asszem az új rendszer gyõrben...

rooney8
De azóta már vagy 2x újra lett rakva a rendszer... És még mindig panaszkodik, hogy sz@r :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LoDMaSt
neem, semmi ijesmi, de az meg fasza, amikor kinyúlnak feléd, vagy pölö vki szemszögébõl nézed a világot, és épp megütik, akkor jön feléd a kéz 😊

@ Hellomarci

rooney8
IMAX-be még nem voltam, de a "régi" piros kék szemüveges az télleg elég irritáló (legalábbis számomra 😊 )

SrAta
Open GL-t külön nem töltessz le mivel az gyárilag a windowsban van sztem egy windows újratelepítés megoldja a problémád
DE VÁRD MEG AZ OKOSAKAT LEHET VAN EGYSZERÛBB MEGOLDÁS IS!

SrAta
szóval a szemet nem bántja, nem vibrál de érezni, ahogy inyúlkálnak feléd meg h bennvagy a filmben?
Köszi az eddigi helpeket is😊

LoDMaSt
Sztem semmi gáz nincs velük, nem éreztem különbséget a fényességben.

@ Hellomarci

SrAta
Sziasztok!
Barátnõm azt mondta, hogy a 3D-s filmek a moziban olyanok, mintha kisütnék a szemedet, és iszonyatosan bántja a szemet
Igaz ez?
Azért kérdezem, mert én még nem voltam
Köszi
Üdv
SrAta

Hello mindenki az a problémám lenne hogy van mikor játék közben mintha "beragadnánk" az iránybillentyûk állatába fps játékok közben fordul elõ most például az "area 51" közben fordult elõ de pl. a far cry 2 közben nincs ilyen problémám és játékon kívül sincs .Megoldás ?😄

rooney8
Üdv!

Van egy sanda gyanúm, hogy nem mûködik megfelelõen az OpenGL a gépemen. Már a Photoshop és a After Effects is panaszkodott, hogy valami bibi van az OpenGL-el és frissítsek drivert. Meg is történt (legfrissebb nvidia driver van fönt), de még mindig fenn áll ez a hiba. Nézegettem nvidia oldalát, hogy nem lehet-e letölteni valami OpenGL féleséget (mint a DirectX), de nem nagyon találtam. Már gugliba is kerestem OpenGL problémára, de érdemi választ ott sem találtam. Teljesen tanácstalan vagyok :/

lucifer9393
Sziasztok! Lehet h. egy elég buta problémával fordulok hozzátok,de azért megpróbálom leirni. Egy installáció során kiírta a virusirtó h. Trójait talált, a kiugró pirosan villogó táblázatban ami jelezte, gyorsan megnyomtam a megszakitás gombot(más lehetõség nem volt), majd ujrainditottam a gépet. Mikor másodszorra bekapcsoltam már nem jelezte ki, h. benne lenne a vírus. aztán a biztonság kedvéért lefuttattam a virusirtót, és nem talált virust, de néhány fájlt nem tudott kinyitni, konkrétam a system 32 fájlokat. akkor jutott eszembe, h. a virus azt a rész támadta meg. Nos ugye a trójai virus betekintést mutat valakinek a weben az én gépembe. nemlehetséges, h. az a vki letiltotta ezeket a fájlokat, h. ne tudjam kitörölni a virust? vagy már nincs benne?Vagy ez teljesen abszurd? remélem megértette valaki, és tud segiteni. Köszönöm.

LoDMaSt
router admin felületén lehet olyan, h kinek osztott ki IP-címet, 'DHCP Leases' féleséget keress!

@ Hellomarci

Gyocsika
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy itthon kettõ gép között Wifin van "elosztva" az internet.
Ez ugyebár úgy történik, h beírom a jelszót... akkor tudok csatlakozni...
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy nincs véletlen valami program vagy ilyesmi, amivel megtudnám nézni, h ki van csatlakozva erre a hálózatra. Tehát nehogy véletlen valaki más is használja... (Bár nem hinném h használnák, de elsõ a biztonság)
Elõre is köszönöm!

w77d
reggel visszább vettem az FSB-t egy picivel, így "csak 3,8 GHz-en pötyög a proci, viszont egész nap nem jelentkezett hiba...

SrAta
azt mondták, hogy a 3-8. sorig érdemes ülni!

LoDMaSt
Ne legfenntre ülj, inkább középre, v kicsit lejjebb, de ha jóarc a pénztáros, tuti segít, hogy abban a moziban hol jó ülni 😊

@ Hellomarci

SrAta
itt kb 2-2,5m
szóval lényeges, hogy milyen távol ülsz?

Én egyszer voltam ilyen elõadáson osztálykiránduláson.
Akkor kiosztott helyek voltak és én a legelsõ sorba a közepe felé ültem és nekem jó volt.De ez a teremtõl is függ h az elsõ sor mennyire van közel a vászonhoz mert ahol én voltam nem volt annyira közel.
SrAta
Sziasztok!
Attól kérnék segítséget, aki már látott Digitális 3D filmet a mozikban.
Melyik sorba érdemes jegyet venni?
Vagy ez lényegtelen és ugyanoda, mint ahol a sima elõadásokon jó nézni(középre az átjárósor mögé)?
Itt lényegtelen, hogy milyen messze ülök avászontól?
Teljesen tanácstalan vagyok légyszíves segítsetek
Köszi
SrAta

kifli
"a ráadott +fesz a kevés neki, vagy éppen az hogy még adjak rá"
hol itt a kérdés? 😄
am szerintem vedd vissza az fsb-t 400-ra, nekem azt alapfeszen bírja e8400
MR ME
eléggé
sztem vedd vissza, nem sok értelmét látom am se 4ghz-n járatni
vagy esetleg emeld a feszt (ha még bennvagy a gyártó álltal megadott határon) de akkor újrapasztázás/új hûtõ azért elkél, mert 70fokig szokták mondani h még nem vészes

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

w77d
amúgy ha 80fokos a proci az már sok??

w77d
na este csináltam pár tesztet. Az orthos is meg mindegyik tesztprogtram behal egy idõ után, tuti nem stabil a rendszer. Már csak az a kérdés, hogy a ráadott +fesz a kevés neki, vagy éppen az hogy még adjak rá??? nem szeretnék ebbõl a kisajtolt 4gigából engedni szívem szerint..

Lacee86
Hali! Az a gondom, h nálam az Avira vírusirtó 3 napja nem frissít, már ugat a Windows, h elavult a progi. Mondom ok, akkor frissítem most manuálisan, de nem hajlandó tölteni semmit. Vki akinek szintén van Avirája pls írjon, h neki is vannak-e ilyen gondjai, vagy csak nekem szart be vmiért?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ok megpróbálom köszi😊