!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kövi a nagy gondom:
Eddig "csak" 3gémnél Alone in the Dark Cryostasis és a most megjelent Call of Juarez 2 nél a következõ történik
jáccok jáccok 1szer csak kikapcsol a monitor a hang akad és a gépem lefagy
Ezt a hibát már több vista ujrarakás meg monitor csere se oldotta neg
Mi lehet a baj?
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Mert nálam eléggé:S
Jól csináltam?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Vista/W7hez: Tiltsd le BIOSban a floppyt (ne csak a bootnál hanem magát a meghajtót!!!). Két hónapig szoptunk emiatt a cégnél, mire rájöttünk. 😊
Némelyik gép csinálta, némelyik nem. Persze mert én tiltottam a floppyt, kollega nem. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Mert én most akarok 1-et venni!
A konfigom:amd dualcore 4800
40 giga ide hdd sok bad sectorral😞
és teljesen jó 160-as samsung winyó
3 giga csx ram
400 wattos táp
asus ati eah 4770 ddr5 512mb rammal!
a lapim msi k9 neo v3
És az a gondom hogyha vistát vagy win 7-et telepítenék bootolásnál akkor kurvalassú az egész folyamat!
De ha bekapcsolom az xpz és úgy telepítem akkor meg atomgyors minden!!!
Mégis mi lehet a gond?
Aki segít annak nagyon hálás lennék!
az xpt pedig normálisan telepíti:S
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Rögtön egy kérdészuhataggal nyitnék:
A tápom mostanság elég erõteljesen döglõdik, egy Codegen tápról van szó. A ventillátora difis, zúg, kerreg, kattog amíg meg nem basztatja az ember.
Ez még oké, de már nagyon irritál, és most attól félek hogy aluláramot ad a memóriáknak: http://img199.yfrog.com/i/cpuzjpg.jpg/
Meg ugyebár a táppal nagyon kell vigyázni.
Milyen tápot vegyek? Kinéztem magamnak egy OCZ 500W StealXStream-et.
A jelenlegi konfigom:
Intel Core2Duo E8200 (Wolfdale, OC)
2Gb Geil RAM
NVidia 8800 GS
1 DVD író
250 Gb Csamcsung winyó
2. kérdés: Mit érdemes ezen a gépen fejleszteni? Gondolkoztam azon, hogy eladom ezt a 2 Gb Ramot, veszek 4 Gb 1066-osat, az alaplapom bírja.
A 8800 GSem helyére pedig gondoltam 2 4850-et.. Progamingre használom a gépemet, a szponzor pedig a gépfejlesztést nem állja... Rohadjon meg.
Minden segítséget köszönök!
összefoglalva: Tápot cseréljek, vagy csak ventit benne, ha igen akkor milyet? +Mit érdemes fejleszteni?
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
Lehet nem a témába illõrõl fogok írni, de szerintem segítõkészek vagytok és segítetek (remélem😄).
Januárban vettem egy MSI DKA790GX PLATINUM alaplapot és elég sok probléma van vele:
- Mikor megvettem a lapot, a játékok szaggattak, de ez megoldódott Vista-telepítéssel és néhány régi/új driver feltételével,
- Köv. probléma: 2hetente kb 1x nem kapcsol be a billentyûzet... ami rég lappal nem volt soha,
- És még ami nem volt soha a régi lappal: a hang mindennap elsõ indításkor sípol és "rezonál" (nemtom máshogy megfogalmazni:S), ez újraindítással se oldódik meg, ki kell kapcsolni a gépet hozzá (de valamikor 2. bekapcsoláskor is sípol..), és akkor lesz jó.
Sokat haználok beszélgetõ programot (ventrilo/teamspeak) és sípol a hangom, meg rezonál a hang, nagyon idegesítõ, hogy mindig ki kell kapcsolnom... nah röviden ennyi.
Ebbõl az akart kijönni, hogy a nyáron egyik nap visszavisszük a lapot, és valami másik alaplapot kérünk helyette ekkora összegben.
Milyen lapot ajánlanátok?
Kinéztem gigabyte-ból ezt a kettõt:
http://www.argep.hu/main.asp?suche=GA-MA790FX&x=0&y=0
- GA-MA790FX-DS5
- GA-MA790FX-UD5P
40k körül mozog az ára, az enyém is 40k-ba került.
Elõre is köszi a helpet.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Köszi, majd este kipróbálom 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van egy egyhetes msi notebookom és bár nem egy erõgép ezért a cod 4 minimumon jól megy rajta, azonban egy idõ után újra indul a gép. Gondolom túlmelegszik, de normális ez? És nincs valami ami leszabályozná a túlhajtást? Elõre is kösz a választ.
Más programoknál, játékoknál nem nagyon van hiba, mert nem használnak OpenGL-t...
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
P43 / Socket 775
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
s mint socket, az pedig a lábszámot jelöli
Nos tehát socket 775 tehát 775 lába van lga 775 775 lábú proci megy bele
én így tudom
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál