64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#50643 Sehogy, 60hz-t tud, LCDnél teljesen mindegy. -
#50642 Sztem sehogy, azon a felbontáson 60 Hz a megfelelő. LCD-knél ez már teljesen jó érték. -
miki10 #50641 Sziasztok!!!
nekem van egy LG M228WA monitorom, és az ajánlott felbontáson (1682x1050) azon nem tom a képernyő frissitési gyakoriságát 75hertz re állitani csak 60 hertz van,
hogyan tudnám vhogy 75hertz re áliitani? -
mantenes #50640 Senki nem tud a kérdésemre valamilyen tanácsot adni.
Canyon 1,5Mp camerát és azt írja ki az Msn hogy más program használja.
De mi használja?? -
#50639 mikor kijön a driver lista a hadrverek kezelésében, csinálj egy printscreent plz -
Cat 02 #50638 Nah, ez nem volt jó.
Ethernetet meg Hálózati vezérlőnél is kitallóztam az acer oldalán fent levő drivert, de semmi, kiírta h nem sikeres a telepítés :(
szerk: letöltöttem másikat és meeegy, thnx a helpet! -
#50637 nah,köv a helyzet... akkor csináld azt h vezérlőpult, ott a hardverek és futtasd végig, majd kijön egy lista, sárga kérdőjel lesz ami nncs telepitve, ott majd haladó szionten tallozd be a driver mappáját és tádám, felcsapja neked :) -
Cat 02 #50636 Megpróbálom a .sys felvarázsolni ha nem megy jön ez :D -
#50635 akkor nézd meg ezt:driver -
Cat 02 #50634 Tegnap néztem, nevet nem írt oda (ethernet, meg tcp/ip-hez).
De neten vannak fent hozzá lan driverekt (magához a laptophoz), csak mind .sys file és nincs hozzá exe. -
#50633 hálózati kártyák -
#50632 számitógép--->(jobb click) kezelés/eszközkezelő/hálózati eszközök -
#50631 everestet rakd fel és ott nézz körül -
Cat 02 #50630 Az a baj, hogy nem tudom, szerintem beépített. (acer) Travelmate 2490 a laptop. -
#50629 ird le a lankártyád pontos nevét -
Cat 02 #50628 Laptopom valamiért nincs net. Intel Chipsetet felraktam rá (driver) hátha látja tőle lan kártyát de nem. A lan driverek hozzá (legalábbis ami neten van, cd az nincs), azok ilyen ~szövegfájlok (.sys) és nem igazán tudom telepíteni. Routerből kéne kapnia a netet, azon világít is, hogy be van dugva, illetve mikor bedugom akkor is világít zölden (narin nem). 5let ? -
#50627 Mennyit ad le a 12V-os ágain? Szvsz elég. -
hentesferi #50626 Sziasztok
nah , már fenn van a W7 , a plugin is megy , de sajnos feltett magától egy hangkártya drivert , és mikor telepíteném fel a Realtek AC97 driverét , az illesztőprogram telepítésénél nem akar tovább haladni , mert elvileg nincs digitálisan aláírva.. ilyenkor mi a teendő ? hogy tudom ezt kikerülni ? mert ami most van fenn a hangkártyához , elég gagyi sajnos : \
az Alaplap cd-je meg nem támogatja a W7-et
Előre is köszönöm :) -
#50625 kevés hozzá, minimum 500 watt kell hozzá -
Lacko86 #50624 sziasztok!
400W-os Chieftec tápom van. Szerintetek elég lesz egy GTX 260-asnak vagy inkább ne probálkozzak vele? -
hentesferi #50623 Sziasztok
van ez a Windows Media Player Dolby Surround 5.1 II Plugin 1.4.2.0 program , remélem ismeritek :) az lenne a kérdésem , hogy megy e Windows 7-en is ? :)mert nem találtam rá , ahol írná , hogy támogatja e :)
előre is köszönöm a segítséget -
Jana32 #50622 Sziasztok! Kaptam karácsonyra egy Genius Twintouch Luxemate Pro billentyűzetet+egér kombót. Ugye ez wireless cucc, amit én nagyon értékelek... de ha már van, csak használni kellene. A probléma vele, hogy a billentyűzet fél óránként lecsatlakozik magától, és vagy negyed óra, mire újra be bírom állítani, ami egy kicsit idegesítő. Azt nem tudom, hogy az egér is lecsatlakozna-e, mivel elő se vettem az annyira gagyi... kérlek segítsetek, mert annak a határán vagyok, hogy kettétöröm ezt a mocskot!!! köszi -
#50621 Sziasztok!
Fényképezőgépembe szeretnék akkumulátort venni. Azaz ha jó lenne, ami van, akkor nem szeretnék venni, de ezek mindig megromlanak. A gépembe 4 darab ceruza akksi (AA) kell, amiből van
• 4 darab GP 2300 // 2 hibás
• 4 darab GP 2000 // 3 hibás
• 4 darab Energizer 2500 // 1 hibás
• 4 darab Energizer 2000 // aktuálisan 0 hibás
Az egyik töltőm GP a másik noname típusú , de gondoltam már arra, hogy esetleg a töltő miatt romlanak meg az akksik. Esetleg tudnátok ajánlani olyan márkát, ami szereti és jól bírja a gyors töltést (15 percest, 30 percest) is?
Köszi,
Catti -
xxxpaulxxx #50620 senki? -
#50619 Nem a router az alapvető probléma. Azon kinyitod a 21-es portot és megy is. A netszolgáltató a problémásabb része a dolognak, mert ha nem nyilvános IP-t oszt ki neked valamint az ő oldalán nincs nyitva a 21-es port akkor felejtsd el. Amúgy nem nagy szám nyáron én is csináltam egyet akkor a szolgáltatóm az invitel volt ftp pedig linux alatt ment, és mivel az invitel folyamatosan változgatta az IP címem ezért DynDns oldalon regeltem ezt a routerben belőttem és már ment is minden, és ha változott az IP akkor a DynDns észrevette és azt a címet rendelte hozzá a domain névhez.
Viszont ha kicsi a kitöltési sebességed akkor értelme 0 az egésznek. -
#50618 Total Commanderbe hogy a fenébe lehet fájlhoz programot hozzárendelni?
Windows 7 van fent winampot felraktam és avihoz ezt rendelte hozzá.
Videolant felraktam és azt szeretném ha avikat az nyitná meg.De hiába rendelem hozzá TC-be ugyanúgy winampot indítja el! -
Matyesz56 #50617 Sziasztok!
Szeretnék ftp-t készíteni a saját gépemen, de sajnos, routerem van. Ilyenkor mit tudok csinálni, hogy tudjanak csatlakozni hozzám?
Köszi előre is!
ÜDv. Matyesz -
#50616 Na az msn probléma közben megoldódott..a második viszont továbbra is megvan:( -
#50615 Sziasztok!
Formáztam a gépet,és komolyan mondom szarabb lett mint volt.. megbántam már,hogy hozzányúltam.
Két hiba jelentkezett: Az egyik: nem tudom felrakni az msn-t,mert a gyökér gép szerint már telepítve van (volt is indító exe file,de nem indult el vele),és ezáltal már nem tudok felrakni semmiféle msn-t,hiába próbálkozok. próbáltam sajátkezűleg a program files-ból törölni a fájlokat,meg ccleanerrel is próbáltam kitörölni,de egyszerűen nem fogja fel hogy nincs fent..
A másik: böngészés közben,vagy pl dokumentumokban mikor görgetek fel-le,akkor "akadozik",de pl ablakátméretezésnél is olyan mintha szaggatna a gép.. vidkártya drivert frissítettem,de nem oldódott meg -
#50614 A sw nem kavar be, az egy passzív eszköz. Az kavar be hogy a gépednek nincs IP címe, csak az alapértelmezett win-es szar :). De ha a cmd-ben lefuttatod az ipconfig parancsot kiírja hogy milyen ip-d van most. -
#50613 Egyszerűen nem megy a Switch bekavar.A másik géppel meg nem tok hálózati kapcsoaltot létrehozni mert nem találom a beállítást a vezérlőpultban(drága win7:S) -
#50612 Egy hálózatba vannak már kapcsolva :). Engedélyezd a fájlmegosztást, majd az IP címekkel hivatkozva tudsz egyikről a másikra csatlakozni.
totalcommanderben: //IP-cím -
#50611 A monitor és a vga drivereket is újraraktam de haszna nincs:S -
Puhos #50610 Csá!
A monitorhoz kapott driver újratelepítése? -
#50609 Hali!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van két gép, egy asztali és egy laptop. Az internet mindkettőre, egy wifis routerről megy.
Olyan kérdésem lenne, hogy ezt a két gépet hogyan tudnám egy hálózatba kapcsolni, hogy adatokat tudjak egyikről másikra küldeni...
Laptopon vista van, asztalin xp.
Előre is köszönöm!
Ui: Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
#50608 Helló emberek először is Boldog Karácsonyt! Másodszor pedig lenne egy kérdésem. Ma reggel mikor bekapcsoltam a gépet el volt állitva a monitor felbontása , alapból 1440x900 de most ez hiányzik a beállitások közül csak 1400x1050 van. Hogy tudnám visszaállitani? Mert igy nem jó a kép:S -
#50607 köszi szépen, neki is esek akkor a beállításnak. -
xxxpaulxxx #50606 Milyen programo(ka)t ajánlotok webkamera képének felvevésére? -
#50605 Mivel a SW nem oszt IP-t a gépednek neked kell kézzel beállítanod mind2 gépnek ugyanabból a tartományból. PL 192.168.1.1 és 192.168.1.2 a maszk meg mondjuk legyen 255.255.255.0 átjáró nem kell. Ha ez megvan akkor az IP címmel tudsz hivatkozni az egyes gépekre így //192.168.1.1
Hogy a win7-ben hol lehet ezt belőni azt nemtom mert nagyon eldugták legalábbis én még eddig nem találtam. -
lamerrichard #50604 Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy most vettem egy webkamerát: Creative Live! Cam Optia Pro. És a probléma az lenne vele hogy mikor felraktam a programját akkor mindig azt írta hogy: a kamera nem elérhető, lehet hogy egy másik program használja. Az MSN ugyan ezt írta mikor be akartam állítani. Van valami ötletetek mi lehet vele?
Amúgy Windows 7-et használok Eredeti Ultimate 64bit-et.