!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
egy olyan progit keresnék gépre, amivel windowson belül tudom állítgatni a proci + videokártya teljesítményét! köszi
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Másik gépen Plug and Play megy, itt meg nem... Ötletek?
nem tudjátok hogy az mért van hogy az egyik meghajrómra nem enged-se telepiteni se másolni semmit?:S
ez a hibát írja ki
0x8007045D hiba: I/O eszköz hiba miatt nem lehet a kérést végre hajtani
Kékhalál problémám van, az okát próbálom kideríteni.
A gépet reggel amikor bekapcsolom, betölt a Windows (xp) és kb 1 percen belül bejön a kék képernyõ. Ujraindítás után ugyanez történik. Általában kétszer-háromszor egymás után. Viszont amikot túléli ezt az idõszakot, akkor estig mûködik és semmi bajom vele. Olyan is volt hogy 5 napig nem volt kikapcsolva, akkor sem lett semmi baja.
Szoftveres hibára gondoltam, valami windows fájl verzió hiba, vagy ilyesmi lehet, ezért gondoltam felteszem az uj windows-t (7)
(ez egy reggeli bekapcsolást követõen akart történni)
boot-olt a dvd-rõl, és 'Loading Windows' felirat alatt lefagyott. Mondom ok, namégegyszer.
Restart, boot dvd, 'Loading Windows' sikeres. Válasszon nyelvet a telepítéshez. Rákattintok a legördülõ listára, és kékhalál...
Ezután itt vagyok most, ujraindítottam a gépet.
Valami ötlet? Hardveres hiba? BIOS frissítés kéne?
Tanácstalan vagyok.
Erre nem is gondoltam volna 😊
Örülök, hogy valaki tudott segíteni, nem csak harmatgyenge poénokat írni.
A feladatkezelõm egy kicsit elkakukkolt.
Hogy tudnám egyszerûen orvosolni?

Az nforcos lapikban nem jó a sata,tesómtol kértem kölcsön 1 idés dvd írót és minden okés!!!!
:3
A procim egy Amd 2600-as, a táp pedig egy Codegen 300W-os.
Haveromat kérdeztem, õ is elõször a tápra gyanakszik, esetleg vmelyik kábel, de majd meglesi hétfõn.
próbáljki egy másik tápot szerintem az a baja, múltkor irodai gép is ezt csinálta, tápcsere orvosolta a helyzetet 😊
Ha az a baj és veszel tápot akk gigabyte superb 460-at vegyél 😊
Lacee86: én a 23-asat fogom venni kb 1 hónap mulva szinte már biztos, csak a tv tuneres fajtát 😊
Szóval: milyen procid van, mennyi a hõmérséklete úgy netezés közben pl.? Milyen hûtõ van rajta?
Elmondom, hogy mi is történt... 😊 😞
Filmeztünk barátnõmmel, és egyszercsak kikapcsolt a gép, kapcsolnám vissza, de semmi... lefeküdtünk tv-zni, félóra múlva megpróbáltam, és visszajött, de csak a windows töltésig, utána megint kikapcsolt. Elõször arra gondoltam, hogy túlmelegedett a proci, és ezért állt le. Másnap próbálom bekapcsolni ( ugye már lehült ^^ ), semmi válasz, kitisztitottam aztán, bejött windows töltésig, megint kikapcs... hát mondom, aztán megint nem kapcsolt be, Vga-csere, windowsig bejött, aztán megörültem, de kikapcsolt megint, elég ideges voltam már akkor, harmadnap végre bekapcsol, belépek a Biosba, és kb. 1 perc után megint kikapcsolt. És most itt vagyok 😊 Srácok mi lehet a baj?
Az lehetséges, hogy a procit bekéne kenni egy kis szilikonpasztával, mert megigazitottam, és akkor kapcsolt be megint, bár utána ugye megint kikapcsolt...!?
Azért irtam le ilyen hosszan, hogy fullra átlássátok a helyzetet, bár látatlanba még igyis nehéz lehet megállapitani, hogy mi is a baja. :S
Remélem tudtok segiteni, elõre is köszi szépen! 😉
( esetleg alaplap? :S 😞 )
Aspyr
Amúgy én is most tervezem egy 22'-es FullHD BenQ monitor vételét.
kérdésem volna hátha tudtok segíteni routeren keresztül van megosztva a net 2 gépen viszont az a baj hogy nem látom a másik cuccait mert mindig kér egy jelszót de a gépek egyike sincs le jelszavazva
kértem máshol is tanácsot ott azt mondták jelszavazzam le a gépet utána probáljam meg megcsináltam utána sem volt jó remélem tudtok segíteni
Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB
@ Hellomarci
nah most akkor mi van meghalt a vidkari?
Segítség kéne...
Adott egy zsír új 8 gigás formázott Kingston pendrive, amire egy 6-7 gigás iso-t szeretnék rárakni. De csak szeretnék, mert mikor rá akarom másolni a fájlt, hibaüzenetet kapok :
"Az x nevû fájl mérete túl nagy a cél fájlrendszeréhez"
7,5 giga üres hely van, akkor miért nem tud egy ekkora fájlt rárakni? A pendrive FAT32 fájlrendszerben van, ez lehet a hiba? Ha igen akkor mit tudnék csinálni?
Elõre is kössz!