64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#50723 Helló! köszi szépen, ám a Videokártya ASUS EAH4830 s ez ddr 3 as, s azt látja! ok elhiszem, hogy a ddr3 am memória nem jó bele puff neki, akkor rakok bele ddr2 - őt nem gond, s szerinted a proci az jó az alaplaphoz?
-
Gorkyus #50722 Sziasztok. Öszelet rakva egy gép netezésre és kiseb játékok futatására.
Alaplap: MSI G31TM-P21 OEM Integrált vga
Processzor: INTEL Celeron 430 1800 775 BOKSZ
RAM: 512 DDR2
De mikor bekapcsolom elindul a proci hűtés. a vinyo zakatol egy kicsit és enyi. A monitor se kapcsol be. Mi lehet a gond? -
Apocalipto #50721 Ez az alaplap nem támogatja a DDR3-as memória modulokat.
Másik: Tápra rá van írva a neve és hogy hány W-os. -
#50720 Sziasztok!
Fejleszteni szeretném a gépet s segítséget szeretnék ez ügyben kérni.
jelenleg:
MSI (MS-7369) alaplap
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor
s 2 gigának felismert (everest) memória.
(viszont a tápról nem tok semmit )
Kérdésem az lenne, hogy szeretnék
DDR3 as ramokat belerakni, gondolom elég lenne 2 db 2gb-os,
AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3 BOX proc. Black Edition
Szerintetek ezeket be tudja fogadni ez az alaplap?
Másik kérdésem, hogy honnan tudom meg hogy táp elbírja e a benne lévő cuccokat?
Előre is köszi a segítséget!
-
#50719 Az összes vírusírtó telepítője egyben van, ezekszerint a szar NODot kivéve. Használj avastot. :) -
Apocalipto #50718 Az az ismerős tag megérdemli, irány a szervíz :)
Hacsak a gari nem veszett el róla, mert szétszedte.. -
#50717 üdv!
egy ismerős tag volt olyan hülye, hogy szétszedte FS Amilo Pi 3540-es laptopját, és kivette a kis akkut belőle, mert fagyogatott lefele és kék halálozott. Win telepítésnél is.
miután összerakta már nem indult el, csak a winchester pörög fel benne, más semmi.
van valami ötletetek vagy irány a szerviz? -
#50716 Értem köszi mindenkinek :) -
Apocalipto #50715 Avira jelenleg a legjobb vírusírtó a szeren :)
Amúgy én is avastot használok. -
#50714 jó de én vírusírtóról beszéltem
najó nem indítok flamet, mindenki azt használja amit akar :) -
Apocalipto #50713 Avira. Hibátlanul fut. Nincs külön 64 bites belőle. -
johnny101 #50712 Sziasztok!
MSI megabook MS-1022B-hez hol találok átfogó driver pack-et? Ami mindenhez tartalmaz drivert. Vagy ilyen nincs? És egyesével kell megkeresnem az összeset?
A választ előre is köszi! -
#50711 próbálj meg felrakni egy 32 bites vírusírtót egy 64 bites rendszerre :) az állandó védelem nem fog működni álltalában, a nod fel sem engedi installálni magát, spywareterminatort próbáltam még, be is sírt h oké h felmegy, de az állandó védelem nem fog működni... -
Apocalipto #50710 Még vírusírtókból sem :) Driverek kellenek egyedül 64 bitesek, meg az oprencer. Az összes többi program menni fog, egy külön nekik létrehozott mappákban. Lesz egy Program Files mappád a C eghajtón, amire a 64 bites programok, és lesz egy Program Files(x86) mappád, amikbe a 32 bites programok kerülnek alapértelmezésben. Egyszerű és nagyszerű. -
#50709 hát driverekből, vírusírtókból igen, de az átlag programok mennek a 32bitesek is -
#50708 Előbb beszéltem egyik haverral neki 64es van ő aztmondja hogy új progik kellenek :S -
Apocalipto #50707 Nem. 32 bitesek is ugyanúgy mennek. -
#50706 oké köszi. És a 64bites oprendszerhez teljesen új progik kellenek igaz? -
Apocalipto #50705 Nézd meg ezt, itt össze vannak hasonlítva a verziók. (Az N-es kiadásokkal ne foglalkozz).
A windows aero az ablakok átlátszósága, illetve a 3D-s ablakváltó.
Otthonra neked elég a Windows 7 HomePremium is.
XP-t meg Vista-t felejtsd el. -
#50704 Még 1 kérdésem lenne.
Windows 7 Starter – Aero felület nélkül (32bit)
Windows 7 Home Basic – átlagos otthoni felhasználásra
Windows 7 Home Premium – otthoni felhasználásra Windows Media Centerrel és Aero felülettel
Windows 7 Professional – professzionális és kisebb üzleti célokra
Windows 7 Ultimate – a legbővebb kiadás, az összes funkcióval
Ezek között mi a különbség nagyvonalakban elmondaná valaki hogy melyik mit tud és melyik lenne a célszerű? (Aero felület az pl micsoda?) -
#50703 Engem meg az érdekelne hogy 4 magos phenom procihoz milyen vindózt ajánlanátok ami ki is használja a 4 magot? XP vagy Vista? 32 vagy 64 bites? 64 bites windowshoz ha jól tudom más progik kellenek akkor nekem drivert is lekell tölteni újakat a géphez? Meg nem lesznek jók az eddig használt progijaim? (pl nero, daemon tools, power dvd ilyesmik) VAn egy olyan 32 bites XPm amiben van post install vagy mi magától felrak egy csomó programot. Namármost ha én azokat a progikat felteszem egy 64 bites oprendszerre fognak működni? Előre is köszi.. -
#50702 a dugója lehet hogy 3 tüskés de a középsőbe nemmegy semmilyen kábel. Nekem van rajta 2 és 3 tüskés is. Azért van 3 tüskés mert a lapra úgy kell rádugni hogy a 2 kábel ami rámegy az alaplapra közötte még van 1 tüske amire semmit nem kell rádugni, és a 2es csatlakozót elég nehét lenne úgy rátenni hogy közben kimaragjon egy tüske:D -
#50701 az a legidegesítőbb h a power lednek 3 tüskés dugója van .. de a könyv szerint kettő .. -.-' -
#50700 Szia annak agyon örülnék: MSI 760 GM-E51
Mert nagyon úgy tűnik h valami nem oké és nem én vagyok a hülye
-
#50699 üdv!
megvan a kézikönyv amit a laphoz adtak, ha igen akkor lehet tudok segíteni. írd meg a lap pontos típusát légyszi!
amelyik mellé az van írva hogy USBx arra ne dugd a powergombot!
-
#50698 mert ugye úgy van hogy egyik oldalt van 5 tüske mellette meg 4... és azt írja h mit hova dugjak de ahogy le van írva úgy az egyik dugasznak nincs meg egy tüskéje.. képről tudok olvasni :S szóval nem értem -
#50697 jaja megtaláltam:) képekről leolvasom h kell, de itt van h HDD led meg Power led és azt írja h két tüskéks csak miközben 3.. de mindegy bajt csak nem csinálok ha próbálkozok -
#50696 Plusz még a ház manualjat is érdemes olvasni közben mert a kábel megnevezés a házon meg a lapon tuti más. -
#50695 Ebben nincs sok szakszó :) Általában PWR_Switch meg RST szokott lenni. -
#50694 ahol mutatja egy képen h mi hol van, ott biztos h megtalálod, és nemhiszem h túl sok szakszóval lenne leírva -
#50693 van hozzá.. csak éppen angol és a szakszavakat valahogy nem értem meg.. pedig nem vagyok hülye angolból -
#50692 Biztos van hozzá manual. Olvasd el minden szépen le van írva benne -
#50691 na nagyobb gond az hogy a ledeket meg a bekapcsoló gombot azt hova kell tenni ez lenne az alaplap -
#50690 és ahol az alaplapon ugye vannak az USb helyek ilyen tüskék, oda is akárhova bedughatom az elől levő USBt is? -
lainor #50689 Köszi, már pont sikerült mielőtt olvastam a válaszodat, mostmár működik, IDE/Compatible-re kellett állítani tényleg. -
#50688 Ha tudod akkor a BIOSban állítsd a SATA-t IDE módra (vagy compatiblenek hívják néhány lapon). Ha nem akkor Nliteal integráld a sata drivereket az XP telepítőbe és írd ki újra a lemezt. -
lainor #50687 Helló!!
Van egy ASUS F2Sg laptopom, és most kaptam bele egy Samsung HD500JI vinyót, amit sikerült is beletenni, és fel is ismerte. Viszont az XP telepítő azt mondja, hogy nem talált HDD-t a gépben, de pl. a Win7 telepítő simán látja. Hogyan lehet megcsinálni, hogy fel lehessen rá tenni az XP-t? előre is köszi. -
#50686 hi! Lenne egy kérdésem vezetéknélküli routerrel kapcsolatban:
Az internet meg van osztva több gép között, vezeték nélküli router segítségével. A problémám az, hogy ha egyszerre két gépnél be van kapcsolva a wifi, akkor az egyiken mindig megszakad a net (mindig ugyanazon) Ez a probléma lehet a router problémája? Ha vennék egy másikat, az megoldaná? -
#50685 ahova gondolod -
#50684 Őő még egy kérdés, hogy a SATA-s DVD meghajtót, melyik satás lyukba dugjam, az mindegy (5db satás lyuk van)? a vinyó is satás... köszi