!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ujra kelelt telepitenem a hamachit mert valami miat nem indult el, de a telepités közbe amikor a hálozati meghajtó telepitése-kor meggáll a telepitõ és nem megy tovább:S
nem tudjátok mibaja?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem írom le még egyszer a problémámat. Inkább be-LINK-elem!
PH-ra leírtam , ott is Bajgunar néven!
Valami ötlet esetleg ezen a fórumon?
Köszi.
További szép napot!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Társítást vissza lehet vonni? 😊 Pl. egy crc fájlt társítottam winrar-hoz, de azt szeretném, hogy ne legyen társítva semmihez... Ez megoldható valahogy? 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hogyan tudom megnézni hogy mennyi a pingem?
Akkor sztem vmi progival kéne megvizsgálni azt a kártyát,vagy vissza garibaxD
Olyat is csinál, hogy
A(z) nvlddmkm képernyõillesztõ nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
Addig eljutottam, hogy ha bekapcsolom a VGA-n a PhysX-et, akkor csinálja legfõképpen.
Az elöbb, meg Company alatt is kifagyott egy ilyen üzivel!
Erre feltettem 3DMark Vantage -et, és ha be van kapcsolva a PhysX, akkor minden egyes PhysX tesztnél ledob egy ilyen hibaüzivel!
De ha kikapcsolom, nem dob le a fizikai tesztnél.
Másik drivert is próbáltam, ugyanaz a helyzet!
Akkor ezekszerint a VGA Ram lehet a hibás? Mivel a PhysX csak azzal köthetõ össze. Nem? Abból vesz le x Mb-ot.
Meg annak van köze a képernyõillesztõhöz. CoD alatt is ez lehet akkor ezekszerint. Majd tesztelem úgy, hogy ki van kapcsolva a PhysX.
Vagy vigyem vissza? Ne is próbálgassam?
Köszi Lacee!
Nekem is ez volt a mirror edgnél,csak ott kilépett magátol😄
Company, Crysis Dx10-be 1024, minden ultrán, CoD4 is, órákig megy.
CoD5 is normál game alatt nem hibádzott, (eddig nem vettem észre, fõként WAR-ozok ComMod-al) így csak ott vettem észre.
Lehet ott nem tetszik neki valami?
Havernak is PL CSAK cod 4 alatt vannak hasonló jellegû problémái, más minden game, hibátlanul fut órákig.
Köszi.
vidd vissza garibaa, esetleg azt nézd meg hogy van-e hûtése a vga-n a ramnak mertha nincs akkor lehet túlmelegszik
Valakinek nincs esetleg ötlete, miért csinál a játék, hol 10 perc game, hol 1 óra utánn ilyet?
Más játék órákig fut hibátlanu, és a gép is.
(Company of Heroes, Crysis, FarCry 2, CoD 4) csak Cod 5 alatt produkálta ezt a hibát.
Olyankor leteszem tálcára, majd visszahozom a játékot, és megy tovább rendesen. Leginkább WAR alatt (COMMOD) kor esik szét a kép.
Minden driver, szoftver a legfrissebb van fennt.
Ötletetiteket elõre is köszönöm.
Üdv
nekem van egy webkamerám aminek olyan drivere van ami windows xp hez jó
és nekem windows vistám van és arra nem tudom feltelepiteni és nem tudom használni.
nem tudjátok hogyan lehetne megoldani hogy windows vistán müködjön?
http://goo.gl/gd6Zi5
nem tud valaki olyan programot amivel ki lehet törölni olyan programokat amik a számitogép bekaapcsolásákor elindulnak és foglalják a memorián a helyet?
Vásárlásban kérném a segítségeteket.
Szeretnék venni egy külsõ vinyót.Most lesz a madaras áruházban egy fujitsu storagebird vinyó akcióban.21E forint a 640 gigás.Szerintetek megérné?Vkinek van tapasztalata?köszi szépen.
egy mp4 lejátszóhoz valaki tud valami jó konvertáló programot?
az mp4 avi fájlokat támogat
@ Hellomarci
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Object reference not set
Setup will terminate.
Mi lehet a gond???
nekem van egy webkamerám aminek olyan drivere van ami windows xp hez jó
és nekem windows vistám van és arra nem tudom feltelepiteni és nem tudom használni.
nem tudjátok hogyan lehetne megoldani hogy windows vistán müködjön?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
lenne egy olyan problémám hogy: kézileg letöröltem a wlm2009et és nemtudok telepíteni semmilyen windows live terméket mármint ami messenger. szerintetek hogy kéne megoldani?
Elõre is kösssz!!
Acer Aspire one
Szerintetek csx vagy kingmax ramot érdemesebb venni?
Az életartama és a tuningolhatása érdekelne
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Van egy Canon Pixma IP 4300as nyomtatóm, most lesz két éves. Kb. 1 hónapja küzdünk egymással a következõk miatt:
Utángyártott patront használok hozzá, és a sárgán kívül valamennyi szín mûködik is nyomtatás közben. Maga a patron nincs beszáradva, elméletileg a chip is mûködõképes, gondolom akkor fel sem ismerné vagy kiírná a patronhibát a gép. Szétszedtem a fúvókafejet, kimostam videofejtisztítóval, denaturált szesszel majd ioncserélt vízzel, nagynyomású levegõvel kifújtam, gyakorlatilag gyári tisztaságú lett a fej, de a hibajelenség továbbra is fennáll változatlanul.
Na most ehhez képest kérek segítséget!
Köszönöm.