!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

ujra kelelt telepitenem a hamachit mert valami miat nem indult el, de a telepités közbe amikor a hálozati meghajtó telepitése-kor meggáll a telepitõ és nem megy tovább:S

nem tudjátok mibaja?
Lacee86
Nem akarlak bántani, de Ctrl+C Ctrl+V-t ismered? Csodákra képes...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bajgunar
Hy all.
Nem írom le még egyszer a problémámat. Inkább be-LINK-elem!
PH-ra leírtam , ott is Bajgunar néven!
Valami ötlet esetleg ezen a fórumon?
Köszi.
További szép napot!
Lacee86
Hali! Nem tudja vki véletlen, h milyen kódrendszer/táblázat vagy akármi az, ahol a bill. minden karakteréhez egy 3 jegyû szám van rendelve? (pl. 24x-k a funkcióbillentyûk).

rooney8
Megoldva...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Üdv!

Társítást vissza lehet vonni? 😊 Pl. egy crc fájlt társítottam winrar-hoz, de azt szeretném, hogy ne legyen társítva semmihez... Ez megoldható valahogy? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hello!

hogyan tudom megnézni hogy mennyi a pingem?
kifli
szerintem vidd vissza, nem éri meg szenvedni vele
Törölt felhasználó
Ok😄
Akkor sztem vmi progival kéne megvizsgálni azt a kártyát,vagy vissza garibaxD
bajgunar
xD Köszi, de eredeti-k a játékok (FarCry2 kivételével).

Olyat is csinál, hogy
A(z) nvlddmkm képernyõillesztõ nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.

Addig eljutottam, hogy ha bekapcsolom a VGA-n a PhysX-et, akkor csinálja legfõképpen.
Az elöbb, meg Company alatt is kifagyott egy ilyen üzivel!
Erre feltettem 3DMark Vantage -et, és ha be van kapcsolva a PhysX, akkor minden egyes PhysX tesztnél ledob egy ilyen hibaüzivel!
De ha kikapcsolom, nem dob le a fizikai tesztnél.
Másik drivert is próbáltam, ugyanaz a helyzet!

Akkor ezekszerint a VGA Ram lehet a hibás? Mivel a PhysX csak azzal köthetõ össze. Nem? Abból vesz le x Mb-ot.
Meg annak van köze a képernyõillesztõhöz. CoD alatt is ez lehet akkor ezekszerint. Majd tesztelem úgy, hogy ki van kapcsolva a PhysX.
Vagy vigyem vissza? Ne is próbálgassam?
Köszi Lacee!
Törölt felhasználó
Esetleg másik cracket töltenél hozzá?????
Nekem is ez volt a mirror edgnél,csak ott kilépett magátol😄
Lacee86
Mondom, sztem 99% h nem a kártyával van a hiba, ha 1x a többi játék jól mûködik.

bajgunar
9800GTX+oc -m van. Hûtés van rajta. De más játéknál, miért nem jelentkezik a hiba???
Company, Crysis Dx10-be 1024, minden ultrán, CoD4 is, órákig megy.
CoD5 is normál game alatt nem hibádzott, (eddig nem vettem észre, fõként WAR-ozok ComMod-al) így csak ott vettem észre.
Lehet ott nem tetszik neki valami?
Havernak is PL CSAK cod 4 alatt vannak hasonló jellegû problémái, más minden game, hibátlanul fut órákig.
Köszi.
Lacee86
Akkor más játéknál is csinálná neki. Sztem csak a játékkal van vmi gebasz.

kifli
valami zûr van a vramal szerintem :/
vidd vissza garibaa, esetleg azt nézd meg hogy van-e hûtése a vga-n a ramnak mertha nincs akkor lehet túlmelegszik
bajgunar
Hy all.
Valakinek nincs esetleg ötlete, miért csinál a játék, hol 10 perc game, hol 1 óra utánn ilyet?
Más játék órákig fut hibátlanu, és a gép is.
(Company of Heroes, Crysis, FarCry 2, CoD 4) csak Cod 5 alatt produkálta ezt a hibát.
Olyankor leteszem tálcára, majd visszahozom a játékot, és megy tovább rendesen. Leginkább WAR alatt (COMMOD) kor esik szét a kép.
Minden driver, szoftver a legfrissebb van fennt.
Ötletetiteket elõre is köszönöm.

Üdv
Met
esetleg keresel hozzá vistas drivert?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hello!
nekem van egy webkamerám aminek olyan drivere van ami windows xp hez jó
és nekem windows vistám van és arra nem tudom feltelepiteni és nem tudom használni.

nem tudjátok hogyan lehetne megoldani hogy windows vistán müködjön?
Lacee86
Kösz, már sikerült is beszélnem azzal, akivel akartam.

[HUN]FaTaL
kvircet vagy mircet felrakod, szerintem a kvirc jobb. Beállítgatod a dolgokat, felmész a szerverre, aztán a csatornára és kikeresed az embert.

http://goo.gl/gd6Zi5

Lacee86
Jó leszedtem, feltettem a progit. De meg van adva egy IRC cím, azon belül meg egy szobanév (# kezdettel). Ezeket hova kell beirkálni?

Metwork
chat program

I will use google before asking stupid questions.

Lacee86
Ja még mielõtt kapnám a Google a berátod és hasonló "okosságokat", igen rákerestem; találtam egy jó pár oldalas ismertetõt, amit most nincs kedvem átbogarászni (fõleg, h van benne pár kifejezés, amirõl fogalmam sincs, h mi). Tehát egy tömör, pár mondatos magyarázatot szeretnék.

Lacee86
Hali! Azt szeretném megtudni, h az IRC az mi a fene, hogy kell használni? Van egy oldal, ahol meg van adva egy IRC cím, és ott lehet egy bizonyos emberrel beszélni. De nemtom h mit kell hozzá csinálni pontosan. Köszi elõre is.

[HUN]FaTaL
start msconfig és kiveszed a pipát amit nem akarsz hogy automatán induljon

sziasztok!
nem tud valaki olyan programot amivel ki lehet törölni olyan programokat amik a számitogép bekaapcsolásákor elindulnak és foglalják a memorián a helyet?
[HUN]FaTaL
RAID-0 szoftveres tükör tudtommal. Szét lehet vágni a tükröt, de avval ugye megszûnteted a RAIDet.

Niimo
helló... Raid-0 át széttudok particionálni?

Sziasztok.

Vásárlásban kérném a segítségeteket.
Szeretnék venni egy külsõ vinyót.Most lesz a madaras áruházban egy fujitsu storagebird vinyó akcióban.21E forint a 640 gigás.Szerintetek megérné?Vkinek van tapasztalata?köszi szépen.
Törölt felhasználó
ok thx,akkor már le is rendelem az aquarol😄 VÉGRE 4 GIGÁM LESZ:
az mp4 lejátszóm Omp4-238
Sziasztok!!
egy mp4 lejátszóhoz valaki tud valami jó konvertáló programot?
az mp4 avi fájlokat támogat
kifli
googlebe írd be hogy ati catalyst 9.6 😉
LoDMaSt
az a catalyst control center lesz, azt telepítgesd újra, vagy újabbat szvsz.

@ Hellomarci

Unitedfanatics
Hello, le szertnék tölteni egy ati hd 4670 512 mb ddr3 nevû drivert, de sehol nem találom és kéne, mert a gép bekapcsoláskor mindig egy ccc.exe hibát ír ki és olvastam, hogy a graphic cardot kell frissíteni

LoDMaSt
Ha valaki ért digitalizáló kártyákhoz, az lécci segítsen, hogy itt: http://ipon.hu/webshop/group/pinnacle/526/ mi a különbség egy 44, meg egy 25 ezres között? Am arra kéne, hogy VHS-t vegyek át gépre.

@ Hellomarci

tigerbácsi
nem tudom. majd rácsörgök. de ez annyira halk állítólag, hogy színte nem is lehet hallani :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Hány Wattos de az ilyenek nem is hinné, hogy túl hangosan szólnának. Monitoron nem lehet állítgatni?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tigerbácsi
sziasztok. van egy ismerõsöm kinek a monitorába beépített hangfal van. az a probléma vele, hogy csak nagyon halkan szól, s állítólag minden audió állító csúszka maxon van. mi lehet a gond?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

bardocz
Telóra akarok zenét rakni,de azt írja,hogy a meghajtó nem találja a kért szektort.Megnéztem,hogy magával az mp3fájllal van-e probléma,de nem,mert másik számra is ezt írja.A telón van még 26mb szabad hely,az egyik szám 18mb,a másik meg 6,73,és egyiket sem akarja rárakni.Ezzel tudok kezdeni valamit?
Sziasztok, mostanában,ha fel akarok telepíteni valamit, sony utility, vagy bármilyen programot CD-rõl, nem engedi, ezt az üzenetet írja ki mindkét alkalommal is mikor próbáltam:

Object reference not set

Setup will terminate.

Mi lehet a gond???
Sziasztok!
nekem van egy webkamerám aminek olyan drivere van ami windows xp hez jó
és nekem windows vistám van és arra nem tudom feltelepiteni és nem tudom használni.

nem tudjátok hogyan lehetne megoldani hogy windows vistán müködjön?
adamq01
csx-et vennék a hejedben, azt is vettem még egy éve nyáron és tökéletesen mûködik 5 akár 10 év garanciát is szoktak rá adni és ez az egyedüli európaigyártó (németországban gyártják) az összes többi kínai. Persze ez nemjelenti azt h alapvetõen rosszabblenne, de én mégis inkább a csx-et ajánlom.

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Olcsóvér
hyy!!
lenne egy olyan problémám hogy: kézileg letöröltem a wlm2009et és nemtudok telepíteni semmilyen windows live terméket mármint ami messenger. szerintetek hogy kéne megoldani?
Elõre is kösssz!!

Acer Aspire one

greg benz
Bandi18,Kifli: köszi<#wink>

Másik patronnal és eredeti patronnal is ugyanez. Ha egy nedvszívó papírt végighúzok a fejen, akkor valamennyi szín, a sárgával együtt megjelenik, de nyomtatáskor ugyanez nem valósul meg.
Törölt felhasználó
Császtok!!!
Szerintetek csx vagy kingmax ramot érdemesebb venni?
Az életartama és a tuningolhatása érdekelne
Másik patron? Eredeti?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

norbi56
Néztem a Logitech G35-öt usb csatlakozása van,az alaplapi usb-be kell bedugni,beállítani és mûködik is?Vagy olyan hangkártyát kell venni amin van usb?(ha létezik ilyen)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Tudna valaki segíteni, sziasztok!
Van egy Canon Pixma IP 4300as nyomtatóm, most lesz két éves. Kb. 1 hónapja küzdünk egymással a következõk miatt:
Utángyártott patront használok hozzá, és a sárgán kívül valamennyi szín mûködik is nyomtatás közben. Maga a patron nincs beszáradva, elméletileg a chip is mûködõképes, gondolom akkor fel sem ismerné vagy kiírná a patronhibát a gép. Szétszedtem a fúvókafejet, kimostam videofejtisztítóval, denaturált szesszel majd ioncserélt vízzel, nagynyomású levegõvel kifújtam, gyakorlatilag gyári tisztaságú lett a fej, de a hibajelenség továbbra is fennáll változatlanul.
Na most ehhez képest kérek segítséget!
Köszönöm.