!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma lefagyott gép, újraindítottuk de amint elindult rögtön csinált 1 kékhalált.utána most képtelen elindulni a gép, fizikailag megy csak a biost sem tudja behozni, csak fekete a kép!
gépet kihúztam,elemet kivettem és visszaraktam de semmi..
ezt megcsináltam jópárszor de nemképes elindulni :S
mindent megmozgattam a gépben, kifújtuk mert volt 1 kis por benne de még mindig nem indul el...
már tanácstalanvagyok
volt hogy csinált ilyet de nemtudom mit csináltam akkor mert volt hogy elemet kiszedtem és rögtön jóvolt és olyan is volt hogy szarakodtam és egyszer csak elindult...
ha esetleg elromlott valami akkor mitõl lehet ez?
elõre is kösz a válaszokat
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
elvileg 300w-alatt kellene lennie a fogyasztásnak 12v-ról. kérdés hogy a táp az menyire bírja???
de még mielõtt új vennél egy Corsair vx450w-t azelõtt reszeteld a bios-t és rakd újra a winfost.
Apunak mindig igaza van! Most is.
intel core2 quad 9450
msi p45d3 neo
msi r4870 1Gb md1g
2x1Gb Corsair 1333mhz
320Gb winyo
Nekem az lenne a problémám h nemrég cseréltem le 8800GTXemet egy ati 4870re és nem lett újratelepítve a gépem! Mûködött is 2 napig hibátlanul de azután mikor bekapcsoltam a gépet és betöltött az xp utána elsötétült a kép és az egér meg a billentyû is úgy viselkedett mintha nem is lenne csatlakoztatva. Az újratelepítés segíthet? Vagy más lehet a gond?
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Fájlonként kell elfogadni, kábelen pedig van pendrive mód, ennél mi legyen egyszerûbb?
Egy bluetooth adapter nem drága szerintem olyan 3k körül van.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ma sikerült megint lefagynia netezés és zene hallgatás közben, utorrent is futott.
Ötlet, hogy mitõl lehet? Nem melegszik semmi, friss driverek vannak fent.
E8400, Giga EP43 S3-L, 4 giga ram, HD 4830, Vista Ultimate 64 bit.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Tudna vki linkelni 1 programot, amit ha telepít számítógépre akkor Bluetooth-on menne adatcsere sz.gép és mobil között?
Egyszerûbb és gyorsabb is lenne mint az adatkábel. Elõre is köszi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Még a hangkarit kiszedve, csökkentett módban se hagyja törölni.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
every damn day
every damn day
uncsitesóm használta az msn-emet pár hétig és a nagyokos a kis méretet "széthúzta", de nagyon zavaró hogy az X nincs pont a képernyõ jobbfelsõ sarkában...
és hiába rakom teljes méretre nem nagyon akarja megjegyezni ezt a beállítást (régen jóvolt)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Segítséget szeretnék kérni, SIEMENS AG D1107 alaplaphoz Alaplapi Intel 82440BX/ZX lapkészlettel keresek drivert, de sehol sem találom.
Kérem aki tudna segíteni, pontos linkket küldjön
köszi
foldi
notebook-kijelzõt mivel érdemes megtisztítani ? prontoval próbáltam, de az nem vitt le róla minden koszt (nem tom mi került rá, de elég makacs -.- szennyezõdés)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../