!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Eléggé alaplap szaga van a dolognak. Csippan egyet a gép amikor elindul vagy ad valami hangot? Ha nem akkor próbáld ki másik VGA-val és vinyóval. Esetleg ha több memória modul van benn akkor csak 1 legyen benne.

helló!
ma lefagyott gép, újraindítottuk de amint elindult rögtön csinált 1 kékhalált.utána most képtelen elindulni a gép, fizikailag megy csak a biost sem tudja behozni, csak fekete a kép!
gépet kihúztam,elemet kivettem és visszaraktam de semmi..
ezt megcsináltam jópárszor de nemképes elindulni :S
mindent megmozgattam a gépben, kifújtuk mert volt 1 kis por benne de még mindig nem indul el...
már tanácstalanvagyok
volt hogy csinált ilyet de nemtudom mit csináltam akkor mert volt hogy elemet kiszedtem és rögtön jóvolt és olyan is volt hogy szarakodtam és egyszer csak elindult...
ha esetleg elromlott valami akkor mitõl lehet ez?
elõre is kösz a válaszokat

MR ME
húzd ki a tápot és vedd ki az elemet egy pár percre a lapból

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bocs de hogy ttudom resetelni a biost? sajna annyira nem értek hozzá...
duracellmumus
szerintem is a táppal lesz a gond...
elvileg 300w-alatt kellene lennie a fogyasztásnak 12v-ról. kérdés hogy a táp az menyire bírja???

de még mielõtt új vennél egy Corsair vx450w-t azelõtt reszeteld a bios-t és rakd újra a winfost.

Apunak mindig igaza van! Most is.

Asus a táp.
intel core2 quad 9450
msi p45d3 neo
msi r4870 1Gb md1g
2x1Gb Corsair 1333mhz
320Gb winyo
[HUN]FaTaL
Normális 450es elviszi. Milyen márka?

http://goo.gl/gd6Zi5

Bandi 18
És mi a márkája? Mi a géped pontos konfigja?

de akkor miért nem jelentkezett elõször a probléma?
az lehet mert csak 450 W-os
Bandi 18
Én is erre tippelek. Meg a winfost is rakd újra.

[HUN]FaTaL
Szerintem gyenge a tápod.

Olyan is volt h mikor bekapcsoltam akkor egy pár másodperc múlva kikapcsolt magától majd megint bekapcsolt egy pár mp múlva. Nagyon nem értettem h mi van.
Hello!
Nekem az lenne a problémám h nemrég cseréltem le 8800GTXemet egy ati 4870re és nem lett újratelepítve a gépem! Mûködött is 2 napig hibátlanul de azután mikor bekapcsoltam a gépet és betöltött az xp utána elsötétült a kép és az egér meg a billentyû is úgy viselkedett mintha nem is lenne csatlakoztatva. Az újratelepítés segíthet? Vagy más lehet a gond?
ricska
#47446 valaki valami értelmes választ? Tényleg fontos lenne!<#confused><#nemtudom>

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

CCleaner futtasd le ha az sem segít akkor lehet olyat töröltél ki ami hiányzik ahhoz, hogy menjen.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Lacee86
Nem nekem kell, meg én qvára nem is értek hozzá, csak haverom vetette fel. Megmondom neki, aztán majd eldönti, h kell-e neki így is. 😊 Köszi a választ.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

[HUN]FaTaL
Nehezebb is és lassabb is mint a kábel. 😄

Fájlonként kell elfogadni, kábelen pedig van pendrive mód, ennél mi legyen egyszerûbb?

Egy bluetooth adapter nem drága szerintem olyan 3k körül van.

Lacee86
Sejtettem h vmi kell még hozzá. És az mennyibe kerül kb. ?

kirol
Sikerült kitörölni a creativ -os bejegyzéseket, olyannyira, hogy már hiába rakom vissza a hangkártyát, nem érzékeli. Ezt hogy lehet megoldani, újratelepítés nélkül?

Met
Régebben írtam, hogy játék közben beakad a hang a és lefagy a gép.
Ma sikerült megint lefagynia netezés és zene hallgatás közben, utorrent is futott.
Ötlet, hogy mitõl lehet? Nem melegszik semmi, friss driverek vannak fent.
E8400, Giga EP43 S3-L, 4 giga ram, HD 4830, Vista Ultimate 64 bit.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ahhoz a gépben is kell lenni bluetoothank.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Lacee86
Hali! Haverom nemrég vett 1 sony w302 telót, de nem kapott hozzá cd-t.
Tudna vki linkelni 1 programot, amit ha telepít számítógépre akkor Bluetooth-on menne adatcsere sz.gép és mobil között?
Egyszerûbb és gyorsabb is lenne mint az adatkábel. Elõre is köszi.

HIE
Köszi a segítséget!

MR ME
ccleaner progit told rajta végig

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HIE
Sziasztok! Egy ideje egyre csak csökken a "C" meghajtóm szabad területe. Erre van feltelepítve a Windows is. Jóformán csak ez van ide feltelepítve, és még néhány szükséges program. Jelenleg kb. 150 kb hely van még a meghajtón. Se az Avast, se pedig a NOD32 nem talált semmit. Van valamilyen mód, hogy ki lehessen szûrni a programférget, vagy csak a rendszer újratelepítése a megoldás?

kirol
Jó lenne ha így sikerülne. Pedig alapból rendszergazdaként vagyok belépve.

Szerkesztés>Engedélyek és ott meg tudod adni a te felhasználó neved és a systemet meg kilövöd de azért tudd biztosan mit akarsz törölni.

Sziasztok!Segítségre lenne szükségem! Van 1 Külsõ "házam" ami 350gigás.Namost ha géprõl másolok át rá akkor simán átmásolja a cuccokat,de ha arra szeretnék letölteni akk nemtölti rá a cuccocak.Erre van esteleg valami megoldás,hogy egybõl rá tudjak tölteni?Válaszokat elõre is köszönöm!

kirol
Ilyen bejegyzéseket hogy tudok kitörölni?

Még a hangkarit kiszedve, csökkentett módban se hagyja törölni.

MR ME
pfff 😄DD

Kontrakcio
hát fszom... elosztóm kontakthibás azt az mûvelte :I még jó h nem ment szarrá semmi.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Adobe flash playerrel hogy lehet lementeni azt, amit csináltam rajta? TEhát ha egy online játékba megcsináltam a karakterem, azt hogy tárolhatom el, hogy felrakhassam honlapokra?

every damn day

Help!!!

every damn day

tigeroo
hi! hogy lehet beállítani hogy MINDEN windows-os ablak egybõl teljes méretben fusson?

uncsitesóm használta az msn-emet pár hétig és a nagyokos a kis méretet "széthúzta", de nagyon zavaró hogy az X nincs pont a képernyõ jobbfelsõ sarkában...

és hiába rakom teljes méretre nem nagyon akarja megjegyezni ezt a beállítást (régen jóvolt)
tigerbácsi
mi vettünk lcd tisztítót s nem tartalmaz alkoholt :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, SIEMENS AG D1107 alaplaphoz Alaplapi Intel 82440BX/ZX lapkészlettel keresek drivert, de sehol sem találom.
Kérem aki tudna segíteni, pontos linkket küldjön

köszi
foldi
MR ME
ennek má utána nézek azért, mert ha nem szabad alkohollal akkor nem tisztítom azzal 😄

kifli
pcworldba volt hogy langyos vizes-el kell 😊
MR ME
hmm énmeg pont azt hallottam h nyugodtan, mert kb egybõl elpárolog, nem oldja a mûanyagot...

Én Clin-el tisztítom már 1 éve és semmi baja annak a fólia szerü rétegnek. Nem kell agyon locsolni hanem rongyra rá és úgy letisztítani. Ennyi.

kifli
lcd-t nemszabad alkohollal tisztítani, vagy spec cucc, vagy langyos vizes ruhával, az szépen leszed mindet, azért langossal hogy a zsíros ujjlenyomatokat könnyen leszedje, lcd-t ne tisztítson senk ablaktisztitóval vagy alkohollal, mert károsítja a legkülsõ vékony réteget
MR ME
nagyon picit nedves rongy majd tiszta alkohol

Shiwo
hát, clin ablaktisztító se segített rajta sokat -.-

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bandi 18
Én valamilyen alkohol tartalmú tisztítóval szoktam, ablakmosó ilyenek.

Shiwo
Hali !

notebook-kijelzõt mivel érdemes megtisztítani ? prontoval próbáltam, de az nem vitt le róla minden koszt (nem tom mi került rá, de elég makacs -.- szennyezõdés)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MR ME
nincs mit

na vettem egy új tápot már épp ideje volt. most mûködik a gép, köszi a segítségeket.

Lacee86
Igen, nálam is Win reinstall lett a vége.

nekem is volt ugyanilyen és egy windows újratelepítés megoldotta a problémát.nekem amúgy is esedékes volt akkor az újratelepítés.