64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lord Nomak
    Be van állítva, 0 hatás. Ezért írtam ide mert sok dolgon végigmentem már. A legújabb driver van felrakva ami creative oldalán található. Nem tudom mit csináljak..
  • [HUN]FaTaL
    De mellékelve van. Audio Control Panelnek hívják és a vezérlőpultban találod. Ha csak nem egy ezer éves drivert tettél fel. Az audio control panelben a CMSS-3D fülön engedélyezd a CMSS-3D-t és állítsd stereo surroundra.
  • Lord Nomak
    Üdv, egy olyan kérdésem lenne, hogy felpakoltam Win7-et, ha már kaptam.. Van egy Creative Audigy SE hangkártyám és arra egy 5.1-es rendszer van rákötve. Ellenőrzésnél szépen hallani mindenhol a hangot belőle viszont sehol máshol nem használja ki a lehetőségeket. XP alá mikor felraktam a drivert volt hozzá EAX/3D menü ahol be lehetett lőni, hogy működjön minden hangszóróm viszont a win7-es driverhez nincs mellékelve ez a rész illetve nem is lehet külön leszedni, csak Alchemy van mellé ami csak és kizárólag játékok mellé érvényes. Van valaki akinek van ötlete, hogy miként lehetne az összes hangszórót beüzemelni ?
  • magyarvok95
    Bocs a helyesírási hibákért :-).
    vírusirtóm*, szintén*
  • magyarvok95
    Helló!
    Egy nagy kérdésem lenne. A számítógépemmel van egy olyan probléma, hogy gondol egyet és belassúl és csak az újraindítással orvosólható.
    Régen nem csinálta ezt. 2 héttel mielőtt újratelepítettem a gépet azóta jelentkezdtek ezek problémák, szóval a reinstall nem segít :'(.
    Mielőtt újraraktuk az Xp-t (32 bites sp 3) volt egy rakás vírusom (kb 100+ tudom sok :D de nem volt egy darabig vírusírtók, a net is elszállt, szintés vírus miatt).
    Eléggé régi gépem van, de ez nem lehet ok rá :S.
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Lacee86
    Ok, most már akkor biztosan felteszem. Csak azért kérdeztem, h mivel elég gyenge a gépem, nem biztos h jó neki a Win7. Csak már lehet ideje váltani XP-ről, ezért gondoltam. Vistát is próbáltam annak idején, de megállapítottam h kaki, aztán visszatértem XP-re.
  • [HUN]FaTaL
    Nyugodtan rakhatod.
  • Lacee86
    Ok, thx.
  • Apocalipto
    Egy próbát megér.
  • Lacee86
    Hali! Alul olvasható a gépem. Erre érdemes feltenni a Win7-et, vagy inkább hagyjam? Jelenleg 32 bites XP van.
  • balint1111
    Na van egy kis gond. A laptopomnál alul ahol a startmenü van ott csíkos mi lehet pixelhiba? Mennyibe kerül javítani körübelül?
  • balint1111
    *még
  • balint1111
    Ja ez elég érdekes hogy 300000ft aztán ég az sincs
  • kifli
    nincs rá 3 napos pixel gar
  • balint1111
    http://ipon.hu/webshop/product/dell_3008wfp/26220 Ez megéri
  • wright
    Köszönöm a válaszokat!Én is így gondoltam...
  • Solten
    no
  • [HUN]FaTaL
    Ne.
  • kifli
    ne
  • wright
    Sziasztok!
    Nem tudtam hol feltenni a kérdést hát megteszem itt:3870x2-m megadta magát-'csak' asus 9800gt 1 giga-tudnak adni helyette.....ELFOGADJAM?
    Hozzáértő válaszokat előre is köszönöm
  • pxxl
    hát ha 2 éve ugyanazt haszálod és most szaraxik, akkor valszeg vga gond.
  • gvarga
    100% h jó, mert 2 éve ugyanezt a drivert használom, plusz a gyártó oldaláról töltöttem mind xp-hez, mind vistához. Ja de xp alatt csak akk csinálja ezt, ha 1280×800as felbontáson van, a többinél működik. De pont ez az a felbontás amire a monitora is van tervezve, szwal abszolút nemértem... Am informatikus vok, de ilyennel még nemtalálkoztam... Átnéztem minden eshetőséget már...
  • MR ME
    pedig ez eléggé videókari problémának tűnik, de az felettéb érdekes h közbe meg viszi a játékokat...driver tuti jó?
  • gvarga
    Üdv! Lenne 1 kis problémám, remélem h tud vki segíteni. Van 1 Fujitsu-Siemens V5515-ös laptopom, SIS M672es videókarival és az a gond, h ha felrakom a drivert xp-nél akk tiszta csík lesz a kép, és lefagy, v egyszerűen kikapcsol a gép. Vistánál pedig az a baj, h ott fel lehet rakni a drivert, csak ha bekapcsolom a vizuális effekteket, akk ugyanez jön elő. Nem bírok rájönni h mi a baja, mert a játékokat viszi, szwal nem a 3d-s gyorsító. (sztem) Ha van vkinek ötlete akk írjon légyszi. Köszi, Gery.
  • Garrett27
    nem értek egyet, a 2K és 4k nemsokára remélhetőleg eljön hozzánk is, nem csak Japánban marad, és mivel egy ilyen monitort nem egy évre vásárol, majd jól jön a nagyobb felbontású is akkor...
  • kifli
    23"-ra nagy a felbontás, ráadásul, kevés játék fogja támogatni szerintem...
    thx all de még jöhetnek a vélemények:)
  • tigerbácsi
    ezt 45 ért ne vedd meg. 42 ért vettem ugyanezt 3 hónapja, s pixelhibával vittem vissza.
  • Lacee86
    Hát elég idióta felbontása van, sztem 1920x1080-nál szükségtelen nagyobb. Ráadásul használt, hibás (még ha pici is) monitorért 45000-t, miközben pl. ezt megkapod alig többért csont újan, és sztem jobb is. Én nem venném meg a helyedben.
    császtok erröl a monitorrol mondana nekem valkai 1 véleményt??
    Ez full hd-s ugye??
    Vagy ennek jobb a felbontása??
  • passatgt
    vadi új és másik konnektorban nem recseg...
  • Japep

Hello.
    Vagy 2 napja mikor bekapcsoltam a gépet nem jelentette meg a Sajátgépen a lejátszót, aztán mikor újra bekapcsoltam már volt.
    Sőt, már 2 DVD-t is rosszul írt meg, a rajta lévő film néha beszaggatott.

Ma pedig mielőtt elment volna, betettem egy filmet, azt írta ki, hogy audio, erre kékhalál és restart.
    Bejön a gép, megírok egy DVD-t, éppen hogy befejezi lefagy minden, kékhalál és restart - most megint nincs íróm.

Ez most egyértelműen íróhibának tűnik (viszont nemrég vettem, szinte új), de ha íróhiba, akkor miért van kékhalál? Ez nem a winyó meghibásodását jelenti? :S
  • MR ME
    gondolom régi már és kezd beszarni az erősítő benne...
  • passatgt
    up
  • Hegi90
    yeah. azthittem hogy több típust is gyártottak, de fasza :D

kösszi :)
  • Lcapitant
    oké, köszi és bocsi
  • Solten
    Hi. Persze hogy nem, mivel egy Realtek ALC850 van a lapon. Szoval az Asus-fele drivert nyugodtan leszedheted hozza...
  • Solten
    Jobban. Ahhoz mar DDR3-as memo kell. A "problemaiddal" fordulj a milyen gepet vegyek topikba btw. ;)
  • Lcapitant
    vagy jobban járnék egy Gigabyte GA-MA770T-UD3P alaplappal?
  • Hegi90
    Sziasztok!
    valaki nem tud valamit az nvidia mcp2 hangkártya driveréről?
    Lehetséges, hogy alaplapba van integrálva, nem az enyém a gép és nincs is előttem (alaplap: ASUS K8N).

Már 1 órája guglizok, de nem találok semmit. Asus honlapján lévő alaplap driverbe meg nem ez a hangkártya van....