64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#50923 Be van állítva, 0 hatás. Ezért írtam ide mert sok dolgon végigmentem már. A legújabb driver van felrakva ami creative oldalán található. Nem tudom mit csináljak.. -
#50922 De mellékelve van. Audio Control Panelnek hívják és a vezérlőpultban találod. Ha csak nem egy ezer éves drivert tettél fel. Az audio control panelben a CMSS-3D fülön engedélyezd a CMSS-3D-t és állítsd stereo surroundra. -
#50921 Üdv, egy olyan kérdésem lenne, hogy felpakoltam Win7-et, ha már kaptam.. Van egy Creative Audigy SE hangkártyám és arra egy 5.1-es rendszer van rákötve. Ellenőrzésnél szépen hallani mindenhol a hangot belőle viszont sehol máshol nem használja ki a lehetőségeket. XP alá mikor felraktam a drivert volt hozzá EAX/3D menü ahol be lehetett lőni, hogy működjön minden hangszóróm viszont a win7-es driverhez nincs mellékelve ez a rész illetve nem is lehet külön leszedni, csak Alchemy van mellé ami csak és kizárólag játékok mellé érvényes. Van valaki akinek van ötlete, hogy miként lehetne az összes hangszórót beüzemelni ? -
#50920 Bocs a helyesírási hibákért :-).
vírusirtóm*, szintén* -
#50919 Helló!
Egy nagy kérdésem lenne. A számítógépemmel van egy olyan probléma, hogy gondol egyet és belassúl és csak az újraindítással orvosólható.
Régen nem csinálta ezt. 2 héttel mielőtt újratelepítettem a gépet azóta jelentkezdtek ezek problémák, szóval a reinstall nem segít :'(.
Mielőtt újraraktuk az Xp-t (32 bites sp 3) volt egy rakás vírusom (kb 100+ tudom sok :D de nem volt egy darabig vírusírtók, a net is elszállt, szintés vírus miatt).
Eléggé régi gépem van, de ez nem lehet ok rá :S.
A válaszokat előre is köszönöm. -
#50918 Ok, most már akkor biztosan felteszem. Csak azért kérdeztem, h mivel elég gyenge a gépem, nem biztos h jó neki a Win7. Csak már lehet ideje váltani XP-ről, ezért gondoltam. Vistát is próbáltam annak idején, de megállapítottam h kaki, aztán visszatértem XP-re. -
#50917 Nyugodtan rakhatod. -
#50916 Ok, thx. -
Apocalipto #50915 Egy próbát megér. -
#50914 Hali! Alul olvasható a gépem. Erre érdemes feltenni a Win7-et, vagy inkább hagyjam? Jelenleg 32 bites XP van. -
#50913 Na van egy kis gond. A laptopomnál alul ahol a startmenü van ott csíkos mi lehet pixelhiba? Mennyibe kerül javítani körübelül? -
#50912 *még -
#50911 Ja ez elég érdekes hogy 300000ft aztán ég az sincs -
#50910 nincs rá 3 napos pixel gar -
#50909 http://ipon.hu/webshop/product/dell_3008wfp/26220 Ez megéri -
wright #50908 Köszönöm a válaszokat!Én is így gondoltam... -
#50907 no -
#50906 Ne. -
#50905 ne -
wright #50904 Sziasztok!
Nem tudtam hol feltenni a kérdést hát megteszem itt:3870x2-m megadta magát-'csak' asus 9800gt 1 giga-tudnak adni helyette.....ELFOGADJAM?
Hozzáértő válaszokat előre is köszönöm -
#50903 hát ha 2 éve ugyanazt haszálod és most szaraxik, akkor valszeg vga gond. -
gvarga #50902 100% h jó, mert 2 éve ugyanezt a drivert használom, plusz a gyártó oldaláról töltöttem mind xp-hez, mind vistához. Ja de xp alatt csak akk csinálja ezt, ha 1280×800as felbontáson van, a többinél működik. De pont ez az a felbontás amire a monitora is van tervezve, szwal abszolút nemértem... Am informatikus vok, de ilyennel még nemtalálkoztam... Átnéztem minden eshetőséget már... -
#50901 pedig ez eléggé videókari problémának tűnik, de az felettéb érdekes h közbe meg viszi a játékokat...driver tuti jó? -
gvarga #50900 Üdv! Lenne 1 kis problémám, remélem h tud vki segíteni. Van 1 Fujitsu-Siemens V5515-ös laptopom, SIS M672es videókarival és az a gond, h ha felrakom a drivert xp-nél akk tiszta csík lesz a kép, és lefagy, v egyszerűen kikapcsol a gép. Vistánál pedig az a baj, h ott fel lehet rakni a drivert, csak ha bekapcsolom a vizuális effekteket, akk ugyanez jön elő. Nem bírok rájönni h mi a baja, mert a játékokat viszi, szwal nem a 3d-s gyorsító. (sztem) Ha van vkinek ötlete akk írjon légyszi. Köszi, Gery. -
#50899 nem értek egyet, a 2K és 4k nemsokára remélhetőleg eljön hozzánk is, nem csak Japánban marad, és mivel egy ilyen monitort nem egy évre vásárol, majd jól jön a nagyobb felbontású is akkor... -
#50898 23"-ra nagy a felbontás, ráadásul, kevés játék fogja támogatni szerintem... -
#50897 thx all de még jöhetnek a vélemények:) -
#50896 ezt 45 ért ne vedd meg. 42 ért vettem ugyanezt 3 hónapja, s pixelhibával vittem vissza. -
#50895 Hát elég idióta felbontása van, sztem 1920x1080-nál szükségtelen nagyobb. Ráadásul használt, hibás (még ha pici is) monitorért 45000-t, miközben pl. ezt megkapod alig többért csont újan, és sztem jobb is. Én nem venném meg a helyedben. -
#50894 császtok erröl a monitorrol mondana nekem valkai 1 véleményt??
Ez full hd-s ugye??
Vagy ennek jobb a felbontása?? -
#50893 vadi új és másik konnektorban nem recseg... -
Hello.
Vagy 2 napja mikor bekapcsoltam a gépet nem jelentette meg a Sajátgépen a lejátszót, aztán mikor újra bekapcsoltam már volt.
Sőt, már 2 DVD-t is rosszul írt meg, a rajta lévő film néha beszaggatott.
Ma pedig mielőtt elment volna, betettem egy filmet, azt írta ki, hogy audio, erre kékhalál és restart.
Bejön a gép, megírok egy DVD-t, éppen hogy befejezi lefagy minden, kékhalál és restart - most megint nincs íróm.
Ez most egyértelműen íróhibának tűnik (viszont nemrég vettem, szinte új), de ha íróhiba, akkor miért van kékhalál? Ez nem a winyó meghibásodását jelenti? :S -
#50891 gondolom régi már és kezd beszarni az erősítő benne... -
#50890 up -
#50889 yeah. azthittem hogy több típust is gyártottak, de fasza :D
kösszi :) -
#50888 oké, köszi és bocsi -
#50887 Hi. Persze hogy nem, mivel egy Realtek ALC850 van a lapon. Szoval az Asus-fele drivert nyugodtan leszedheted hozza... -
#50886 Jobban. Ahhoz mar DDR3-as memo kell. A "problemaiddal" fordulj a milyen gepet vegyek topikba btw. ;) -
#50885 vagy jobban járnék egy Gigabyte GA-MA770T-UD3P alaplappal? -
#50884 Sziasztok!
valaki nem tud valamit az nvidia mcp2 hangkártya driveréről?
Lehetséges, hogy alaplapba van integrálva, nem az enyém a gép és nincs is előttem (alaplap: ASUS K8N).
Már 1 órája guglizok, de nem találok semmit. Asus honlapján lévő alaplap driverbe meg nem ez a hangkártya van....