64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • jackson021
    hát nemegészen! részben ingyen találtam de az nem megy bele részletesen és nekem kéne vele szorakozni hogy a példákbol a lényeget kiszedjem!
  • Lacee86
    Már az se sokáig...
  • MR ME
    ingyenesen tanulni? :D örülj h a levegő ingyen van....
  • jackson021
    hy! tanulni akarok php-t az az weblapszerkesztést tudtok egy weboldalt mondani amiröl tudok ingyenesen tanulni?
  • kifli
    hardverapro.hu
  • Bandi 18
    Sima AT-s táp kell hozzá. Vatera és egyéb apróhirdetéssel foglalkozó oldalon találsz :)
  • pxxl
    hali!

segítség kellene, hogy honnan tudnék egy 486-os alaplapba tápegységet szerezni?
  • lamerrichard
    :D Kösz, akkor nem is gondolkodok a winyóban.
  • maarkikemp elek
    Kérdésem:
    zsir uj külsö vinyo, y kábeles,

egyik esetben kissebbméretü fájlnál eljut 99%-ig, viszont ott megáll és befagy.. csak az segit, ha lehuzom a vinyot

másik esetben pl 2 giga esetén meg lelassul a folyamat x idő után és megáll szintén :\

kiprobáltam már, h csak az egyik kábel van bedugva, illetve mind2, egyik sem müxik.

vmi javaslatot szeretnék, h a termék a hibás, tán vmelyik hardware a rossz vagy mi lehet a probléma, hova irjak?:\
  • balint1111
    Az xp 64bitet felejtsd el maradj a win 7 64bitnél.
  • lamerrichard
    Öööö....lehet nem tudom. Minden játék megy amúgy max-on, akadás nélkül, csak az a fránya GTA4 nem akar jól menni. Mert maxon is meg minimumon is 18-35FPS között megy a játék. De amúgy meg gondolkodok hogy lehet hogy valami a Win7-el bajvan, mert van pár régebbi játék ami hogy nem akar futni jól. Lehet hogy veszek egy másik winyót és felrakok rá egy Xp 64bitet. Ja még ezzel lenne egy kérdésem. Sok embertől kaptam különböző infót azzal kapcsolatban hogy pl: Az XP 64 bit, nem támogatja a négymagos procit(vagy legalábbis nem szereti), a XP 64bit nem bír 3,5Gb RAM-nál többet befogadni, ezzel ellenben meg valaki azt mondja hogy akármennyi RAM-ot lehet belerakni, meg akármilyen procit szeret. Erről ti mit tudtok? Mert ha ez igaz akkor megpróbálok feltenni egy másik HDD-re egy XP-t pár játékkal ott játszanék nem a WIN7-en.
  • Garrett27
    Ezen a gépen a játékoknak simán kellene menniük nagy felbontásban is. Ha ez nincs így, akkor vagy túl sok háttérprogramod aktív a játék közben, vagy valami más hiba van..
  • Lacee86
    Van a procin egy ilyen kis kar, mint a régi ébresztőórákon, azt tekerd meg párszor, így felhúzod. Ha hallod, hogy ketyeg, akkor jó. 1-2 napig bírja így, aztán újra húzd fel!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocs, de ezt nem hagyhattam ki... :) Amúgy minek egy ilyen procit húzigálni... Bőven elég így is a játékokhoz sztem, legtöbb max félig ha kihasználja.
  • lamerrichard
    Hello.

Érdeklődni szeretnék hogy megéri-e ill. hogy hogy kell a procit húzni feljebb egy kicsit, nem nagyon sokat csak hogy a játékok jobban menjenek, most épp a GTA 4-re gondoltam. A Procim: Intel Core Quad Q9550 2,83Ghz még mikor vettem a gépet vettem hozzá egy Artic Cooling Freeze 7 PRO-s hűtőt is, netán ha valamikor húznám. Aki ilyet használ vagy hasonlót az le tudná akkor írni hogy hogy kell felhúzni? Meg hogy szerintetek mennyit, kellene hogy ne nagyon terhelje meg a procit?
  • MR ME
    megadta magát valszeg...
  • Vanek
    hi,hátha ti tudjátok!
    a gép használat közben kimerevedett,majd ujrainditotta magát,betöltés közben csíkos lett a képernyő. Utána nem töltött be a windows-t,ezért újratelepítettük. Jelenleg nem tudom frissíteni a videokártya driverét,telepítés közben bevillan egy kék felület,majd ujraindítja magát a gép,betölti a windowst de nem frissül semmi.
    nvidia geforce 7600 gt a kártya
  • Lacee86
    Hát ha nem AGP-s, akkor nem, márpedig nem vszínű, h az.
  • Kurt97
    Sziasztok. Van egy en9800GT kártyám (asus). Be lehet ezt tenni AGP foglalatba?
  • Lacee86
    Akkor jó. :)
  • MR ME
    müxik persze :)
  • tigerbácsi
    ok köszönöm :-) akkor marad a hivatalos oldalon a kérdés ha majd nem találok valamit :-)
  • [HUN]FaTaL
    Nem egészen. Elvileg kompatibilis velük, gyakorlatilag nem mindig. Általában a telepítők egybe vannak, de ettől még lehet eltérés a driverekben. Pont ugyanúgy mint a win2k/winxp esetében.
  • tigerbácsi
    tényleg ez engem is érdekelne! mert hallottam olyat, hogy a win7 32 meg a win 7 64 ugyanazt a drivert használja mint a wista 32 vagy a vista 64! igaz ez?
  • Lacee86
    Jó de khm... nem eredeti Win-t rakok. Vagy akkor is műxik a net dolog?
  • MR ME
    telepítés közbe hagyd a neten és kb semmit nem kell installálnod, felrak magának mindent, hangkarihoz tettem fel kizárólag realtek drivert, de am ahhoz is rak fel vmit...
    jameg persze videókártyának kell a driver
  • Lacee86
    Ok, köszi.
  • [HUN]FaTaL
    A hálókártyát felismeri. Hangkártyát is de ahhoz van driver a realtek oldalán, vagy usite.hu. :)
  • Lacee86
    Hali! Win 7-et szeretnék tenni a gépemre, csak előtte megpróbálom összegyűjteni a szükséges drivereket. Na most ott tartok, h alaplap: Gigabyte honlapon Audio és LAN drivereket találtam csak, amik 32 bites Win7-hez jók. De ezeken kívül tudtommal más driver is kell. Alaplaphoz ugyebár adtak dviver CD-t, de azon csak Vistához vannak. A Vistás driverek jók lehetnek Win7-hez? Bocs, biztos már 26000x feltették a kérdést, csak eddig nem foglalkoztam vele. Előre is köszi.
  • xxxpaulxxx
    Hello!
    Az lenne a kérdésem, hogy a webkamerának (most mind1 milyen) hol lehet beállítani az alap felbontását? (Windows 7) Úgy értem hogy pl messenger-skypenál nem lehet beállítani programon belül és alapból a legmagasabb felbontással videóz... ezáltal nagyon lassú az fps arány... szóval lehet-e ilyet csinálni, hogy külön beállítani az alap felbontást?:D
  • The Protector
    Hali.Haver vett laptopot és nem kapott hozzá driver cd-t.Feltették rá a windows xp-t és itt megállt a tudományuk.
    Annyi a kérés h vki ehhez tudna driver linket adni?
    A laptop egy:ASUS K50C-SX002X
    Előre is köszi
  • Madara 91
    Sziasztok...
    Nekem egy olyan problémám lenn hogy játékok közben egy idő után elkezd szaggatni(kb1 percig),majd abba hagyja és egy rövid idő után újra csinálja,kb 1.5 hónapja ugyan ez volt a probléma.Szervizbe megint nem akarom vinni mert min.2x bekel vinnem ahhoz a gépet hogy végre megtudják mi a hiba,szóval sz@rnak az egészre,lehetséges az hogy én megoldjam a problémát,vagy jobb ha szakemberhez viszem?
    Nagyon hülye vagyok a számítógépekhez,ezért is kéne a segítség...
    Leírom hogy milyen cuccok vannak a gépbe és ha valami frissitésel megtudnám oldani a problémát akkor legyen szíves valaki dobni egy linket:

Alaplap:Gigabyte M56S-S3 nF560 DDR2(800) 7.1HDA Glan
    S.II Firew. AM2

Processzor:AMD Athlon64 x2 4600+2.4Ghz 1MB Dual-Core Dobozos AM2

Memória:DDR2 1GB 800(PC2-6400)Kingmax

VGA-kártya:Geforce 8600GT 512Mb DDr2 PCI-E Zotac

HDD:160 Gb Hitachi 8 Mb 7200 rpm Serial AtaII

Előre is kösz!
  • T0NI
    Üdv!

Következő a helyzetem; egy router (SMC), 3 darab szgépre, két asztali, egy laptop, 8 megás netet oszt. Ez a helyzet, 3 éve zavartalanul fennált, pár hete azonban azt vettem észre, ha a laptopba az UTP be van dugva, a egyik gépen a sávszél kb 0.5 megabitre esik, minden esetben. Még a laptop kikapcsolt állapotában is. Ha a laptop ki van kapcsolva, és UTP helyett a tápkábelét húzom ki, a sávszél akkor is visszaáll maximumra. Mindez kb 2 másodperc alatt megy végbe. Mire gondoltok mi lehet a hibás? Router, esetleg a laptop hálókártyája? A 3. gép zavartalanul működik, mindkét másiktól függetlenül. Az IP-k kézzel konfiguráltak. A laptopon már rég, a másik kettőn pár napja lett rendszer újratelepítve, de ez sem oldotta meg a problémát.
    Aki tud, kérem segítsen, köszönöm.
  • mozart #50931
    Sziasztok!

Meg szeretném kérdezni, hogy Xp alatt lehet-e nagy Vista ikonokat használni.

A másik pedig, hogy hogyan tudnám az asztalon lévő fájlok, mappák neveit eltüntetni. Tehát, hogy csak az ikon látszódjon.

Előre is köszönöm!
  • Apocalipto
    Annak sehogy.. :)

A felhasználói fióknak kell jelszót állítani, a képernyővédő beállításainál meg be kell pipálni a bejelntkezési képernyő-t, és kérni fogja a jelszót.
  • miki10
    sziasztok!
    Windows 7 en hogy tudom a képernyőkimélőnek jelszót állitani?
  • RAMyMamy
    hali
    routerrel meg lehet oldani, hogy egy adott oldalt letiltsak? (tp-link tl-r460-asom van)
  • Lord Nomak
    Ez van meg nekem is, ráadásul most lekaptam mindent, fel akarom telepíteni. És így már 10 perce update drivers ablak és csókolom.. Kezdek belefáradni tegnap óta :D
  • [HUN]FaTaL
    Nekem ez a fájlnév: SB24_PCDRV_LB_1_04_0090.exe, ugye nem a sima Audigy sorozathoz szedted le a drivert? Bár akkor szerintem fel sem ment volna.
  • Lord Nomak
    Be van lőve az is. :\

Lehet lekapok mindent most aztán felrakom még egyszer a drivert.
    Ezt szedtem le amúgy:

Creative Sound Blaster audio driver 1.04.0090

Ha van jobb ötleted esetleg driver vagy valami ügyileg azt szívesen fogadom.
  • [HUN]FaTaL
    És a vezérlőpult->hangbeállításoknál be van állítva az 5.1? Meg az audio control panelben a speakersnél?

Mert havernak audigy se van, nekem ls és mindkettőnknek tökéletesen működik.