!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor nem hiszem hogy szükséged lesz az 1gb-ra...
Apunak mindig igaza van! Most is.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ja tényleg 1366 nem osztható maradék nélkül 8-al...
valami konzolos topic-ban olvastam hogy van egy pár game ami nem eszi meg ez miatt a kijelzõt...
Most biztos megnyugtattalak😊
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
THX még 1x
Amúgy Win7 van fent <#wink>#wink>
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
mekkora a fölbontása a monitorodnak???
esetleg nézz frissebb driver után...
kipróbáltam hdmi-t pista64-alatt de 1fosch...
jó, ezzel nem akartalak megnyugtatni😊
Csak Directx10-es játékoknál van ez a probléma.
Minden más egyéb alkalmazáskor rendesen érzékeli és megjeleníti a beállított felbontást. (1360 x 768)
Thx
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ha lehetõséged van rá dugd dvi-vel... ott a felbontás és a kép is jó...
PLÍZ HELP...
THX
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Plíz help.
Van egy Sony KDL32T2800 LCD tv-m.A szgépem össze van kötve vele DVI-HDMI kábellal.Ha a játékokat Directx10 alatt akarom futtatni, akkor a tv mindig 1080i/50hz felbontást érzékel.(teljesen mind1 milyen felbontásra állítottam a gammát).
Normál VGA-kábel bekötés esetén ilyen probléma nincs, de ekkor viszont nincs optimális felbontás a tv felbontásához.
VGA-kábellel egyébként elég szar a kép is.
A segítséget elõre is köszi...<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
elég nagy különbség 😊
értsd nem!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
keress olyat hogy: ATI All-inwonder ha jól emlékszem
egyébként épkézláb tv-kari is tud ilyet 640x480-ban mpeg2
Ha van a vidikártyámon mondjuk egy hdmi, egy s-video, vagy egy akármilyen más csatlakozó, akkor azt meg lehet valahogy csinálni, hogy jelet is tudjon fogadni? 😊 Pl. Valamit be akarok digitalizálni (mondjuk egy vhs kazetta), rákötöm mondjuk az s-video csatlakozóra és azt pedig "fölvenni" a pc-re...? Remélem értitek 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ez milyen hiba? ismerõsöm gépe ronlott el, winxp cd meg nem javítja meg
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Meg nekem nem az kell hogy leolvassa az adatokat,hanem hogy ujra legyen d meghajtóm!Tudsz nekem ebben segíteni hogy arra is jó ez a program,és ha jó akkor hogyan csináljam?
Köszi szépen
Lécci
Amúgymeg másik partícionáló program rulez.
Töltsük le az internetet!
Adott 2 gép az egyiken XP, másikon Vista. Router, switch nincs. Lehetséges úgy játszani, hogy közvetlenül van összekötve a két gép egy patch vagy crosslink kábellel? Melyik kéne az utóbbiak közül?
Írta hogy hibát talált a winyó 0 szektoránál és õ azt javítja (ekkor már gondoltam hogy baj lesz) újraindítás után a Vista elindult de a D particióm eltünt! Persze a partition magic el se indul. A partition manager látja a másik partíciót, de azt irja hogy file system_: invalid
Valaki járt már így vagy van ötlete hogy lehetne helyreállítani a particiót? Esetleg van valami Vistás hdd javító (checkdisk vagy valami) vagy más program ami képes lehet erre? az adat szerintem rajta van,hogy lehet helyreállítani?
Please help!
1. Right-click on My Computer
2. Click on Device Manager in the list on the left
3. Go to View –> Show hidden devices
4. Under Non-Plug and Play Drivers right-click on Beep and select Properties
5. Under Driver tab in Startup field select Disabled
6. Restart (you weren’t expecting that, were you? 😉 )
7. Enjoy your beep-free computer!
ÍGY NEM KAPCSOL KI!
Minden ugyanaz másképpen.
Veszek majd egy másik kártyát,úgyis kell a gps-be,remélem azzal nem lesz ilyen gondom.
a másik meg dos parancssorral is volt hogy tudtam törölni mikor mással nem :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!