64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • tetrodotoxin
    Üdv!

Egy kis segítséget/tanácsot szeretnék kérni. A gép állandóan újraindul, de nem tudom mitől lehet. Mindkét memóriát külön - külön kipróbáltam: újraindult. Próbálkoztam másik winchesterrel: újraindult. Kicseréltem a tápot, kitisztítottam mindent a gépben (persze csak levegővel): újraindult. Ha a processzorral lenne gond, akkor szerintem nem ez lenne a tünet, hanem szimplán kikapcsolna, nem pedig újraindulna, rosszabb esetben be se kapcsolna a gép. Mi lehetne még a probléma? Ha valaki tud valami okosat mondani, azt megköszönném.
  • tigerbácsi
    ehhh tényleg nem ér semmit ez az élményidex! köszi!
  • Lacee86
    Csak hogy még jobban megmutassam, mekkora baromság ez az élményindex. A lent olvasható konfigra ezt adja. 8500 GT-re 5,9?? LOL!! Vinyómra ugyanúgy 5,9-et ad, mint neked, pedig nekem csak 320 gigás Samsung van 16 MB tárral.
  • tigerbácsi
    jah nem foglakozok. mindenki ezt mondja! :-) köszönöm Neked is! :-)
  • Lacee86
    Pedig ez jó vinyó. Hát ha nem veszel észre semmi különöset a gépeden, akkor sztem ne foglalkozz ezzel a pontszámmal.
  • tigerbácsi
    Western Digital 1TB 64MB 7200rpm SATA WD10EARS

de többen mondják hogy ennyinek kell lenni.

a win7 élményre meg azért adtam, mert nem értek a gépekhez.
  • Lacee86
    Milyen HDD-d van? Amúgy meg mit foglalkozol azzal, h mit oszt a Win7 élményindex vagy mi a tököm? :) Jól szuperáljon a gép, az a lényeg. Úgyis észreveszed, ha nem így lesz. Gondolom nem a legcsúcsabb HDD-d van, azért pontozza le amúgy.
  • tigerbácsi
    sziasztok! több szem többet lát alapon szeretném itt is megkérdezni hogy mi a véleményetek? mert aki összerakta a gépet azt mondta hogy vigyem el a HDD-t bemérettetni! :-( az 2 hét :-(

a gép értékelése

köszönöm előre is!
  • pxxl
    azt hittem ezen már túl vagyunk
  • xxxpaulxxx
    meg lett a megoldás... újraindítottam a gépem és most mind2 működik:D
  • Lacee86
    Ez nekem szól? Amúgy én elhiszem, h a drágább egér jobb is lehet, de azért csak van átmenet 2e Ft-os és 20e Ft-os közt... Max. 5-6k-t még én is elfogadhatónak tartok egy egérért, ha tényleg jobb is, de ennél többet én biztosan nem fizetnék érte, 20e Ft-ot meg egyenesen pénzkidobásnak tartok. De hát nem vagyunk egyformák, akinek ez ad örömet...
  • MR ME
    igen ezen énis gondolkoztam, h vajon ha kapna egy minőségi egeret egy hétre próbára, utána mennyire nyugodt szívvel cserélné vissza a 2k-sra
  • [HUN]FaTaL
    Ha dolgoztál volna már normális egérrel (értsd nem 2k-s szarral), akkor nem mondanád rá, hogy pénzkidobás.
  • [HUN]FaTaL
    Működik USB+PS2 comboban is.
  • Lacee86
    Mióta függ egy műszaki terv igényessége attól, h hány ezer Ft-os egérrel rajzoltad, te észkombájn??
  • MR ME
    asszem fej fej mellett haladtak, ha egyszerre mozdítottam mind2-t az ellenkező irányba akkor nem csinált semmit a kurzor :D
  • Willenbrock
    Kicsit gyanús volt az igaz,de arra gondoltam hogy vannak már mindenféle Flash playerek meg mittomén mik,hátha úgy van megcsinálva hogy azokkal kell letölteni.Erre gondoltam.A You Tube-hoz is letöltőprogram kell mert a hagyományos módon nem lehet letölteni,szóval annyira nem volt gyanús.
  • xxxpaulxxx
    ilyenem van naXD
  • Roger6
    Gondolom milyen igényes lehet...
  • pxxl
    minek neked ps2-es egér :D vagy rakj rá usb-s átalakítót.
  • xxxpaulxxx
    igen, csak ha kikapcsolom, vagy kihúzom a vevőjét a rádiósnak a ps2-es ugyan úgy nem működik... cska gondolom újraindítás után:D
  • pxxl
    és melyik győzőtt? :D
  • MR ME
    pedig megy :D
    bedugtam a sima usb-set, és még be volt kötve a régi vezeték nélküli is, és tudtam velük harcolni :D
    de szvsz ez csak usb-nél működik
  • pxxl
    egyiket kihuzod, másikat használod aztán fordítva ha úgy tartja igényed. nem hallottam 2 egér egyszerre használatáról. bill-t lehet egyszerre 2 is az tuti.
  • xxxpaulxxx
    Hogyan tudnám megcsinálni azt windows 7nél, hogy egyszerre működjön a PS2es és a vezeték nélküli egerem?
    vagy ha nem is egyszerre, de lehessen váltogatni...
  • Met
    lol

lengő eszköztár

• hacka
    Ha játszom mindíg megjelenik egy lengő eszköztár (levelezés,startlap,másolás ).Hogy tudom eltüntetni?
  • balcsi70
    Sziasztok segítségre lenne szükségem.
    Van egy ilyen alaplapom Alaplap 1 a gépbe persze működik( az integrál hang mikrofon része nem megy) nem is ez a lényeg hanem szeretném lecserélni mondjuk erre Alaplap 2 (tudom hogy ez sem mai darab de úgy látom jobb mint a másik. És van rajta egy AMD Sempron SDA 2400 DUT 3D proci. Mi a teendő? csak kicserélem az alapot aztán összedugom a kábeleket és kész? Elvileg menni kéne? Köszi a segítséget.
  • Lacee86
    Jó pár tervemet megcsináltam vele ArchiCAD-del. :)
  • MR ME
    de olcsó volt, és nem szórta a pénzt
    régen énis vettem az olcsó szarokat, de egy idő után rájöttem h olcsó húsnak híg a leve, és hamár ennyit töltök a gép elött, inkább költök rá többet, de minőséget kapok a pénzemért...
    am ezen tök értelmetlen vitázni, kinek ez, kinek az elégíti ki az igényeit
  • [HUN]FaTaL
    Csak egy vonalat nem lehet vele normálisan húzni. :D
  • MR ME
    ezt a szemléletet tartom énis
  • Lacee86
    Nekem a 2e Ft-os Trust egerem 3 éve műxik. Semmi baja, pedig sokat használom. De te arra szórod a pénzed, amire akarod.
  • pxxl
    inkább igényesség. én sem veszek pár ezer ft-ért egeret, se monitort se semmit. vannak bizonyos igényeim az ilyen dolgokkal szemben, és ez azzal jár, hogy akár fél évig spórolok, akkor ez van, de nem veszek szart, amit fél, vagy 1 év után dobok ki.
  • Lacee86
    Nem ízlés, hanem pénztárca és ésszerűség, Mr. Újgazdag...
  • Roger6
    Azt ugye érted, hogy a pontosság az alap. Az,hogy hova húzom az egeret. Bocs, hogy vettem egy ilyen "drága" egeret, de ő leköveti a kézmozgásomat. Ha te egy 500 Ft-s egérrel beéred, az nem az én ízlésem hibája...Ezt nem bántásból mondtam...
  • Solten
    De konzervativ vagy...
  • pxxl
    felénk a dinnyét nem pucolják pláne nem ~20.000ft-os egérrel xD
  • Solten
    Dinnyet pucoltal vele.
  • pxxl
    "Látom a drága egér sem bírja tovább mint a kétezer forintos rágcsáló, csak presztízs."

ez baromság! nekem megvan az MX1000 mióta megjelent, és most pár hete kezdett ritkán duplán kattintani, azon kívül semmi baja nincs. és nem csak netezésre használtam ezidő alatt.