!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellene egy kis segítség
hogy tudom összekötni a nettel a ps2-t?
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
windows 7 en hogy tudom beállitani a webkamerát hogy ne legyen olyan a kép hogy az élõ képnek ne a tükörképét mutassa?
All hail the double x!
Windows indításakor egy szövegfájlban mindig a következõ jelenik meg:
<.ShellClassInfo>
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787
Ez mit akar jelenteni,mitõl van ez?<#nemtudom>#nemtudom>
Elõre is köszi
olyan károkozás nincs, hogy csinál valamit, de még megy.
Szal még oké csak vigyázz.
Pici cicergésnél tápcsere.
Nekem egy Deluxe tápom cicergés nélkül megölte a gépházam lcd-jét mmajd a táp is kilehelte a lelkét egybõl.
Az 580Wos black tápom cicergett bevittem és a szervízbe teszt közbe eldurrant...
Mondták, h mázlim van me gariba cserélik me télleg rossz, mert túl vlt terhelve
Ez a Chieftec meg se nyikkan
Szal figyelj, még nincs baja a gépednek, de a táp magával húzhatja az egész konfigot
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Amugy meg: link Bar a 460-as Superb is szuper 9k-ert 😊
Saor Alba
Ugye, nem fordulhat elõ az, h a hardverek élettartamát is gyilkolta ez a táp?
phn is megnéztem a milyen tápot vegyek topikban, és ott volt az ajánlott tápok között.
(a super casenél csak jobb)😊
Amm elõre tervezek😄
Lehetséges egy laptop képét kikötni tv-re, s-video kimenet nélkül? Csak vga kimenet van. Ezt néztem , de nem tudom, hogy jó-e.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
amikor kikapcsolom a gépet akkor a fekete szép lassan átmegy fehérbe kifehéredik majd kikapcsol a monitor ahogy szokkott!
mi lehet a gond?
egész nap megy a gép!
Saor Alba
Semmi gond a silenttel sem. De szerintem inkább a 460Wattot vegyed, ha nem akarsz SLI configot építeni.
http://goo.gl/gd6Zi5
kinéztem ezt a tápot és az lenne a kérdésem hogy ennek 24 pines csatija van???
Szerintetek ennek a tápnak a silent vagy ezt a sima verzióját vegyem??
Ha a silent az melegedõsebb akkor megveszem inkább ezt😄
Ez amm nem tudja valaki hogy menyire hangos?
thx a választ.
UI:ez má nem kínai😊
gregtom6:
"Nekem 2 ismerõsöm azt mondta, h max 10 évvel ezelõtti tápok voltak olyanok, a mostaniak megbízhatóak, és nem megy tõlük tönkre a gépem."
Szerintem meg pont fordítva. A mai olcsó tápok sokkal gagyibbak. Persze vannak kivételek, LC is gyártott már jobb féle tápot.
Az a RAM dolog nekem sem kóser, simán 2x1GB bõven elég.
Mert akk ha kiveszed a 256ost, akkor sokkal gyorsabb lesz a gép, arra törekedj, hogy minid páros számú ramod legyen, és azok egyformák, és ha 2õ van pl akk mind2õt a sárga foglalatba rakod, ha négy akkor 2 sárga 2 piros de az azonos színû foglalatba azonos típusú és nagyságú ramok legyenek így lesz a legjobb a 128 bites kezelés meg így egyik ram se fogja le a másikat.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nézz át IDE és kérdezd meg az ehhez értõ fiúkat, hogy elég e a configodhoz a táp.
Szerintem az az LC (nem márka!ez egy sz*r már bocs) hiába van 400W ráírva, nem ad le 350W-nál többet. Az meg már kevés. Meg szerintem a 12V-os ágon sincs meg a videókártyán lévõ ajánlott 35Amper. Jah meg a Videókari dobozára rávan írva hogy minimum 450Wos táp kell hozzá, már az én 1950GT-mhez is az kell hát akkor még a tiedhez...
AMD Athlon 64 3500+
Sapphire Radeon HD4670 512 ddr3
2,25 GB RAM
ASRock 939SLI32-esata2
karit is azért vettem ezt, mert a régi 7600 GT elszaródott.
A tápom pontosan nem tudom, milyen, mert nem én raktam bele, ez van ráírva:
Model: LPJ9, 400W, LCG, P4+, Q.A. OK, 060 617
És arra lennék kíváncsi, h ha elromlana, akkor csak max annyi történne, h nem kapcsolna be a gép, v elszállna az egész konfigom? Viharok esetén mindig áramtalanítok...
Mert ha nem lenne fontos, nem vennék új tápot, csak olyantól tartok, h ha elromlana a táp, akkor elszáll az egész gépem. Ugye ilyen nem történhet? Nekem 2 ismerõsöm azt mondta, h max 10 évvel ezelõtti tápok voltak olyanok, a mostaniak megbízhatóak, és nem megy tõlük tönkre a gépem.
A lényeg, h a fenti problémára mi lehet a megoldás? Win XP SP3 van fennt, KIS 09 vírusirtó. Esetleg hûteni fogom, majd megnézem, túlmelegedik-e vmelyik hardver. Vihar esetén mindig áramtalanítottam.
HELP!!pls
All hail the double x!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
- ADSL vonalas teló nélküli csomag kéne.
- Ahogy mondják VGA ügyben ár/arány érték számít 😊 Havi 5-6k szánnék rá.
- Ha lehet belépésidíj nélkül, 1 max 2 év hûséggel. Modemet ismerõstõl lesz és õ fogja telepíteni nekem. Feltéve ha szolgáltató nem köti az orromra saját modemét mint belépésidíjként.
- UPC, Chello kizárva. Vidéken (Ir.sz. 7785) vaok, nem jönnek ki 1 ideig. T-s vonalak futnak itten át 😊
Fákjúal!
De úgy kéne h mindennel fel lehessen rá menni! Nokia telóval is!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
asrock K7VT4A PRO (socket A) lap
AMD sempron 1.7ghz
768MB ram
ATI 9600 pro
õ vga-t akar venni, de nem merem ajánlani neki mert sztem semmi különbség nemlesz töle
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
se csökkentett semmi nem megy bootolna a win de vége kékhalál, majd amikor feltenném ujra az egészet akkor a particióim is elvannak tünve, és a slussz poén hogy az 500 gigából csak 131et lát most formázza épp azt a 131et hátha de nemtom mi lehet a baj?? az imént formázás közben hogy 1 2 kattogo hang a gépbõl amitnem tudtam mire vélni, de már abbahagyta
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Tegnap este másfél órán keresztül ezen vitatkoztam haverral végén már majdnem megvert! 😄
Szerintem simán KODEGEN Õ meg úgy megtekerte a szót,annyira angolosra,hogy már el is felejtettem hogy mondta. Bocs az OFF-ért!
loooool
nem tudom miért, de fetrengve röhögtem😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
All hail the double x!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
All hail the double x!
All hail the double x!
google chrome-t elinditva ezt a hibaüzenetet kapom. valakinek tipp, hogy mi lehet az oka?Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
<#help>#help>
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
csak gondoltam próbálok tanácsokat adni 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."