64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • tmisi
    Látom a drága egér sem bírja tovább mint a kétezer forintos rágcsáló, csak presztízs.
    Ehhez persze a játékoknak is köze van, amikor ilyen hülyeségekkel jönnek, hogy rángassam az egeret fel le, meg a lehető leggyorsabban klikkelgessek fél percen át. Két év alatt simán ki lehet végezni a beviteli eszközöket ilyen manőverekkel.
  • andersh
    nekem samsung egérrel volt ez.
    ment a kukába :D
  • Roger6
    Sziasztok! Van egy Logitech MX518-as egerem, és múlt héten elkezdett hülyéskedni, hogy időnként 2-3 mp-re kikapcsolt, leállt az optika. A héten már alig-alig akart bekapcsolni. Nem tudjátok, mi lehet az oka? Nincs megtörve a zsinór, azt kapásból néztem. Ahogy néztem több fórumot is, másoknál is előfordult ez a hibajelenség, ott valami firmware frissítésről beszéltek, de nem is találok a neten firmware-t hozzá. Esetleg találkozott már valaki hasonló jelenséggel? És tudja valaki, mi lehet a gyógyír rá?

Segítségeteket előre köszönöm!
  • pxxl
    nem gyanús hogy miért nincs "szokásos jobb klikk cél mentése más néven módszer, és nincs letöltőlink sem"
  • csgery
    Fujitsu Siemens pi3525. Két hónapos kb:D
  • Bandi 18
    Milyen laptop pontosan?
  • csgery
    A BIOS annyira le van egyszerűsítve, hogy a bootoláson meg az órán kívül mást nem is lehet állítani:(.
  • Bandi 18
    Biosban nem lett átrakva az érték?
  • csgery
    Sziasztok!!
    Ismét akadt egy kis probléma a laptopommal. Bátyám fel akarta tenni rá az xp-t, majd később ismét a windows 7 et, azóta folyamatosan 32 megásnak látja a VGA-t (Intel gma 4500mhd), akármilyen drivert akarok rátenni, mindegyik kiirja, hogy "a számítógép nem felel meg a minimális rendszerkövetelményeknek".

Valami ötlet?!
  • Willenbrock
    Estét!

Az lenne a kérdésem hogy az olyan videós oldalakról hogy lehet a videt letölteni ahol nem működik a szokásos jobb klikk cél mentése más néven módszer,és nincs letöltőlink sem.
  • Bandi 18
    Igen.
  • marsu
    sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogy egy normál dvd olvasó tudja olvasni a dupla rétegű dvd lemezt????

• alcotb
    és win7 van a gépen (ha ez számít)
  • alcotb
    hello

van egy mappa aminek az írásvédettségét nem tudom megszüntetni, rámegyek hogy tulajdonságog írásvédettség alól kiveszem a pipát alkalmaz majd ok...úrja megnézem a tulajdonságait és ki van pipálva...mit lehet ilyenkor csinállni?
  • BIZ0906
    A D-Link modem melyik országé? Vagyis hol van az anya cége?
  • killergreg
    30k körül
  • killergreg
    és milyen videókarit tudtok ajánlani ami jó is és nem is annyira drága:D
  • [HUN]FaTaL
    70 fok még nem gáz.
  • killergreg
    Sziasztok!
    Van egy GF 8800 Gts 320mb videókarim, az érdekelne h mekkora az ideális hőmérséklete teljes terhelésnél.
    Ha 70 fokra felmegy az gáz?:D
  • andersh
    de nem tudom milyen bemenetek vannak a hangfalakon, így nem lehet tudni milyen kábel kell, a leírásod alapján tényleg jack elosztó kellene, de akkor nem lenne sztereó, szóval írd le hogy milyen ki és bemenetek vannak a hangfalakon.
  • andersh
    normális esetben egy ilyen kell
    http://www.betacom.hu/index.php?WG_NODE=WebTermek&WG_PARENTOID=PRFf_6b9a2e1&WG_OID=PRSf_35e2631

és hifire rákötni, és akkor rendesen szól sztereóban.
  • Bandi 18
    A leírásod alapján ez kell neked.

• miki10
    Sziasztok!!
    van két stereo hangszóróm, és azt szeretném megoldani hogy a számítógépen mind két hangszórómat tudjam használni.de a számítógépen csak audió ki menet van:S. az egyik hangszórón is van egy és ha abba bele dugom a másikat akkor az nem szol amelyikbe bele dugtam.:S

nem tudtok rá vmi megoldást hogy mind kettőt tudjam használni?
  • andersh
    Lefuttattam a CHKDSK-et és most már HDTune nem 2 hanem 1 bad sector-t ír, de azt sem az egyik réginek a helyén hanem új helyen.
  • Lacee86
    Ja meg nekem is van 1 problémám. Mostanában a DVD íróm nem akarja kiadni a tálcát... Beragad, vagy nemtom mi van vele. 4-5 próbálkozás után hajlandó csak kiadni. Vmit lehet vele kezdeni, vagy lassan dobhatom ki? :(
  • Lacee86
    Na, akkor már leírom a problémát. :) Az a gond, h haver gépe egyre gyakrabban nagyon belassul. Percekig telepít egy pár megás programot, percekig másol, nagyon soká tart mire kicsomagol vmit, soká töltenek be a site-ok stb. De ez csak időnként van, néha csak úgy helyreáll magától, azt mondja. Én kezdtem el gyanakodni, h talán haldoklik a vinyója, mert végül is egy majdnem 6 éves Maxtor, szóval elvileg simán benne lehet a pakliban. Melegedésre is gondoltam, de ha nem csinál semmit a gépen, akkor is lassú, ami azért fura lenne. Esetleg vírus lehet még, de 1-2 hete lett újrarakva a Windows, "olyan" oldalakon meg nem nagyon jár. Meg Nod is fennvolt neki, az sem ugatott. Most mondtam neki, h nézze át Avirával is, hátha az talál vmit. De amúgy szted milyen hiba lehet ez?
  • Bandi 18
    Futtass rajta HDTune error scant, ha hibás szektor nincs akkor azzal már beljebb vagy :), mondjuk attól az elektronika mechanika döglődhet.
  • Lacee86
    Konkrétan havernak elég gyanús, h haldoklik a vinyója, de a progi semmi baját nem ír. Csaknem 6 éves Maxtor vinyóról van szó.
  • Lacee86
    Hali! Azt szeretném kérdezni, h a HD Sentinel amit mutat diagnosztikát, az mennyire megbízható?
  • pxxl
  • Bandi 18
    Igen. És ne ugyanolyanra cseréld. Szóval ez nem garis hiba. El kell adni és venni helyette egy ATI-t :P
  • killergreg
    értem hogy az, de akkor csak csere segit rajta?:S
  • [HUN]FaTaL
    Memória túlcsordulás, nvidia betegség.
  • killergreg
    és nem lehet tenni ellene vmit?:D
  • Solten
    Ez egyfajta nvidia-betegseg, "memoria tulcsordulas", 512MB-nal kisebb memoriaju VGA-iknal fordul elo. Ezert is passzoltam el, nalam a Fifanal lassult be folyton...
  • Solten
    Nem egeszen, orultem hogy megszabadultam tole...
  • killergreg
    igen 320as, de még mindig nemtom mi a problééma..:(
    BIOS reset már volt:S
  • pxxl
    irigykedsz?
  • Solten
    Akkor lattam hasonlot mikor is RAID kotetre problakoztuk feltenni a windozt... Valamit a BIOS-ban kell buveszkedned, frissitsd vagy allitsd alapbeallitasokra ha meg nem tetted volna. Bar egy noti BIOS-aban elegge korlatozottak a lehetosegek/beallitasi funkciok egy alaplapehoz kepest.
  • Solten
    Hi. 320 MB-s a GTS?