64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#51404 A google fordító egy rakás.... Amúgy azért nem megy valszeg, mert a feliratfile-oknak meghatározott szerkezetük van és srt kiterjesztésűnek kell lenniük. -
#51403 Reggelt!
Egy filmnek csak angol felirata van,bedobtam a google fordítóba aztán mentettem 2 féle módon ANSI és Unicode kódolással is a jegyzettömbbel,de nem látják a filmlejátszók,hogy lehet ezt megoldani? -
muki777 #51402 Igen most már én is megtaláltam, csak én klasszikus start menüt használtam, annak a testreszabásánál viszont nem találtam ezt az opció.
De átállítottam a másik start menüre, és így ki tudtam venni. -
#51401 valaki tudna nekem adni egy linket ahonnan letolthetem xphez service pack 1et MAGYARUL? mar orak ota keresem.. koszonom -
#51400 Így eltűnik ez a lehetőség hogy előzőleg megnyitott doksikat mutassa
-
muki777 #51399 Köszi a segítséget! De így csak ki tudom törölni az előzményeket. Én azt szeretném, hogy egyáltalán ne is tárolja.
Köszi! -
tmisi #51398 Hát akkor azt cseszheted. Én is vettem egy hasonló lapot (integrált), csak Intelest, 2.66-os procival és minden probléma nélkül viszi a 250W-os (!!!) FSP tápom. Ennyit a Codegenről... -
#51397 tálca jobb egér tulajdonságok--> start menü fül---> testreszabás--> speciális--> és egy ilyen checkboxban van alul hogy legutóbb bla bla. -
muki777 #51396 Nem találtam szoftveres fórumot, ezért írom ide a kérdésemet, remélem nem jelent nagy problémát.
A kérdésem az lenne, hogy nálam XP-n a start menüben van egy dokumentumok nevezetű pont, amelyben a legutóbb megnyitott dokumentumok jelennek meg.
Hogyan lehetne kitörölni a start menüből ezt a dokumentum előzmények menüpontot?
Köszi előre is! -
#51395 sziasztok!
vettem egy régi, használt alaplapot, benne procival. az alaplap egy Asrock K8NF4G-SATA2, benne egy 2.6-os procival
bedobtam egy házba, rákötöttem mindent, amit kell, többek között egy "csodás" codegen 300X-et, vagyis egy 350W-os, ATX 2.03-as tápot
első indításkor a következő történt: CPU venti egy pillanatra felpörög, aztán síri csend. újra bekapcsolom, megint megcsinálta. harmadik próbálkozás (mondjuk ezt már lehet nem kellett volna, de azt tudtam, hogy a ház kontakthibás) és HALÁL. a csupa nagybetű annak szól, hogy semmi sem történik. nem csipog, nem világít semmi. másik táp, másik ház, mindent kivettem, kihúztam (kivéve a procit) még mindig semmi. aztán egyszer csak észrevettem, hogy az nvidia chipset tűzforró!
egyrészt szerintetek én cseszhettem el valamit, és akkor ugrik a lóvé (vatera, de abszolút megbízható embertől), vagy már eleve szar lehetett valami, ill. mennyi az esély arra, hogy életre kel a cucc? -
#51394 Sziasztok!
Valaki tudja annak a játéknak a nevét amibe van egy pálya, egy stég alatt ülsz a motorcsónakban és onnan lövöd a stéget?
Ha valaki tudja azt kérem írja le.
Előre is köszönöm.
Üdv
Falkon -
tmisi #51393 Próbáld ki router nélkül. -
regie #51392 Sziasztok!
A problémám a következő:
Routeren keresztül jön a net. De 5-10 percenként megszakad. AZ msn hibaelhárító alapértelmezett átjáróra, meg arra hivatkozik h nem lehet feloldani az IP címeket.
TUdna esetleg valaki segíteni?
Előre is köszönöm! -
Aleric #51391 Köszi! a választ! -
#51390 akkor azért nem megy mind a 2 gépen egyszerre... -
bandeszbiro #51389 Megnéztem...igen azonos... -
BIZ0906 #51388 Jézusom pedig csak a szimbólumokat kellett volna megnézni xD ááh :) -
#51387 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bármilyen kétjegyű számra is gondolsz, a műveletek miatt csak néhány darab végeredmény jöhet ki: 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81. Ha megfigyeled, ezek mellett a számok mellett ugyanaz a szimbólum van. Egy kis matematika. Gondolj utána, rájössz, h nem is olyan bonyolult. :) -
Aleric #51386 Lacee akkor kérlek áruld el mi a nyitja??? -
BIZ0906 #51385 Ilyen nincs honnan tudja ez a szar? áááh :D -
#51384 Ezt ismerem. Elsőre látványos, de könnyű rájönni mi a nyitja. :) -
BIZ0906 #51383 Hát ez érdekes -
Aleric #51382 Sziasztok!
Találtam egy számomra nagyon frusztráló weboldalat, aminek nem tudok rájönni a működésére. Ugyanis van rajta egy progi, ami hát nézéttek meg magatok...
AZ oldal
Légyszíves valaki adjon nekem erre racionális magyarázatot. -
#51381 a 2 gépnek különböző az ip címe? -
bandeszbiro #51380 Hi!
Segítségre lenne szükségem... Teljesen kezdő vagyok, sohasem használtam még routert. Van egy DIR-300 as routerem. Megcsináltam a telepítést ahogy a CD-n le volt írva. Így kaptam egy vezetéknélküli hálózatot... 2 laptoppal akarok csatlakozni. Az egyiken ( 1.gép Vista, acer ) megy a net semmi gond nincs vele. A másikkal ( 2. gép Xp, asus ) viszont nem tudok erre a hálózatra csatlakozni... ( más nem titkosítottra igen ), csak kábelen keresztül megy a net a router Lan 1 es portjáról. WPA2 es titkosítást használok. A 2. gép megáll mikor ipcím lekéréshez, bejelentkezéshez érkezik... csak helyi kapcsolatot ír. Mit kellene beállítanom? DHCP be van állítva... Wifi engedélyezve mind2n...
Köszi a segítséget...
Bocsi, h 2 helyre is írtam.... -
Dizson #51379 Beraktam egy 400-as wattos Chieftec tápot de megint leállt játék közbe. Felraktam még a ventilátort 100%-ra és megint felment 100°C fölé. Nem értem miért áll le. :( -
Dizson #51378 Codegen és csak 1 vinyó van rajta. -
#51377 az miért csinálja router hogy ha töltök le torrentel, akkor egyszercsak nemtudok semmi veboldalt megnyitni, még akkor sem ha leállítom a letöltést. De közbe msn-en simán fentvagyok és irogatok. Olyan mintha nem engedné egyszercsak hogy új kapcsolatot nyissak. Azért gondolom hogy router, mertha kihúzom, aztán visszadugom minden okés. -
#51376 lehet a táp lesz a gond, milyen márka van ráírva az oldalára?
ventillátort pedig: jobb klikk az asztalon, ottlesz felül hogy catalyst controll center, ott keresd ki az ati overdrivot. Ott lehet, először a kis lakattal feloldod, aztán enable manual fan controll, és feljebbveszed játék előtt, mint ameddig felpörög max játék alatt. -
Dizson #51375 A táp valami noname. -
Dizson #51374 A táp 400 wattos. A ventilátort hol tudom állítani? Amúgy már így is elég hangos. :D -
#51373 rajta kellene hogy legyem dvd-rw DL -
#51372 és hogy néz ki ha tudna? :) -
#51371 az elején -
#51370 hali! honl tudom megnézni,hogy tud e a dvd irom dupla rétegü dvd-t irni? -
#51369 100 felett az már nagyon rossz, terhelve max 80 lehet a VGA. Szóval ha húzod akkor azonnal tedd vissz alapra a VGA-t ha nem akkor vidd vissza hogy melegszik. -
#51368 vganak nemjó 100 felett ccc-ből kicsit vedd feljebb a ventifordulatot játék előtt. De attól nem áll le a gép, csak a kép kimerevedik, amég le nem hül, aztán megy tovább (nekem is ez volt mikor a 4850-en hűtésével gond volt..) Processzor hány fokos? Táp hány watt-os milyen típus? -
Dizson #51367 Hali! Van egy kis problémám, ugyanis általában leáll a gép ha játszok. Én túlmelegedésre gondolok, de nem tudom pontosan mi a gond. Szóval a Radeon 4850 általában 100°C fölött van, az alaplapom 45 és a procim pedig ~35°C. Szerintetek? -
#51366 Köszi -
#51365 Nekem egy olyan apró kérdésem lenne egyébként, h Win7-nél miért van az, h ha egy játék közben Print Screen-t nyomok, és utána a Paintbe beillesztem, akkor csak egy full fekete képet rak be. Ha asztalt Print Screenezek, akkor jó. Xp-n azelőtt játékokból is simán betette. Tudom van a Fraps, de azt nem akarom mindig futtatni, mert csak nagy néha kéne 1-1 kép.