64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
tmisi #51444 Látom te sem fogod megvenni az Assassin Creed 2-t, mert csak szenvedés lesz vele az új netes DRM miatt. :D -
n3whous3 #51443 router nélkül is ez megy, 1-2 perc és lebassza. Egy ideig bittorrenttel is ez ment az előző install alatt, de aztán mintha megszűnt volna a gond. Fasz kivan, 2 órája töltök valamit, ami fél óra lenne. -
#51442 mondom én erre tudtam fogni akkor igazából más nagyon nem lehetett, az h csak torrentél csinálja az nemtom mér van, de nálam is ezvolt...csak nekem úújracsatlakozott automatikusan a router, így csak azt vettem észre h elszállt, majd jött is vissza, csak ezt csinálta x időközönként míg ment fullon a letöltés :| -
n3whous3 #51441 Az, buzi trékom van itt is. Dehát http és egyéb download az ok maxon. Csak a torrent száll el? Most kiszedtem a routert és nézem meddig bírja, de mintha már egyszer próbáltam volna ilyet és gáz volt akkor is. -
#51440 szvsz nézd meg router nélkűl is
am engem is dobált a net a régi trékomos nettel amikor maxxal töltöttem, annak egész egyszerűen az volt a problémája h 8megát küldtek a vonalon, ami kb 2-t se bírt...legalábbis én ezt hoztam ki belőle h valszeg ez lehet, mivel a mostani nettel már nem is csinálja, meg míg 4 megás volt ( a köcsög trékom rakta vissza 8ra mert fasszopó geci cég de ez most lényegtelen...) addig sem volt ilyen probléma -
n3whous3 #51439 ja igen, és mintha csak akkor csinálná, ha maxon töltök le, ha lekorlátom akkor nem (vagy ritkábban) csinálja ezt az egészet. -
n3whous3 #51438 Helló
Előzőleg win7 ultimate rc volt fent, most win7 prof, amióta amannak ugye kezd lejárni a licensze. Eddig is meg most is az a gondom, hogy a mocskos rohadt hálózat folyamatosan elszáll, ha torrentezek. Volt fent utorrent 18.-tól 2.0ig minden, volt fent bittorrent. Van, hogy nincs gond, most megint kezdi a mókát az egész és abból áll, hogy egy idő után azt veszem észre, hogy nincs a windowsnak csatlakozása a hálózathoz. Ilyenkor egy reconnect azt' megy minden. Van egy dlink routerem közöttük, mióta azt használom, lehet azóta van a probléma. Valaki tud valami ötletet, hogy ez miért van? -
#51437 Gyökér :/ -
#51436 Fúúú thx Szolnokboy megnézem jó lesz-e így:D -
#51435 vmelyik ramod elmozdult vagy túlfeszt kaphatott és emiatt a biosz letilt. vedd ki a ramokat, aztán rakd vissza. megpróbálhatod kivenni az elemet az alaplapból is.
ezután menni fog a géped és kockulhatsz tovább, mamzer. -
balcsi70 #51434 Lehet hülye kérdés de létezik olyan hogy most rajta van a Vista és igy valahonnan letölteni ezt a AHCI hez tartozó drivert hogy benne legyen hogy amikor újraindítom a gépet és bemegyek a Biosba akkor már ott legyen? -
tazis #51433 Üdv!
Nekem egy listára lenne szükségem, ami hibakódokat tartalmaz főleg a szg. fizikai részeire(memória,alaplap,merevlemez stb. ) vonatkozóan.
Már találtam valami hasonlót, de ha van valami összeszedett valakinek és elküldené azt megköszönném! -
#51432 Sziasztok! Kellene egy kis help. A gépemmel olyan probléma van hogy bekapcsolom, felzúg, elvileg megy, viszont a monitor nem akar bekapcsolni. Mint ha nem kapna jelet. Pedig a monitor mindenhova csatlakoztatva van, nincs kihúzva, mert világít az a kis lámpa narancssárgán, csak nem akar átváltani kékre, mert ugye az azt jelentené hogy bekapcsolt. De nem akar.
Meg a gépet bekapcsolás után amikor látjuk hogy valami nincs rendben, és újra akarnánk indítani nem indul újra, sőt még ki kapcslni se kapcsol a bekapcsoló gomb újbóli megnyomásával. Csak hátul egy kapcsolóval lehet lekapcsolni.
Próbáltuk már minden hogy. Kihúztuk a konnektorból, pár perc múlva vissza dugtuk, de így sem kapcsol be a monitor. A tápot is lekapcsoltuk 10 perc múlva vissza de így sem csinál semmit.
Na most a gép az alapból szarakodik. Néha kikapcsol magától, néha be sem kapcsol, aztán ha bekapcsol akkor kikapcsolni nem lehet se újraindítani. XP van rajta. Annó win7 volt rajta de azt nem bírta a gép(akkor jöttek ezek a bajok) ezért átcseréltük XP-re. Mostanában minden oké volt vele, de az utóbbi két napban nem akar bekapcsolni a monitor:S.
Ötlet? -
balcsi70 #51431 Szia na itt vagyok most tudtam csak megnézni a hozzászólásokat,elöre is köszöntem közbe írtam ide is segítség hátha gyorsabb lesz a dolog,itt vannak a képek.Szóval lehet hogy nincs benne ilyen(az van hogy még én se taliztam ilyennel-de mint ott is írják hogy van ilyen) ,igen próbáltam már Régi XP-vel is meg van olyanom is amin már SP3 is rajta van mindegyiknél kiírja miután betöltött a telepítésig hogy nem talált meghajtót(ez eddig ok máskor is így volt és átállítottam-de most ez berakott rendesen)Már próbáltam beleintegrálni Nlite vel is de nem megy azzal se(lehet nem jó Sata drivert szedtem le-pedig azt irta hozzá) Ha tudsz még valamit megköszönöm. -
#51430 Off: Komolyan mindjárt előfizetek VIP-re hogy tudjam az hsz-t még változtatni. off vége
Szóval. Megnézted hogy egyáltalán van XP-s driver a géphez? Mert ha nincs akkor nem érdemes szenvedni vele, és akkor rakj fel egy Win 7-et. -
#51429 Amúgy milyen XP-t akarsz feltenni rá? SP2-őt vagy régebbit? -
#51428 Boot optionsban nincs benne? Amúgy lehet hogy van valami almenü az egyik menün belül és ott van. -
balcsi70 #51427 Szia nagyon köszönöm a választ(ezt tudtam én is csak nem találom) leírom mi van benne (mondjuk jobb lenne pillanatképet csinálni de így bent biosba nem tudom hogy kell. System Configuration: azon belül csak
Language
Button Sound
Processor C4 state
Boot options Ezen kívül Main -Security -Diagnostics -(System Configuration ezt már írtam) Exit menük vannak.
-
#51426 ACHI-t kell átrakni IDE-re ha jól tudom. -
balcsi70 #51425 Sziasztok egy gyors segítségre szorulnék. Adott egy HP Pavilion dv6500 laptop (phoenix bios-szal) nem tom telepíteni az Xp-t rá. Keresem hogy hol lehet átállítani a Sata modet disable ra de nem találom. Valaki tud egy gyors választ adni? Előre is köszönöm. Közbe még keresem. -
#51424 notepad :D
ám submagic elég jó. ráadásul ingyenes -
#51423 Hali!
Ajanlottok nekem egy oan progit amivel egyszeruen tudok kesziteni feliratot filmekhez? -
simon007 #51422 Hello Bencő!
Kösz az eddigi segítséded!
Tudom, hogy kissé bénázom, de Pop WW, játék közben ctrl+alt+del, aztán '
folyamatok', de utána azt a folyamat prioritást nem tudom szabályozni, hogy letiltsak 2-3 magot a prociból. Nem is találom ezt a prioritás
szabályzót.
El tudnád magyarázni ' szájbarágósan' , mit tegyek, hogyan állítsam át?
Leköteleznél!
-
#51421 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy az mitölehet hogy az 5000+ procim helyett beraktam a gépembe egy 5000+be s procit és nincs kép csak ha a 2db 667MHz ram van benne és a harmadik 800MHz ram ot ha kiveszem akkor van csak kép probáltam csak simán a 800MHz ramot bennehagyni de ugy sem reagál a monitor.A sima 5000+procival semmi gond nem volt csak miután procit cseréltem -
#51420 A vinyót nem ismeri fel valszeg. (Nekem első lépésem minden új gépnél a logo kikapcsolása, mert semmi nem lehet látni induláskor, hogy mit ismer fel és mit nem) -
nervesa #51419 Tud valaki segiteni a gep indulaskor csak az alaplap logoajig jut -
#51418 Notepad2 a te barátod. Na meg a Google. -
#51417 Valahol olvastam hogy UTF,be vagy iso8859-2 be kell átkódolni,de jegyzettömbbel ezt nem lehet,mivel kell csinálni? -
#51416 A kiterjesztése az SRT,ezért is nem tudom mi a gond vele.A szöveg mentésekor a jegyzettömbben néhány kódolási lehetőség van.Pl MTF-8,mikor így mentettem el kiválasztottam a VLC playerben is ezt a kódolást a feliratra,de úgy sem olvassa.De SRT a formátuma.Hogy lehetne megoldani hogy működjön? -
puma1 #51415 Sziasztok! Van 1 HP PSC 1410 all in típusú nyomtatóm. A problémám a következő: Amikor nyomtatni szeretnék,bekell állítanom,hogy HP fényes papírra nyomtatok és a szín beállításoknál is be kell mindent állítanom maximumra,mert ha mindezt nem végzem el,akkor semmit sem nyomtat a nyomtató. A lapot beviszi,de üresen adja ki. Valaki tudna erre esetleg valami megoldást? Köszönöm előre is! -
#51414 THX -
muki777 #51413 Ha már így szóba került ebben a topicban az e-mail. Én Outlook express-t használok inviteles e-mail címemre. De tegnap óta az e-mail-ek fogadása megakad az egyik e-mailnél. Írja, hogy 7-ből az 5.-et fogadja, de annál állandóan kiírja, hogy időtúllépés, kiszolgáló nem válaszol. Hogy lehetne megoldani a problémát?
Köszi! -
#51412 LINK
googleban a 2. link alatt volt... -
#51411 de van. bármelyik email kliens. jön egy levél akkor ott figyel egy kis boríték az óra mellett. én pl Thunderbird-et használok. -
#51410 googleba: email notifier, van egy csomó, például ez
KaszaN: ezt sok minden okozhatja, többek között az IE7 is, de sokaknál egy Win-frissítés megoldja a dolgot, esetleg ha a létezik, a dwmapi.dll-t le kell törölni (Vista-n biztos lesz) -
#51409 Hi
Állandóan egy hülye hiba üzenetet dob ki a firefox már egy ideje. Már telepítettem újra is meg frissíteni minden de nem javult meg. Persze utána elindul de a hibaüzenet baromi zavaró. Ezt írja ki. Help. -
#51408 És ha megprobálnál belőle letiltani 2-3 magot??
Aszem bemész a gémbe,és ctrl alt del aztán folyamatok prioritás beállítása,és ott megszabhatod hány mag menjen az adott gémben. -
#51407 LEhet nem ide tartozik de nincs olyan progi amit ha beálítok 1 email címre,és kapok 1 mailt akkor azt kijelzi nekem a tálcán vagy akárhol?:) -
simon007 #51406 Sziasztok!
Segítséget kérnék. Prince of Persia Warrior Within. Nosztalgiából újra játszanám, de ' ismeretlen AMD Processzor ' hibaüzenetet jelez. Most
AMD Phenom 9550 4 magos procim van. Nem ismeri fel a játék?
/ PoP SoT-nál is ugyanez a hiba /.
Tudtok valami patchet, vagy butító emulálást vagy valamit?
Előre is kösz a segítséget!
-
herlius #51405 Sziasztok. A következő problémára keresem a megoldást:
Pár napja bajlódom egy kb 6-7 éves, fekvőházas IBM típusú PC-vel. A konfig nem túl acélos: 1000 MHz-es P3-as proci, 256 MB RAM, 160 GB HDD, a többi cucc mind alaplapra épített. Főként internetezésre, zenehallgatásra, szövegszerkesztésre használják, az XP kisebb kompromisszumokkal tűrhetően fut rajta. Mármint eddig futott. A gond ugyanis az, hogy az utóbbi pár hétben nem indult el rajta az XP. A gép felboot-ol, elkezdi betölteni a Windows-t, de egy idő után leáll, lefagy, képtelen teljesen betölteni. A másik nagy probléma a géppel, hogy a BIOS finn(!!!) nyelvű, vagyis képtelen vagyok bármilyen beállítást leellenőrizni rajta. Nagy nehezen sikerült kibogarásszam, hogy CD-ről boot-oljon és telepítettem rá egy új XP-t, viszont ezzel is ugyanúgy lefagy indítás után, mint a régi XP-vel. Tud valaki erre használható ötletet? Gondokoztam BIOS-frissítésen, hogy próbáljak egy angol nyelvű verziót tenni a finn helyett, de ez egy gyári IBN BIOS, amit sehonnan nem lehet frissíteni, legalábbis többnapi keresgéléssel sem találtam semmit. Valakinek van valami ötlete? Nagyon megköszönném:)