!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
All hail the double x!
Hibásként még el lehet adni,van rajta pár alkatrész ami ér még valamit pl:a venti
És akkor már meg is van a kezdõtõke 1 új karihoz😊
EGy ilyet szerinted szervizben 2-3k-ért megjavítanak?😄 Kétlem.
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Olyasmit amilyen az ujabakba van,tóód automatán szabályozák magukat😊
Vagy vidd be 1 szervízbe és olyan 2-3k környékén megnézik neked
Télleg ott volt 1 pipa!
NAGYON NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha te nem vagy még itt kilódnék😊
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
innen
amm mien ablakra gondoltál?
sztem vidd vissza gariba vagy csere.
Az lenne a problémám hogy ha 4-5 percig megy az LG Lcd monitorom akkor egyszercsak elsötétül a kép!
Ha kikapcsolom meg vissza akkor csak egy pillanatra van kép de ha hosszabb ideig pihen akkor bírja megint 4-5 percig.
Mi lehet a hiba oka?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
amugy visszakell állitani alapra az egészet,ugy megnézni megy-e jól.
Csak néha amikor kikapcsolom a gépet fogja magát és visszakapcsol😄
de nem úgy simán,hanem elkezdi járatni a ventiket és nem ad képet.
Itt mi lehet a baj???
Esetleg a procit húzzam vissza gyári órajelre?
Vagy az alaplapot hütsem le?
PLZ HELP ME
púúúúú
Még mindig csinálja a gépem ezt az ujrainditási szart!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt még mi okozhatja?
Vírus?
Esetleg az alaplap melegedése?
A válaszotokat nagyon de nagyon de nagyon várom!!!!!!!!!!!4
Szóval 14-ért az a pár cucc megéri, úgy értelmeztem. De jobb lesz a régi konfigomtól? És választ kérnék a többi kérdésemre is.
de nézd meg ezt,tán segit
púúúúú
Tóód a terhelés miatt.
Honnan lopta,a Tescobol?????<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Amúgymeg a többiektöl az lenne a kérdésem hogy hol van az alaplapomon az a pont amit hûteni kell???Van rajta 1 borda amire rávan írva h gigabyte és az hûtöttem 1 kis ventivel de nem mutatott fokcsökenést,pedig a borda hûvös volt.
ez a lapom
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mondtátok, hogy ha hõmérséklet jó, akkor garanciával vissza. Na igen, de kb 3 hete telt le a 2 éves garancia. Mintha ezek a szarok óra mû pontossággal szarnának be. Szal nincs mese, ki kell cserélni a VGA-t? Csak azt nem értem, hogy eddig semi jele nem volt, minden tökéletesen mûködött, majd ma reggel csak úgy beszart.
Ja igen, lefuttattam egy teljes nod32 keresést, és talált vmi vírust az Acrobat reader fájljai között. Azóta kitöröltem, és utána csináltam a hõmérséklet tesztet. Attól még közre játszhat?
Nagyon remélem hogy van valami magyarázat, nem akarok pént költeni új karira. :S
És ismerõsöm közben kijavította, azt a 3 dolgot nekem be tudja szerezni 14-ért.
Ti 20 körül milyen procit,lapot, és memet vennétek? Játékra haszn. a gépet, fõleg fps-re.
szerk:ism. 16ért ezt ajánlotta:
Gigabyte GA-G31M-S2C
2Gb DDR800
2,6 Ghz Intel kétezres proci(most ez melyik proci?)
Megéri-e?
a régi konfigtól gyorsabb lesz?
amd athlon 3500+
Sapphire hd4670 512mb ddr2
2 gb ddr400
CSAK 20körül költenék rá. a kari marad.
Minden ugyanaz másképpen.
Én azt mondom a házra hogy nagyonszép és 1 hangot se hallok belõle!!!
Anyag nincs nagyon benne de így legalább hordozható😊
A táp szépen és csendesen megy eddig nem tapasztaltam rajta melegedést vagy hibát,thx all hogy ezt javasoltátok😄
Win 7 RC van fent a gépemen meg eddig volt Bittorrent 6.4 (azt hiszem), utorrent 1.9 beta és 1.8.4 stable is. A gondom az, hogy egyes torrentek egyszerûen lelövik a netemet. Lecsökken a sebesség nullára, majd aztán már jelzi is a hálózati beállítás, hogy nincs kapcsolat a külsõ hálózatra. ncore torrentek nagy része letöltéskor is ezt mûvelte azt hiszem, de most találtam egy külsõst is, ami ilyet csinál. Egyszerûen már nem tudom hol lehet a hiba, XP alatt ilyennel még nem találkoztam. A szolgáltató is csinálhatja ezt? Mert azt meg nem hinném, nem minden torrenttel megy ez a herce-hurca.
Köszönöm elõre is a segítséget.
púúúúú