64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • greg benz
    Nem neked veszem
  • Met
    nekem jó :)
  • greg benz
    A samsungtól ami tetszene az ez itt
  • Met
    Olyat keress amire van pixelhiba garancia, amiről tudok az Lg és Samsung.
  • greg benz
    Sziasztok!

Tervezem monitorom lecserélését,a pénz már alakulóban van,egyelőre csak nézem,hogy mit lenne érdemes venni.
    Olyan 25-30ezer ft-ot szánnék rá,nem akarok mindenképp hodály monitort,egy átlagos,vagy annál picivel nagyobb is megteszi,a lényeg,hogy a mostani CRT eltakarodjon innen,mert az egész asztalomat lefoglalja,és nagyon idegesít:)
    Én többekközt az Asus VH192D monitorjával szemezgetek,de bármilyen tanácsot szívesen elfogadnék,hogy ebben az árkategóriában melyik monitor lenne a legjobb választás.

Köszi
  • berlinboy6329
    Vki?
  • Solten
    Probald meg egy S-video-RCA kabellel, a windoz megjelenitesi beallitasainal pedig engedelyezd a masodik/masodlagos megjelenitot (esetedben a tv ugye).
  • Willenbrock
    Ok,végül megtaláltam a játékon belül az élsimítást már elég jó így,de a régebbi ATI kártyának részletesebb beállítási lehetőségei voltak.Amúgy elégedett vagyok a 9800GT-vel.
  • Willenbrock
    Régebbi kártyámhoz volt még olyan beállítás hogy ki lehetett választani hányszoros legyen az élsimítás,vagy úgy is be lehetett állítani hogy az alkalmazás vezérelje.Ilyesmire gondoltam hogy ennél is van-e ilyen beállítás?Néhány játéknál túl recésnek találom a vonalakat.
  • papesz119
    helló
    Most vettem egy új videokártyát geforce 9-es széria csak hdmi van rajta
    de crt tv-m van össze lehet kötni valahogy ?
    vagy reménytelen a helyzet
    a tv-m 72 cm samsung plano scart és rca bemenet van rajta esetleg dvi és rca kábel ? létezik ilyen ?
  • Lacee86
    Élsimítást a játékokban kell bekapcsolni, vagy nem tudom mire gondolsz pontosan.
  • Willenbrock
    Jó estét!

Geeforce 9800GT kártyám van,azt kérdezném hogy az élsimítás hol kapcsolható be ennél?Van a tálcán egy expertool nevű ikonja de ott nem találtam az élsimítást.
  • Legend Killer
    tmobile neten régen győrben se és itt budapesten se tudott csatlakozni az msn, hibát észlelt és megszakította a folyamatot. 5let, hogy mit nézzek meg?
  • berczely
    Szevasztok!

Nekem olyan gondom lenne hogy a gép elég sűrűn kattan egyet és lefagy minden!Várok 1 percet vagy kettőt és utána megy minden tovább így van ez játéknál és simán netezés közben is.
    Az az észrevételem még hogy nagyobb terhelésnél történik ez pl. megy a skype, zene és elindítom a PS-t és akkor hopp lefagy aztán vissza feleszmél... meg ugyan így csak pl sajátgépet indítom akkor meg a zene akadozik.
    Vinyómra azt írta a szentinel hogy 100% jó semmi baja!
  • LoDMaSt
    Egy olyan progit keresek, amivel a merevlemezről tudok minden adatot eltüntetni, tehát formázza, majd random felülírja néhányszor.
  • berlinboy6329
    Modemnek mi bajaj lehet?felkapcsolom,világit,majd kikapcsol,ahogy szokott,majd egyből ujra felvillan mind3 led,és lekezd tölteni(Villog a DSL ledje)..Aztán,ha végez,lehet menni a netre..Tegnap viszont elkezdett olyat,h lekapcsol egy pillanatra,majd fel és olyan,mintha minden jó lenne,villog a DSL,majd ahelyett,hogy abbahagyná és mehetnék a netre,kikapcsol..Majd megint be magától,és kezdi előröl a töltést..Aztán megint,megint,megint,megint.....tegnap ugy lett jó,h kihútuk a konnektorbl egy kicsit,aztán ment,ma pedig csak ugy lett jó,h a fehér ethernet csatalkozót húztk ki és dugtuk vissza..Mitől csinálja?
  • Csibusz
    RCA kábellel
  • n3whous3
    Kösz.

Az Orionnak írni is fogok majd a dolgokkal kapcsolatban, csak a firmware beazonosítást még magam akartam elvégezni mert tuti lenne oda-vissza levelezés velük egy ideig, mire addig eljutunk, hogy megmondják egyáltalán melyik típus. Az a szar, hogy azt néztem pont, hogy nem is rakják fel az oldalaikra ezeket. Mailben küldtek ki eddig is arra érdeklődőeknek firmwaret.
  • tmisi
    Elnézést kérek tőled, csak sajnos divat lett sok alsókategóriás termék fikázása a fórumon (olcsó táp-ház, kisméretű monitor, stb.), pedig tényleg lehet hogy valakinek csak arra van pénze... És ebből rám is ragad természetesen, így "követem" őket. Persze nem mindenben értek azért egyet! Hidd el nekem sem esett jól, mikor a Grundig TV-re azt mondta a TV szerelő, hogy ugyanaz a török belső van benne, mint pl. a Vestel, Bush, Beko, stb. tévékben, de ez van. Na ennyit erről.

A problémádhoz: én mindenképp az Orionnak írnék egy emailt, hogyan lehet a típust megállapítani (általában van a szórakoztatóelektronikai készülékeken szervíz menü, esetleg ott kiírhatja).

Az jó dolog, hogy több formátumot támogat, de gondolom egy két speciálissal akadhat gondja. Ez nem PC, ahol egy perc alatt letöltöm az új kodeket és már megy is.

Itt nézz szét még
    PH fórum
  • sith7
    Sziasztok

Az aláirásomban lévő tápban a ventillátor túl hangos lett, ezért, garis szervizben ki lett tisztitva, szervizelve stb.

A szerviz idejére beletettem a gépbe egy HKC 500 - as tápot /csak ilyen volt/, és nem ismerte fel usb - ről a külső 320 -as samu vinyót, amit 2 másik pc, egy médiacenter, és egy blu -ray lejátszó is felismer.
    Ráfogtam, ráfogtuk, hogy a HKC ennyit tud leadni

Namost tegnap visszakerült az FSP , és továbbra sem ismeri fel, nem kezeli a külső vinyót, pedig előtte hónapokig, másoltam rá, fel - le

USB portok más dolgokat /egér, bill, pendrive/ felsimernek kezelnek

Mi lehet a gond ?
    A külső vinyó hazavágta a tápot, vagy leredukálta a teljesitményét ?
  • greg benz
    Jogos
  • Lacee86
    Magyarul én elég nehezen viselem, ha akár engem, akár mást azért kicsinyelnek le, mert nincs x pénzem vmire, csak kevesebb. Azt viszont én is kiröhögöm, aki ész nélkül szórja a pénzét minden szarra, mikor azért van a net, h tájékozódjon.
  • Lacee86
    Hát nem egészen, mert pl. DVD lejátszóra lehet h vki nem akar/nem tud áldozni 10-15 ezer Ft-ot, hanem beéri egy olcsóbbal is. A GT220 dolog meg az, h annyi pénzből, amennyiért vette a gyerek, egy sokkal értelmesebb kártyát is vehetett volna. Ezenkívül ő kért segítséget, h mit kéne újítania, amit marha jókor kérdezett, miután már megvette az ominózus videokarit...
  • greg benz
    Kocka háború?
  • n3whous3
    de gondolom az nem segítséget kért, hanem csak beszélt valamiről vagy kikérte a véleményt arról, hogy mi jó mi nem (nem láttam a kérdéses hszt). Nem vagytok szvsz kvittek.
  • tmisi
    Hehe most olvasom hogy minap jól lesz@roztad a másik topikban a srác Geforce 220-asát. Kvittek vagyunk.
  • Solten
    Hi, milyen kabellal kototted ossze? Marmint a TV-n milyen bemenet van? Scart, RCA?
  • Csibusz
    valaki ? #51481
  • greg benz
    Köszi
  • n3whous3
    virtual dub egy ingyenes videoszerkesztő, azzal pl megoldható
  • greg benz
    Ez oké,az elképzelés nálam is megvan,de egy program nevet amivel ezt meg is valósíthatnám,azt nagyon megköszönném:)
  • n3whous3
    Én bazdmeg segítséget kértem itt és nem azt, hogy kioktass, hogy mit vegyek, szóval kushadj meg és viselkedj normálisan, vagy takarodj olyan topikba, ahol örömmel veszik a pofázásodat.
  • tmisi
    Rendben van, de ha valaki legközelebb a Codegen tápegységre panaszkodik (mert erre volt pénze), akkor eszed ágába se jusson egy rossz szót se mondani rá!!!
  • n3whous3
    Leszedsz egy videovágó progit, kiszeded a hangsávot, a videót a másikból és összerakod.
  • n3whous3
    Gratulálok, biztos visz mindent. Én már dobtam ki a divx lejátszók hajnalán vagyont egy márkás dvd lejátszóra és vagy tudatosan vagy nem, de alig vitt bármit is. A márkátlan szarok vitték évekig a divx piacot. Az már más kérdés, hogy azóta szar fos minden.
  • n3whous3
    google ezt kiadta 100x is és egyik orion 5000 topikban se írta senki, hogy hogy a retekbe lehet megnézni a firmwaret.
  • greg benz
    #51470 valaki please?
  • BIZ0906
    Az a másik :)
  • pxxl
    meg úgy általában mindent :D
  • BIZ0906
    A Catalystot mindíg a Net Framework feltelepítése után kell feltenni!