64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Blum
    Ja..
    Azt sajna nem tudom. GPS-emen iGO van,azt tudom.
  • AlieN911
    Bocs lemaradt a HSZ-emből. PC re, pontosabban laptopra kéne.
    IGO-nak van ilyen? Úgy tudom, hogy nincs :(
  • Blum
    iGO a legjobb.
  • AlieN911
    Hali

Van olyan program mint az AutoRoute?, vagy SonyMap. Ezt a kettőt ismerem. Valaki ismer még ilyen térképszoftvereket? Ami magyar, és Európa országait tartalmazza?
  • Blum
    Sikerült neki,THX!
  • uhnet
    Sziasztok
    ASUS P5QL-CM alaplappla nem lehet semmit tuningolni? nekem csak 150mhzet sikerült kihozni.
  • Solten
    Media Player Classic-al probalja ki (+K-Lite codec pack).
  • Blum
    Megpróbálja mindjárt..leszed valami codec pack-ot,aztán kiderül.
  • n3whous3
    ja több progiban? akkor esetleg még codec?
  • n3whous3
    A program/codec a szar és nem a hardver, vagy a film, szerintem.
  • Blum
    Csak pusztán az az érdekes,hogy más emberkéknél meg simán megy ugyanez a film.
  • zeli
    Legegyszerűbb: Próbáljátok ki egy másik filmmel, és kiderül, hogy a film szar-e, vagy estelge más a probléma.
    (Nekem is 4670-esem van, és rendesen viszi a HD filmeket)
  • Blum
    Hi! Volna egy olyan gondja haveromnak,hogy:...

Vett egy HD4670-es VGA-t,berakta gépbe,újra húzta Windows-t (XP)..mindent,ahogy kell.
    Leszedett egy FullHD filmet,berakta először Windows Media Playerbe majd pedig KMPlayerben és mind a 2-nél jelentkezett egy olyan hiba,hogy ha belepörget akár 1 másodpercet is,akkor a kép megáll,hang megáll és ennyi. Pedig a lejátszó azt írja,hogy a film lejátszás alatt van. Leszedtem én is ugyanazt a filmet és nálam is szar.
    Szerintem a filmet ba**ták el,de nem biztos.
    Valami ötlet,hogy mit próbáljunk ki?
  • Bandi 18
    Szerintem a monitor nem bírja a felbontást vagy a frekvenciát amire állítva lett.
  • Lacee86
    Lehet, h a monitor kábele a hibás, de ez csak tipp.
  • janisjoplin
    Sziasztok!
    Ma vett egy ismerősöm egy új gépet.Feltelepítettem a gépet az én monitorommal.és jó minden.Hazavitte a gépet.és nincs a monitoron semmi.
    sárgán világít a gomb.és kész.A monitort másra kötve működik.tehát nem rossz.Állítani kellene a monitoron valamit?.de ha nincs semmi kép akkor hogyan?Már máskor is csináltam ilyet.de még nem volt hiba.Mi lehet a hiba?
    Köszönöm a segítséget..
  • DJviolin
    Adott egy Asus P4S533-VM alaplapos Pc, amelyik egyik pillanatról a másikra bekapcsolás után se kép se hang. Alaplapra gyanakodtam, ezért beletettem egy ECS P6BXT-A+ alaplapot, be is töltött a gép, de se a Linux, sem pedig a WinXP nem bootolt be. Aztán szerváltam még egy gyári Intel alaplapot, de annál sincs se kép se hang. Valszeg az eredeti és az Intel alaplap is hibás?
  • pxxl
    vírus...
  • greg benz
    Ez az SG
  • Kiado
    Hali!

Egyik napról a másikra olyan, mintha az összes file-nál át lett volna írva a paraméter. Szinte semmit nem tudok elindítani, mert a .exe eltűnt mindenhonnan. Hiába írom mögé, az se változtat rajta, néhány még talán elfut úgy, hogy jobb klikk, futtatás mint jelenlegi felhasználó, de egy csomó más nem. Valami ötlet?
  • Csibusz
    DE azzal csinálom S-videossal.. és az a baj a tv mindig vibrál.. nem lehet összehangolni:(
  • Lacee86
    OFF

Azért ez marha jó: én már szépen megkaptam a kis háromszögemet, mert merészeltem annyit írni az egyik tegnap megnyitott, rendkívül "értelmes" topikba, hogy "Beteg ember, aki ilyenekkel szórakozik.", de ezt a szar #51539-t nem képesek törölni...
  • pxxl
    nagyon megy a regfeltörés...

btw valaki törölhetné ezt a hsz-t...
  • KaszaN
    wtf...
  • greg benz
    Remélem rászárad a kezed a billentyűzetre te gyökér állat...
  • AAnikoo

vv
  • KaszaN
    Nekem olyan van, hogy játék közben megszűnik a net és nemlehet kijavítani csak ha újraindítom a gépet. Ez miatt nemvehettem meg az új Assassin's Creed játékot sem mert ahoz játék közbeni net kell.
  • erieskrisz
    Sziasztok szeretnék segítséget kérni mert már tele a hócipőm van egy ilyen alaplapom > GA-M55SLI-S4 (rev. 1.0) és rajta egy alaplapi Nforce hálokártya ami kedve szerint bontja a netkapcsolatot kb 5perc után nincs netkapcsolatom és nem is tudok új IP-t kérni egyszerűen nem tudja javítani a kapcsolatot van rendes hálókártyám azzal meg az a gond ha letiltom az alaplapi hálókártyát nem látja a másikat illetve egyszer beraktam felett telepítve szintén kb 5 perc után netszakadás és azóta nem is látom az eszközkezelőben valakinek valami ötlet hogy ez mitől lehet???
  • KaszaN
    hi
    Nemrég elment a hang a gépemen teljesen, ezért újraraktam az audio drivert de mostmeg borzalmasan recseg és szaggat meg késik a hang játék közben. Milehet a baj?:S
  • greg benz
    Igazából nem vonzódok annyira a hatalmas monitorhoz,mondom a mostanit is csak azért szeretném lecserélni,mert kurva nagy,és idegesít,hogy nem férek el miatta az asztalon..nekem már 19-20" is bőven elég
  • Lacee86
    Igen, inkább még gyűjtögess, h vmi értelmes jószágot vehess. Mellesleg én inkább javasolnám 44-45 körüli áron 22-est. Hosszú távon jobban jársz vele.
  • greg benz
    Ejj,ez meg már 37:D

Mindegy,egyelőre gyűjtögetek még,aztán majd meglátom mit veszek..

Köszi a segítséget!
  • Lacee86
    Sztem inkább ez. Ugyan csak 19-es, de 16:10 a képaránya, így nem olyan alacsony, ja és DVI-s.
  • greg benz
    De akkor meg már inkább venném ezt:D
  • greg benz
    Igen,ez mondjuk igaz..

Csak a nagyobb monitorok már rögtön kétszer ennyibe kerülnek:(

Talán még ez elfogadható árban van,és nagyobb azért mint a samsung..
  • Lacee86
    Arról, h borzasztóan alacsony a kép. Összehasonlításképpen:
    19-es 16:9: 42,1x23,7 cm
    15-ös (!!) 4:3: 30,5x22,9 cm
    Tehát, alig magasabb mint egy kis régi vacak 15-ös monitor képe... Sztem ez nagyon rossz.
  • greg benz
    Mármint arra gondolsz,hogy összenyomja a képet?
  • BIZ0906
    A felbontása nem tetszik.
  • n3whous3
    nem kicsit, akkor már ne wideot, ha ilyen kicsit vesz valaki. De amúgy 22 meg 21 colos is van 50k alatti kategóriában bőven
  • Lacee86
    Hát 19-esben 16:9-es az baromi alacsony lehet...