!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Szal amíg leszedem a norton 360 3.0 addig sztem no para de majd meglátjuk.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Na már mind1 csak valami win 7-el kompatibilis nortont kéne találnom😄
Amm remélem jól bevan védve ez a xar mert most csak alap rendszerrel vagyok a neten..........................😞
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
AMm meg rohadjon szarrá a symantec mert nem jó win7-hez a norton 360 2.0
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
(Életkor: 30-35 között)
DFTBA ಠ_ಠ
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nekem hétfõre kell az ujraindulásmentes gép,mert nem tudnék este tévézni meg tölteni,ha véletlen elaludnék és kikapcsol a gép azt ujraindul magátol,szarrámenne tõle a videókari ventije,mert 100%-on hajtaná holott csak 30-40%-on szokott menni.
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
All hail the double x!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
akkro vegyél egy fogyasztás mérõt, és járasd 24 órán át a gépet...
All hail the double x!
Mert szerintem nem olyan sok így inkább hagynám bekapcsolva, mint naponta 10x kb. ki-be kapcsolni. (nem akarom, hogy a proci meghaljon 1 hónap után..😄 )
köszönöm és bocs ha off
Valaki találkozott már olyannal hogy a Google keresõje nem nyit meg semmilyen oldalt.
Elég nagy probléma ez nekem mivel évek óta ez a kezdõ oldalam.
Odáig mûködik hogy beírom a keresett kifejezést kidobja a találatokat, de ha rákattintok a találatra nem nyitja meg.
Gondolom blokkol valami de nem jövök rá hogy hol kellene be állítani.<#help>#help><#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
akko' mi a baj? <#idiota>#idiota> ennyi el van intézve... <#alien>#alien>
All hail the double x!
Akkor mi van, ha a modemen van egy usb és egy ethernet csatlakozó is és én mind a 2-t használom? 😄 Mert valahol mintha azt olvastam volna, hogy ezt nem lehet. De mégis mûködik...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
All hail the double x!
Az elõzõ egy super case táp volt😊
Help kéne:
Vettem zsír új fülest, bedugom elõlap panelba, és észre sem veszi a hangkártya programja hogy csatlakoztattam. És persze nem is mûködik, fel van hangosítva minden.
:S
Ötlet?
Akkor az alaplap lesz a szar.
Nem,csak 1-szerûen visszatekertem az órajelét😊
És fsp beles 460-as giga tápot vettem nemhiszem hogy ez lene a szar
Plussz,beirtad volna googlebe a hibát dobott volna ki egy halom linket a kikapcsolás utáni ujraindulásra (érdekes hogy sok oldalon mind giga lapra hivatkoznak😛).
Megoldásra elég sok mindent irnak.
Táp, bios frissités kell, esetleg a bios-ban wake-up funkciokat le kell tiltani, acpi bios probléma,stbstb
Akkor levettem a procirol a húzást és kivettem 1 giga ramot,vagyis mostmár 2 rgyforma ram van a gépembe.
Visszakapcsolja a gép magát és pörgeti a ventiket mint az állat......
PLZ HELP MÁR!!!!!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."