64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#51764 Ezt én is megtaláltam de nemértettem mert angolul van, szóval akkor jólenne win7el is. És te pl meik win7et ajánlod? -
LINK (jah szereti) -
#51762 Hi
Az érdekelne, hogy a TP-LINK TL-R460-router mennyire kompatibilis a windows 7-el? Valaki mondta, hogy van ameik router nemteljesen jó vele. -
n3whous3 #51761 (gy.k. elhasználódik gyorsan a memóriakártya) -
n3whous3 #51760 Erre te ne rakj, oprendszer állandóan írogat oda-vissza, némely cuccot ugyanazon a szektoron, flash memóriára csak tárolni ajánlatos, programot futtatni nem. -
#51759 sziasztok. netbookot bövitettem egy 16gb-os sdhc-val. arra h tok op-ot rakni? -
#51758 Sziasztok! Áthoztam a régebbi gépet a másik szobából mivel az újabbal gond van. Bedugtam mindent hátulra a házi mozinak a kábeljeit is, de nem ismeri fel a gép, nézem a vezérlőpultba és nem is érzékeli, azt írja hogy nincs hangeszköz csatlakoztatva... Ez mitől lehet, ezt már tapasztaltam a másik szobában a hifinél is...:DPróbáltam elől is, de ott se ismeri fel. -
#51757 így van azt valszeg buktad, ill ha ráengeded pl a getdataback nevű progit akkor az visszahozza ha mindern jól megy, de csak másolni tudsz róla, a filerendszert nem csinálja vissza, szal mindenképp formázás kell utána, ezzel esetleg pár fontos adatot még viszahozhatsz -
#51756 sztem ott bsztad el, hogy nem lecsipentettél egy darabot a partícióból, hanem lekicsinyítetted, és a maradék kb 295 giga meg üresen maradt. most hogy törölted az 5 gigát, nincs formázva a winyó, vagyis nincs rajta semmilyen fájlformátum. nézd meg #51753 leírtak szerint hogy mit mutat. sztem tuti buktad :( vagy partition magic-el nézz rá, az asszem tud magyarul is, ha az angolt nem vágod annyira. -
#51755 öö, akkor lövésem sincs, próbáld meg esetleg win7 topikban, hátha ott többet tudnak segíteni. -
#51754 Szia csak az a baj hogy most valami raw filerendszer van rajta és ha használni akarom formáztatni akarja velem -
#51753 esetleg Vezérlőpult\Rendszer és biztonság és ott felügyeleti eszközök, számítógép kezelés, és a tárolás alatt lemezkezelés -
#51752 Sikerült megoldanom töröltem az 5Gb particiot de most meg nem lát semmit a vinyon mivel hogy nincs rajta ismert file rendszer ezért formázni akarja amit meg én nagyon nem szeretnék hogy oldjam meg hogy lássa az adatokat amik rajta vannak???tele van filmekkel képekel és játékokkal -
#51751 Sziasztok csináltam egy 5Gb particiot win xp-nek teszt céljábol egy 300Gb os vinyon és most win7 alatt a 300Gb vinyot csak 5Gb látja hogyan tudnám win7 alol törölni azt az 5Gb particiot hogy win7 lássa az egész 300Gb ot -
#51750 bocsi nem outlook express hanem microsoft outlook. -
#51749 Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne megint szükségem! Az outlook expressnél a küldés fogadás során felugrik minden 5. másodpercben egy ablak hogy csatlakozás a helyi/telefonos hálózathoz. hiába van bepipálva hogy jegyezze meg a jelszót, folyton felugrik... és nem lehet tőle dolgozni! :) -
#51748 A legújabb directx van fent és mindegyik lejátszóval ugyanaz. -
mozart #51747 Sziasztok!
A napokban vettem egy USB to MIDI kábelt. Összekötöttem a gépemmel a Yamaha PSR-E313-mamat. Musicsoft Downloader v5.5.0 nevű progival lementettem a szintiről egy 05PK.USR fájlt. Ami tartalmaza a szintin felvehető dalokat össz. 5db-ot. De ez a fájl ÚN. .USR kiterjesztésű és sehogysem tudom átkonvertálni .MIDI-be. :S
A másik problémám pedig, az hogy ezt az egy fájlt, hogyan lehetne 5 különálló fájlra szétosztani?
Előre is Köszönöm! -
BIZ0906 #51746 Nincs mit :)
#51745: Te is probáld meg a Media Player Classic Home Cinema és tedd fel a DirectX-et. Remélem neked is segít. -
#51745 Na megpróbáltam ezt a GOM-ot, ennél is ugyanolyan a kép, szal kellneki valami. Annál a kodec izénél meg még mindíg nemértem. Ha én ráteszek egy kodeket pl az operára akkor a mediaplayer vagy ahasonlók mitől lennének jobbak? -
#51744 na megvan .. és szép is jó is:) köszi maradok én ennél amit adtál:) -
#51743 kéri legfrissebb DX-et:) valaki beadná a linket? mert gogglebe én beírom de ehhez viszont nagyon hülye vagyok h melyik a jó:) köszi -
#51742 Főleg h KMplayerrel játszom le:) de akkor ezt is megpróbálom meg még VLC ajánlották -
BIZ0906 #51741 A win media player ocsmányítja el ezért használom a Media Player Classic Home Cinema. Az nem tesz rá ilyen folyós sazr blurt vagy mit. -
#51740 Sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy végre rávettem magamat, hogy feltelepítsem aWin7.. szép jó tényleg.. de ..most bizros kiröhögtök.. de ami Xp-n 720-as film.. kurva szépen nézett ki.. itt nemtudom miért de Win7 ocsmány.. VGA driver meg ilyesmik fent vannak... -
#51739 Nemvágom ezt a dolgot. -
#51738 divix.com -> letöltöd, telepíted, xvid hasonlóan. :)
vagy még jó a GOM player, az sem kér codec-et. -
BIZ0906 #51737 Pl. pakolj fel egy ilyet vagy Media Player Classic Home Cinema amihez codec sem kell csak a legfrisebb directX. -
#51736 Nemtom milyen lehet az. -
#51735 codek megvan? divx, xvid ect. -
#51734 Szevasztok
Az miért van, hogy nálam a videók így néznek ki??? Nemtudok filmet nézni se videókat vágni ez miatt és már ilyen mióta feltettem az oprendszert.
És persze a nettel kapcsolatos kérdésem továbra is érvényben van...---> -
forzaferrari #51733 megoldás van erre? -
#51732 Kösz sejtettem hogy ez lehet de hirtelen nem jutott eszembe hogy is kell láthatóvá tenni,most már rájöttem. -
n3whous3 #51731 rejtett mappa -
#51730 Hy!
A Document and settings mappában nincs Local settings.Így a Temp mappa sincs ott mert az meg utóbbi almappája lenne.Csak a windows mappában van temp.Hogy lehet ez?(crack-hez kellett volna a local settings/temp) -
#51729 nem memória gond lesz (talán alaplap???), mert beleraktam másik 2 memóriát, és azokkal is kapok halált -
Cat 02 #51728 Memtest ? -
aradi13 #51727 szevasztok!
Lenne egy kis problémám. Van egy Intel E7200 2.53GhZ-es provim, és felhúztam 2.93-ra. namost, azért ennyire mert a 3ghz-től lefagy a játék meg ilyenek.... ezzel mennek a játékok, de aztán észrevettem h a bios visszaállította az alapra. A hűtéssel nem lehet gond (Cooler Master hyper tx2) most felhúztam 2.90-re, eddig nincs baja (2napja), de nemtom meddig marad meg. mi lehet a baja? légyszives segítsetek
előre is kösz -
#51726 Hali! A problémám az lenne, hogy random időközönként beszar a gép, búg a hangfal és kapok egy kék képernyőt, az elszámol 100ig és magátol restartol a gép a gép (az egész folyamat kb. 5 mp). Memória hibára gyanakszom. 2x2GB van a gépben. Ha mindkettőt a fekete slotba rakom, 10-15 percenként jelentkezik a hiba, random. Ha a két piros slotba rakom, 2-3 óránként kapom, általában akkor, ha játszom, de néha alapjáraton is. Tudtok valami jó memóriatesztelő progit, ami kiszűrné a hibát, vagy valami más megoldást, hogy biztosan rájöjjek, hogy a memóriakártyával van a hiba?
Itt a kép!
Előre is köszi! -
#51725 Szerintem inkább hanyagold a számítógépezést egy ideig, ha így megy... :D:D:D