64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lacee86
    Hali! Most egy PS2-es billentyűzet van csatlakoztatva a géphez. Ha veszek egy USB-set, akkor a 2 bill-t egyszerre felismeri a Windows? 32 bites Win7-em van. Köszi előre is!
  • greg benz
    Nagyon remélem,ez lenne a legolcsóbb verzió
    A winyó az tuti nem rossz egyébként,átraktuk a másik gépbe,és annak semmi problémája nem volt vele..sőt ott le is formáztuk a biztonság kedvéért,visszaraktuk a régi gépbe,xp cd kíséretében,de ugyanazokat a tüneteket produkálta,sőt elindult az xp telepítő,de 2 perc után újraindult a gép és se kép se hang
  • Met
    tuti ez a gond
  • KaszaN
    Hi
    Nekem egy idelye a videók így néznek ki . Miért van ez és mitlehet csinálni vele? Előre is köszi.
  • sanyi49
    Üdv.
    Vagy 2 éve van Canon mp160-as típusú nyomtatóm. Úgy fél éve kifogyott mind a színes, mind a fekete patron, most vettem egy feketét újonnan, gyárit/eredetit. Ez alatt a 6 hónap alatt a nyomtató nem volt beüzemelve, most viszont mikor használni akarnám e2-es hibát dob, vagyis, hogy nincs benne papír (pedig van benne!). Pár napja elszórakoztam ezzel, mikor beraktam a patront, és ismeretlen oknál fogva, egyszer csak nyomtatott. Most újra használni szeretném, de megint e2-es hibakód. Az is furcsa, hogy mikor bekapcsolom a nyomtatót behúz egy lapot. Amikor néhány napja tudtam nyomtatni nem csinálta ezt, csak előtte meg most és régen sem.

Valakinek valami ötlete?
  • greg benz
    A kondenzátorok elég csúnyák..lehet ez a gond?:/

• Gibor
    Sziasztok, van egy myguide 3100 go-m, és ha USB-n rákötöm a gépre, tudom az igo t rajta frissíteni? mármint hogy tudome a memória kártyát tallózni, mivel memória kártya olvasóm nincsen, letöltöttem a legújjab iGO 8-at és szeretném feltenni mert a mostani szarul működik, 35km es távolságra 219 et ad ki :O Válaszotok előre is köszönöm.
  • Lacee86
    Hát sajna akkor vmi hardverhiba... Azt passzolom, h minek a hibája lehet.
  • greg benz
    már a win telepítőben is csinálja..eddig legalább itt nem csinálta..
  • Lacee86
    Hát ennyi alapján ezt nehéz megmondani. Próbálj egy win reinstallt, talán csak szoftveres hiba.
  • greg benz
    sziasztok!

egy elég nagy problémám lenne..van egy másik gépem,ami tökéletesen működött pár órával ezelőttig,majd leültem elé,és se kép se hang..indítom újra,látom a windows xp logót,meg a bejelentkezés képernyőt,majd ismét elfekedik minden..próbáltam elindítani vagy hússzor,de semmi..mi lehet a probléma?
  • Swarczi
    Hi all!
    Egyik ismerősöm nemrég pucoltuk ki a gépet(szépen szét lett szedve, csk a procihűtő nem lett kivéve).
    Ezután össze lett rakva, bekapcs, de nincs kép. Átalakítóval kipróbáltuk a DVI-portban is, ott sem volt kép. Ekkor visszadugtuk a monitort az alaplapba(integrált kártya is van benne), ott bejött a kép. BIOS-hibára gyanakodtam(hátha letiltotta a PCI-E vezétlőt), de nem találtam semmi érdemleges beállítást. Eddig tökéletesen működött!
    Videókártya: Asus' EN8600GTS/HTDP/256M; Proci: Athlon x2 5000+; chieftech táp;RAM:2gb, kingston;Alaplap:Asus M2N68-AM
    Megoldódott a probléma,csak másik pci slotba kellett rakni:)
    De én még ilyet nem láttam hogy így nem ismeri fel.....
  • pxxl
    csak az egyiket
  • kuszi00
    Hi emberek, nekem van 1db 8cm-es venti, nah most azon van 2-db molex csati ha mind2 rá kötöm a tápra az ugy jó? vagy csak az egyiket kel?
  • pxxl
    Császtok van 1 kis gondom.
    Újraraktam a win7-et minden fasza meg jó,csak az a baj hogy a tv kártyám szarakszik.
    Asus my cinema p7131 a tipusa.
    Anyi a gond hogy multémédiás eszköznek ismeri fel a gép és nem tv tunernek.
    NA most ilyenkor mivan??:D
  • lobelflesh
    Nemaz ráérek,csak ilyen hszre nem vagyok kiváncsi mint amit ez a nyomorék balázska ír...
  • MR ME
    én akkor is leszarnám ha csütörtök lenne
  • pxxl
    lol gondolod pénteken 21:20kor mindenki ugrik neked hogy válaszoljanak?
  • lobelflesh
    Még nem kaptam választ!
    Balazs15 úgy veszem észre egy sz*rházi vagy neked nincs jobb mégis a másét fikázod + szerintem elélveznél egy 32"es monitorral....
    Nem szívtam meg,mert 2 éve tökéletesen megy :)
  • Solten
  • Solten
    Hi.: link
  • Balazs15
    hd ready:S köze sincs a hd hoz sebaj JOL MEGSZIVTAD
  • lobelflesh
    Hy! Van egy Grundig 32" hd tv-m, nos ezt rákötöttem a gépemre és van egy olyan problémám, hogy a tv-m csak 60hzt tud elviselni az felett behal. Ez még nem is lenne baj, ha nem windows 7et szeretnék telepíteni, feltelepül beállítom és minden indításnál felteszi a hz-t nagyon magasra (úgy, hogy a tv azt írja "hatósugaron kívül és kék kép). Plug and Play monitor driverként ismeri fel a tv-t,8600Gt(512 ddr3 silence) videokártyám van (előző ati kártyámmal is ezt csinálta) legfrissebb driverrel. Beállítom Nvidia driverben,hogy 1280x768 60hz-n fusson(kis monitoron) átteszem a tv-re ,majd mikor ujraindul a gép ismételten nagy hertz és hatósugáron kívül kék kép.Megköszönném a segítséget,ha adna valaki tanácsot.
  • dinomano
    Sziasztok... Nemreg vettem egy normal (Nem laptopba valo) HDD-t; amit szeretnek hordozhatova tenni (nem mobilrack-kel), hanem oly modon, hogy USB-s legyen (IDE csatlakozom nincs több a géphez). Van erre vmilyen mód, vagy eleve kisebb laptop-vinyot kellett volna vennem?(vagy külsö HDD-t?)
  • pxxl
  • Lacee86
    Légyszi, kicsit szájbarágósabban, mert haverom nem ért hozzá, én se nagyon, meg nekem nem is XP-m van, úgyh nem tudok rákeresni neki.
  • pxxl
    ha routeren keresztül megy, akkor nem is kell állítani semmit, a zikszpé automatikusan beállítja. hálózati kapcsolatok - tcpip - ip cím automatikus kérése. vagy mi.
  • Lacee86
    Szevasztok! Egyik haveromnak van egy kis gondja. Kábelnete van, 2 gép van a hálozaton, és az egyiken újrarakta a Windowst (XP), de utána a netet nem tudja beállítani rajta. Ebben kéne egy kis segítség. Köszi előre is.
  • josi
    alaplapi BIOS frissítés?
  • N1ggA
    Hali!

Szóval a gondom az, hogy néha kékhalállal kifagy a gép és újrandul. Ha a 2x2G memória a fekete slotokban van, nagyon gyakran fagyok. Ha mind a kettő a piros slotokban van, sokkal ritkábban fagyok. Kipróbáltam, hogy más memóriáját berakom, úgy is ugyanaz volt a gond. Most akkor mondhatom, hogy az alaplap a szar? Csakmert elég nagy a különbség ha a fekete vagy a piros slotba rakom a memóriákat, szóval talán a memóriákat nem kezeli jól. Vélemény?
  • Kontrakcio
    szevasztok. Mostanság szeretnék venni egy uj routert, csere kizárólag wireless miatt történik, a mostani 3COM 3CR858-91 OfficeConnect ami teljesen jol teszi a dolgát, sztetek ő jó választás bár kicsit drága és max 15e ft körül néztem, de ha 1x routert veszek akkor az is maradjon egy jó ideig és nem sajnálok rá plus 7e ft-t ?
  • dinomano
    Eddig csak szinte oylan gameken probaltam, amik konzolatiratok voltak, és X360kontrollert irtak tamogatottként... Tehat akkor ezek szerint oylan programnal lehet szerencsem, ami nem irja, hogy tamogatna...
    Kösz az infot.
  • Solten
    "Bedugtam mindent hátulra a házi mozinak a kábeljeit is"

Kicsit konkretabban? :) Mit es hova, milyen tipusu kabelt, a gepnek milyen csatlakozoi vannak (milyen alaplap/vga), a hazimozi alatt az erositot kell erteni?
  • Solten
    A szoftver nem mindegyik jatekkal mukodik egyutt, inkabb azokkal amiknel nincs joypad-tesztraszabhatosag.
    Ha bedugod az USB-be, az op.rendszer ugye telepiti a hozza valo drivert, utana inditsd a jatekot.
  • dinomano
    Segitseget szeretnek kérni... Nemreg vettem egy Logitech Dual Action joykart(USB-s). Feltelepitettem hozza a szoftvert is (de plug-and-play-el is felismerte a gép. Leellenöriztem a működését a mellekelt tesztprogrammal is. Mégis, ha jatekot inditok; hiaba dugom be (egér USB-jéhez+masik USB porthoz is probaltam); egyszerüen semmit sem reagal a gép. Az analog-kar-os LED-et is tudom ki-be kapcsolni (vilagit). Ha barki tud barminemu helpet, megköszönöm...
  • TaRka0107
    Erre valaki! Fontos lenne:)
  • KaszaN
    Nekem csak azért kell mert mostmár a JustCause2- követeli a dx10-et és nemtámogatja az xp-t szal váltanom kell. Meg amúgyis kiakartam próbálni.
    Am nekem olyan kell amibe nincs olyan sok felesleges program csak ami kell. Az ultimate pont úgyhangzik, hogy "fú minden van benne".
  • pxxl
    64bites home, vagy mi. (nekem ultimate van, de felesleges...)