!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább is az amelyiket én fogtam ki az ezt csinálta...
Apunak mindig igaza van! Most is.
úgy látszik nem nekem vannak csak anyagi kárlyaim ezek miatt a fosok miatt
nálam egy ilyen keret(tápja) kinyírt egy 500-as samut, utánna meg egy 250-es maxtort... nem hittem volna hogy még árulnak ilyet😊
Apunak mindig igaza van! Most is.
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám. Pár napja vettem egy SATA-s HDD-t, amit rákötöttem a gépre, particionáltam, adatokat másoltam rá, egyszóval használtam. A mai napon vásároltam hozzá egy külsõs Coolink USB-s rack-et, és így használva a HDD-t a 3 partíció közül ami létre lett hozva rajta, az egyik látszólag mûködött, de üres volt, a másik kettõtt RAW "fájlrendszerûnek" látta, így meg sem lehetett nyitni. Kiszedtem a rack-bõl, majd újból összeraktam és kipróbáltam. Az hittem, hogy megoldódott a probléma, mert a gépet bekapcsolva az automatikus indítási funkció egybõl felajánlotta, hogy böngésszek a fileok között az újonnan felismert partíciókon, és megnyitva a partíciókat, örömmel tapasztaltam, hogy immáron látom az összes partíció tartalmát. Az öröm nem tartott sokáig, mert észrevettem, hogy az egyik partíciónál, a gyökérben található könyvtáraknál mélyebbre nem tudok menni, a gyökérben lévõ fileokat, pedig nem nyitja meg, míg a másik partíció esetén, több könyvtárméségben is tudtam böngészni, de itt sem mûködött egy file sem, a harmadik partíció pedig üres (annak is kell lennie). Kezdtem aggódni, hogy megsérült a filerendszere a winchesternek, de kíváncsiságból visszakötöttem rendes SATA kábelre, és így kutya baja, mûködik rendesen.
Mit gondoltok mi lehet a gond? Úgy fest a dolog mintha a rack lenne a rossz, de vajon nem lehet az probléma, hogy a particionálást úgy hajtottam vére, hogy a SATA kábelre volt kötve a HDD, most pedig USB-n kommunikál? Lehet hülye kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mi okozhatja a problémát, amit jó lenne tudni pontosan még mielõtt visszaviszem kicseréltetni a külsõ rack-et. Elvileg a haver holnap ide tudja adni a sajátját, amit már egy ideje használ és mûködik, remélem ezzel bebizonyosodik, hogy a rack e a ludas vagy sem.
Elkúródott a dvd íróm<#mf2>#mf2>
Samsunga a kicsike és pont tegnap este írtam vele 1 wii gamát 1-szeres írási sebességen<#hehe>#hehe>
És ma arra kelek hogy nem enged a dvd íromrol bootolni hogy rakjak új oprendszert és az a slusz poén hogy érzékeli de azt írja hogy a telepítés sikertelen<#falbav>#falbav>
Esküszöm máskor gigabytes szarokat nem veszek mert most kezdenek rajta elromlani a sata 2 portok ez az!
A dvd íróm pedig 3 évig szolgált olyan 1 hét/dvd arányban és sose írtam maxon vele mindig csak 3-as 4-es sebesség között,azért hogy kíméljem.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
<#help>#help>
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
ezek szeirnt az eddigiek hibádzottak
köszi a helpet
Esetleg törött az ide vagy a sata kábeled?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mi a teendõ akkor, ha egy USB eszközt felismerés közben távolítottam el kézileg? Azóta nem ismeri fel egy gép sem. Bedugom, és nem jelez semmit.
Én már semmin nem lepõdök meg azután, hogy összeraktam az új CPU Hûtõt (Hyper TX3) és rajtamaradt a fólia én meg néztem hogy miért nem hût. <#wilting>#wilting>
😄DD
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Hogyha ezt a WIFI kártyát veszem akkor az ezt az antennát rá lehet majd kötni a kártyára?( elõzmény: #48671 ) Meg még annyi hogy nem pont olyan kártyám van most mint amit oda írtam(mert ami most van abból nem lehet kitekerni az antennát
Kártya
Antenna
Ha meg kérdeznétek hogy miért itt veszek, azért mert kint lakok.
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
#48705?
Remélem ez még nem a világváge.
Üdvözlettel: andiku!
Esetleg próbálj nyomni egy BIOS resetet.
az lenne a problémám hogy tegnap amikor bekapcsoltam a gépet akkor ezt a hibát írta ki:
CMOS cheksun error-defaults loaded
és a hiba után nem tölt be a windows
ezt ha jol tom azért van mert törlödtek a bios beállitások, és abba tudnátok segíteni hogy a biost hogy tudnám jól beállitani hogy megint jól müködjön a számitógép?
számitógép adatai:
adatlap: gigabyte GA-M52L-S3
procesor: AMD athlon 64 x2 dual core processor 5000+ 2,98 GHZ
memoria 2gb ram
VGA: ati 3850
elöre kösz!
Az lenne a problémám, hogy folyamatosan egyet gondolva megfagy a gép akár internetezek, akár játszom vagy nem csinálok éppen semmit sem, teljesen mindegy neki. Egy idõben kiírta, hogy a virtuális memória minimuma túl kicsi, de ezt megoldottam azzal, hogy feljebb állítottam a teljesítménybeállításoknál. Ha tudna valaki valami okosságot írni rá, nagyon megköszöném.
Üdvözlettel: andiku!
Úgy van bedugva, hogy Sata0-ra az egyik dvdíró (ami nem mûködik)
sata 1-2re vinyó 1-2
és idére ugye az idés író
hogy minek? 1, gyorsabb on fly-ban dvdt másolni, illetve gyorsabb 2vel dvdt írni😄
All hail the double x!
A Sata 2es írót egyszerûen nem látja... megpróbáltam már más kábelekkel, de semmi
A régi gépemen pedig még mûködött a dolog