!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az,hogy akár pár perc alatt is,de nagyon felforrósodik a lemez a meghajtóban?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
igen, mert van 1 foglalat ugye az Faudio... és van rá egy Faudio meg a HDaudio... nah és ugye én az Faudiot dugtam rá
biztos h jó helyre van dugva?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Pedig rá van kötve az alaplapra...
Mi lehet a gong?
Valaki tud segíteni? Ez mit jelent?
Please input the MAC of the remote AP
Tervezem most a gépem újrarakását, kérdésem a következõ;
mivel még elég új a vinyó (4hónapos) még nem osztottam fel partíciónként, ezt milyen programmal és mikor(rendszer újrarakás elõtt vagy után) kell használni, na meg hogy 😄
Amúgy mit ajánlotok elsõ formázásnál, gyors vagy szokásos?
Még valami : Hogy tudom leellenõrizni,hogy az operációs rendszer amit letöltöttem neten, hogy nem hibásan töltötte le? Mert elég égõ lenne ha már leformáztam a vinyót és hibás a dvd.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Amúgy van vmi felbontásos progi, amit még anno a CRT-mhez azért szedtem le, mert 1-2 játék 1024x768-ban csak 60Hz-en futott, és azzal a progival át lehetett állítani 85-re. Csak azóta volt már win reinstall, és nem emléxem mi a neve, vki tudja esetleg? Hátha vmi hasznát venném a jelenlegi problémában is.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Pls valaki világosítson már fel, hogy az x64-es jelzéssel ellátott windows vista az most 32bites, vagy hány bites? És az x86-os? Mert én már nem tudok ezen kiigazodni...
Apunak mindig igaza van! Most is.
majd a tiédet kézzel hozzáadni az elérhetõ nyomtatókhoz,a port megjelölésével együtt.
Apunak mindig igaza van! Most is.
am nálam is csak a monitor kapcsol ki 10 perc után, semmi másnak nem látom értelmét
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
köszi😊
Töltsük le az internetet!
És ezt szted érdemes így hagyni vagy nem baj, ha 0ra állítom...
Amikor egy ideig nem nyúlok a géphez (pl filmnézés) és utána használatba venném... nagy nehezen reagál csak, és hallom is, ahogy az egyik winchester felpörög (gondolom erre vár a gép)
Ez pl megfigyelhetõ, ha pl kb 1 óra használat nélküli állapot után bekapcsolom a gépet és bootolás közben vár egy picit, hogy felpörögjön a vinyó...
Ez normális, vagy lehet ellene valamit tenni?
már vagy 3-at szétkaptam, egyik noti vinyó volt
Csak fogja magát és kiírja a telepítés sikertelen OMG.
Mi lehet a gond??