!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HI!
Miért van az,hogy akár pár perc alatt is,de nagyon felforrósodik a lemez a meghajtóban?
Lacee86
Fatal vagy Bandee, a #48794-re nem tudtok esetleg megoldást?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Köszi! Siker!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

[HUN]FaTaL
HDAudiot kösd.

http://goo.gl/gd6Zi5

Bandi 18
Még egy gnd is kell. De a lap user manualjábán benne van.

tudtommal nincs
igen, mert van 1 foglalat ugye az Faudio... és van rá egy Faudio meg a HDaudio... nah és ugye én az Faudiot dugtam rá

MR ME
driverbe nincs letiltva/be van állítva?
biztos h jó helyre van dugva?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy nekem van egy GIGABYTE GA-MA770T-UD3P alaplapom és a házam front paneljén nem mûködik a fülhallgató csatlakozó...
Pedig rá van kötve az alaplapra...
Mi lehet a gong?

Hali vettem a routeremhez egy repeater-t. s nem tudom beállítani.
Valaki tud segíteni? Ez mit jelent?
Please input the MAC of the remote AP
Sziasztok!
Tervezem most a gépem újrarakását, kérdésem a következõ;
mivel még elég új a vinyó (4hónapos) még nem osztottam fel partíciónként, ezt milyen programmal és mikor(rendszer újrarakás elõtt vagy után) kell használni, na meg hogy 😄
Amúgy mit ajánlotok elsõ formázásnál, gyors vagy szokásos?
Még valami : Hogy tudom leellenõrizni,hogy az operációs rendszer amit letöltöttem neten, hogy nem hibásan töltötte le? Mert elég égõ lenne ha már leformáztam a vinyót és hibás a dvd.

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Lacee86
Hali! Van vmi olyan program, amivel plusz felbontási lehetõségek adhatóak az asztalhoz, vagy olyan amivel felbontásokat lehet állítgatni ( a Vezérlõpulton meg a VGA driveren kívül persze)? 960x600, 1280x800, 1440x900: ezek a lehetõségek teljesen hiányoznak, holott 1680x1050 a monitorom natív felbontása. Nem az asztalt akarom másra venni, hanem h a játékokban jelenjenek meg más felbontási lehetõségek is.

Amúgy van vmi felbontásos progi, amit még anno a CRT-mhez azért szedtem le, mert 1-2 játék 1024x768-ban csak 60Hz-en futott, és azzal a progival át lehetett állítani 85-re. Csak azóta volt már win reinstall, és nem emléxem mi a neve, vki tudja esetleg? Hátha vmi hasznát venném a jelenlegi problémában is.

VipJoco
ismét 1 kérdés: Asus M2n-e Sli alaplapom van, leszedem hozza az úgymond legujabb, nem beta bios-t. Az alaplapi könyv segítségével probáltam a dolgot megoldani azaz Asus EZ Flash-el. Bekapcsnál alt +f2 és csinálta is a dolgát. utána újraindult a drága és bios error, erre kiszedtem CD-t restart és azóta nincs kép, ha cd nicns benne csipog mint állat, ha benne akkor meg szart se csinál azaz szerintem. Vélemény? Induljak új alaplapot venni? 😛

VipJoco
Hali. Hogyan tudnék rendszerinditó CD/DVD-t csinálni win7 alatt? Ha nero-val probálkozok ott nekem kellene megadni a fájlokat, de nem tudom mi kell 1 rendszerindító lemezre tenni. Bios frissítéshez kellene a rendszerindító, de nincs floppymeghajtó

kifli
ha megvetted akk inkább 64-es, késõbbi bõvítés stb...
Kongy
Csak az a baj, hogy már késõ. 😄 Már meg lett véve a 64 bites xDDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LoDMaSt
fölösleges, mert 2 gigával a 32-es is tökéletes.

@ Hellomarci

Kongy
Remek. köszi. 2GB ram mellé nem szabad megpróbálkozni az x64essel, mi?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LoDMaSt
x64: 64 bit, x86: 32 bit.

@ Hellomarci

Kongy
hello!

Pls valaki világosítson már fel, hogy az x64-es jelzéssel ellátott windows vista az most 32bites, vagy hány bites? És az x86-os? Mert én már nem tudok ezen kiigazodni...

duracellmumus
a dokumentum sérült lehet, túlméretés. vagy próbáld meg exportálni valami más formátumban.

Apunak mindig igaza van! Most is.

Redbull756
de csak egy bizonyos dokumentum nyomtatásánál irja ki, ha mást próbálok azt nyomtatja szó nélkül...

duracellmumus
próbáld meg eltávolítani az összes nyomtatót illesztõprogrammal együtt,
majd a tiédet kézzel hozzáadni az elérhetõ nyomtatókhoz,a port megjelölésével együtt.

Redbull756
Vki?<#conf>

Lacee86
Hali! Azt szerertném megtudni, h van vmi módszer (program vagy akármi), h el lehessen érni, h játékokban többféle felbontást is be lehessen állítani, ne csak azt, amiket felkínál. Konkrétan az a bajom, h 16:10-ben csak 1680x1050-et engedi, de ehhez túl gyenge a kártyám. Persze 4:3-at be tudom állítani 2 fekete sávval a monitoron, de jobban örülnék ha alacsonyabb felbontáson teljes képernyõn tudnék játszani. (Vagy 16:9 is jó, az még mindig jobb ha alul felül van pici sáv.) Pl. 1280x800 az megfelelõ lenne, vagy esetleg még ennél is kisebb, ha van olyan.

duracellmumus
volt coolink, elõtte lcpower uo. táp járt mindketõhöz😊))))

Nyomj egy BIOS resetet.

Hi, a gépemet be szerettem volna kapcsolni de nem reagált. Megmozgattam a kábeleket kitisztítottam, most bejön a bios de ott megáll és nem írja ki a szokásos adatokat (h milyen cuccok vannak a gépben stb). A táp Asus 450 w os és világít rajta minden szal nemhinném h az a baja. Lehet h az alaplappal nem stimmel vmi?
MR ME
hát ha torrentezel akkor sztem nem nagyon érdemes úgy hagyni
am nálam is csak a monitor kapcsol ki 10 perc után, semmi másnak nem látom értelmét

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nekem minden soha beállításra van állítva, képernyõkímélõm sincs, bár én nem hagyom ott a gépet, vagy ha igen, akkor kinyomom.

pxxl
én azt sosem használtam, minsig kikapcsolom, de még a képErnõ kímélõt is. egyedül a monitor kapcsol ki 20 perc után.

All hail the double x!

ok, akkor úgy hagyom
köszi😊

Danecay
Az enyém ilyen:

(Csak szürke)

Danecay
Coolink volt a tied is?

Redbull756
Üdv!
Nyomtatásnál egy ilyen üzenetet kapok: link
Mi lehet a probléma?

Törölt felhasználó
xD
Nekem is alapból 20 percen van. Az a 4 mp míg felpörög a vinyó, nem a világvége 😊
KILLER2
Szétjött vésõvel. A matricája alatt nem vettem észre, hogy az olvasófejben is volt egy csavar, ami még odafogta a tetejét 😊

Töltsük le az internetet!

hmmm tényleg... merevlemez kikapcsolása:20 perc

És ezt szted érdemes így hagyni vagy nem baj, ha 0ra állítom...

Be lehet állítani energiagazdálkodási tulajdonságokban mennyi tétlenségi idõ után kapcsoljanak le a nem használt vinyók. Nálam is van ilyen.
Következõ a probléma/észrevétel:

Amikor egy ideig nem nyúlok a géphez (pl filmnézés) és utána használatba venném... nagy nehezen reagál csak, és hallom is, ahogy az egyik winchester felpörög (gondolom erre vár a gép)
Ez pl megfigyelhetõ, ha pl kb 1 óra használat nélküli állapot után bekapcsolom a gépet és bootolás közben vár egy picit, hogy felpörögjön a vinyó...
Ez normális, vagy lehet ellene valamit tenni?

KILLER2
Elõbb vésõ, utána jön majd a balta 😊

Törölt felhasználó
baltával<#eplus2>
KILLER2
Ezen fekete szar van. De bicskával feszegettem már, meg körbevágtam. De most találtam egy fémszart a szigetelés vagodosása közben. Úgy nézem, hogy ez ilyen végleges szar. Minnyá' nekiesek valami erõteljesebb eszközzel.

kifli
egy ilyen fehér szilikonos szarral le van ragasztva körbe, bár az nekem nem volt gond :/
KILLER2
Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerû dologgal nem bírok. Egyszerûen cseszik szétjönni 😊 Pedig sehol nem látok rajta már csavart, ami tartaná a tetejét.

kifli
nekem eddig mindig sikerült szétszedni a vinyókat 😄
már vagy 3-at szétkaptam, egyik noti vinyó volt
KILLER2
Van egy régi samsung sata vinyóm. Egy nap fogta magát és nem forgott többé. Most így kb fél év múlva elõkaptam, hogy hátha sikerül életre kelteni egy linux kedvéért. Ez nem jött össze. Mivel pénzt nem költenék rá, meg fene fog szarakodni vele, gondoltam szétszedem. De ez nem megy 😊 Hogy a fenébe lehet szétszedni ezeket? Kiszedtem belõle 4 csavart az aljáról, ami az elektronikát fogta és még 6ot a tetejérõl. Most már lötyög a teteje, de ahol a csatlakozók voltak, azon az oldalon nem hajlandó kinyílni. Van ott valami ragacsos fekete szivacs szigetelés, de nem hiszem, hogy olyan erõs az, hogy nem bírom szétfeszíteni bicskával. Egy Samsung 160JJ-rõl van szó.

Törölt felhasználó
Na mosmár jó a dvd íróm csak az a gond hogy amikor telepíteni akarja a winfos a szoftverét nem telepíti😊
Csak fogja magát és kiírja a telepítés sikertelen OMG.
Mi lehet a gond??
Lacee86
Most neked a rossz tapasztalatok miatt szar a Gigabyte, mások szerint (köztük én is) meg semmi gond nincs velük.

Fehercsoki
Mi a neve annak ami ilyen hõérzékelõs sisak,és az embereket meg állatokat lehet vele bemérni mert pirosan világítanak?