!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
vki help minél elõbb rohadtul felbasz h hazajönnék pihenni és akkor ez idegesít.
DFTBA ಠ_ಠ
Az miért van néha,hogy ha bekapcsolom a gépet, vagy ha bent hagyok egy cd-t és úgy indítom el,hogy a monitoron nem jelenik meg semmi,csak a nagy feketeség van?Ha újra indítom,akkor meg minden ok.Van ötlete vkinek?köszi
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A napokban újra akartam telepíteni a Windows Xp Home Edition(EREDETI)-t de nem sikerült:
Miután újrainditottam a gépet, bejött a telepítés meg minden. De ezután nem tudtam efogadni a Licenc szerzõdést(jó a billentyûzet mert amikor bejön az hogy kérem nyomjon meg egy gombot a folytatáshoz akkor ott direkt az F8-at használtam és sikerült tehát nem ez lehet a probléma oka) tehát nyomogatom erõsen az F8-at de nem sikerül. Ezután újrainditom na itt újra bejön az, hogy nyomjon meg egy billentyût a folytatáshoz de ezt a lépést kihagyva bejön egy újabb ablak:
2 db opció van:
-Windows Xp Home Edition (indítása)
-Windows telepítés /ezt kijelölve enter-t nyomtam majd ismét betöltötte a telepítés varázslót vagy mit de a Licenc Szerszõdést furcsa mód átugorva bejön a következõ lépés a Partició törlése(C:/ csak egy particióm van) NA ÉS EZ AZ AMI NEM AKAR SIKERÜLNI tehát T-t ütök majd erre bejön egy ablak hogy A kivánt mûveletet nem lehet elvégezni.
Ezek után elínditottam egy töredezettségmentesítést egy ÚN. Defraggler v1.13.155 nevû programmal. És az eredmény: 5 db fájlt nem lehet töredezettségmentesíteni ezek közül az egyik egy zene szám de ami az érdekesebb a maradék négy:
-$MFT
-$Logfile
-$AttrDef
-$BadClus:$Bad
Azt tudom hogy mindegyik a C:/-n található és, hogy nagyon fontosak vmi ilyen kötet olyan kötet.
Szóval ez lenne az én próblémám "tömören" 😄 Kérlek titeket, ha valakinek is bármilyen hasonló próblémája volt, vagy van az írja meg ja meg az is aki erre a problémára tud vmi gyógyírt!
Olyan problémám van,hogy,amikor torrenten töltök,az internet kb félóránként elmegy,és ujra kell indítanom a routert!
Más letöltéseknél,illetve internetezés közben nincs semmi gond!
Mi lehet a baj?
Próbáld ki másikkal
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
olyan problémám lenne, hogy egy neteztünk egy gépen, lefagyott, és restart után kikapcsolt.
azóta nem lehet bekapcsolni, hiába nyomom meg a bekapcsoló gombot, semmi nem történik.
mi lehet a probléma? köszi!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
?
Apunak mindig igaza van! Most is.
vedd ki belõle a tápot mert ki fogja nyírni a masinát!
Apunak mindig igaza van! Most is.
Komolyan mondom már nem értem azt a gépet..
A gépem egyszer lefagyott, újraindítottam, de már nem töltött be semmit mert ki-be kapcsolt.
Én a tápra gyanakszok, mivel voltak már vele problémák, sípolt, meg egyszer csinált már ilyet
csak utánna helyreállt.
Kérdés : Mi csinálhatja ezt? Táp?
Fél éves a gép még van minden porcikáján garancia tehát ne fog fájni a pénztárcám, csak a szívem hogy nem tudom használni 😄
Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Hogy lehet ezt normalizálni?
Legyetek szívesek segítsetek!
A gépemet tegnap újratelepítettem (vista 32bit volt és azt lecseréltem most 64bitesre),
újratelepítés elõtt kiválóan mûködött az 5.1-es hangrendszerem, de telepítés után nem szólnak teszteléskor csak 2 hangszóró,
Windows Media Playerben megnéztem, szól mindegyik, de a mélynyomó alig dolgozik.
Kabaleit kibe húzogattam már 2x, hangkártya driverét már újratelepítettem 1x de még így se szól.
A hangkártya alaplapi, támogatja az 5.1-et és a 7.1et is.
Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Azt hiszem a virtuális géprõl a rendes gépet TSCLIENT néven éred el, tehát //TSClient-ként tudsz hivatkozni rá. Csinálj hálózati megosztást a rendes gépen és kösd be valamilyen meghajtóra az XP-n, és azokra írj, elvileg úgy megy.
http://goo.gl/gd6Zi5
1 hete használok windows 7-et... teljes mértékben meg vagyok vele elégedve... egyet leszámítva... a letöltõporgramom (USDownloader) Lefagy amikor újra akar csatlakozni (router controlt nyitná meg, ami újracsatlakoztatja a routerem)
Nos... próbáltam a rendszergazda üzemmódot mind2 programnál és a windwos xp sp3 kompatibilitást is...
Aztán egy ismerõsöm megemlítette a Virtual pc fogalmát
Nos... felraktam a virtual pc-t feltelepítettem rá egy XP-t
Tudom rajta futtatni az USD-t viszont letölteni nem tudok vele... mert csak egy virtuális c meghajtót látok... illetve csak erre tudok írni
A többi meghajtót mint egyfajta hálózati meghajtó látom, olvasni tudom õket (ezen van az usd is😄) de írni rájuk nem (ezért hibát jelez a program amikor elindítok egy letöltést)
Szóval az elsõ kérdésem az, hogy ezt hogyan lehet megoldani, hogy tudjak azokra a meghajtókra írni
Illetve a második kérdésem az, hogy hogyan tudok parancsikont létrehozni Windows7 alatt, hogy a program virtuális xp alatt fusson