!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Töredezettség mentesítés kb mennyi ideig tart 150 gigánál?
Met
Valaki meg tudná mondani, hogy a Juviban mennyibe kerül egy Asus P5Q-E alaplap?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MR ME
codeck probléma, ha tettél fel bármi packot a gépedre akkor azt szedd le

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kicsikiraly
Miért van az egyes filmeknél, hogy a vlc meg minden más lejátszó (konkrétan a bsplayer, a winamp és a wmp még csak le sem játsza ezeket) egy rohadtnagy zöld csíkkal a közepén jeleníti meg? egy olyan jó 5-6 centis átlátszó zöld sáv, ami bõven elég hogy telesen élvezhetetlenné tegye.

vki help minél elõbb rohadtul felbasz h hazajönnék pihenni és akkor ez idegesít.

DFTBA ಠ_ಠ

Sziasztok!

Az miért van néha,hogy ha bekapcsolom a gépet, vagy ha bent hagyok egy cd-t és úgy indítom el,hogy a monitoron nem jelenik meg semmi,csak a nagy feketeség van?Ha újra indítom,akkor meg minden ok.Van ötlete vkinek?köszi
SzarvasA
kifejtenéd bõvebben? ebbõls így most nem értek semmit. biztos hogy ez? ha kiveszem a hdd-t akkor megy a gép, és botol is lemezrõl, ha bent van akkor meg a bios után semmi.

duracellmumus
Clear-Cmos!

Apunak mindig igaza van! Most is.

SzarvasA
Telepítettem egy Toshiba L40-es laptopot. Vista volt rajta. XP-re lett cserélve. Ment is , aztán egyszer csak nem indul. Nem is lehet bootolni cd/dvd-rõl, csak ha kiveszem a HDD-t. Amúgy elindul, és amikor bootolni kellene, még kiírja hogy "cd rõl való indításhoz nyomjon egy gombot..." még bejön, de utána semmi. a cd meghajtó is leáll :S Tudnátok segíteni? elõre is köszönöm.

amúgy azt hogyan kell beállítani
De attól még kifogja a partició törlésénél írni hogynem tudj elvégezni
BIOS-ban be kell kapcsolni a legacy USB supportot és menni fog.
Törölt felhasználó
probáld meg normális billentyûvel ,akkor😄
[HUN]FaTaL
Akkor valszeg alaplap.

http://goo.gl/gd6Zi5

Vaxi
nem a táp, már próbáltam 😞

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Viktorr
ADSL

Igen és akkor?
Szerintem USB billentyûzeted van.
Ha kellenek képek szívesen töltök fel!
Sziasztok!

A napokban újra akartam telepíteni a Windows Xp Home Edition(EREDETI)-t de nem sikerült:

Miután újrainditottam a gépet, bejött a telepítés meg minden. De ezután nem tudtam efogadni a Licenc szerzõdést(jó a billentyûzet mert amikor bejön az hogy kérem nyomjon meg egy gombot a folytatáshoz akkor ott direkt az F8-at használtam és sikerült tehát nem ez lehet a probléma oka) tehát nyomogatom erõsen az F8-at de nem sikerül. Ezután újrainditom na itt újra bejön az, hogy nyomjon meg egy billentyût a folytatáshoz de ezt a lépést kihagyva bejön egy újabb ablak:

2 db opció van:
-Windows Xp Home Edition (indítása)
-Windows telepítés /ezt kijelölve enter-t nyomtam majd ismét betöltötte a telepítés varázslót vagy mit de a Licenc Szerszõdést furcsa mód átugorva bejön a következõ lépés a Partició törlése(C:/ csak egy particióm van) NA ÉS EZ AZ AMI NEM AKAR SIKERÜLNI tehát T-t ütök majd erre bejön egy ablak hogy A kivánt mûveletet nem lehet elvégezni.

Ezek után elínditottam egy töredezettségmentesítést egy ÚN. Defraggler v1.13.155 nevû programmal. És az eredmény: 5 db fájlt nem lehet töredezettségmentesíteni ezek közül az egyik egy zene szám de ami az érdekesebb a maradék négy:
-$MFT
-$Logfile
-$AttrDef
-$BadClus:$Bad

Azt tudom hogy mindegyik a C:/-n található és, hogy nagyon fontosak vmi ilyen kötet olyan kötet.

Szóval ez lenne az én próblémám "tömören" 😄 Kérlek titeket, ha valakinek is bármilyen hasonló próblémája volt, vagy van az írja meg ja meg az is aki erre a problémára tud vmi gyógyírt!
UPC?
Viktorr
Sziasztok!!

Olyan problémám van,hogy,amikor torrenten töltök,az internet kb félóránként elmegy,és ujra kell indítanom a routert!
Más letöltéseknél,illetve internetezés közben nincs semmi gond!

Mi lehet a baj?

dettó nekemis ez volt, most nemél szegény 😞

harlond
sziasztok! az lenne a problémám hogy van egy MSI GX610 059-hu laptopom, és a processzora semmilyen körülmények között sem akar 800MHZnél gyorsabban menni xD sztetek átállitottam vmit, vagy mi az isten lehet a baja? igazából nem tudom hogy kezdetetõl ilyen e, mert csak most raktam fel rá stabilitás tesztelõ progit az uj RAM miatt, és most vettem észre. elöre is köszi a helpet!

lehet meghótt a táp...
Próbáld ki másikkal

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Vaxi
sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy egy neteztünk egy gépen, lefagyott, és restart után kikapcsolt.
azóta nem lehet bekapcsolni, hiába nyomom meg a bekapcsoló gombot, semmi nem történik.
mi lehet a probléma? köszi!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

?

Törölt felhasználó
az ok😊
Kiszedtem, hívtam már a garanciafutárt is. Csere lesz szerintem.

duracellmumus
Ha biztos vagy benne hogy a nero-ban állítottál el valamit akkor reinstal.

duracellmumus
igazítsd meg a cpu +12V-ját. ha nem segít akkor:

vedd ki belõle a tápot mert ki fogja nyírni a masinát!

kirol
Senki nem tudja?

Lefagy, újraindítom, ki-be kapcsol.
Komolyan mondom már nem értem azt a gépet..

Beszarok, már meg semmi baja, lehet érintkezés nem a legjobb...-.-

Na most a következõ probléma lépett fel :

A gépem egyszer lefagyott, újraindítottam, de már nem töltött be semmit mert ki-be kapcsolt.
Én a tápra gyanakszok, mivel voltak már vele problémák, sípolt, meg egyszer csinált már ilyet
csak utánna helyreállt.

Kérdés : Mi csinálhatja ezt? Táp?
Fél éves a gép még van minden porcikáján garancia tehát ne fog fájni a pénztárcám, csak a szívem hogy nem tudom használni 😄

Válaszaitokat elõre is köszönöm!

Próbáld meg a zöld-kék-rózsaszínbe.
színre-szín van

Szerintem nem jól van összedugva
Fehercsoki
Alien vs predator 2vel szeretnék játszani,0.9.5ig felpatcheltem minden jó mûködik map packok is,de ahogy felrakom 1.0.9.6-t egybõl elromlik minden menüig enged,de nem tudok sem singeleben sem multiban játszani:SMi lehet a baj?Másnak is volt ilyen?

Szól már minden "tökéletesen", csak a tesztnél nem akar szólni csak a két oldalsó. :S

Attól nem fog 5.1ben szólni
Az audio managarben hangszóró konfigurációban, pipáld ki a mélyhangszóró kezelés engedélyezést.

Na már elértem, hogy ne legyen írásvédett... szimplán megosztottam a meghajtót, de még így se tölt rá a program...

Be van állítva, de tesztnél nem szól még mindíg csak 2, de már szerintem jobban szól a mélynyomó.

kirol
A Nero -ban vajon mit állíthattam el, hogy miután kiírom a lemezt azon az ékezetek helyén már fura karakterek vannak?

Hogy lehet ezt normalizálni?

Be kell állítani a realtek programjában, hogy melyik dugó mibe van bedugva.
Sziasztok!
Legyetek szívesek segítsetek!
A gépemet tegnap újratelepítettem (vista 32bit volt és azt lecseréltem most 64bitesre),
újratelepítés elõtt kiválóan mûködött az 5.1-es hangrendszerem, de telepítés után nem szólnak teszteléskor csak 2 hangszóró,
Windows Media Playerben megnéztem, szól mindegyik, de a mélynyomó alig dolgozik.

Kabaleit kibe húzogattam már 2x, hangkártya driverét már újratelepítettem 1x de még így se szól.
A hangkártya alaplapi, támogatja az 5.1-et és a 7.1et is.

Válaszaitokat elõre is köszönöm!

A lényegét értem, csak azt nem, hogy ezeket amiket leírtál, hogyan kell végrehajtani<#miaz>

[HUN]FaTaL
"Szóval az elsõ kérdésem az, hogy ezt hogyan lehet megoldani, hogy tudjak azokra a meghajtókra írni"

Azt hiszem a virtuális géprõl a rendes gépet TSCLIENT néven éred el, tehát //TSClient-ként tudsz hivatkozni rá. Csinálj hálózati megosztást a rendes gépen és kösd be valamilyen meghajtóra az XP-n, és azokra írj, elvileg úgy megy.

http://goo.gl/gd6Zi5

bocsi, hogy ilyen formális... másoltamXD

Sziasztok!
1 hete használok windows 7-et... teljes mértékben meg vagyok vele elégedve... egyet leszámítva... a letöltõporgramom (USDownloader) Lefagy amikor újra akar csatlakozni (router controlt nyitná meg, ami újracsatlakoztatja a routerem)
Nos... próbáltam a rendszergazda üzemmódot mind2 programnál és a windwos xp sp3 kompatibilitást is...
Aztán egy ismerõsöm megemlítette a Virtual pc fogalmát

Nos... felraktam a virtual pc-t feltelepítettem rá egy XP-t
Tudom rajta futtatni az USD-t viszont letölteni nem tudok vele... mert csak egy virtuális c meghajtót látok... illetve csak erre tudok írni

A többi meghajtót mint egyfajta hálózati meghajtó látom, olvasni tudom õket (ezen van az usd is😄) de írni rájuk nem (ezért hibát jelez a program amikor elindítok egy letöltést)
Szóval az elsõ kérdésem az, hogy ezt hogyan lehet megoldani, hogy tudjak azokra a meghajtókra írni

Illetve a második kérdésem az, hogy hogyan tudok parancsikont létrehozni Windows7 alatt, hogy a program virtuális xp alatt fusson