64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • kifli
    áthozom egyik notit és meglesem :)
  • Bandi 18
    A cross is lan kábel :D. Keress egy bekötési képet a cross-os kábelről és hasonlítsd össze a tieddel. vagy dugj össze két gépet és ha látják egymást akkor cross XD
  • kifli
    és honnan tudom egy kábelről hogy a crosslink-e? :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem jó, crosslink kell.
    Rakd vissza a régi cuccokat a gépbe és ha úgy jó akkor keresd meg a nőt,hogy hé figyu szart adtál el nekem,és kérd vissza a pénzed:)
  • kifli
    és ugye sima lan kábel is jó? Nem kell neki semmi speckó cucc
  • [HUN]FaTaL
    Úgy is jó. :)
  • DJKonya
    Az a legszebb hogy eddig próbáltam Vistát és XP-t is és sehogy se tudom telepíteni. Win 7-em meg nincs most itthon...
  • kifli
    winreinstall?
  • DJKonya
    Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy a múlthéten megcsinálták a gépemet, alaplapot illetve processzort cseréltek benne. Nos olyan problémám lenne hogy amikor indítani akarom a gépet és kijön a windows-nak a töltő képernyője akkor újra indul a gép. Szétszedtem a gépet, széthúztam minden csatlakozót majd össze dugtam, ugyan az. A BIOSBAN matattam, mindent alapértelmezettre állítottam, ugyan az. Most ki tudtam hozni olyat hogy System Recoery Options. Itt olyanok annak hogy Startup Repair, System Restore, System Image Recoery, Windows Memory Diagnostic, Command Prompt. Illetve legfelül írja hogy Operating system: Windows 7 on (C:) Local Disk. Most ezzel itt, vagy a BIOS-ban a f*szom tudja hol mit kell csinálni, teljesen tanácstalan vagyok de mindjárt szétverem a gépet. De az üzlettel a kezdem. "Minden tökéletesen működik, csak frissítsem az operációs rendszert" mondta a nő.

Ha valaki tud, segítsen legyen szíves.
    Köszönöm
  • kifli
    most egy alkalomért nincs kedvem routert venni.
    Az én lapomon 2 lan csati van, az úgy jó?
  • [HUN]FaTaL
    Egyikbe két hálókártya, crosslink kábel a két gép közé és vezérlőpultban jobb klikk tulajdonságok és internetmegosztás. Legalábbis XP alatt így volt, win7 alatt passz, de itt is valami hasonló lehet. Miért nem veszel inkább egy routert?
  • Legend Killer
    ja, ok. igen, utólag én is észrevettem, h pár vidimnél befigyel a további felbontás.
    ok, kösz. csak aviba konvertálva tovább tart a feltöltés. 20perc8perc helyett LOL :D.
  • kifli
    router nélkül hogy tudom megoldani azt, hogy 2 gépet összekötök, és mindkettőn legyen net?
    Egyiken xp másikon win7 van. Minél pontosabban írjátok már le a menetét köszi :)
  • Lacee86
    Még csak most töltötted fel a videót, ilyenkor csak 360 még, látod, nem is lehet kiválasztani a minőséget. Várni kell néhány órát, mire elérhető lesz jobb minőségben is. Ne kérdezd, h miért, én is nemrég töltöttem fel először videót, akkor derült ki.
  • Legend Killer
    720ban is fos.
  • Legend Killer
    ja, megvan. és hd minőségben hogyan lehet?
  • Legend Killer
    jó, de hogyan tudom úgy konvertálni?
  • Lacee86
    Hát youtube-on vmennyit mindig romlik, de ne csak 480p-ben konvertáld át, hanem 720-ban.
  • Legend Killer
    mert mikor felveszem, akkor még tök jó minőségben van a windows movie makerben is és csak fent jútúbon gáz.

itt1példa.

sztem nem láccik jól pl az eredmény jelző tábla, vagy felület. másnál meg igen. na, meg, lehalkítom felvételkor, azt tök hangos sztem a hang. frapssal vettem fel.
  • Legend Killer
    hogyan lehet jó minőségű videót feltenni jútúbra? NBA2K10 meccseket töltök fel. és jútúbon rosszabb a minősége, pedig jó grafikán van. másnak meg király minőség.

van vmi jó progi, amivel ellehet érni, hogy ne rontson jútúb, v eleve ász minőségben felzúzni?
  • Malganis
    Sziasztok igazából nem tudtam melyik topicba irjak, így hát ide irok.

Tarr os netem van otthon , a hétvégére hazahoztam a laptopomat elővettem a swichemet és rádugtam a gépeket(laptop+otthoni) a schwitchre.. A jelenség a következő se linux se winxp nem lát netet a laptopon
    és akármiulyen kábel lehet akkor sincs jel mig az otthoninak semmi gondja nincs.

Megoldás???

Segítséget előre is köszi!
  • scs17
    Én is az LG-t ajánlom, 4 éve tökéletesen működik.
  • Lacee86
    Nekem LG van 5 éve, lekopogom műxik jól.
  • [HUN]FaTaL
    Hát én többet nem veszek pioneert az biztos. Az első dvd olvasóm pioneer volt, az első meghalt kb 3 hónap után, a második egy évet bírta utána kattogott, karcolta és szétb*szta a lemezeket. És ez még nem a 3000 HUFos korszakban volt. Azóta persze lehet, hogy változott a helyzet. :)

Nekem most ASUS van, semmi baja, igaz nem sokat van használva.
  • Blum
    Az is jó cucc!
    na meg persze a Plextor.
  • Puhos
    Szia. Nekem kb. 5 éves a Pioneer dvd írom, ha vennék akkor csak is ezt a márkát.
  • Blum
    NEC-et vegyél,az jó cucc.

Nekem pl. LG-m van. Mindenki szidja,hogy milyen hamar meghal,meg stb.
    Előző 4évet húzott nálam,mostani már 1 éves és semmi bajuk nem volt soha.

De ha most vennék,akkor NEC-et vennék,az tuti.
  • MR ME
    sztem is NEC, am enyém is behalt sajnos, ez az olcsó samu kivitel nem a legjobb választás volt :S de én le se gariztatom, írni tudok vele, csak olvasáskor néha behal, de am is cképfájlban van minden a gépen...
  • TomBond
    NEC
  • tmisi
    Szerintem azt nem lehet, hacsak az UT nem rendelkezik ilyen funkcióval. A nem aktív ikonokat el lehet rejteni, de az ugye itt nem használ (amúgy is egy gombnyomással előhívhatóak).

Seithennin: "Milyen gépet vegyek MOST?" topikban ment a válasz.
  • The Protector
    Hy.Sztem egy egyszerű kérdést teszek fel.de választ nem tudom.Hogyan tudom eltüntetni az óra mellett levő gyorsindító miniikonokat.Pontosabban annyit akarok h az utorrent ne látszon ott egyáltalán mert anyám egyfolytában szünetelteti mikor gépezik én meg koleszban vagyok és jó lenne ha adhatnék seedet msának.Szóval annyi kellene h ne vegye észre.
    Valakinek vmi 5let?
    Ez nem működi/nem tünteti el:jobb gomb a kis nyílra,tulajdonságok,testreszabás,sosem látszik.Sajnos így is ott marad.Előre is köszi a választ.
  • Seithennin
    Sziasztok! Iponos kucsaft vagyok és már a 2. dvd íróm hal meg 2 éven belül samsung mindkettő, és már unom a garanciázást, de ott áll a pézem, szóval milyen írót ajánlanátok nekem a ipon.hu termékeiből? 5800 forintért max, és bármi csak nem samsung!!!!!!!!!!! Köszi előre is!
  • greg benz
    Örülök a válaszoknak,reméltem,hogy ilyesmiket olvasok majd
  • Solten
    Hi, grat. az ismerosnek, jo az izlese... :)
  • Blum
    Teljesen jó ez a cucc.
  • greg benz
    Sziasztok!

Ma közölték,hogy hiába cserélték ki a kondikat a gépben,nem lehet menteni:( Tönkrement benne (majdnem) minden,és persze minden rá van integrálva a lapra,így kb. 40ezer lenne a javítás,felejtős..

A kérésem/kérdésem a következő: Össze tudna állítani valaki egy olyan gépet,ami nem egy erőmű (szóval elsősorban nem játékra kell,de másodsorban sem igazán),de azért korszerűnek nevezhető,és a lehető legolcsóbb (de azért nem szar dolgokból van összerámolva)

Egy ismerősünk ezt állította össze,elég jónak tűnik,de azért gondoltam megkérdezlek titeket is:

GIGABYTE GZ-M1 Fekete 460W 13.210 Ft
    GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H 20.313 Ft
    AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz AM3 BOX 13.713 Ft
    KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz 11.963 Ft
    Összesen: 59.198 Ft
  • Solten
    Nm. Noti HDD a 2.5"-os. Neked a 3.5"-os kell (asztali HDD).
  • perko
    Kérdezd meg a szervízbe mennyi a rezsiórabérük. A munkafelvételnél meg kell hogy mondják. Ebben a szektorban nem ritka a 6000 Ft/óra munkadíj.
  • dinomano
    köszönöm az infot.