64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#51924 Igen,jól van bedugva,oda dugtam az alsó felébe.
Mi jöhet még szóba? Egyáltalán nem kap áramot a cucc -
#51923 Akkor valamit rosszul csináltál, be kell kapcsolnia. -
#51922 jó helyre dugtad? mert el lehet keverni :) (legalább is nekem sikerült :P) hasonló, de nézd meg h kerek, négyzet alakú a helyére menjen. ha jól látom a lilás tetejű kondi (vagy mi az) mellé megy. -
#51921 Igen,próbáltam már rádugni a 4 pinest,de nem kapcsolt be,semmit nem csinál úgy sem:( -
#51920 Ez 8 pines, dugd rá a 4 pinest, ha nem tuningolsz mennie kell. A 6 pines az a PCIE. -
#51919 Sziasztok!
Most rakjuk éppen össze bátyám új gépét,már elvileg kész van minden,csak egy olyan probléma adódott itt a végére,hogy az alaplapon egy 4 pines áramcsatlakozó van,a tápon viszont csak 2 és 3 pines végek vannak. Mi a megoldás ilyen helyzetben?
-
#51918 Ha jól emlékszem, kövezzetek meg ha nem így van, a Lavalys EVEREST Ultimate Edition tudja logolni is a hőmérsékleteket csak be kell állítani. -
Rotcsa #51917 Szasztok!
Most nem vagyok otthon, ezért nem tudom biztosan az alaplapom típusát, de az tuti, hogy ezek közöttvan.
Milyen procit vegyek bele, amit még elbírna és ki is hozná belőle a maxot? -
lamerrichard #51916 Hello.
Ezt a HSZ-t beírtam a fülesek topikba is, de szerintem ott nem fognak válaszolni. Ezért beírom ide is.
Azt szeretném kérdezni, hogy nekem eddig egy Logitech PC880-as fülesem van, de jobb oldali nem szól és ugyebár ez elég olcsó volt, ezért le szeretném cserélni.
Logitech-et akarok venni, csak nem tudom hogy jó-e amit kinéztem.
Ez a 2 van: A Logitech G35, és a Logitech Premium Laptop Headset
Az utóbbi az jobb mint a PC880-as?
Vagy vegyek G35-öt? Megéri-e szerintetek?
Akinek meg olyan lenne, leírhatná, hogy jó-e meg miért, vagy meg csak maradjak a PC880-ál. Tudom az árak nagyon különböznek, de végülis csak azért gondolkodok az olcsóban, mert nekem az olyan füles tetszik ami úgy 'hátrafele' áll. De ha jobb a G35 akkor azt is meg tudnám szokni.
Előre is köszi!(és bocsi az értetlenkedést) -
#51915 Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem,ami azon felül,hogy megmutatja nekem a gépben mért különböző hőmérséklet adatokat,azokat valamilyen formában le is jegyzi (ha úgy tetszik logolja)Mondjuk 5 vagy 10 percenként,a lényeg,hogy lássam a változást,ingadozást,stb.Mit tudnátok ajánlani?
Köszi -
MBrigi #51914 hello! a laptomon 64 bites vista volt es lecsereltem 32-es 7-es win-re.es a 7-es win-el az internetkulcsom nem mukszik. kiprobaltam egy masik laptopon, amin 32 bittes vista van es azon mukszik.miert nem megy az en gepemen? valakinek valami otlete? S.O.S -
Puhos #51913 Mert az alaplainál meg fordítva volt. A játéknak jó volt hangja/hangerő, viszont ha rádiót vagy zenét hallgattam az nem igazán szól szépen. Egyébként lehet, hogy visszaállíttatom az alaplapit. -
rumkola #51912 passz, de minek van hangkártya benne? használd az integráltat - tuti jobb mint a cmi - a másikat meg add el :)
-
#51911 Á nem akarok olyan sokat kiadni érte. A mostani csak 1 gigás. :) 4 gigás már bőven elég nekem. Meg az, h 2 pendrive-om is lesz, az csak jó. -
#51910 4 gigásat? hát arra még egy dvd sem fér fel :D 16G minimum :P nekem is akkora van tök jó :D -
#51909 Aha. Csak azért kérdem, mert itt a helyi boltban ezek vannak főleg, amik olcsóbbak és még jól is néznek ki. Egy 4 gigásat veszek majd akkor. Köszi mindkettőtöknek. -
Blum #51908 Muterom azt nyüstöli vagy 2 éve (4GB). Már egy csomószor leejtette,tele van karcolással,de hibátlanul működik! -
#51907 5 év garanciával nem lehet annyira szar -
#51906 Hali! PQI pendrive-ok vajon mennyire megbízhatóak? -
Puhos #51905 Csá! Mivel nem találtam olyan topicot ami aktív volna hangkártyával kapcsolatban ezért írok ide. A lent látható konfigban van egy C-MEDIA CMI8783/C3DX hangkártya. Amikor a gépen rádiót hallgatok akkor jól szól, függetlenül attól, hogy fülesen vagy a tornyon keresztül. Viszont ha elkezdek játszani a MW2-vel akkor borzasztóan halk. A tornyon csumára kell nyomni a hangerőt, hogy haljak valamit. A játék beállításánál a hangerő max-ra van rakva. Mi lehet a baj? -
#51904 Van egy amilo xi2428 videókártyát cserélném benne hd2400-asra, de beletéve nem volt kép. nem jól tettem bele? vagy csak monitorral müködik laptop kijelzőjével no? -
#51903 A monitor előtt ahol a hangszórók vannak az egész lepattintható,az alatt vannak további csavarok,amik a ház alját ill. a monitort is tartják. -
madafakk #51902 Sziasztok.
Van egy 1 éves Toshiba A300-1NO laptopom, nincs semmi baja, de szét szeretném szedni kitakarítani belőle a koszt és port. Kb 1 éves, sokat használom, és észrevettem hogy alapjáraton melegebb, mint amikor vettem, terhelésnél is melegebb mint újkorában. Kicsavartam az összes csavart amit láttam, az akksit kiszedtem, a memóriafedőt leszedtem, winchesterfedőket is (2db) leszedtem, RAM-okat, ODD-t kiszedtem. Van ahol már szétnyílik ilyenkor, de a hangszórók környékén nem akar szétjönni, erőltetni pedig nem merem, nehogy valami eltörjön.
Akinek van A300-as sorozatú laptopja, és tapasztalata szétszerelést tekintve, segítsen legyen szíves. Köszönöm szépen! -
#51901 Üdv! Van egy Asus P5KPL-C/1600 deszkám, és egy normális megjelenésű minimáldizájnos asztali fekvőházba szeretném begyömöszölni (úgy, hogy a normál ATX méretű táp is beleférjen)..kinéztem egy Sharkoon Temptation névre hallgató microATX házat, és pusztán méretek alapján úgy tűnik minden elfér benne...viszont ha valakinek van ilyen házakkal tapasztalata, vagy van egy jobb ötlete egy ilyen házra, megköszönném ha megosztaná velem! ;) -
#51900 Hi, nekem egy Samsung SyncMaster 940n monitorral van problémám.
Az utóbbi pár héten olyan érdekes dolgot kezdett el művelni, hogy egyszercsak elsötétül a kép egy fél másodpercre, majd teljesen elmegy. Áramot kap, mert a gomb világít. Ha kikapcsolom, majd be, akkor ugyan ezt csinálja, de ha várok egy kicsit, akkor bírja egy ideig, de akkor sem sokáig. A legelső elsötétülés egyébként egy pár órás használat után jelenik csak meg. A monitor teteje ezalatt a pár órás használat után felmelegszik, meleg, nem forró, nem égeti a kezemet, csak érezhetően meleg. Az alja normális, szobahőmérsékletű. Valamivel több, mint 2 éves. Mi lehet a baja? -
Puhos #51899 Gondolom,az angol tudásom hiányos.
-
#51898 akkor ha jó látom a leírást akkor csak a primary graphicsot kell át álltani PCI-e mert mást nem látok ott olyant. -
Puhos #51897 Bocsi!
Itt a használati utasítás, ha jól vettem ki belőle akkor az 51. oldalon van leírva. Remélem tudtam segíteni.
http://download.asrock.com/manual/A785GMH128M.pdf -
Puhos #51896 Tessék! -
#51895 azt értem de ott mit kell keresnem -
Puhos #51894 Bios-ban. -
#51893 köszi, ez lesz az... én nem találtam:) -
#51892 Sziasztok remélem itt tudtok segíteni. Vettem 1 Asrock A785GMH és és folyamatosan lefagyott 4 nap után gondoltam hátha vga probléma, kivettem a 4670-est és fél napja tökéletesen megy. Az alaplapi vgát hogyan tudom kikapcsolni, tudja valaki hogy kell, nagyon megköszönném. -
Puhos #51891 Szia!
Ez? -
#51890 Hello!
Jó ideje keresem, de nem találom...
Kaptam egy Tv-karit... és nem találom a drivert hozzá a neten.
Márka: pixelView
sorozatszám: PV-BT878P+fm
Aki tudna segíteni a keresésben megköszönném...
Köszi előre is:) -
Puhos #51889 Rámész a Gigabyte oldalára, kiválasztod az alaplapod típusát, jobb oldalon találsz olyan felirat, hogy "Driver". Rámész, kiválasztod a megfelelő op. rendszert és letöltögeted a programokat. Gondolom ennyi. -
piamania #51888 SZiasztok!
Még nem frissítettem alaplapi drivert meg a procijét se(ha ezt nem lehet akkor bocsi).
Most szeretnék frissíteni, meg valószínű átállok Win7-re, úgy hogy valaki segítségét szeretném kérni.
Proci: AMD Athlon 64 X2 4850e AM2 BOX
Alaplap: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H
Gugliba beírtam, de az alaplapnál nem tudom, hogy a sok közül melyik kell nekem, ami az egészet frissíti cakkumpakk.KÖszönöm szépen előre is a segítségeteket. -
#51887 na már meg van oldva a dolog :)
-
#51886 Gyááá :D. 2 féle LAN kábel van, Crossover és Straight :D. Vagyis egyenes és csavart. -
#51885 na zsír, müxik, 2 kábellel is próbáltam, nem ugyanúgy vannak bekötve (szal az egyik lan a másik crosslink) de nindkettővel van net mindkét gépen :D