!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halihó Emberek !
Lenne egy olyan problémám, hogy a régi vinyómban rövidzárlat miatt kiégett egy chip. Hallottam, hogy ilyenkor ha mákom van, akkor csak ki kellene cserélni az elektronikát és akkor mûködne. De az istenért sem találok elektronikát a Maxtor Diamondmax plus 9 80gb ATA
133 HDD-hez! Ha valaki esetleg tudna ebben nekem segíteni nagyon megköszönném! Legyetek jók 😄

mind1 rákattintottam a megszakításra és azt írta ki hogy elemzés és azután hogy a fájlrendszert nem kell töredezettségmentesíteni <#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>
Szerintem azért 7 óra az 1 kicsit sok, pedig csak egy 250-es vinyóm van <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Sziasztok egy olyan 1szerû kérdésem lenne, hogy Vistán hajnali 3 órakor elindítottam egy töredezettségmentesítõt és még mindig csinálja, de nem írja ki hogy lépjek ki pár programból vagy valami, ja éás meg sem tudom nézni a folyamatjelzõt, mert nincs. Szerintetek??
Törölt felhasználó
jaja😊
gurubefree
Ezert kell hasznalni az alaplap manual-jat !!!!! Ott vannak ovodas <#smile> szintu rajzok hogy hol mit talalsz . Ez olyan mint egy terkep amin eleg konnyu eligazodni .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

fook
felnyitottam a gépet , de nem mertem sehova semmit dugni mert nem volt jelzés egyezés :|ilyen helyek vannak üresen az alaplapon :
+Speak-
+GD- +GN- (ezek felett 4db üres csati van ) , egy pwr led : ez felett három üres , és egy nc ez felett pedig egy üres kis csatlakozó van. a házból ezek jönnek ki : R-Ret , R-out , L-Ret , L-Out , Mic-Power , Mic-in , Ground (ez ugye 7db :|) mit hova ?😊

gurubefree
az usb-nek van keret amibe beleul a csatlakozo. Az audionak nincs az en alaplapomon.

Törölt felhasználó
Driver gond esz sztem
fook
oh köszönöm szépen😊esetleg az automatikusan lehalkuló mikrofon problémára tud valaki megoldást ?😊

kifli
hang:F_PANEL
elõlapi usb pedig F_USB1-2-3 (az f azt jelenti hogy front)
fook
CODEC, SPDIF ?

fook
ohh kössz , elõvettem 😊 melyik lehet az ?😊
COMB , SYS_FAN , F_PANEL , F_USB1-2-3 , CI ,

pxxl
lehetséges, de pont ugyanilyen az usb is 😄

All hail the double x!

kifli
nembiztos, az én lapomon is 2 sor van a front panelnak
pxxl
a függõlegest nézd, mert sztem a vízszintes az egy usb

All hail the double x!

gurubefree

Ilyen cuccot .

Ilyen helyre . ( a szin valoszinu eltero ... peldaul fekete )

Alltalaban mindenre ra van irva ( roviditve , betujelzessel ) Mindenfelekeppen vedd elo az alaplapod leirasat .

fook
Sziasztok! lenne két kérdésem.
Az alaplapom Gigabyte GA-M52S-S3P típusú , és ha bedugom a mikrofont hátul alaplapi hangkártyába , akkor egybõl leszedi róla a hangot , és hiába húzom fel , egybõl lenyomja. Mi a gond ?:S
Másik pedig az hogy a házamnak (AeroengineII) hogyan lehet beüzemelni az elején lévõ jack csatlakozókat ?

[HUN]FaTaL
Ezt nehezen tudom elképzelni. Indíts egy Prime95-t vagy egy orthost.

http://goo.gl/gd6Zi5

skyman14
Üdv!

1 év után észrevettem,hogy a procim (E2160) 1 maggal a fut a másik egyáltalán nem müxik. Lenne valami mód a másik beindítására?

ja akkor egyikbe sincs ok, majd azért megnézem köszi
[HUN]FaTaL
U3 engine alatt nincs AA.

azért kérdem, mert abba (dx9be) nem vóót még élsimítás
[HUN]FaTaL
Nem mert DX9ben nem játszottam vele.

úgy olvastam hogy van élsimítás a Gears of War DX10-es verziójába, szóval annyival lenne jobb?
Törölt felhasználó
sajnos nincs nagy külömbség,csak kicsivel szebb
mert akkor felrakom azt megnézem <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
az szééép, és sok a különbség látszatra dx9 és 10 között nemtod?
[HUN]FaTaL
Hogyne tudná. 😊 Sima UT3 is DX10.

ahha tudom, de a gears of war is támogatja, mert az még 2007es játék, mert nem gondoltam volna hogy Unreal 3-as motor tudja azt?!?!
Törölt felhasználó
nincs mit😊
Egyébként a resi 5-t meg a crysis warheadot probáld ki,nekem beváltak😊
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
köszike😊
sziasztok nem tudtok olyan odlalt ahol le van írva az összes oylan játék amelyik támogatja a DX10-et? Ha van légyszíves linkeljétek. Köszönö
MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Törölt felhasználó
Helósztok,valaki nem tudja honnan lehet leszedni a asus eah 4770 512mb ddr5-ös videókarimnak a driverét?Mert én nem találtam.
sziasztok nem tudtok olyan odlalt ahol le van írva az összes oylan játék amelyik támogatja a DX10-et? Ha van légyszíves linkeljétek. Köszönöm
vohanyi
Jel tiszta,stabil és erõs-mindkettõ!Linux Auditor Security Collection Live Cd-vel amit tudtam kiirattam....Fel kell törni vele a wep titkosítást,mert a free nem hagyja magát...MAC szûrés lenne,de miért?És miért szombat hajnaltól?

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

szóról-szóra ezt akartam írni..😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Törölt felhasználó
wifi közelében nem érdemes semmi telót meg ilyesmit használni,vagy lehet valami zavarja a jelét.
Bandi 18
Észrevették hogy lopod a netet és bannoltak.

vohanyi
Sziasztok!WIFI-vel kapcsolatos segítséget kérnék!
2 hete böktem ki :kaptam egy laptopot,fel kellett szoftverezni....na ez bejelzett,hogy több wifi is van,ebbõl 2 a lényeg:mindkettõ a "Egyesült Magyar Kábeltelevízió I."--IP alapján a DIGI-é:11Mbit/s.,ténylegesen 5.5Mbit/s;Laptopon speedtest:5/5Mbit/s-fel/le!!!
Laptop el,PC-be wifi kártya be-TP-LINK,mivel csak kültéren van,3m kábel,vágére bot antanna--jelerõsség 18-20dBi/82%/
'hera1'szabad,'hera2'wep-es!Nem is volt semmi gond szombat hajnal 1-kor még rendben,reggel 7-tõl semmit nem csinál csatlakozáskor!
Mi történhetett?

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Nyugis
sziasztok! van valaki aki ért a Adobe Dreamweaver CS4-hez?
egyszerûen nem tudok az egyik frem-be hívni semmilyen hivatkozást, CSAK uj ablakba hajlandó megnyitni, na meg a 4alap opcióba, hiába van ott az általam kreált frame..

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

van 1-2 tapasztalatom nekem is az ienekbe :=)
nem dehogyis, sokkal jobb a Vista. Volt nekem is fenn még anno olyan Xp ami bele volt intergarálva progi de nem jött be, úgy voltam vele inkább nekem ami kell azt manuálisan feldobom
Oké vettem Köszi.
mert már fent volt nekem is és csak a baj volt vele mindig. Dark Edition-nél ugyanez...Egy stabil,gyári Vista,vagy egy se7en sokkal jobb.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Amikor használtam tökéletesen mûködött
Szerinted miért tákolmány