!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan problémám, hogy a régi vinyómban rövidzárlat miatt kiégett egy chip. Hallottam, hogy ilyenkor ha mákom van, akkor csak ki kellene cserélni az elektronikát és akkor mûködne. De az istenért sem találok elektronikát a Maxtor Diamondmax plus 9 80gb ATA
133 HDD-hez! Ha valaki esetleg tudna ebben nekem segíteni nagyon megköszönném! Legyetek jók 😄
ゾルターン
+Speak-
+GD- +GN- (ezek felett 4db üres csati van ) , egy pwr led : ez felett három üres , és egy nc ez felett pedig egy üres kis csatlakozó van. a házból ezek jönnek ki : R-Ret , R-out , L-Ret , L-Out , Mic-Power , Mic-in , Ground (ez ugye 7db :|) mit hova ?😊
ゾルターン
Ilyen cuccot .
Ilyen helyre . ( a szin valoszinu eltero ... peldaul fekete )
Alltalaban mindenre ra van irva ( roviditve , betujelzessel ) Mindenfelekeppen vedd elo az alaplapod leirasat .
ゾルターン
Az alaplapom Gigabyte GA-M52S-S3P típusú , és ha bedugom a mikrofont hátul alaplapi hangkártyába , akkor egybõl leszedi róla a hangot , és hiába húzom fel , egybõl lenyomja. Mi a gond ?:S
Másik pedig az hogy a házamnak (AeroengineII) hogyan lehet beüzemelni az elején lévõ jack csatlakozókat ?
1 év után észrevettem,hogy a procim (E2160) 1 maggal a fut a másik egyáltalán nem müxik. Lenne valami mód a másik beindítására?
Egyébként a resi 5-t meg a crysis warheadot probáld ki,nekem beváltak😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
2 hete böktem ki :kaptam egy laptopot,fel kellett szoftverezni....na ez bejelzett,hogy több wifi is van,ebbõl 2 a lényeg:mindkettõ a "Egyesült Magyar Kábeltelevízió I."--IP alapján a DIGI-é:11Mbit/s.,ténylegesen 5.5Mbit/s;Laptopon speedtest:5/5Mbit/s-fel/le!!!
Laptop el,PC-be wifi kártya be-TP-LINK,mivel csak kültéren van,3m kábel,vágére bot antanna--jelerõsség 18-20dBi/82%/
'hera1'szabad,'hera2'wep-es!Nem is volt semmi gond szombat hajnal 1-kor még rendben,reggel 7-tõl semmit nem csinál csatlakozáskor!
Mi történhetett?
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
egyszerûen nem tudok az egyik frem-be hívni semmilyen hivatkozást, CSAK uj ablakba hajlandó megnyitni, na meg a 4alap opcióba, hiába van ott az általam kreált frame..
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep