64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • F E R I
    Sziasztok!

Vki hozzáértő mondja már meg nekem legyen szíves, hogy mitől lehet az a "jelenség" a gépemen kb. 3 hete, hogy ha játszom pár perc elteltével a játék iszonyat minőségben szaggat, belassul, és ha kilépek a menüjébe ott is csak kínkeservesen tudok a kilépésre kattintani mert nagyon durván szaggat. Töredezettségmentesítés, kémprogram- és víruskeresés, videokártya driver frissítés mind megvolt.

Előre is köszi!
  • Blum
    Beszarás,működik!!! Köszi-köszi!
  • Blum
    Telepítettem,de most ez mi? Elindítom,nem történik semmi,csak az óra mellett megjelenik egy "Unlocker segítő" nevezetű ikon. Rákattintok semmi. Hogy az Istenbe működik ez? :L
  • kifli
    unlocker nevű progit próbáltad már?
  • tigerbácsi
    ehh. ilyennel még nem találkoztam. nekem úgy sikerülni szokott. ha már nem tudod törölni rejtsd el :-) jobb ötletem nincs.
  • Blum
    NERO sem engedi. Ugyanazt írja ki. :/ Ezt lehetetlen törölni ezek szerint,vagy WTF?
  • tigerbácsi
    én az ilyen file-okat úgy szoktam törölni, hogy vagy a dos prancssorral, vagy a nero kezelőfelületén amikor írni szeretnél egy cd-t akkor ott kijelölöm, s törlöm.
  • Rash87
    Ki ért a Win 2003 serverhez? Mint pl. felvenni szervezeti egységet,azon belül létrehozni ezt meg azt,ott korlátozni,stb.
    Nagyon fontos lenne!!!
  • Blum
    Az se.
  • Cat 02 #52475
    Total Commander se tudja?
  • Blum
    Van az asztalomon 2 fájl. Méretük 0kb,sehogy nem tudom őket törölni.
    Amikor törölni akarom,akkor ezt írja ki:

A fájl nem törölhető: A forrásfájlt vagy -lemezt nem lehet olvasni.

Se Dokumentumokból,se Shift+Del-el. Mit lehetne vele kezdeni? Rohadtul idegesít,hogy ott vannak,mert mániám,hogy asztalon egy Lomtáron kívül nincs semmi.
    Megnéztem,még csak nem is írásvédettek.
  • Lacee86
    Avira ingyenes, de ettől függetlenül sztem jó. Nekem jobban bevált mint bármi más amit eddig próbáltam, pedig nod-ot is próbáltam többek közt.
  • Cowie
    Köszi a tanácsokat. A NOD-ot ismerem, Ezt az Avira-át még nem próbáltam, de most megnézem.
  • tomo05
    hali!kéne egy kis help!feltettem az msi afterburner-t és az evga precisiont-t de nem írja ki a játékok közbe az fps-t és a gpu hőmérsékletet.hol kell beállítani??
    köszi a választ!!!
  • Solten
    Hi.: link
  • Lacee86
    Avira.
  • NEOreg3
    Legújabb driver az nvdia honlapjáról. Hűtést nem néztem, mert játék alatt nem melegszik nagyon a kártya és amúgy is már a legelejétől kezdve akadozik, mielőtt felmelegedhetne annyira. Nem, egy pillanatig sem jó, folyamatosan akadozik, ez a játéktól és grafikától teljesen független.
  • pxxl
    nod32
  • Cowie
    Sziasztok!

Nekem egy lehetőleg kis hardver igényű víruskereső programra lenne szükségem Win XP alá. Mit javasoltok?
  • Kange
    És milyen driver-t raktál fel hozzá?
    Hűtés mennyin megy?
    Hőfokok?

Laggolás alatt azt értjük ugye, hogy megy minden rendesen, majd rövidebb-hosszabb ideig megáll, igaz? Mert ez még mindig lehet az, hogy a driver letiltja a kártyát egy kicsit a hőfokok miatt...
    Grafikai beállítástól függ a laggolások közötti idő?
  • NEOreg3
    Persze, ennyire amatőr azért nem vagyok.:)
  • Cat 02 #52463
    Drivert raktál fel hozzá ?
    Mert nekem anélkül még a görgetés is akad :D
  • oliwwer
    Sziasztok. Miért van az, hogy ha akarok valakivel beszélgetni skájpon, vagy msnen vagy xfire-en, akkor azonnal leveszi a mikrofonom hangerejét, amint a a beszélgető partnerem megszólal. Tehát ő beszél és az enyémet veszi le. Nem hangosra van állítva, mégis.
  • NEOreg3
    Update:

Windowst újraraktam, és letesztelve az új cod-ot, azt tapasztalom, hogy az összes létező grafikai beállításon akadozik, laggol (nem a net miatt). Eleve azért telepítettem újra a win-t, mert a cod-on kívül ugyanígy akadt még az assassins creed 2, meg a gta 4 is. Mivel friss a windows, ezért ez biztosan hardware probléma. A nagy kérdés: táp vagy videokártya? Esetleg más? A gép már nem indul újra játék közben.
  • hungaro
    sziasztok,segítséget szeretnék kérni egy idegesítő dologban!van egy GeForce 8600GT 512mb-os videó kártyám,és eddig ha játszottam akkor jött rá a sípolás,de most már minden ok nélkül is rá jön!mit lehetne vele csinálni?
  • pxxl
    vezeték nélküli vezetétes telefon? az se rossz
    am értem csak mókás megfoglamazás
  • passatgt
    Van egy vezeték nélküli vezetétes telefonom, BT Studio 3100 típusú. Szépen beregisztráltam a telefont a bázishoz, de nincs vonal, nem tudok vele telefonálni. Viszont hívni tudnak rajta, pontosabban nem csörög, de a telefonszámot kiírja, de felvenni nem tudom, vagyis felveszi, de csak elméletben, mert a másik telefon az ugyanúgy csörög közben.
    Mi lehet a gondja?
    Ilyen kábelt adtak hozzá:

A jobb oldali megy a telefonba, a bal oldali pedig a falba. Viszont nekem a falon nincs ilyen, csak olyan van, mint a jobb oldali, tehát egy sima kábellel dugtam össze. Lehetséges, hogy ez a hiba forrása és egy átalakítót kéne vennem a bal oldali dugóra, hogy olyan legyen, mint a jobb?
    Előre is köszi a segítséget
  • MR ME
    igen, mert a futó programokat nem tudja kilőni
  • forzaferrari
    Muszáj csökkentett módban indítani?
  • Blum
    Win XP-n csinálja ezt.
    Amúgy már megoldottam. Ki kellett rakni teljes képernyőre.
  • Kange
    Állítsd vissza a hűtést alapra és utána töröld a RivaTuner-t.
    (Vagy ezt már megcsináltad és így se indul újra???)

Csak tippelek ilyen téren, úgyhogy meg kéne várni egy szakértőt, hogy visszaveszik e. De lehet fel kéne venni Velük a kapcsolatot, hogy ez van, mi ilyenkor a teendő. Valszeg azt mondják, hogy ez nem hiba. Ezután felrakod a RivaTunert, lejjebb veszed a hűtést és elfüstölteted a kártyát.
    Megjegyzem, könnyen lehet, hogy ez egy oltári nagy f@szság, úgyhogy várjunk meg egy okosabb embert!
  • Blum
    Figyelj.
    Én azt mondom,hogy szard le a stress test-et. Ha játék közben nem adja meg magát,akkor nincs ott semmi gond. Max. állíts egy kicsit a ventin (MSI Afterbuner) aztán csókolom.
  • MR ME
    gondolom win7
    vista sp3 kompatibilitás megoldja :)
  • NEOreg3
    igen

a kérdés csak az, hogy ilyen indokkal visszaveszik-e a kártyát, mert per pillanat nem akar újraindulni a gép
  • Kange
    És mindezt úgy produkálja, hogy 100%-on megy a venti?
    Mert az nagyon nem tűnik jónak... :S
  • NEOreg3
    nem az, viszont most meg már akármit csinálok vele, nem akar újraindulni a gép, szóval nem tudom, hogy mi van

játék közben max 78 fokra ugrik fel, de ha gpu stress test-et csinálok, akkor gond nélkül felmegy 120 fok fölé is
  • Cat 02 #52448
    Legyél Elfoglalt.

szerk: vagyis zárd be és hívd elő óra mellől :D
  • Blum
    Egy kérdés:

MSN-nél hogy lehet azt beállítani,hogy ne ugorjon fel mindig? Lerakom tálcára,átmegyek pl. Böngészőbe,lerakom tálcára azt is,erre felugrik MSN. Megint lerakom tálcára,átmegyek TCM-be,lerakom azt is és megint felugrik. Rohadt idegesítő. Mit lehet ez ellen tenni?
  • Blum
    Nem lehet,hogy full retkes az a szerencsétlen VGA?
  • NEOreg3
    Ezt az előbb végeztem, miután rivatunerrel beállítottam, hogy folyamatosan 100%-on pörgesse a ventillátort. A gép most nem indult újra, de a hőmérsékletet azt lentebb láthatjátok.