!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel ez egy segítség kérõ forum gondolom ide írom a kérdésemet mivel amuyg sem találtam rá megfelelõ forumot😊
Furcsa lesz a kérdés de nekem erre nagy szügségem lenne 😊
Olyat hogyan tudnék csinálni hogy egy bizonyos mappába érkezõ fényképeket amutomatikusan átmásolja a gép a pendrive ra ha én azt bedugom.
Szal leegyszerûsítve a fraps al készített képeket amugy ugye a frapsmappába megy azt automatikusan a gép átmásolja a pendrive ra de mindig csak nyilván az ujakat 😊
Nehzé megfogalmazni de igyekeztem érthetõen leírni 😊
Elõre is köszi
Vezérlõpult->Hálózati kapcsolatok->Vezetéknélküli hálózatok, de a tálcán is látszódnia kellene. Ha nem látszódik nincs fent a driver.
http://goo.gl/gd6Zi5
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Lenne egy kérésem, lehet nem egyszerû de ezt a topicot láttam megfelelõnek.
Egy Admin barátomnak szeretnék segíteni egy ONLINE játékhoz. Van egy lüke játékos aki folyton kavarja a kakát a játékban. Úgy hogy kizárják de újra regisztrál. Tehát személyes adatokat, titkos dolgokat írkál játékosoknak és még sorolhatnám. Hiába zárják ki újra és újra.Újra regisztrál más felhasználónéven, hogy lehetne megoldani a végleges kizárását, hogy ne tudjon újra regisztrálni másik névvel???
Elõre is köszönöm: Exhibitions
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
2. Nem ezek nem fullhd minõségûek, csak az 1080p
3. Nem tudod kihasználni, kisebb a monitorod felbontása.
4. Elég sok.
Ha én most letöltök egy 1080p-s vagy 720p-s filmet,akkor a 2 között mi a különbség? Valamint ezek ugye FullHD minõségben vannak. Nekem egy 4 éves Samsung SyncMaster740N 17"-os monitorom van...kitudom használni a fullHD minõségét? (gondolom nem olyan szép a kép,mint egy igazi FullHD cuccon)...sok lenne a különbség,ha vennék egy FullHD-s monitort?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Találtam hozzá már "vista" drivert is , de nem mûködött...
Nekem olyan problémám van, hogy a laptopomon Vista van, mert ezt támogatja, viszont van egy kormányom, amely csak xp-s driverrel rendelkezik, szóval nem tudom így használni.
Hogyan tudnám ezt a problémát kiküszöbölni? Valami virtual xp felrakása, hogy felismerje a kormányomat? ... Már nagyon régóta próbálom megoldani a problémát, de nem sikerül.
Elõre is köszi!
Problémám van a wifivel. Minden eszköz látja és tudja használni, laptop, több telefon, psp, de az egyik vendégünk laptopja nem látja a wifit. Korábban is volt ilyen gondja, elmondása szerint az olyan wifit látja és tudja használni amelyik nem kér jelszót, de amikor jelszót kérne a wifi (mint esetünkben is) nem látja a kapcsolatot, jelszót sem kér.
Segítségetek elõre is köszönöm.
http://www.gyufo.hu
Olyan problémám lenne, hogy van két hifihangszóróm és hát azokat kötöttem rá egy gépre... a probléma ott kezdõdik, hogy alapjáraton zúg az egész, még ha nem is szól semmi épp...
A hangszóró hátulján piros-fehér audió dugaj van, a gépbe meg normál jack csatlakozón megy be. A Hifit bekapcsolt állapotba és video/aux funkción adja be a derekát, csak hát ügye zúg... Nemértek a dologhoz, szóval hlp plz! 😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Honda - The Power of Dreams
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ebbe meg mi ütött? szerintem azért mert 2007-es office kellene hozzá, ugye?
remélem csak ennyi a baja mert sürgõs a fájl és nemnagyon tudom megszerezni mégegyszer!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Segitségeteket elöre is köszönöm. 😊
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Milyen videó kártyát ajánlotok nekem? Közepes ár kategóriában?(25-30k)
Olyan kéne amin most elfutna minden és nem very LOW-on!
a gépem többi része: 3GB RAM, Core 2 Duo E6600 @ 2,4Ghz
<#help>#help>
Elõre is köszönöm!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Minden ugyanaz másképpen.
sütiket addig megtartja még nem jár le
sg bejelentkezesenel hiaba allitod be nekem sem mukodik .
ゾルターン

a választási lehetõségek:
Creative-Labs Fatal1ty Gaming Headset
Plantronics Gamecom 367
Logitech Precision Gaming Headset
Én a creative-re voksolok, de azért megkérdem itt is 😊
Szülõ berakott egy cd-t a meghajtóba, és azóta nem nyílik ki. Próbáltam már dvd lejátszó programokból is, úgy is csak elkezd villogni a led majd nem történik semmi. Ilyenkor mi a teendõ? Válaszokat elõre is köszi! 😊
van rajta szabadon 4 pár tüske amit lehetne jumperelni
csak rajz nincs rajta,hogy hogy kellene
Firware módot hogy lehet állítani?
Az lenne a kérdésem,hogy SATA csatis alaplap Gigabyte GA-8IG1000MK kompatibilis-e Sata 2-es vinyóval?
Chipset drivert már frissítettem de mégsem látja az XP
ötlet?