!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
mivel ez egy segítség kérõ forum gondolom ide írom a kérdésemet mivel amuyg sem találtam rá megfelelõ forumot😊
Furcsa lesz a kérdés de nekem erre nagy szügségem lenne 😊
Olyat hogyan tudnék csinálni hogy egy bizonyos mappába érkezõ fényképeket amutomatikusan átmásolja a gép a pendrive ra ha én azt bedugom.
Szal leegyszerûsítve a fraps al készített képeket amugy ugye a frapsmappába megy azt automatikusan a gép átmásolja a pendrive ra de mindig csak nyilván az ujakat 😊
Nehzé megfogalmazni de igyekeztem érthetõen leírni 😊

Elõre is köszi

Van egy lexmark c912 es nyomtatom ami megorit... amikor nyomtat a szinek el vannak kb. 1- 1.5 tolodva a cian vagy magenta meg nem tudom pontosan,hogy melyik, mert mindig mashogy alakul. Szerintem valami oknal fogav a nyomtatohenger nem parhuzamos vagy valamitol el van egy kicsit mozdulva. mi erre a megoldas? miert csinalja? segitsetek legyszi!

[HUN]FaTaL
Driver kell hozzá.

Vezérlõpult->Hálózati kapcsolatok->Vezetéknélküli hálózatok, de a tálcán is látszódnia kellene. Ha nem látszódik nincs fent a driver.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tikal
Hello, egy ideje már nem használok XP-t, és most nem találom hogyan kell elõszedni azt az ablakot ahol ki tudom választani a vezeték nélküli hálozatokat, a helyi kapcsolatok menuben ez nem jelenik meg... a wifi be van kapcsolva a notin, kellhet ehhez valamilyen külsõ driver? Fujitsu siemens, la-1703 a noti tipusa

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tugyiti
Ukránok 4-500K-ért több helyen szilánkos kartörést okoznak neki akkor egy ideig max. speech recognitionnal tud majd diktálni ,de úgy meg elég értelmetlen mondatai lesznek fõleg hogy nincs honositva.
MR ME
akkor sajnos nem tudsz vele mit csinálni, max banoljátok az életbõl is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Exhibitions00
Bencõ ez kevés, dinamikus van neki így nem lehet.

Törölt felhasználó
Banolja ki az ipjét,de manapság azse segít😄
Exhibitions00
Tiszteletem minden fórumozónak!

Lenne egy kérésem, lehet nem egyszerû de ezt a topicot láttam megfelelõnek.
Egy Admin barátomnak szeretnék segíteni egy ONLINE játékhoz. Van egy lüke játékos aki folyton kavarja a kakát a játékban. Úgy hogy kizárják de újra regisztrál. Tehát személyes adatokat, titkos dolgokat írkál játékosoknak és még sorolhatnám. Hiába zárják ki újra és újra.Újra regisztrál más felhasználónéven, hogy lehetne megoldani a végleges kizárását, hogy ne tudjon újra regisztrálni másik névvel???

Elõre is köszönöm: Exhibitions

Köszönöm a gyors választ! 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
1. A felbontás (1920x1080 vs 1280x720).
2. Nem ezek nem fullhd minõségûek, csak az 1080p
3. Nem tudod kihasználni, kisebb a monitorod felbontása.
4. Elég sok.

Srácok lenne 1 elég hülye kérdésem..(ismét) 😄

Ha én most letöltök egy 1080p-s vagy 720p-s filmet,akkor a 2 között mi a különbség? Valamint ezek ugye FullHD minõségben vannak. Nekem egy 4 éves Samsung SyncMaster740N 17"-os monitorom van...kitudom használni a fullHD minõségét? (gondolom nem olyan szép a kép,mint egy igazi FullHD cuccon)...sok lenne a különbség,ha vennék egy FullHD-s monitort?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Gyocsika
Szóval valami alternatív megoldás lenne a legjobb 😊

Gyocsika
Compressor Supreme Force Feedback , nem egy márkás, de nagyon jól mûködött/ik.

Találtam hozzá már "vista" drivert is , de nem mûködött...

[HUN]FaTaL
Új kormánnyal. De megpróbálhatod feltenni az XP-s drivert. Milyen kormány?

Gyocsika
Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy a laptopomon Vista van, mert ezt támogatja, viszont van egy kormányom, amely csak xp-s driverrel rendelkezik, szóval nem tudom így használni.

Hogyan tudnám ezt a problémát kiküszöbölni? Valami virtual xp felrakása, hogy felismerje a kormányomat? ... Már nagyon régóta próbálom megoldani a problémát, de nem sikerül.

Elõre is köszi!

GYUFo
Sziasztok!

Problémám van a wifivel. Minden eszköz látja és tudja használni, laptop, több telefon, psp, de az egyik vendégünk laptopja nem látja a wifit. Korábban is volt ilyen gondja, elmondása szerint az olyan wifit látja és tudja használni amelyik nem kér jelszót, de amikor jelszót kérne a wifi (mint esetünkben is) nem látja a kapcsolatot, jelszót sem kér.

Segítségetek elõre is köszönöm.

http://www.gyufo.hu

RAZOR27
Üdv!

Olyan problémám lenne, hogy van két hifihangszóróm és hát azokat kötöttem rá egy gépre... a probléma ott kezdõdik, hogy alapjáraton zúg az egész, még ha nem is szól semmi épp...

A hangszóró hátulján piros-fehér audió dugaj van, a gépbe meg normál jack csatlakozón megy be. A Hifit bekapcsolt állapotba és video/aux funkción adja be a derekát, csak hát ügye zúg... Nemértek a dologhoz, szóval hlp plz! 😊

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

AlieN911

Honda - The Power of Dreams

[HUN]FaTaL
Szedd le a docx,xlsx,pptx compatibility cuccost az office 2003hoz.

Met
valószínûleg amiatt van, ha átküldöd nekem elmentem régebbi office-ba

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tigeroo
hali van egy kis problémám! kaptam jegyzeteket e-mailben, és a 2003-as office ezt írja ki amikor megnyitom:

ebbe meg mi ütött? szerintem azért mert 2007-es office kellene hozzá, ugye?
remélem csak ennyi a baja mert sürgõs a fájl és nemnagyon tudom megszerezni mégegyszer!
Met
A nyomtatási beállításokban át állítottad fekete fehérre a profilt?

Lacee86
De várj, ha van a nyomtatóban fekete meg színes patron, és fekete szöveget akarsz nyomtatni, miért kell bármit is letiltani?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Üdv Mindenkinek! Nyomtatni szeretnék feketén szöveget, a szines patront letiltottam a nyomtatón. Wordban is feketét adok meg nyomtatási szinnek,de álandóan fellül birálja a word az én beállitásomat. Csak a szines patront akarja használni mert ha nem engedélyezem akkor törölnöm kell a nyomtatást: Cannon Ip 1800 nyomtatom van most cseréltem patronokat teljesen ujjak tele vannak.

Segitségeteket elöre is köszönöm. 😊
FLeT
azt már eladtam...(csak itt még nem írtam át)

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Bandi 18
Miért a mostani 8800-on nem megy minden? Na ezt ne akard bemesélni 😄. Haverom 2600XT-jén is minden megy mediumon.

FLeT
Sziasztok!
Milyen videó kártyát ajánlotok nekem? Közepes ár kategóriában?(25-30k)
Olyan kéne amin most elfutna minden és nem very LOW-on!
a gépem többi része: 3GB RAM, Core 2 Duo E6600 @ 2,4Ghz
<#help>
Elõre is köszönöm!

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

alcotb
csak vicc volt.a caps lock világnapja van( http://hu.wikipedia.org/wiki/Caps_lock ) de azért köszönöm!<#vigyor5>

Minden ugyanaz másképpen.

gurubefree
akkor passz ... nekem mindent torol bezaraskor .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

kifli
de eddig jó volt, meg mindenhonnan ledobál, most letiltottam minden bõvítményt meg kiegészítõt,most jó, akkor is kilép ha úgy állítom le hogy mentse :/
sütiket addig megtartja még nem jár le
gurubefree
Nezd meg a beallitasoknal a Privacy-nalmi van beallitva . A masik hogy a kukikkal mit csinal a bongeszo azok utan hogy bezartad . A masik hogy ugy is be tudod zarni a bongeszot hogy save-ed a aktualis allapotot es amikor legkozelebb elinditod azakkal az ablakokkal fog indulni ahogy bezartad .
sg bejelentkezesenel hiaba allitod be nekem sem mukodik .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

kifli
az miért lehet hogy kilépek firefoxból és visszalépek akk kiléptet az összes weblapról, innen sg-rõl is hiába nyomok rá arra hogy maradjon bejelentkezve. :/
Willenbrock
Én még kontaktsprével is befújtam aztán sokszor nyitogattam ki-be az ajtaját.Ezután egy ideig mûködött úgy ahogy de hamarosan újra kezdte.Ekkor rúgtam le és az új meghajtóval már nincs semmi gond.Szerintem a tied is dögledezik már.

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Atti12
És igazad volt, a kis ütés mûködik 😄D Köszönöm mindkettõtöknek! 😊

Atti12
aham, kinyílt, a cd-t ki is szedtem de most se mûködik :S

Willenbrock
Kis ütést kell mérni a meghajtó fölé a ház tetejére.Nekem is csinálta ezt-a kezdõdõ döglõdés jele.Egy idõ után csak forgatott lomhán 1-1-et a lemezen de nem olvasta be.Aztán hol kinyílt hol nem,végûl egy feldühödött pillanatomban egyszerûen lerúgtam a rohadékot.Az új Sony meghajtó gond nélkül mûködik azóta.

alcotb
MELYIK A CAPSLOCK BILLENTYÛ,VÉLETLEN BEKAPCSOLTAM ÉS NEM TUDOM KIKAPCSOLNI...SZERENCÉRE MA MÉG NEM GÁZ MERT MA VAN A CAPS LOCK VILÁGNAPJA......DE HOLNAPRA MÁR NEM SZERETNÉM HA BE LENNE KAPCSOLVA.HOGY NÉZ KI?MELYIK AZ?

Met
van egy luk az elõlapon, oda bedugsz egy ki egyenesített gémkapcsot és benyomod

kifli
szevasztok, fejhalgatót vennék, csak nemtudom melyiket kellene 😊
a választási lehetõségek:

Creative-Labs Fatal1ty Gaming Headset

Plantronics Gamecom 367

Logitech Precision Gaming Headset

Én a creative-re voksolok, de azért megkérdem itt is 😊
Atti12
Üdv!
Szülõ berakott egy cd-t a meghajtóba, és azóta nem nyílik ki. Próbáltam már dvd lejátszó programokból is, úgy is csak elkezd villogni a led majd nem történik semmi. Ilyenkor mi a teendõ? Válaszokat elõre is köszi! 😊

pizzaman
pm ment
köszi elõre is a segítségedet...

Bandi 18
Nekem is hasonlóm van. Azt csak azzal a b@sztatós módszerrel lehet megoldani. A progik megvannak hozzá még a gépemen de hogy miként hoztam össze azt nemtom mert már 1 éve volt. keress rá neten. De ha adsz pm-be egy e-mailt akkor a progikat elküldöm szívesen

alcotb
Nagyon ritkán használok daemon tools-t...anélkül is fagy..A stick-et visszaittem letesztelték frissítették a szoftverét és azt mondták hibátlan...

pizzaman
Samsung SpinPoint T166 500GB (HD501LJ)

van rajta szabadon 4 pár tüske amit lehetne jumperelni
csak rajz nincs rajta,hogy hogy kellene

Firware módot hogy lehet állítani?

Bandi 18
Sata1-et látja csak. Vinyót jumpereld át Sata1-be ha van rá lehetõséged, ha nincs akkor kérj olyan vinyót amin van ilyen. Esetleg Samsungoknál lehet még olyat csinálni hogy a Firwarebe állítod át a módot.

pizzaman
Üdv!

Az lenne a kérdésem,hogy SATA csatis alaplap Gigabyte GA-8IG1000MK kompatibilis-e Sata 2-es vinyóval?

Chipset drivert már frissítettem de mégsem látja az XP

ötlet?