64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52524 kösz pixxel bácsi -
#52523 kell Streamripper Plugin hozzá -
#52522 Hali
Winampon hallgatott rádió adását szeretném felvenni. Mivel lehet? Köszi -
#52521 ha nem eszed meg semmi bajod nem lesz tőle :D -
scorp29 #52520 Szisztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy minek a hibája az hogy a gép felpörög, monitor mintha be is kapcsolna, de utána egyszerre le is áll és nem lehet elindítani sehogy!? -
#52519 rivatuner? -
starweb88 #52518 Sziasztok,
Nvidia vezérlőpulthoz milyen kiegészítőt kell letölteni h tudjam húzni a gpu meg memoria frekit? régebben meg volt de elfelejtettem :S -
#52517 hát már akkor nem volt túl jó mikor szétkaptam :D
Kicsit kattogott, és nem minden bootolásnál akarta felismerni a gép, szal szétszedtem, külső usb ház elektronikája rá, és bekapcs :D
Gép felismerte meg minden XD
Csak aztán örökre kimult szegény :/ -
#52516 el is baszódott mi? :D -
#52515 szedd szét nyugottan, én már kipróbáltam egyet úgy hogy nem volt rajta a teteje :D -
Blum #52514 :D nincsmit :) -
#52513 Te jó ég,kösz:D Megfeledkeztem az ATX12V-es kábelről:O -
#52512 pontosabban 2*4pines -
#52511 ja nem csak az kell, kell egy 4 pines is a processzornak (magas fogyasztású procinak 8 pines is kelhet) -
Blum #52510 Meg van ott egy 4pin-es is. -
#52509 Ha a 24pin-es kábelre gondolsz,akkor igen. -
#52508 minden csatit rádugtál, a prociét is? -
#52507 Apám most vett egy új Asus P5QPL-VM EPU-t és sikerült összeraknom,de kép nincs.(Integrált VGA-t akarjuk használni) És azt sem hallom/érzem hogy a HDD(IDE) felpörögne és a DVD lejátszó(IDE) meg nem is "nyílik ki". Valakinek valami ötlet?
Proci ventije felpörög,szóval áramot elvileg kap az alaplap. -
#52506 nincs -
#52505 Mágnest már szedtem ki belőle. Sztem nincs benne semmi. Sálat a szád elé, alufóliával burkold be a kezed :D -
Cat 02 #52504 HDD-ben van valami mérgező cucc vagy simán szét lehet csavarozni ? -
#52503 mind1 már rájöttem h videokamerával is lehet cam-ozni :D -
#52502 Az is lehetséges. -
#52501 várjál lehet h olyan h dísznek van ott a helye?:)
mert ott a kis üveg, de full fekete és nincsenen ki-be kapcsoló gombja se.
driver cdről meg mindent feltelepítettem
-
#52500 drivere fennvan? program hozzá? -
#52499 Sziasztok
Van egy MSI M670X laptop-om, és a webcam-ot nem tudom bekapcsolni sehogy se:S
Segítsetek ha tudtok. Köszi -
#52498 Nem, kimeneti USB csatlakozós kellene. -
josi #52497 Pl:ilyenre gondoltál? -
#52496 Sziasztok, létezik olyan kábel amellyel az usb-s fejhallgatót lehet telefonnal(3,5mm jack)használni?Lehetséges ez a jelátalakítás? -
donoki #52495 régebben a porci 40körül volt, még ifjú korában.. azóta nem csináltam vele semmit, és szerintem fullig van porral a hűtője.. sajna ebbe a házba hátra csak 1venti fér el.. a ház oldala le van szedve -
#52494 vegyél egy rendes házat vagy a mostani tolj bele még vagy 2 ventit
szörnyen sok a vinyónak a hőmérséklete, és a proci is elég meleg ha alapon 50 fok -
donoki #52493 Na felpörgettem idle-ben 100%-ra a gpu-nak a ventijét
-
donoki #52492 Nemtudom, nekem alapból 25%-on pörög 1200RPM-en... így 55fokos a kártyám..
Játékban is csak 35%-ig megy fel és úgy 70körül lehet, de még nem igazán mértem le, csak leraktam egyszer tálcára és megnéztem! -
#52491 és az normális-e, hogy ha alapjáraton a ventillátor 30%-on üzemel és az ~2800rpm, játék közben felmegy 100%-ra és az csak ~2900rpm?
nem kéne legalább háromszor gyorsabban pörögnie a ventillátornak? nem hiszem, hogy percenkénti +100 fordulat olyan sokat dobna a hűtésen -
donoki #52490 amúgy ami melegszik az a vram, és az nekem is elég meleg terhelés alatt, de maga a vga 70fok alatt marad -
#52489 Sztem kell h foglalkozzanak vele, mert nem normális, h így melegszik. -
#52488 Azóta csodával határos módon megjavult és már nem szaggat folyamatosan, de a hőmérséklettel még mindig gondok vannak. Ezt az előbb készítettem gpu-zvel, miközben Tomb Raider Underworld-el játszottam. Jól látható a gpu temperature oszlopban, hogy pár perc elteltével már átlag 96 fokos volt és volt, hogy 103 fokot is elérte. A kérdésem az, hogy ha még garanciális, akkor foglalkoznak-e ilyen hibával, vagy elküldenek a picsába és azt mondják, hogy vásároljak rá egy hűtőt (amihez se kedvem, se pénzem most). -
marycold #52487 Segítséget szeretnék kérni!Sürgősen át kellene konvertálnom néhány videó filet hogy ki tudjam írni DVD-re, de csak egy konverter tudja megcsinálni AVS4YOU 6.4 videó konverter.Ehhez viszont sorozatszámra lenne szükség vagy valami patch file-ra hogy rendesen működjön,, Ha valaki tud segítsen..köszike..;) Mary -
Hellsing47 #52486 Hi
Olyan problémám lenne, ami már hetek óta nem oldódik meg hogy játékok közben random elfeketedik a képernyő, vagy "szürkehalál" vagy pedig más (narancs, barna) színű csíkok jelennek meg. Mindegyik esetben újraindul a gép
játékok közben, úgy hogy nem húzom fel a vga hűtésést 85-86 fokos
10.5-ös driver van fent, de az előzőkkel sem volt jó
Egy asus 5770 1gb cucore kártyáról van szó
Akárkinek akármi tippje van hogy mi lehet a gáz az ne fogja vissza magát :)
Köszi -
#52485 :)
nincsmit