!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Na most lenne 1 olyan kérdésem hogy meik az a tûzfal amelyik a legkevesebb ramot használja?
Met
szerintem meg

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Lacee86
Sztem 16 mega is megfelelõ, én személy szerint nem hiszem h kifizetnék a 32 megásért plusz 2,5k-t, de ez csak az én véleményem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ffxi
Szerintetek megéri ez a 13k-t?

LINK

Fákjúal!

Solten
De csak F3-at (HD502HJ).

Saor Alba

Samsungot vegyek? az is van a boltban, olcsóbb is, azt gondoltam a wd minõségibb de ugyanaz.

Solten
Hello, jelenleg nincs nala gyorsabb 7200-es: link 😊

Saor Alba

Hali!
Winyót szeretnék vásárolni holnap, nem tudom az alábbiak közül melyikkel járnék jobban. Gamingre használom a gépet, fõleg codozok.
Sokat számít a dupla pufferméret, megéri a plusz árat?
Western Digital 500Gb 7200 16Mb SATA-2 11.850 Ft
Western Digital 500Gb 7200 32Mb SATA-2 14.375 Ft

Sziasztok!

Mit gondoltok sleep állapotban mennyi áramot vesz fel a PC? Semmilyen ventillátor nem megy, csak a power gomb ledje villog.

scs17
Üdv!

A következõ problémám lenne: az egyetemi gyaktanárom feltöltött egy word dokumentumot, viszont amikor megnyitom, akkor a képek helyén(egyenletek megoldásai szerepelnek rajta, grafikusan,ezért kéne) az az üzenet jelenik meg, hogy: "QuickTime and a TIFF (or JPEG) decompressor are needed to see this picture"
Google szerint ez azért van, mert Mac-rõl lett kép beillesztve a word-be, és ezt a tiff cuccot a windows nem támogatja, még ha van a gépen quicktime vagy tiff decompressor.

Tud vki erre vmi megoldást? <#pardon1>

Bandi 18
Avast simán megy win98 alatt. Meg szerintem az összes vírusirtó.

Nyert. Ma már be se indult, elõkotortam egy régi videókártyát, így most megy...

Úgy néz ki találtam egy jobbnak tûnõ Linksys-t és olcsóbb is egy kicsivel.Szerintetek?Mintha régebben azt olvastam volna,hogy a Linksys is elég jó router.
Linksys WRT54GC Cable/DSL router Wireless-G compact AP +4port sw.
Lacee86
Nem tudok, csak egy ötlet volt.

Törölt felhasználó
ha
Törölt felhasználó
Ráraknék én 98-at,csak arra nincs normális virusírtó vagy tûzfal,vagy ga tudsz rá akkor mond😊
H3LLBoY
Na kipróbáltam a gépet egy másik monitorral: SONY Trinitron Multiscan 110 ES, ez sem egy mai darab, de csak ez volt kéznél. Ez nem csinálja a problémát, úgyhogy az LG most pihenõre megy egy darabig. Kösz a segítséget!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

[HUN]FaTaL
Régi p2est nem fogsz tudni bootoltatni USBrõl. Tegyél rá win98at, vagy operálj egy nagyobb wincsit és win2k.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Én nem vennék asus routert.

Inkább TP-Link / NETGEAR.

Nekem NETGEAR van tökéletes, bár ez gigabites / N wifi.

Lacee86
Haverom monitorjának volt hasonló baja. Szervizben vmi kapcsoló kütyüt kicseréltek. Sztem 1-2 ezer Ft-ért megcsinálják, nem vészes.

H3LLBoY
Hy all!!!
Lenne egy kérdésem: miért van az, hogy néha a monitor kikapcsol majd vissza csak úgy magától? A monitor típusa LG FLATRON ez T710P. Soha nem csinált még ilyet és elég zavaró! Ha valakinek volt már hasonló problémája és talált rá megoldást az leírhatná nekem. Elõre is köszönöm!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Linksys BEFSR41 Cable/DSL router + 4 portos switch

Vagy inkább ezt vegyem meg?
Lacee86
De tegyél rá inkább Win98-at! 😊

Lacee86
Úgy tudom, valahogy meg lehet csinálni, h CD-rõl bootoljon a rendszer, de sajnos nemtom h hogyan.

Törölt felhasználó
akk senki se segít????
Hi!
Csak kell vennem egy routert.
Asus RT-G32 Wireless G router
Ez szerintetek jó?7E lenne.Vagy tudnátok ajánlani egyet max 10-11E-ért?Jah és az is jó lenne,ha vezeték nélküli lenne.Köszi
Lacee86
Terhelés mellett ok, olyankor Everest hajlamos kicsit többet mutatni. Ezt az újrapasztázás dolgot csináld/csináltasd meg mindenképp, lehet ez meg is oldja a problémát.

5-6 fok kb, core temp kevesebbet mutat

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

[HUN]FaTaL
VGA mem/GPU Hiba, csere. Ha garis garoztasd, ha nem akkor kuka sajnos. 😞

Véletlenül én is a másik segítség topicba írtam, bocsánat, szóval itt van még egyszer:

Sziasztok! Ma elkezdett elég furcsa dolgokat mûvelni a gépem. Játéknál lelassul/fagy, néha kékhalál, a színek megváltoznak, "összecsúszik a kép", teszek ide képet is, úgy érthetõbb. A kép a hearts of iron-ból van, de mással is kipróbáltam, ott is jelentkezik a dolog, ha nincs terhelés (csak böngészek vagy áll a gép és megy a seed) akkor eddig még nem fagyott. Sem a proci, sem a videókártya, sem a memória nincs tuningolva, a hõmérsékletek a bios szerint rendben vannak. Elsõ körben lefutattam egy avast-ot, nem talált semmit, frissitettem drivert, az sem segített.
Mi lehet a gond?

Lacee86
Miért, mennyi az eltérés?

oke thx, am az everest es a core info mier nem ugyan azt az adatot adja?😄 honnan lehet tudni meik az igazi ?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Törölt felhasználó
császtok,van 1 régi p2-es lapim,van rajta net meg minden jó rajta csak 1 gigás a wincsi,és sok helyet foglal az xp😄
Az lenne a kérdésem hogy külsõ wincsiröl vagy pendriverol nem müködtethetnék-e rajta xp-t?Úgy értem hogy a pendriverol vagy a külsõ wincsiröl bootolna a gép,ezt valami progival vagy hogy lehetne megcsinálni?
Válaszokat elõre is köszi😊
Amúgy az új giga alaplapom stabil de nagyon😄
Lacee86
75-80 fok az nagyon sok, 60 körül kéne lennie terhelés közben. A hûtõvel lehet valami, lehet h ha új hõvezetõ pasztát tennél a hûtõ és a proci közé, az már sokat segítene. Meg kéne próbálni.

es kicsit erosebb programnal felmegy 80 fölé is... , a hutovel van valami vagy lehet a processzorral is ?

Win reinstall mar volt tobbszor is, a processzor weboldal nezegetesekkel felment 75 fokra , de nem az en gepemrol van szo hanem egy Intel Pentium4 3Ghz-es

Met
láttad a reklámot😊

az egy rakás szar, el ne hidd hogy mûködik

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!!

honnan tudom letölteni azt a telora ami olyan mint egy radar és meg tudom nézni hogy kivan a közelbe(melyik telefon)?
Lacee86
Hát elõször inkább erõteljes víruskeresés kéne, aztán esetleg egy Win reinstall. Hardverileg esetleg egy proci hõmérsékletet nézz, nem az melegszik-e túl. (Everest nevû progival nézd.)

nah ide is leirom mert veletlenul a masik segitseg topicba irtam:S :

szoval az lenne a problema hogy mar egy ideje erosen belassult a gep , van amikor akadozik meg a zene is, a bongeszo is akadozik Messenger is, szinte minden es erosen gondolkodik a gep ha csinalok valamit. Processzor vagy mi lehet hibas?

bocs rosz helyre írtam

Mop
Sziasztok!
Egy otthoni hálózatot szeretnék csinálni 2 gép között routeren keresztül.
Az egyik gép (elsõdleges) asztali PC, a másik Notebook. Mindkét gépen XP SP3 van.
Odáig már eljutottam, hogy remekül látják illetve pingelik is egymást.
IP-k, DNS-ek, egyebek a "helyükön", minden korrekt, de a gépek egymás megosztását nem látják (pl.: fájl vagy mappa esetében).
A jogokat meg nem tudom kiosztani, mert egyik gépnél sem lehet megadni a másikat jogosult felhasználónak.
Ötlet? <#confused>

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

az lenne a kérdésem, hogy ha van egy jelszóval védett FTP szerver arra tudok e közvetlenül rámenteni
szóval ha valahol rámegyek, hogy letöltés akkor a mentési helynek az adott FTP címet adom meg (ftp://felhasználó név:jelszó@ftp cím/) nem pedig azt, hogy mondjuk az asztalra mencse
ha lehetséges akkor pontosan hogyan/mivel??

Willenbrock
A Dual Layer lemezt CD-nek mutatja az íróprogram,biztos ezért nem sikerül írni rá,DVD-t felismeri és írja ia.Mit kell tenni hogy a DL-t is felismerje?(Deep Burner íróprogramról van szó)

ffxi
Megvolt, és szintén közben is kattogott. De nem végig. Viszont mentesítés után sem tudtam törölni azt a bizonyos könyvtárat 😞

Fákjúal!

Töredezettség mentesítés?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ffxi
Van Samsung HD501LJ 500GB-os SATA-s vinyóm. Bizonyos könyvtárakba lépve kattog a kicsike. És van 1 bizonyos könyvtár, melyet nem hajlandó törölni, próbálkozik és kattog közbe. Mi lehet a baj<#confused> Mert HDD Sentinel szerint nincs semmi baj, a vinyó 100%-os.

Fákjúal!

Sziasztok+Help!
Az a gondom,hogy ghostoltam-disc to disc- minden okés csak hang nincs.
Ha újra telepítem a hangkártyát akkor OK,de a következõ újra indításkor már ismét nincs hang,de mikor a gép indul akkor van wines indító dallam de aztán annyi...
Mit csináljak,mi lehet a gond?
Elõre is köszi a segítséget!!
[HUN]FaTaL
Ehhez programoznod kéne.

#49605: Gondolom nincs mindig bedugva a pendrive amikor fotóz.

Lacee86
Frapsot megnyitod, és a Screenshot helyének megadod a pendrive-ot. Sztem ennyi.