64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • AlieN911
    kösz pixxel bácsi
  • pxxl
    kell Streamripper Plugin hozzá
  • AlieN911
    Hali

Winampon hallgatott rádió adását szeretném felvenni. Mivel lehet? Köszi
  • pxxl
    ha nem eszed meg semmi bajod nem lesz tőle :D
  • scorp29
    Szisztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy minek a hibája az hogy a gép felpörög, monitor mintha be is kapcsolna, de utána egyszerre le is áll és nem lehet elindítani sehogy!?
  • MR ME
    rivatuner?
  • starweb88
    Sziasztok,

Nvidia vezérlőpulthoz milyen kiegészítőt kell letölteni h tudjam húzni a gpu meg memoria frekit? régebben meg volt de elfelejtettem :S
  • kifli
    hát már akkor nem volt túl jó mikor szétkaptam :D
    Kicsit kattogott, és nem minden bootolásnál akarta felismerni a gép, szal szétszedtem, külső usb ház elektronikája rá, és bekapcs :D
    Gép felismerte meg minden XD
    Csak aztán örökre kimult szegény :/
  • MR ME
    el is baszódott mi? :D
  • kifli
    szedd szét nyugottan, én már kipróbáltam egyet úgy hogy nem volt rajta a teteje :D
  • Blum
    :D nincsmit :)
  • milk4
    Te jó ég,kösz:D Megfeledkeztem az ATX12V-es kábelről:O
  • MR ME
    pontosabban 2*4pines
  • MR ME
    ja nem csak az kell, kell egy 4 pines is a processzornak (magas fogyasztású procinak 8 pines is kelhet)
  • Blum
    Meg van ott egy 4pin-es is.
  • milk4
    Ha a 24pin-es kábelre gondolsz,akkor igen.
  • MR ME
    minden csatit rádugtál, a prociét is?
  • milk4
    Apám most vett egy új Asus P5QPL-VM EPU-t és sikerült összeraknom,de kép nincs.(Integrált VGA-t akarjuk használni) És azt sem hallom/érzem hogy a HDD(IDE) felpörögne és a DVD lejátszó(IDE) meg nem is "nyílik ki". Valakinek valami ötlet?

Proci ventije felpörög,szóval áramot elvileg kap az alaplap.
  • MR ME
    nincs
  • LoDMaSt
    Mágnest már szedtem ki belőle. Sztem nincs benne semmi. Sálat a szád elé, alufóliával burkold be a kezed :D
  • Cat 02 #52504
    HDD-ben van valami mérgező cucc vagy simán szét lehet csavarozni ?
  • chopin42
    mind1 már rájöttem h videokamerával is lehet cam-ozni :D
  • [HUN]FaTaL
    Az is lehetséges.
  • chopin42
    várjál lehet h olyan h dísznek van ott a helye?:)
    mert ott a kis üveg, de full fekete és nincsenen ki-be kapcsoló gombja se.
    driver cdről meg mindent feltelepítettem
  • LoDMaSt
    drivere fennvan? program hozzá?
  • chopin42
    Sziasztok

Van egy MSI M670X laptop-om, és a webcam-ot nem tudom bekapcsolni sehogy se:S
    Segítsetek ha tudtok. Köszi
  • norbi56
    Nem, kimeneti USB csatlakozós kellene.
  • josi
    Pl:ilyenre gondoltál?
  • norbi56
    Sziasztok, létezik olyan kábel amellyel az usb-s fejhallgatót lehet telefonnal(3,5mm jack)használni?Lehetséges ez a jelátalakítás?
  • donoki
    régebben a porci 40körül volt, még ifjú korában.. azóta nem csináltam vele semmit, és szerintem fullig van porral a hűtője.. sajna ebbe a házba hátra csak 1venti fér el.. a ház oldala le van szedve
  • MR ME
    vegyél egy rendes házat vagy a mostani tolj bele még vagy 2 ventit
    szörnyen sok a vinyónak a hőmérséklete, és a proci is elég meleg ha alapon 50 fok
  • donoki
    Na felpörgettem idle-ben 100%-ra a gpu-nak a ventijét
  • donoki
    Nemtudom, nekem alapból 25%-on pörög 1200RPM-en... így 55fokos a kártyám..
    Játékban is csak 35%-ig megy fel és úgy 70körül lehet, de még nem igazán mértem le, csak leraktam egyszer tálcára és megnéztem!
  • NEOreg3
    és az normális-e, hogy ha alapjáraton a ventillátor 30%-on üzemel és az ~2800rpm, játék közben felmegy 100%-ra és az csak ~2900rpm?

nem kéne legalább háromszor gyorsabban pörögnie a ventillátornak? nem hiszem, hogy percenkénti +100 fordulat olyan sokat dobna a hűtésen
  • donoki
    amúgy ami melegszik az a vram, és az nekem is elég meleg terhelés alatt, de maga a vga 70fok alatt marad
  • Lacee86
    Sztem kell h foglalkozzanak vele, mert nem normális, h így melegszik.
  • NEOreg3
    Azóta csodával határos módon megjavult és már nem szaggat folyamatosan, de a hőmérséklettel még mindig gondok vannak. Ezt az előbb készítettem gpu-zvel, miközben Tomb Raider Underworld-el játszottam. Jól látható a gpu temperature oszlopban, hogy pár perc elteltével már átlag 96 fokos volt és volt, hogy 103 fokot is elérte. A kérdésem az, hogy ha még garanciális, akkor foglalkoznak-e ilyen hibával, vagy elküldenek a picsába és azt mondják, hogy vásároljak rá egy hűtőt (amihez se kedvem, se pénzem most).
  • marycold
    Segítséget szeretnék kérni!Sürgősen át kellene konvertálnom néhány videó filet hogy ki tudjam írni DVD-re, de csak egy konverter tudja megcsinálni AVS4YOU 6.4 videó konverter.Ehhez viszont sorozatszámra lenne szükség vagy valami patch file-ra hogy rendesen működjön,, Ha valaki tud segítsen..köszike..;) Mary
  • Hellsing47
    Hi

Olyan problémám lenne, ami már hetek óta nem oldódik meg hogy játékok közben random elfeketedik a képernyő, vagy "szürkehalál" vagy pedig más (narancs, barna) színű csíkok jelennek meg. Mindegyik esetben újraindul a gép
    játékok közben, úgy hogy nem húzom fel a vga hűtésést 85-86 fokos
    10.5-ös driver van fent, de az előzőkkel sem volt jó
    Egy asus 5770 1gb cucore kártyáról van szó
    Akárkinek akármi tippje van hogy mi lehet a gáz az ne fogja vissza magát :)
    Köszi
  • kifli
    :)
    nincsmit