64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52564 vagy a router allján -
Cat 02 #52563 portforward.com-on biztos van valami -
#52562 Felhasználói kézikönyv elején le van írva.
próbálkozz az alap ip-kkel (...0.1, ...1.0, stb) meg az alap jelszavakkal. -
#52561 Sziasztok!
Van egy Gigabyte Gn-b40 -es routerem és szeretném beállítani de sajnos nem tudom a router setup Ip-jét meg a Passwordot.
Előre is köszönöm a segítséget! -
#52560 kell hozzá egy steam record plugin. nem tom pontosan a nevét, de guglizd meg :) -
starweb88 #52559 Hali
lenne egy kis problémám, alsó tápos házat vettem és a tápnak a 24 pines és a 4pines atx táp kábelei nem érnek el a csatihoz, tudtok valami megoldást vagy vmi hosszabítót javasolni? -
#52558 Valaki olyanban segítsen már olyanban,hogy fel akarom venni,azt ami Winampból szól(pl. netes rádióból 1 számot). Régen simán ment,most nem akar egyetlen egy hangot se rögzíteni :@
Ez mitől lehet????
Több programot is próbáltam,v. hang beállításokat végignézni,s nem sikerül.
-
#52557 #52549 please vki :'( -
Gibor #52556 Üdv, az miért van hogy friss win7 + Klite codec pack 6.0 és egyszerűen minden videó sötét! Pontosabban ilyen, ezt winfos resi előtt tökéletesen láttam, egyáltalán nem volt sötét. -
#52555 érdekes a hivatalos oldal akkor :D
nincs mit -
Ő az... :D
Megnéztem, LG oldalán, de nem részletesen... :D
Bocsi, én voltam figyelmetlen.
Köszi szépen. :) -
#52553 ő lenne az?
mert akkor elvileg tudja -
Hát elvileg nem tudja, leírást az LG oldalán kerestem, teljeset most így hirtelen nem találtam.
Azért kérdeztem, mert valaki mondta nekem hogy az utóbbi 2-3 évben gyártott írók kezelik, én meg nyáron vettem (persze ez nem egyenlő azzal, hogy 2-3 éve gyártották).
Én sem hittem el, hogy kezeli, de akkor így már biztos... :D -
#52551 mármint arra érted h amiket manapság a boltban kapsz írót azok tudják-e, vagy h ebből a típusból ami neked van az újabbak tudják-e? :) ha az első akkor gyakorlatilag igen, szinte mindegyik tudja de a leírás elolvasod és egyből rájössz, ha a 2. akkor valszeg nem és hülyeség :) -
Hello.
Nekem van most egy LG GH22NP20 típusú multi DVD-íróm.
Elvileg nem ír kétrétegű lemezeket - de hallottam olyat, hogy az utóbbi időkben gyártott írók már mind kezelik. Ez igaz?
Köszi előre is.
(Amúgy Xbox miatt kellene nekem, elvileg kétrétegű lemezre kell írni a játékokat.) -
#52549 sziasztok
webcam ügybe ismét:D
van egy canon mvx460 szal nem vmi új mindidv-s kamerám,
ebből kéne vh webcam-ot csinálni. firewire-el csatlakoztattam, msn-be én látom is magam, de más nem:(
hogy műkxik ez? nem hiszem nem lehetne megcsinálni vh
várom ötleteket
köszi -
#52548 ilyesmit keress -
#52547 áram ebbe sztem nem megy
de vmi kapcsolgatós cucc ami elosztja biztos létezik -
#52546 ok :D -
#52545 ezt a szót kerestem, thx, guglizok egyet...
csak nem tudom ha T elosztókkal megoldom akkor nem készülnek ki tőle a cuccok? mert oda is megy áram ahova nem kéne -
#52544 aux bemenet az egy sima rca nem? -
#52543 adott egy hifi torony aux bemenettel, erre szeretnék kötni számítógépet, tv-t, dvd lejátszót
hogyan oldható meg? létezik olyan hogy aux elosztó? -
Cat 02 #52542 Mondjuk elvileg még jó a winchester :D (mármint nem jó, de adatot még anno azt mondták ki lehet menteni, de mondtuk, hogy hagyják, azóta bánom :( már 7 medálom volt Pokemonban :D ~ 3 gigás a vinyó talán) -
#52541 márha nincs süllyesztve a csavar :D -
#52540 körbe, a fedlap peremén van egy szilikon vagy hasonló tömítóanyag, elég erősen van szorítva, mert az teljesen hozzápréselődik. -
#52539 kúpos fogóval (vagy annak a hajlított változatásal) is ki lehet csavarni. -
Cat 02 #52538
Ám felét sikerült kiszedni, csak másik felét nem. Gondolom a vákum miatt van ilyen erősen csavarintva. -
#52537 magyarúl szétqrtad a fejét a csavarnak? :) azt ha jól tudom egy módszerrel tudod megoldani, kifúrod :| -
Cat 02 #52536 Beragadtak a keci csavarok (vagyis nem be, csak nem lehet már csavarni, mert kiugrik belőle a csavarhúzó :s) -
sanyiute #52535 F12 lett azért kösze midenkinek -
#52534 Kiírja mivel lehet belépni, valószínűleg nem del. Szokott lenni F2, F12. Nézd meg neten, vagy bootkor :) -
#52533 próbáld hossza esc vagy hosszan f1, vagy googleben keresd meg a laptopot és nézd meg h mivel lehet belépni a biosába -
sanyiute #52532 Linux van felrakva a gépre,és DEL billentyűt nyomogatva nem jön ki a BIOS -
josi #52531 ez így talán segít -
sanyiute #52530 nem tudjuk behozni az XP telepítőt vagy milyen bill kombinációval kell?? -
#52529 xp telepítővel formázza meg a vinyót. -
sanyiute #52528 aki tudja rá a választ legyen szíves részletesen leírni! előre is thx -
sanyiute #52527 hi all srácok olyan kérdésem lenne hogy haverom vett egy Acer E725 laptopot és Linpus Linux van rajta azt hogyan tudnánk róla le törölni és hogyan tudnánk rá Windows XP-t tenni ? -
#52526 Írd a többi közé...
Majd beülhecc a Hondámba xDDDDD -
#52525 5000.-