!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
tudom általános segítség topik, de ez a hardware fórum 😊
mindenesetre jobbulást...
Help!
Alszok egyet, hátha az segít :S
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Olyan gondom van, hogy nem tudom elérni a routerem kezelõfelületét. Azt a címet amikor beírom a böngészõbe, azt írja, hogy nem találja. Asus routerrõl van szó. Mitõl lehet?
Köszi elõre is!
akkor VIP tagsagot kerek !!!!!
csak 1 otlet ...
ゾルターン
A tap nem hiszem .. ha tap lenne a ludas egyszeruen leallna vagy el sem indulna . Meddig jut el ez az elindulas ... teljesen felall a rendszer es utana indul ujra???
ゾルターン
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Hello.
Nemrég nyertem egy digitális képkeretet.
Ennek sajnos nincs belsõ memóriája, hanem vennem kellene bele memóriakártyát - és akkor kártyaolvasót is... :S
SD/MMC/MS - ez van ráírva.
Nekem ez sajnos nem mond sokat, valaki tudna nekem segíteni?
Kellene nekem egy kártya + kártyaolvasó ... elõre is köszönöm. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
azt szeretném meg kérdezni hogy ha ujra telepitem a windows xp-t és akkor ha ujra telepitetem akkor kell a alaplap driver hogy legyen internet, és ha nincs meg a alaplap driverre akkor anélkül is lehet valahogy internetet elöhozni?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Van egy kb 2hetes egerem (A4TECH X7)(XL-750F)
Eddig bárhol mûködött normálisan...
De most meghülyült.
Csak a lemezek cimkés felén mozog...sehol máshol nem.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Van egy MSI router és egy MSI wifi stick . Teljesen random idõközönként megszakad a kapcsolat .Elég idegesítõ... Mit lehetne csinálni?
Elõre is köszi
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Saor Alba
Hi. "Mi az hogy maskepp kezeli??" Milyen lapod es vga-d van, a masik gepnek milyen lapja es vga-ja van?
Saor Alba
A hõmérsékletek is a megszokottak: CPU és GPU is 50 fok körül megterhelés nélkül (eddig hosszú hónapokig satabilan ment így). Korábban volt, hogy beporosodás miatt túlmelegedett a VGA-m (néhány perc játékot akkor is kibírt és nem fekete képernyõ volt, hanem rebootolt a rendszer), de tisztítás után rendbejött.
Köszi!
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Sony lcd tv-met szeretnem csatlakoztatni a pc-vel.Lan kabel bedugva routerbe onnan tv meg pc-be is de nem latja a halozati kapcsolatoknal hiaba hozok letre otthoni halozatot.Vki tud segiteni mit csinaljak?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Játékok elindítása után a kép fekete lesz, a ventilátor felpöeög és megszûnik a VGA-jel jel is, tulajdonképpen lefagy a gépem, még resetelni se nagyon tudom (csak kikapcs és újraindít).
Szerintetek mi lehet a gond? Szoftveresen már egy rakás dolgot kipróbáltam. Elképzelhetõ hardware hiba? Ha igen, micsoda?
Köszi!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
a videókonvertálás amikor pl egy dvd filmet aviba konvertálsz, az fps az a játékoknál a képkocka/másodperc
Am milyen videókari van mellé?