64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52604 tudom, most néztem hogy az N van 300Mbps körül névlegesen :D
Akkor meg ha sima lan, nem kell bankot rabolni egy gigabites routerért :) -
#52603 "Bár attól függ wi-fi 1gigabites?"
Hogy lenne már a wifi gigabites?:D -
#52602 nemkell ahoz bankot rabolni :D
Bár attól függ wi-fi 1gigabites? vagy sima lan? :D -
#52601 elötte raboljon bankot :D -
#52600 ha veszel újat, gigabites routerbe fektess :D -
tmisi #52599 Hát nekem ilyen problémám nem lesz egy ideig (4 Mbit-es net). :D -
#52598 Kevés a router google-ba beírtam és találtam tesztet ,sajna 25/25-ös csak ezért volt fos.Lehet kukázni és venni nagyobbat.
-
Cat 02 #52597 Hát ha két gép van akkor mind2 25/25 van ? -
#52596 Nekem lenne egy olyan gondom (már előre mondom nem értek routerhez hogy működik azért kérdem) hogy 50mbites netem csak 25 mbites routeren keresztül ha kikötöm akkor megvan az 50mbit.
Azt tudom a router megosztja a netet de ha csak 1 gép van rákötve akkor miért felezi??
Nem lehet ezt valahol beállítani vagy nem bírja a router az 50 mbitet? -
#52595 A WIN7 nem ismeri fel az összes USB-s modemet! -
#52594 na ma is megérte felkelni :D -
#52593 TANULJÁÁÁ -
#52592 gondolom én is, csak várom a "hivatalos" megfogalmazást, illetve melyik országrészben hallható :D -
Cat 02 #52591 Csurom vizes legyen gondolom -
#52590 csicsogjon? -
#52589 nekem nem, nem kell hogy csicsogjon a rongy. -
#52588 Hát ha jól csinálod, akkor nem. :) Mint ha üveget tisztítanál, szépen hosszantan dörzsöld a kendővel. Ahol jobban maszatos, egy picikét erőteljesebben, de nehogy tűl erősen, mert erős nyomás kárt okozhat. -
Cat 02 #52587 Még annyi, hogy nem lesz maszatos utána, miután megszárad a víz? -
#52586 langyos vízel tisztítsd, az a zsíros újlenyomatokat jobban eltünteti :) -
#52585 Hát... más tapintása van mint más anyagnak. :D Szemüvegtörlő kendő is olyan pl. -
Cat 02 #52584 Mikroszálas cuccnak van vmi jellegzetessége ? :D -
#52583 Az a lényeg, h mikroszálas kendő legyen. Igen, simán csak vizezd meg, azzal lehet. Viszont alkohollal vagy alkoholos tisztítószerrel nem szabad. -
sanyiute #52582 Hi all olyan problémám lenne vagy is barátomnak hogy feltette Laptopjára a Win7-et és egyszerűen a gép nem érzékeli a modemet magyarán a modem azt jelzi hogy minden rendben van az internet kapcsolattal csak a laptopon nem megy az net(t-online) tudtok erre valamiféle meg oldást hogy működjön rendesen??? -
donoki #52581 póló -
Cat 02 #52580 Mivel lehet törölni az LCD monitort ? Tiszta dzsuva
Az anyaga a cuccnak, nem ilyen lágy, hanem kemény, szinte már műanyag (és a fény is qrvára tükröződik rajta :s Adtak anno hozzá, ilyen kék kendőt, azt picit wasserba és úgy? -
Ja, csak azért mondom mert csütörtökön kaptam az újat, és azt már vinném is vissza... :D -
#52578 ha gariztatod akkor tökmind1 h mennyibe kerűl, úgyis adnak egy másikat :D -
Jó, köszi, visszaviszem - csak menjen már le az árhullám, így nem tudom... :S -
#52576 Vidd vissza, gari. -
Nemrég írtam ide egy íróval kapcsolatban.
Azóta megjárta a szervizt, kicserélték, kaptam egy újat.
Beteszem, és még csak olvasni sem hajlandó, nem még hogy írni...
Beteszem a régi olvasót, az tökéletesen működik.
Gondolom ez nem lehet akkor a gép/op.rendszer hibája... igaz? :)
Most vigyem vissza? Csütörtökön hoztam ki... :D -
#52574 Vagy másképp osztod, de az jobban húzza. -
donoki #52573 De ramot cask úgy lehet húzni ha mellette húzom a procit?
Amúgy INTELnél hol tudom azt a funkciót kivenni, ami AMD-nél Cool and Quiet névre hallgat, hogy idle-ben ne ingadozzon az órajel? -
#52572 ja bocs azt olvastam h megnézni :|
tuningolna csakis biosban -
donoki #52571 cpu-zben? ott hogyan tudom meghúzni?: -
#52570 cpu-z nevű progival -
donoki #52569 Hali!
A ramokat hogy lehet meghúzni mhz-ben? Csak a proci tuningolásával? -
Puhos #52568 Egyébként a kézikönyv itt /angol/ nyelven. -
#52567 IPhez nézd meg az átjárót, ha kapsz.
De gigabyte routerekhez #52566. -
Puhos #52566 192.168.2.1
felh.név: admin
jelszó:1234
Általában ezek szoktak lenni. -
#52565 De nincs sajna meg a kézikönyv:(