64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52884 Túlmelegedett a gép... Semmi köze a táphoz. Vagy ha leveszed az oldalát nagyobb teljesítményt fog a táp leadni?:D:D -
#52883 Túlmelegedett a gép, ennyi... -
#52882 Akkor azt hogy magyarázód, fent volt a gép oldala, kikapcsolt. Leszedtem, kikapcsolt. Ventilátort bekapcsoltam, nem kapcsolt ki ?????????? -
#52881 Üdv! Az lenne a kérdésem hogy nekem van egy vezeték nélküli billentyüzetem. Egyik napről a másikra csak elromlott. Csak úgy tudok írni ha közbe nyomom azt a gombot mi küldi a jelet vagy mi. Nem értem h mitől miért van ez. Elöre is köszönöm. -
RYO21 #52880 Senki? -
#52879 Tudsz olvasni is? Nem állítottam az ellenkezőjét. -
#52878 Lehet itt magyarázgatni, de Fatal-nak igaza van: egy normális 400-as táp csutkó terhelés mellett is röhögve elvisz egy átlag gépet. -
#52877 Pedig dehogysenem. A nagyobb tápot több disszipált hőre tervezik. Magyarul, ha meleg van, akkor azonos teljesítményleadás mellett a nagyobb táp hűvösebb lesz. -
#52876 Hát melegben többet fogyaszt a gép, azért kell neki nagyobb táp! -
#52875 VGA driver vagy maga a VGA. Gondolom nem játszik, de esetleg próbáld ki valami játék alatt, hogy az is fagy e. -
#52874 Látom :DDD -
ba32107 #52873 A barátnőm gépével az a gond, hogy bármilyen videót, bármilyen lejátszóval elindítva kirakja a videót teljes képernyőre, és teljesen megfagy az egész gép. A videó megy, de semmire nem reagál, se ctrl+alt+del, semmi. Friss windows telepítés, semmi extra nincs fent, pontosan úgy tettem fel mindent, ahogy nálam is van. Videókártya driverre gyanakszom... ötlet? -
#52872 Megnyugtatlak, hozzáértő. -
#52871 Látom hozzáértő...
A melegnek semmi köze ahhoz, hogy mekkora a táp... -
#52870 Nekem nem. Csak melegben van probléma. Szomszéd számítógép szerelő, mondta kéne egy 450-es. -
#52869 "Kevés a 400-as táp."
:DDDDDDD
Codegenből lehet, egy 400as táp elvisz egy nem CF/SLI configot simán. -
#52868 Nekem meg pont az ellenkezojet csinalja!
Miutan kijelentkezes megtortent ,monitor kikapcs. viszont a gep nem mindig! -
csaby14 #52867 mi már cseréltünk benne tápot 500-as van benne és sztem hűtésre se lehet baja am egy venti van benne a procinál a videókártya saphire 4550-es úgyhogy nem nagy az energiafelvétele és hűtőbordás -
#52866 Nekem ezt azért szokta csinálni, mert melege van. Kevés a 400-as táp.
Kis ventilátor a gép mellett, persze le van szedve az oldal, és nem kapcsol ki. -
csaby14 #52865 hello nekem olyat csinál a gép hogyha kicsit jobban terhelem pl egy rendes telepítős játékkal akk fogja magát oszt kikapcsol van valami javaslat? -
#52864 Rendben, megpróbálom, köszi -
#52863 esetleg ha ablakként futtatod a játékot, és nem fullscreenként. -
#52862 Lenne még egy kérdésem. Bekötöttem még egy monitort, így most van 2 egymás mellett. Megoldottam, hogy 1-2 dolgot át lehessen egyikről húzni a másikra, tehát lehet ide-oda tologatni pl internetet. Nos az lenne a kérdésem, hogy meg lehet e oldani azt, hogy ha az egyiken játszok, és átmegyek a másikra, ahol kattintok, akkor ahol játszok azt ne vigye le az asztalra? Tehát ha mondjuk egyiken megy a játék, másikon msn, ott válaszolok, akkor a játékot lerakja az asztalra annak ellenére, hogy nem ott változtattam. -
#52861 Nekem meg az a problémám, hogy van a normális hangszóró, meg egy hifi.
Xp-n a zöld dugóba volt a hangszóró, feketébe meg a hifi. Tökéletesen szólt mindkettő.
Most Win7-en ugyan ez, de a hifi iszonyat szarul szól. Valami hülye hanghatást rak hozzá mindig. Nem tudom beállítani, hogy jó legyen.
Ha a hifi megy a zöldbe, megint tökéletes.
Van valami megoldás? -
#52860 értem, oké, köszi -
RYO21 #52859 Kaptam az egyik ismerőstől egy 80486os gépet. Minden megan hozzá, de amikor elindítom akkor fura a kép. Kicsit olyan mintha le volna égve a videókártya. Furák a szinek, még a biosban is, és mindenhol fura karakterek vannak. (smiley, szív stb).
Mi lehet a baj? -
#52858 de attól az még ugyanaz a hangkártya. ugyanaz fog szólni a hátsó és az első csatlakozókból. -
#52857 Mert amúgy nekem alaplapra integrált hangkártyám van, de azon van 2 kimenet, amikre jack bemeneteket lehet kötni (vagy mit). Az egyik az alapból ki van kötve a gép hátuljára, a másik nincs, viszont nekem van hozzá ilyen kis floppy helyére beszerelhető valami, ahova be tudnám azt is kötni. -
#52856 jah hogy nem olvastam vissza rendesen xD
hát ehhez sztem 2 hangkártya kellene -
#52855 Pontosan. -
#52854 Idézek: "Azt szeretném elérni, hogy szét tudjam osztani a skype/ventri/ts hangot a headsetre, és a sima zenét pedig hangfalra." -
#52853 mit akarsz elérni pontosan? -
#52852 Hát ha csak netezésnél, akkor nyilván szoftver. Milyen böngésződ van? -
flakkendude #52851 Hello!
Segítséget szeretnék kérni: az lenne a problémám h kb.20-30 perces netezés után a gépem lefagy teljesen, és csak netezés esetében. Ez hardware vagy szoftver probléma lehet? -
#52850 És ha még egy jack bemenetet ( ami a hangkártyán is van ) berakok, az jó? Mert a hangkártyán volt még egy slot, amire rá lehet kötni. -
#52849 Nem hiszem, az USB-s eszközökben hangkeltő chip is van. Szerintem vegyél egy usb-s fejhallgatót, vagy mégegy hangkártyát. -
#52848 Sziasztok! Az lenne kérdésem, hogy létezik e olyan átalakító, ami a 2db 3.5 jackből (piros és zöld, vagy hang és mikrofon) usb-set csinál. Azt szeretném elérni, hogy szét tudjam osztani a skype/ventri/ts hangot a headsetre, és a sima zenét pedig hangfalra. -
#52847 valszeg nem poénból adják ki a frissítéseket :) -
#52846 Nincs, frissíteni érdemes a rendszert. -
mozart #52845 Sziasztok!
Nézegettem Revo Uninstalleren a feltett programok listáját és eltűnödtem azon, hogy ez a sok frissítés kell-e az Xp-nek.
Amik nálam fenn vannak:
-Microsoft .NET Framework 1.1
-Microsoft .NET Framework 1.1 Hungarian Language Pack
-Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2
-Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 2
-Microsoft .NET Framework 3.5 SP1
-Microsoft Choice Guard
-Microsoft Visual C 2005 Redistributable
-MSXML 4.0 SP2 (KB954430)
-MSXML 4.0 SP2 (KB973688)
-MSXML 6.0 Parser (KB933579)
-Msxml4 SP2
Az lenne a kérdésem, hogy ezek közül van-e olyan ami felesleges és eltávolítható minden következmény nélkül?
Amúgy Windows XP SP3-am van.
Válaszotokat előre is Köszönöm!