64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
donoki #52924 azért lett neked több giga a cucc, mert tömörítetlenül renderelted le.. ki kell választani egy megfelelő codecet a nemtom milyen menüben, mert nekem nincs meg a progi, és akkor jó minőségben kapsz kis méretű videót.. én régen mp4be rendereltem le, mert az kicsi és jó volt, de aviba is le lehet okosab.. olvasgass a neten jó beállításért.. -
#52923 Jó de könyörgöm valaki írja már le úgy,hogy én a paraszt fejemmel is megértsem,mert a "válassz kodeket" meg "nem jól renderelted le" nekem kínai -
donoki #52922 nem jól renderelted le :D -
#52921 azt látjuk :D -
#52920 Hát próbáltam ezer féle beállítást,a legjobb eredmény az lett,hogy 720x nemtomhanyas felbontásban,úgy 230 mega lett
De az sem reális..
Fatal: hmm?Ezt nem vágom
(megjegyzem nem igazán értek az ilyen video-s dolgokhoz) -
#52919 Talán válassz codecet... -
#52918 Vmit elbasztál, azért nem a programot kell szidni. -
#52917 Na eddig ez a program viszi a pálmát,6 gigás lett a kb másfél perces klip -
#52916 +1 -
donoki #52915 sony vegas? -
lamerrichard #52914 Sony házimozi, a típusában nem vagyok biztos. -
#52913 #52906 valaki? -
#52912 Hi. Milyen marka/tipus a hazimozi? Vagy erosito + hangfalak? -
#52911 Rakd fel a refreshlock programot. Nem oldja meg az okot, de a problemat talan. -
lamerrichard #52910 Házimozit szeretnék rákötni. Mert ha HDMI-vel kötöm össze a TV-t a géppel, akkor a digitális kábbellel kell összekötni a házimozit mert amúgy a TV-n menne a hang. -
#52909 Hali!
A következő a problémám: Valahányszor bekapcsolom a gépet, villan egyet a kép és a felbontás mindig átállítódik 800x600-ra vagy 1024x768-ra (ez változó) 1680x1050-ről. Mindig vissza kell állítgatnom, de következő újraindításkor már megint egy kisebb felbontásba rakja magát. Próbáltam driver cserét, windowst is újratettem már de még mindig fennáll a probléma. Nemrég jelentkezett eddig kb 2 évig nem volt ilyen problémám. Egyébként egy BFG 8800 GT-ről van szó, bár nemhiszem h ez számítana. Elképzelhető h a videókártyával van vmi gebasz? Valaki találkozott már hasonlóval? Vmi tipp? Előre is köszi a tippeket, márha léteznek :)
Dávid -
josi #52908 tessék -
miki10 #52907 Sziasztok!
tudtok nekem mondani olyan honlapot ahol ingyen lehet küldeni SMS-t? és azzonnal megkapja az sms-t.
előre kösszi -
#52906 Sziasztok!
Egy HD videóból szeretnék kivágni egy bizonyos részletet,és lehetőleg minőségromlás nélkül kimenteni. A lényeg az lenne,hogy a teszem azt 1 gigás fájlból nekem csak a töredéke kell,akkor azt megkapjam külön klipként max 1-2száz megában,de ugyanabban a minőségben. Milyen programmal lehet ezt végrehajtani? Próbáltam movie makerrel,és egyéb video szerkesztőkkel vágókkal,de eddig egyik sem jött be..volt amelyik a kivágott részt még nagyobb méretben mentette mint amekkora a teljes videó mérete (igaz ott nem is romlott a minőség:)) ) -
Blum #52905 Hi!
Ma visszatettem az XP-t (SP2),ami eddig másfél évig hibátlanul működött. Most sincs ez másképp,csak egy roppant idegesítő dolog van,amit nem értek.
Csak 1 játék van a gépen,amivel sokat játszom,de egyszerűen nem hajlandó elindulni. Annyi a történet,hogy rákattintok kétszer a parancsikonra,kicsit tölt és semmi. Start Menüből,TC-ből indítom,ugyanez.
Próbáltam már új drivert feltenni,több fajta vírusírtót,felraktam az összes .NET Frameworkot,C++-ot...de semmi. Még azt megpróbáltam,hogy parancsikonon jobb klikk-->Futtatás és futtattam rendszergazdaként,ekkor annyi változás történt,hogy a játék konfigurációs ablaka (Felbontás,Textúrák,Élsimítás állítása) felbukkan,beállítok mindent,indítás és aztán elnézésemet kérik,mert leáll...
Azért érdekes ez,mert mint már mondtam,eddig bő másfél évig hibátlanul futott rajta minden. És most ugyanabban a környezetben,ugyanaz a játék egyszerűen nem hajlandó elindulni. Mi a jó Istent lehetne még vele kezdenem? -
#52904 miért akarsz másolgatni? telepítsed cd-ről, más helyet megadva. -
RYO21 #52903 Egyik HDDről lehet másikra telepíteni windowst, hogyha az egyikre rámásolom a lemezen lévő fájlokat? 1 gépben van a 2 hard disc -
T0NI #52902 Mire akarod használni? Milyen digitális csatoló legyen rajta? Optikai vagy koax?
Nézd meg ezt -
#52901 PCI-s vagy PCI expresses kell? Egy sima Xonar 20 rugóért nem elég? -
lamerrichard #52900 Hello.
Tudnátok ajánlani egy jó hangkártyát? Kb. 30-ért néznék egy ASUS Xonar-t, de nem nagyon értek hozzá hogy melyik a jó. Meg kellene hozzá digitális kimenet is. Mellesleg van egy G35-öm.
Előre is kösz. -
T0NI #52899 Üdv!
Van egy laptop, és nem tudom, hogy tud-e két különböző méretű memoriamodult egyszerre kezelni.
A típusa 'hp 6720s gr772es'. Manualt sajnos nem találok hozzá.
Köszönöm -
#52898 Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy amikor bekapcsolom a gépet, még mielőtt bejönne a windows logó hogy betölt.. azelőtt nagy kék oldal és azt írja hogy meg kell vizsgálnia a konzisztenciát a következő meghajtón: C.. lefuttatja magától a vizsgálatot, kb 45-50 mp, utána betölt normálisan a gép.. ez miért lehet? és mi ez a konzisztencia egyáltalán? Kb múlt hét közepe óta csinálja, de nem rendszeresen, tehát a tegnapi és mai bekapcsolásnál ez nem volt, de előtte zsinórban 3 nap igen.
Üdv
Gerrard
-
RYO21 #52897 Hát kívánsci vaygok, milyenek voltak régen a gépek. Akkoriban nagyon szerettem volna egy számítógépet, és sajnos csak 2005 lett véve egy. Úgyhogy be szeretném pótolni az amiről akkoriban lemaradtam. Másik, meg ismerek egy faszit aki eléggé jó pénzért megveszi az ilyen gépeket. -
#52896 Megkérdezhetem, h minek szenvedsz egy múzeumba való géppel? -
RYO21 #52895 Újra én az AMD 80486-os PCvel. Nincs rajta windows, és legalább egy 95-öst rá szeretnék rakni. De az a baj, hogy nincs CD olvasó benne csak floppy. Floppyról pedig csak eredet windowst lehet rárakni (mert vannak olyan discek, amelyek nagyobb kapacitásúak a sima floppyinál). Egyáltalán honnan bírnák szerezni 95-s windowst? Torrent vagy hasonló? (külföldről nem rendelek) És megpróbáljam beletenni az én CD-DVD olvasómat? (2007-es, a gépben pedig a bios 1994es) -
#52894 szervíz, ez nem szoftverprobléma lesz -
#52893 vki? pls -
#52892 kapcsold le, szedd le a mostani vírusírtót, mert fertőzöttnek látja. nem nagyon szeretik egymást a kül. vírusírtók... -
#52891 sziasztok!
az a kérdésem, hogy szerettem volna feltenni az ingyenes microsoft security essentials.
és ezt írja ki:
application cannot be executed. The file mssefullinstall-x86fre-en-us-xp-1.exe is infected. Do you want activate your antivirus software now?
mi lehet a baja?
Xp-t használok. és frissítve is van. -
tmisi #52890 Nekem XP Prof. anno 128-cal is jól ment. Egyébként a Windows általában kevesebb RAM-mal is boldogul, de cserébe jobban terheli a HDD-t. -
#52889 jah, megy, de nem az enyém, ök akarták :D végül találtam rá megoldást -
#52888 Win7 512 Ram-mal? -
#52887 Sziasztok! Egy HP Compaq 510 notebook pc-nél (régi, 512mb ram stb) nincs hang. Windows 7 op rendszer van rajta, és több helyen olvastam, hogy másoknál is van hasonló probléma. Conexant cx20468 driver kéne, 2 félét töltöttem le, és az isntallálásnál a sikertelen üzenet fogadott mindkettő esetben... -
Apocalipto #52886 Úristen, a mai világban ilyen szakértők élnek? -
#52885 Nekem ilyen tuti májer tápom van! Ha láthatja a tv-t, nagyobb teljesítményt ad le!