64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52964 Sziasztok!
Adott egy Sony DCR HC19e miniDV-s camcorder, és egy Windows 7.
Naszóval, drivert egyáltalán nem találtam hozzá, win7 -tel pedig egyáltalán nem akar működi a régebbi driver (mily' meglepő:)).
Egy ilyen IEEE 1394 vagy milyen kártyát kaptam kölcsön, gépbe bennevan, kábel bedugva a gépbe is, meg a kamerába is. De sehol nem találja se a NeroVision, se a Movie maker. Aztmondják lehet valamit be kell állítanom, de eltudná mondani valaki, hogy itt mi lehet a probléma? Már mindent próbáltam és sehogysem:(.
Előre is köszönöm -
#52963 Semmi, mert akárhova telepítheted a játékot, de a rendszer bizonyos bejegyzéseket csinál magának minden programról, tehát nem lehet így becsapni a Windowst. -
#52962 fenébe... és ha ezen elindítom a telepítést és ahol meg kell adni, hogy hova telepítse, ott azt adom meg ahova már felraktam a másik rendszerről, akkor mi van? :D -
#52961 A legtöbb játék sajnos nem indul másik op rendszerről. -
#52960 Sziasztok. Az lenne a problémám hogy a monitor felbontása elállítódott, 1440x900 volt eddig de ez most már a listában sem szerepel csak 1400x1050 új drivert is raktam fel rendszert is állítottam vissza és még power strippel is próbálkoztam de semmi. Valaki tudna valami jó ötletet mondani? Előre is köszi
-
#52959 hali
ha a gépemen van 2 op. rendszer és az egyikről feltelepítettem egy játékot. azt meg lehet valahogy oldani, hogy a másik rendszerről is tudjak vele játszani, úgy hogy ne kelljen ott is installálni? :D -
#52958 Hali! Amikor leszedek egy fájlt netről, pl. egy játék patch-t, sokszor van, h elkezdi kicsomagolni magát a rendszermeghajtóra (nevezzük C-nek) mindenféle megkérdezés nélkül (.msi a fájl kiterjesztése). A kérdésem az, h ezt a kicsomagolási helyet hogyan tudnám áttenni másik meghajtóra? Még annak idején, mikor XP-m volt, tudom h volt erre egy trükk, de elfelejtettem már, meg most Win7-em van. Előre is kösz bármilyen segítséget. -
#52957 Megvót,nem lehet becsapni :( -
donoki #52956 írd át a fájl kiterjesztését másra -
#52955 sziasztok!
akármit akarok kicsomagolni előjön az "I/O eszközhiba a kérést nem lehet teljesíteni" de ugyanez előjön torrentezésnél is...valaki valami help???? a gép nem berreg,semmi gyanús hangja nincs,csak simán megy,és egyszer csak megáll a folyamat ezzel a hibával...próbáltam 3 féle tömöritő progival,4 féle torrent klienssel,több torrent oldalon,de mindig előjön! segítsetek,nincs kedvem 80k-t kiadni új gépre! -
#52954 Üdv! Ha valaki ért a net hez meg a ruterekhez az olvassa el pls.
Nekem ha bekapcsolom a gépet mindig kapcsolodni kell a hálózatra manuálisan. Nem lehetne beállitani hogy bekapcsoláskor egyböl internet kapcsolat is legyen. elmondom h kapcsolódok. Start>Vezérlőpult>Hálózati kapcsolatok>Vezeték nélküli hálózati kapcsolat - jobb egérgomb Tulajdonságok. Vezeték nélküli hálózat. A vezeték nélküli hálózatot a Windows konfigurálja azt kijelölöm. rákattolo a hálozatunk nevére és le OK ozom. -
#52953 "ASF files are not supported"
Ez má komolyan vicc -
donoki #52952 óóó hogy ez nem jutott eszembe.. :D tényleg, én azzal "konvertáltam" kisebbre a fraps által felvett anyagot... -
#52951 Virtual Dub.. -
donoki #52950 akkor töltsd be minőségromlással -
#52949 Azzal is próbáltam már,minőség romlás nélkül nem sikerült menteni -
donoki #52948 utolsó: vindóz múvi méker! xp-ben alapból benne volt, nem tudom, hogy másik os-ekben is benne van-e :D -
#52947 De én nem konvertálni szeretnék,hanem egy videóból kivágni egy bizonyos részt úgy,hogy a minőség változatlan maradjon -
#52946 XD
imtoo-nak vannak olyan progiai amik egyszerűek imtoo 3gp converter, kurvasok formátumba tud konvertálni, kiválasztod milyen fájltípus legyen, oldalt meg a felbontás hangminőség stb
Régen azzal csináltam telóra a divixeket, hogy legyen mit nézni órán :D:D:D -
donoki #52945 bocsi, ajánlom a sony lego építő játékot :D -
#52944 Na azért ne becsüld túl a képességeimet -
#52943 adjatok neki egy fakockát azzal talán boldogul -
#52942 Most már lefosom,töröltem is a programot a faszba,nem nekem való ez -
donoki #52941 :D:D biztos agyonverném :ð véletlen ráöntené valaki a kakaót :D:D -
donoki #52940 azért szaggat mert kevés fps-sel renderelted () -
#52939 Najó én ezt a film vágósdit feladom..próbálgatom vagy másfél órája,már sikerült lemenni 170 megára,de annál meg valamiért szaggat mint a f*szom (nem a gép nem bírja)
És akármennyire lejjebb vettem a dolgokat,max kb. 100kb-al csökkent a méret,170 alá nem tudtam menni..Amit sikerült elérni az annyi,hogy valóban az eredeti felbontásban és minőségben volt,csak ugye szaggatott:D
Faszom az egészbe -
#52938 de akkor kezdheted előröl -
technext #52937 :D:D:D:D
valamit tenni fogok, most a router reset következményeit latolgatom :D akkora rosszat nem tehet, feljön ordibál 1et megadom az új felhasználónevet és jelszót aztán mehet isten hírivel :D -
#52936 És akkor pofátlanul a te szobádban van a router,aminek nem tudhatod a jelszavátSzétbasznám egy kalapáccsal aztán odatenném az íróasztalára,magyarázat: kerestem a jelszót -
technext #52935 még annál is olyanabb :D -
#52934 Már bocs,de jó nagy köcsög tesód lehet:D -
technext #52933 Sajna ő az idősebb testvér, és itthon menne a haccacáré ha ezt tenném meg. Valami olyan megoldás kellen, hogy ne tudja meg h megtudtam a jelszót. Esetleg valami olyan megoldás amivel át tudnám hidalni a jelszavát. (lehet h hüyleséget fogok most kérdezni) Nem lehet vmi új profilt létrehozni (a már meglévő mellé)? -
#52932 Reseteld a routert, configold újra és állíts be másik jelszót. -
technext #52931 Üdv, a helyzet a következő. Van 1 router a szobámban. Testvérem állította be amíg én nem voltam itthon. A jelszót nem mondja el nekem, és így nem tudom a wifit használni. Unom hogy az UTP kábelhez vagyok kötve. Hogyan tudnám visszafejteni a jelszót?:D
-
donoki #52930 igen ott kell, de előtte a fájltípusánál kell váltogatni -
donoki #52929 na találtam a gépemen egy sanyi vegasz tutorialt még régről, a fájltípusánál kell kiválasztani, hogy wmv, mp4 vagy avi és ott lehet valahol állítgatni, hogy template és bármelyiket választod ki, akkor is custom és ott beállítod.. nekem anno több perces videóim is csak pár 10megák lettek jó minőség mellett -
#52928 De itt kell. -
donoki #52927 nem itt kell kiválasztani, ha jól emlékszem.. de már nem tudom.. -
#52926 talán rakjál fel egy xvid codecet és avval próbálkozz, de leginkább googlezz utána az egésznek:D -
#52925 Na hát ez a render rész meg is volt,de akármelyiket választom nevetségesen nagy lesz.. Ott a custom gombra kattintva lehetett még állítani,akkor választottam a 730x valahanyas felbontást,és úgy is 230 mega lett (a teljes cucc,nagyobb felbontásban 800 mega!)
Szóval nem értem